Then all the colors will bleed into one

I have climbed highest mountains, I have run through the fields. Only to be with you, only to be with you. I have run, I have crawled. I have scaled these city walls, these city walls.. Only to be with you.

But I still haven't found what I'm looking for

Dom stänger men ingen bryr sig

Det värsta på hela året händer imorgon, skolfoto. Fyfan vad jobbigt. Blir alltid fail, varje år och dessutom har jag absolut ingenting att ha på mig, det var det jag skulle köpa på stan men inte fan fanns det något där heller. Aja vi får se vad det blir! Nu ska jag nog taa ett bad, eller ska träna först.. Ciao :*

31 augusti

Hellu. Vaknade liite sen imorse för att hinna blogga. Skulle duscha och grejer. Vi började med idrott, ganska kul den här gången, efter det hade vi lunch, sen gränsnittsdesign. Jag blev klar med exakt allting ( i ps ) så jag är ledig på fredag! ;) Efter det hade vi historia, ganska kul, ett tag iallafall. Efter det drog jag och ronja till stan.. Nu är jag hemma !

Did you have the time of your life?

Shu! Skoldagen var seg som fan seriöst. Först språk, gick segt som FAN, efter det hade vi engelska, vilket va rätt chill, alla satt inne vid facebook istället. LUNCH. Sen gränsnittsdesign, blev klar med den där jävla bilden man skulle laga fyfan va jobbigt det var! Och få allt helt perfekt. Nu ska vi fixa nån modell och nu vet man att man inet behöver vara avundsjuk på hur fina dom är. Före och efter bilderna liknar inte varandra ett dugg. Sen svenska, EFTER DET SLUTADE VI!!!! Så jag drog till stan och mötte upp Evelina och Felicia, drog och åt kina mat, efter det gick vi till bion, vi såg jag saknar dig. Sjukt bra film som alla ska se! Efter det satt jag och Evelina vid ån ett tag och sen drog vi hem. Nu väntar duschen.

Dagens


Veronica Maggio - Mitt Hjärta Blöder


30 augusti

Sha! vaknade halv 7 idag, och har fixat klart mig, redan. Riktigt bra gjort! Nu ska jag bara ner och äta frukost sen hörs vi ikväll när jag kommer hem!
pigg tjej..

We made plans to grow old

Hellu. Gjorde klart en bild i ps som vi skulle vara klara med i fredags. Övning 6 tror jag det var. Inte så svårt egentligen men jävligt jobbigt att få det bra. En negativ sak med att vi fick mac datorer är att dom är skit bra, laddar as snabbt osv. Det gör att jag fuckar ur på mjin gamla dator för ingenting. Slog något för hårt så den slocka' haha. Duktigt men nu har jag lärt mig ;) Snart ska jag ta ett bad och lägga gurkbitar på ögonen, så alla fula ringar försvinner. Orkar inte!
såhär snygg är jag idag och har varit hela dagen, för snygg för att visas kallas det. Elleeeeer?

29 augusti

Har inte varit i skolan idag, mådde inte alls bra imorse och jag har varit sjuk i en vecka nu så det kändes bra att vara hemma en dag extra. Men imorgon är det back to normal. Förutom att ligga i sängen och kollat på film så tog jag mig en jogging tur, snabbis bara. Ska verkligen komma igång med det där igen, funderar på att skaffa gymkort i hallen. Och nu har jag precis målat förrådet bara för att jag inte hade något bättre för mig. AJA nu ska jag kolla till det viktiga. Imorgon drar jag och käkar på kina resturang med saknade vänner, eftyer det blir det bio, jag saknar dig!
En no-life kväll i falun.. saknar! ♥

k bry

SAKER SOM DU ÄR JUST NU: 
[] kär
[] glad
[x] trött
[] vild
[x] lugn
[] nervös
[x] uttråkad
[] irriterad
[] ledsen
[x] besviken
[] arg
[/] Sjuk
[] stressad
[] förvirrad
[] sårad
[] olyckligt kär

RANDOM STUFF:
Någon/några som förstår dig: Brukar inte vilja snacka om sånt, men jag vet att vännerna finns.
Någon som du längtar efter: Rätt många.
Något som du längtar efter: Nytt objektiv.
Någon som du hatar: Snorkråkan.
Vem kramade du senast: haha Ewelina säkert.
Vem kysste du senast: P
Vem ringde dej senast: Minns inte.
Vem ringde du senast: -
Har du några kärleksproblem: Kärlek och kärlek :s
Har du ätit något idag: Ja.
Har du gråtit idag: Nej.
Har du skrattat idag: No.


