dag 4 - min bästa vän

Svårt att välja ut en egentligen. Jag har flera bästa vänner och som står mig väldigt nära och ni vet vilka ni är. Men jag måste nog ta 2 iaf.
En av dom är Linnéa Jonsson, det är rätt coolt att vi blev så bra vänner som vi är idag faktiskt. Det började med att vi snackade ganska mkt på bdb och msn och så och redan dom första gångerna snackade vi som typ bästa vänner. Sen träffade jag henne i gottsunda centrum när hon skulle på sin dans, sen den vbeckan träffades vi typ nästan varje dag och sen sov jag där på lördagen? Kommer inte ihåg. Och ja för ett år sen va vi största fjortisarna om man säger så, riktigt skämmiga.. gick runt och sjöng ( skrek ) fjortis låtar på stan haha. Så jävla skönt att vi har insett hur skämmigt det va nu. Plus att vi va platina blonda då också. Har kännt henne i snart 2 år. Sen snackade vi inte med varandra på hela sommaren pga en sak som hände, vi blev vänner igen för 2 månader sen typ, riktigt skönt. Och nu är vi tillbaka så som vi var förut och vi är fortfarande lika omogna när vi är med varandra haha! :)
och en annan är Evelina Söderqvist. Jag känner henne genom Albin egentligen. Först tyckte jag inte alls om henne och hon fick inte direkt det bästa intrycket av mig heller men sen när vi börja va med varandra i skolan och på stan efter med gemensamma vänner så klickade vi direkt. Samma humor och allt! Och i falun i våras kändes det som att vi blev bättre kompisar och sen träffades vi under sommarlovet också och det var typ då vi blev riktigt bra vänner. Och i skolan är vi som vi är. Vi får ju ganska mkt skit för saker vi gör. Rätt åt oss egentligen. Vi kan också vara riktigt bitchiga men det beror på humöret. Vi stör oss ofta på samma personer och tror saker om allt och alla när dom egentligen inte ens har gjort ngt. Men det är vi det. Sen tillslut inser vi att dom faktiskt var snälla och inte " ville oss ngt " Sen kan det vara tvärt om också. Och ja säg ngt vi inte har gjort tillsammans, rumpat oss ner för trapporna, hade en tanke på att åla oss i korridoren, smällt smällare, och ja vafan som helst haha! Men jag är faktiskt glad över att vi blev vänner, för det hade man aldrig kunnat trott om oss två då ;) från att snacka skit om varandra till att bli bästa vänner, ja det går faktiskt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0