JAG:
Är singel: Ja.
Saknar någon just nu: Ja.
Är rädd för att bli övergiven: Nej.
Svär ofta: Hela tiden.
Sjunger i duschen: Ja (A)
Morgonperson: N-E-J.
Är kär i kärleken: Nej.
Skrattar åt mina egna skämt: Ja..
Vill ha barn: Vet inte.
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt: Nej.

HAR DU:
Glasögon/linser: Nej.
Piercingar: Naveln.
Syskon: Ja.
Pojk/flickvän: Nej.
Jobb: Nej.
För många vänner: Man kan inte ha för många.
Rymt hemifrån någon gång: Haha inte rymt.
Färgat håret: Ja.
Bra självförtroende: Ibland och ibland inte.
Sagt "jag älskar dig" till någon: Ja.
Varit kär: Ja.
Dumpat någon: Yes.
Brutit ett ben någon gång: Nej.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Ja.
Somnat gråtande: Jep.


BRUKAR DU:
Titta dej själv i spegel: Ja.
Ha ångest: Om det har hänt ngt, haha.
Drömma mardrömmar: Ganska ofta nu faktiskt.
Klä dig i svart: Ja.
Hata folk: Hatar jag nån så gör jag verkligen det också.
Lita på folk: Nej, inte längre.

SISTA PERSONEN SOM:
Du delade en dricka med: Vet inte.
Du fick sms från: Ronja.
Du snackade med på msn: Måste vara Elin ;o

Svar på kommentar

Den är köpt på hm! :)

One day this world's going to end

Bara för att det gäller dig, hela tiden. Varje sekund, minut och timme. Spelar ingen roll. När alla bitar börjar falla på plats så kan en dröm förstöra verkligheten. Ligga och gråta bort en hel dag, pga dig kan jag inte tänka. Och lyssna är inte din bästa egenskap. Vet du hur mycket jag ångrar att jag träffade dig? Hade jag vetat att det skulle bli såhär hade jag aldrig någonsin tänkt den tanken. Det har gått två år snart så kan du snälla bara försvinna? Vart vill du komma med allt. Det har redan gått för långt och vi hittar aldrig en väg tillbaka efter allt. Ingen av oss skulle överleva det. But who else can I talk to? Det är bara att försöka klara av varje dag, allt är bra egentligen. Men ändå inte. Jag har ingen aning längre. Och ingen kommer någonsin förstå det här. Ibland gör ord ondare än slag.
FÖRLÅT FÖR EMO TEXTERNA, men det behövdes

28 augusti

Mitt humör är inte det bästa om man säger så. Inte ens kul att blogga utan en BRA kamera. Plus att jag är hungrig som fan, har inte ätit nånting idag och inte fan finns det något hemma heller. Ville bara säga det. Nu ska jag lägga mig i sägen och inte göra ett skit. Stänger av luren nu också så ni vet. Ingenting är som det ska nu. Hörs nån annan dag.

:(

Kollar nytt objektiv imorgon, förhoppningsvis är det bara det som är sönder och inte kameran. Tappade den  och objektiver flög till kina och sen tillbaka, det gå´r itne och sätta på det helt, men aa still " ingen lins "

JÄVLADAMPCPFITTSKITHORAKUKSUGARE

BRA min systemkamera är sönder! Jippi nu är jag glad resten av kvällen också! :DD

Newyork City

Favorit staden @my wall

27 augusti

Shuuu. Idag ska jag va med Jossan, snart typ. Ska bara äta och grejer, bild bomb sen då.

Once in your life you found someone

Ewelina kom hit och var med mig ett tag, rullade runt på golvet och cpade oss. Det bästa är att vi klarar av att va ifrån varandra länge och inte prata mycket alls. Men vi vet ändå vart vi har varandra. Vänner som livets första dag, och vi beter oss ungefär lika dant som vi gjorde då. Aja! Imorgon blir en rätt chill dag, ska ut och fota med Josefiné, länge sen!
Läxa: BLI KLAR MED PS! ;)

fuckfaceeeee

Hellu. Dagen var riktigt chill, lessnade på sista lektionen haha! Vi hade Gränsnittsdesigt, i 2 timmar. Tänk er att sitta och sitta på en dataskärm i två hela timmar, hålla på med små saker och måste vara skit noga. Snacka om att jag var trött i ögonen. Efter det träffade jag min saknade vän Evelina som jag absolut inte klarar av att vara utan så här länge. Efter det åkte jag hem och sen in till stan ingen, åkte till subway ( idag igen.. ) sen gränby, bara skit affärer hittills. Cubus är inte klart heller. Damp! Men jag hittade den här tröjan på hm, eller aa tröja haha.

Bryan Adams - Inside out


26 augusti - skolan

Godmorgon. Kom precis till skolan, är as trött. Vaknade halv 8 och skulle ta 8 bussen. Lyckat. Vi börjar om 25 minuter också så fram till dess ska jag sitta här och nörda mig. Hörs senare!
Webcam bild för några dagar sen haha!

Baby

The saddest song you've ever heard, the most you said with just one word.
The lonliest prayer you ever prayed,the truest vow you ever made.
What makes you laugh, what makes you cry.
What make you mad, what gets you by.
You highest high, your lowest low, these are things I want to know.
I wanna know you like I know myself.
I'm waiting for you, there ain't no one else.
Talk to me baby, scream and shot.
I want to know you, inside out.

The boy you swore you'd never leave, the one you kissed on New years's eve

Hellu. Rätt taggad inför imorgon. Fredag och grejer, efter skolan drar jag och Elin hem till mig ett tag, vi ska fixa en grej bara!
bild från dalarna

25 augusti

Nu är jag hemma! Torsdagar är ett helvete, den värsta dagen på hela jävla veckan måste jag säga. Först Engelska, okej vi har skönaste läraren så tiden går rätt fort. Sen historia, långtråkigt. LUNCH, höjdpunkten på dagen. Inte det godaste men det funkar. Efter det hade vi samhällskunskap, diskuterade osvosv. Efter det hade vi matte, vilket jag suger på skojar inte! Sen språk, samma lärare som engelskan så en timme och 15 min går på 2 sekunder känns det som. Efter skolan träffade jag Elin, Emmelie och Karin fast Karin drog typ direkt, efter ett tag drog Emmelie och då gick jag och Elin till subway, så jävla gott.. tjockis! Men som sagt så är jag hemma nu och jag är rätt taggad inför imorgon, fredag är den skönaste dagen på hela veckan! Först Gränsnittsdesign och efter det webteknik, eller så är det tvärt om.. kan inte chemat! Det är dom 2 lektionerna vi har imorgon.
halvful bild från igår

I skolan

Gick upp kvart i 7 idag, duktigt.. hade 45 minuter på mig att fixa mig. Men nu är jag i skolan och jag kan säga att det bara är skit lektioner idag :((((((

Jason Derulo - The Sky's The Limit


She don't know where she belongs

Shit det där är inte likt mig, har skrivit klart hela skiten med historian. Nästan lite stolt faktiskt. Nu har jag precis badat och ska ner och äta, jävla tjockis! Hörs imorgon :*
hur fan vågar man riskera mobilen på det här sättet? om man heter jenny ahlström så.

Inköp

fail i photoshop..

24 augusti

Hemma! Vi slutade kvart över 3 idag, pappa hämtade mig vid skolan, sen åkte vi och köpte nya hörlurar och en datormus, till datorn jag har i skolan. Första lektionen var idrott, haha kul att ingen ens är intresserad av det det är ju för i helvete ITG hallå? Men vi klarade det. Efter det hade vi lång lunch, nörda framför datorerna tills vi hade Gränsnittsdesign ( photoshop cs5 ). Vi fick göra lite övningar vilket var väldigt svårt med touchpad. Fick panik ett tag haha. Sen hade vi historia, as tråkigt och eftersom jag inte blev klar så blir det att jobba hemma nu, den ska vara inlämnad imorgon.

@ skolan

Ja nu kan jag blogga från skolan också! Rätt nice, men nu vet ni. Vet inte riktigt vad jag ska skriva lakk onödigt. Vi hörs när jag kommer hem :)

today


Sean Kingston-Magical


:s

Är det bara jag som tycker att tiden går för fort eller? Nyss började det bli sommar och nu börjar det bli höst. Det är 4 månader kvar av det här året och nyår va för 2 veckor sen, känns det som. Började i kunskap för två år sen och jag går i 1an i gymnasiet nu. 2009 var för snart 3 år sen. SJUKT.

Sean Kingston - Letting Go


The way you make me feel inside

Börjar 09:20 imorgon och slutar 15:15, helt okej. Efter skolan ska jag köpa en ny datormus och hörlurar, som jag kan ha i skolan, lite svårt att använda touchpaden när man hålller på i photoshop på en lektion. Sen måste jag kunna lyssna på musik också.

32 augusti

Fick våra datorer idag, MacBook Pro! Var bara tvungen att säga det ;) Började halv 11 idag med engelska, efter det var det lunch och sen webbteknik, vi skulle haft svenska efter men läraren vi skulle ha lät oss hålla på med våra datorer istället! Eheheh. Sen hade vi spanska, ska fan byta språk fattar inte ett skit. Men rätt chill dag faktiskt.
dålig mobilbild men orkade inte kameran haha :(
byxor - vila
tröja - gina

Newkid - Jag gråter bara i regnet


Searching for signs of life but there's nobody home

För det första kan jag säga att min status imorse inte var facerape haha! Som flera trodde. Jag skrev " jag suger " och det var för att jag kom flera timmar innan skolan började, stressade som fan, bussen körde fel osvosv! Men nu vet ni :) Och jag hade tänkt att ladda in lite låtar i mobilen nu och sen gå och lägga mig. Börjar halv 11 imorgon, skönt! Ciao ♥
ful bild från skolan idag men har verkligen inga andra som ni inte har sett 700 ggr tidigare

22 augusti

Hellu. Hann inte skriva ngt imorse, hade bråttom som fan ändå. Skulle haft spanska på guc första lektionen men så blöev det inte så vi började halv 11 idag. Satt i skolan i några timmar dårå. Sen hade vi nån lektion, so tror jag - lunch - matte - svenska - slut. Seg dag som fan. Sen blev jag på fett dåligt humör. Bussen kom inte så jag fick stå i spöregnet tills jag tvunget fick ta 11an som skulle köra igenom varenda gata i Uppsala skojar inte! Gick av vid vaksala torg och det regnade fortfarande lika mkt, så var min buss sen också. Sen åkte jag med pappa och käpte det här..

Newkid - Baby


Minns mig som en människa

Jippi jag är sjuk! Ont i halsen, förkyld aa ni vet men det blir skola ändå. Gör att för att bli frisk nu så jag ska lägga mig tidigt idag. Åh orkar inte blir alltid sjuk nån vecka efter att skolan har börjat, alltid. En hel vecka framför oss nu då, nästa helg är planerad, ska inte säga för mycket för jag vet inte. Men antagligen.

fu......

Skola imorgon och jag är alltid lika deprimerad på söndagar. Hata, usch fyfaaaaan. Asså åååh förihelvete jag vill inte varföööör. Men förhoppningsvis får vi våra datorer imorgon. Så jävla skönt. Sen måste jag köpa nya kläder. Tvingar med Ronja eller nån till stan efter skolan. Bajs det här inlägget blev förstört och fuckat. Hörs senare :*

21 augusti

The voice igår, ohyes! Jag och Elin drog till centralen och mötte upp Emmelie och Linnéa, köpte biljetter och åkte till stockholm där vi träffade Emilia och hennes kille, vi drog till donken också haha. Efter det skulle vi köpa nya piercingar men det var inte öppet så vi drog till ung08 direkt. Rätt bra artister dock störde jag mig på några tjejer som stog framför oss och dansade som javenne vad seriöst hade deras händer i ansiktet fan, vilket jävla temprament jag har. Annars var kvällen sjukt nice med dom bästa! När jag och Elin kom hem till henne sa vi åt F att komma till sunnersta så vi satt ute med han halva natten och åt kl 5 imorse, sen gick vi och la oss och gick upp runt halv 1 idag.

Ser fett blek ut....

SHA! Sitter hemma hos Elin nu och väntar på att klockan ska bli mer så vi kan dra till stockholm, åker om en halvtimme kanske. Hade verkligen ingenting att ha på mig imorse så vi drar nog runt i affärer också innan the voice.


Tagga

Nu har jag typ fixar klart mig, ful som fan men det regnar och då behöver man inte va snygg heller. ( Enligt mig ). Så jag drar mot Elin nu sen sthlm till the voice, ciaaaao!

kör man med vinterjacka idag eller? :s

20 augusti

Godmorgon. Riktigt bra väder för the voice säger jag bara, inte! Men vi kör ändå. Nu ska jag gå ner och äta ngt, fett hungrig. CIAO!

Petter - Längesen ft. Veronica Maggio

Drogade den här låten förra hösten, fortfarande lika bra som då.


And after all

Imorgon blir det som sagt the voice med dom bästa. Efter det slaggar jag hos Elin så ni vet! Men vafan ska jag ha på mig där då...? FAN va jobbigt.. :(

Love is all that I need, and I found it there in your heart

Nu är jag hemma! 2 lektioner idag om man inte räknar med den första mestorstiden. Vi gjorde inget speciellt på den. Andra lektionen var Gränssnittsdesign, det handlar om photoshop och sånt men eftersom vi inte har fått våra datorer än så var den lektionen i en kvart kanske haha. Efter det var det lunch och sen skulle vi haft webbteknik men det är samma där vi har inga datorer än så vi fick ha historia som S-U-G-E-R. Men fatta va chill fredagarna kommer bli! Bara två lektioner som är rätt roliga som ingår i media skiten. Historian blev också kortare så jag, Ronja, Jennifer och Fanny tog bussen till centralen och alla drog hem.
ALLTID LIKA SNYGG NÄR MAN KOMMER HEM FRÅN SKOLAN, vafan händer under dagen?!

Bryan Adams - Heaven


19 augusti

Godmorgon :((((( håller på att fixa mig och så och ska snart äta frukost, orkar inte skolan idag men vad har man för val. Vi hörs när jag kommer hem och jag tror jag har gjort ett tidsinställt inlägg idag. Peace.

We're gonna make it you and I

Åh helvete har verkligen ingenting att ha på mig imorgon, tänkte ta mjukisbyxor eftersom det är fredag och jag ska inte göra något alls efter skolan så varför inte. Men sen kom jag på att resten av skolan börjar ju imorgon. Första intrycket liksom.. Aja. Nu ska jag fortsätta riva ut halva garderoben, vi hörs!

That's what he said

Hellu. Slutade 3 idag kan man säga, men vi stannade kvar ett tag i skolan. Alla klarade dataprovet så vi får dom på måndag. Imorgon blir riktiga skoldagen men lektioner. Längtar inte. Plus att alla 2or och 3or kommer då. Nej nu jävlar ska jag duscha och jag vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig imorgon. BAJS.
så kan man också se ut

You Me At Six - Stay With Me


Outfit


Test

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN: Jenny Ahlström Wennerholm för att vara exakt

FÖDD: 15 februari 1995

BOR: Uppsala

SMEKNAMN: Inget speciellt

INTRESSEN: Musik
HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

SAKNAT NÅGON: Ja

ÅNGRAT NÅGOT: Ja

LJUGIT: Inte vad jag minns

SVIKIT NÅGON: Tror jag inte

KÄNNT DIG SÄMST: Ja

GRÅTIT: Ja

SKRATTAT: Dagligen

VARIT SJUK: Nej

VARIT UTOMLANDS: Nej

TÄNKT PÅ SJÄLVMORD: Nej

TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Öh venne

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: Beror på om det har hänt något

SKRATTAR DU OFTA: Ja

HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Trött och mår illa 

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Helt okej

HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Haha jag vet inte, säkert


KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nej

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Nej inte direkt, men kan börja gilla ngn ganska lätt

ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Nej

TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Nej nån dör ju tillslut ;) ( HAHAHA elin )

ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nej

OM JA, VEM: 

HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Ingen

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja

HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja

VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: SNYGGA

SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Båda

SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lång

SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spela roll

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett

ÖGON FÄRG: blå/grå/grön? 

LÅNGT ELLER KORT HÅR: KORT.

SNYGG ELLER FUL: Inte så speciellt snygg

NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Haha det finns väll lite små saker jag vill ändra

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ja

ELLER TVÄRTOM?: ?

HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Ja

HAR DU LÅNGA NAGLAR? : Mellan

SMINKAR DU DIG: Ja

VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN?: Öh?

Drar till skolan nu

Motvilligt :(

18 augusti

Godmorgon. Jag som hade bestämmt att gå upp 5 idag haha. Så blev det inte men jag hann ta en snabb dusch iallafall. Ska snart börja fixa mig och så. Börjar halv 10 idag.

Like everything else

Nu ska jag strax gå och lägga mig, kommer inte palla imorgon annars. Slänger upp ett inlägg innan jag åker ( om jag hinner ).
exakt ett år sen

So fine

Eftersom statistiken har stigit nu så känns det ovärt att bara kunna blogga på kvällen eller när jag kommer hem från skolan så jag har fixat tidsinställda inlägg tills imorgon. Så blir bloggen lite roligare under dagen. Nu har jag precis duschat och ska snart ner och läsa igenom data häftet så jag är helt säker på att jag klarar provet imorgon. Ciao!
igår kväll

What can we do?

Det känns så jävla tomt utan dig i skolan, helt sjukt att 2 år gick så snabbt. 1½ förr oss iallafall. För 2 år sen började allt, och för 2 månader sen tog det slut. En dag utan dig och jag längtar tillbaka. Hur ska jag klara 3 år? Kommer ihåg alla gånger vi drog till ica och käpte energidricka och kakor när maten var äcklig, när vi satt på 5an i början av förra året och glodde ner på 7orna när dom spelade basket utanför. Allt vi fick skit för och alla gånger vi fick springa fort som fan ner för trapporna när vi hade skolkat. Det känns som allt det där var igår. Alla sena kvällar i falun och våra " snacka skit " stunder i grupprummen. Snackade om saker som inte ens hade med oss två att göra. Jag är glad att vi blev vänner tillslut, bara vi inte tappar kontakten nu :(

17 augusti

Hej! Kom precis hem från skolan typ, rätt chill dag men shit va skol trött jag är redan nu. Har inte haft riktiga lektioner på 2 - 3 år, känns skit konstigt. Ja första dagen fick vi göra 2 prov. Ett med massa ord, fett såvrt skojar inte HAHAHA. Kan inte sånt där. Sen matte som jag varkligen suger på. Imorgon ska vi göra ett dator prov, när alla har klarat det får alla en varsin dator för 20.000 som tydligen ska vara skit bra. Bara våran klass då men vi är media inriktade ;) Aja, men nu måste jag duscha, hörs!
ursäkta fjorre stilen men jag fastnar verkligen inte på bild idag..

sommaren 2011

Den här sommaren var egentligen helt okej. Den började med världens bästa kväll med fina vänner, okej den kunde varit bättre men jag klagar inte. Jag och Elin åkte till dalarna, stockholm en dag och grönalund, mesta tiden spenderades med henne. Åkte till dalarna med Ewelina och en annan gång bara pappa och jag. Förövrigt har jag bara varit hemma med massa folk. Och man kan säga att jag avslutade sommaren med en otroligt bra kväll för några dagar sen. Även om jag tycker att jag kunde träffat folk lite oftare så är den här sommaren oförglömlig.

The magic is lost

Skola imorgon, kan verkligen inte smälta det. Orkar inte. Idag har jag som sagt varit med Felicia, vi pallade inte stan så vi drog hem till henne med Benne och Oscar. Jag var inte där så länge men aja. Nu är jag hemma iallafall och letar efter nyckel jävlarna. Vart fan har jag lagt dom seriöst?!
I början av sommaren, jävla damp skit :(

Imorgon är det försent

Godmorgon. Hatar den här dagen, fyfan. Har precis duschat och ska fixa mig nu, sen drar jag in mot stan. Hörs när jag kommer hem.

The last night

Sista dagen man kan vara uppe hala jävla natten. Sen blir det skärpning. Nu ska jag ta datorn till sängen och titta på film och verkligen försöka bli trött. Ska gå upp i tid imorgon också. Life's a bitch. Godnatt.

Hicka

Lite dampigt inlägg innan jag vet. Så illa kanske det inte är, har man rätt inställning så går det väll rätt bra. Förövrigt har jag inte varit alls taggad till gymnasiet som alla andra verkar vara. NU SLUTAR VI TJATA OM DET. Imorgon ska jag träffa Felicia, rätt så länge sen. Nu fick jag hicka också, fyfan va jobbigt. Förstörde mitt humör helt :( Hörs senare ..
nya kunskapsporten!

Fuck off

Hellu. Fick med mig en tröja hem idag, hittade absolut inget annat. Läkk. Ronja skickade precis vårat chema, dom 3 första dagarna. Och herregud säger jag bara. På onsdag börjar vi 9 och slutar 3. På torsdag börjar vi 9 och slutar 5. Sådär jävla långa dagar har jag aldrig i hela mitt jävla liv varit med om. Fredan var mer chill, tror vi började halv 11 då och slutade halv 3. AJA. Visar bild på tröjan imorgon innan jag drar och träffar Felicia, ciao.
ta mig tillbaka

" Det är bra att vi säger k bry saker om oss själva till varandra, då vet vi precis allt "


15 augusti

Hellu. Milton väckte mig runt 7, men lyckades somna om till 11 iallafall. Har ätit frukost men har inte pallat fixa mig ett dugg. Ska väll göra det snart. Sen ska jag tvinga med pappa till stan eller något för att jag behöver nya kläder.

Unforgiven

Imorgon blir sista hemma dagen på sommarlovet. Ser inte fram emot skolan ett jävla dugg. Orkar verkligen inte, det är skola hela tiden ju! Nog om det. Sista roliga kvällen var igår. Fan. Aja på lördag blir det the voice med dom bästa. Ciao!
HÄR FICK OSCAR SKÄLL!

New


Your love

Halloj. Under tiden jag har varit hemma har jag inte gjort ett piss. Hade mer än gärna stannat hos Elin ett år till. Men ikväll ska jag iallafall träffa Ewelina, så nu ska jag duscha.
För ett år sen var alla vänner, och nu hatar alla varandra.
Tänk hur mycket så små saker kan förändras på ett år.

Pictures


14 augusti

Godmorgon. Jag och Elin vaknade runt halv 11 för att dunder levde rövare i lägenheten bredvid. Så jobbig men söt. Vet inte om han har damsugarskräck. Nu väntar vi på frulle sen ska vi stå på huvet eller något i den stilen. Ifall nu undrar vad vi gör liksom. Nästa lördag blir det the voice iallafall. NU VET NI CP'N. CIAAAO :*



En gammal bild på Elin Pelin :*

Vet inte om jag är dum i huvet / p

Hellu bad update men jag har inte haft tid idag. Jag och Elin drog ner på stan och köpte kläder. Bild kommer imorgon. Efter det åkte vi hem till Elin och åt och fixade oss lite och sånt där. Sen tog vi bussen till F där P också var, nicenicenice. Sen kom vi hem runt 2 nån gång och imorgon åker jag hem :(



Och vem fan roar sig med att sprida fkn falska rykten är ni helt jävla dumma i huvet eller?! :S
SVAR: JA.


F: Funderar på att gå på universitetet sen
P: Aa jo kanske
Jag: VAFAN ÄR UNIVERSITETET?!
Elin: FATTAR INTE HELLER?!
P: INTE JAG HELLER!!! Jag låtsades bara veta inför er.
F: VAFAN ÄRE MED ER?!

Jag och Elin: Vet inte om jag ska " blablabla "
P: asså vafan får ni det där ifrån jag fkn pallar inte med er snart
Jag: En blogg fakttiskt
Elin: Säg vet inte om jag är dum i huvet :D
P: VET INTE OM JAG ÄR DUM I HUVET
Alla: * dör av garv *
Elin: Säg det igen!
P: Men gerej!
Elin: Men jo säg såhär! Vet inte om jag är dum i huvet.
P: VET INTE OM JAG ÄR DUM I HUVET
F: HAHAHA nu har vi det på film
Jag: FACEBOOK NÄSTA
Elin: klick!

13 augusti

Shuuuu! Elin och jag vaknade runt 11 idag av någon anlednng?! Vi va inte direkt trötta då heller. Efter ett tag kom Elins pappa in med frukost till oss sen åkte dom till american carshow som vi inte pallade följa med på. Vi hade inte ens fixat oss och så. Snart ska vi iväg ett tag och ikväll ska vi träffa F och P.

shiiiieeet

Now we are tagging, ciaaao.


Hos Elin!

Nu äre såhär att Elin duschar så jag passar på att blogga lite (Y). Nästa vecka ska jag måla förrådet hemma. Pappa har byggt ett nytt för vi får fan inte plats med alla grejer. DÅ TJÄNAR JAG PENGAR. Ville bara ha det sagt. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, jallabyye.


-

Osminkad & gjorde nån cp min.

12 augusti

Godmorgon! Idag åker jag till Elin som sagt. Har packat för ett år typ hihi. Aja nu ska jag duscha, hörs senare!

Two years of sadness

Hellu. Lite ändrade planer här, jag sover hos Elin imorgon t på söndag. Blir as nice så har jag ngt och göra hela helgen när bussarna går cp tider ( ja ilandsproblem? ) Men jag kan lova er att det blir massa bilder när jag kommer hem ;*

Ewelina: GODMOOORGOOOON

Kvällen har spenderats med min vän Ewelina. Vi kollade på film och efter det gick vi ut. Tog lite bilder, snackade osv! BAXA' ÄPPLEN. Men dom hade faktiskt 70000000 st vrf inte bjuda på 2 eheheh. Snällt. Nu ska jag äta som vanligt sen kolla oc. TJARRÅ!
Bilderna beskriver kvällen.
SNUSK :(

11 augusti

Bad update, jag vet! Men jag väcktes av Milton runt 9, gick ner och då va pappa hemma. Han blev klar där han jobbade så nu ska han bygga klart en grej här hemma. Nu har vi precis kommit hem från stan, fick nya högtalare till min mobil, har ett par andra men dom kan man inte ta ut liksom, behöver ström. Så pappa va snäll och köpte nya till mig. Sen ett par mjukisbyxor också, behövdes!

Kom på en sak hihi!

Idag har jag haft min navelpiercing i ett år, exakt! Kändes bra att ha det sagt ;)

Bara en vecka kvar

Jag kan ju inte påstå att den här sommaren var den bästa. Man har haft så mycket planer och förhoppningar med folk men absolut inget har blivit av. Det är därför man inte ska planera saker i förväg, det vet jag tills nästa sommar. Vädret har ju inte varit det bästa heller om ni frågar mig. Men det var ändå inte den sämsta sommaren. Förra sommaren kändes både längre och roligare, och det kändes som skolavslutningen vore igår. Det är därför man inte ska säga " åh den sommaren kommer bli bäst " för då blir ingenting bra. Endast 7 dagar kvar.

Lost in a simple game, cat and mouse, to me the same

Hellu. Idag gick jag upp rätt tidigt för att jag skulle till mamma en sväng på förmiddan'. Efter det åkte jag hem till pappa igen och jag fick värsta städkick så jag har städat nästan hela huset. Duktigt av mig, ikväll ska jag träna och sen ska jag bada. Längtar tills det blir riktigt mörkt om kvällarna så man kan ha helt släckt i rummet, sen lamporna på i badkaret. Loveit! På fredag sover jag hos Elin i hennes lägenhet, längtar något!

GRATTIS!

Nu har vi kännt varandra i över 2 år, känns inte så :o Men tiden går fort när man har roligt. Jag är glad att vi blev vänner, annars hade jag inte varit den jag är idag. Jag älskar dig Linnéa Jonsson, nu får du ha världens bästa dag! ♥

Stora problem

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra med mitt hår, helt ärligt. Jag vill ha blont till sommaren men det blev ju inte av. Och jag tänker inte börja nu när det är en vecka kvar. Kanske fixar blont till nästa sommar eller något, eller så går jag till frisör när min utväxt blir för lång. Då får man ett bra resultat direkt istället för att slita ut håret så mkt. Eller vad säger ni..
I början av sommaren.. fan va fort tiden har gått

Photoshop


Svar till Therese

Haha ja jag fick ditt sms men mitt comviq gick ut idag och du är inte inne på msn så jag svarar här ;) Den vita tröjan jag köpte igår är köpt på cubus!

1000 stars are passing by

Fick med mig en väska hem, sen lite annat till mitt rum också. Nöjd som fan!

9 augusti

Godmorgon. Blev väckt typ halv 8 av att Milton kom in och levde rövare efter ett tag fick jag han och lugna ner sig så jag gick sova tills halv 9. Sen börjades det igen. ÅÅH. Aja nu är jag uppe iallafall och är skit hungrig så jag ska checka kylen! ;)
Haha jag typ mördar Izzie :o

Totaly lost in you :(

Va ju som sagt i salabacke under kvällen, inte så länge men whatever. Efter det drog jag och pappa till donken vid dom 4 mackarna. Bor liksom några meter där ifrån, ibland gillar jag det stället. När jag är hos mamma alltså. Aja, nu ska jag fixa lite med mitt ps, sen kolla film. Imorgon ska jag nog åka till stan och fixa en ny väska eller ngt. Det behövs!

tb

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well, I'll tell you my friend, one day this worlds going to end.
As your lies crumble down, a new life she has found.

Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end

Nu drar jag iväg till salabacke ( igen? ) till mamma. Hörs senare!
tjuvhållarN <333333333333333333333333333

News

Träffade som sagt Ronja, köpte en wb loggbok. Har haft det så länge i kunskap så klarar mig faktiskt inte utan det. Efter det gick vi och kollade på kläder, köpte en tröja och örhängen. Behövdes! Efter det drog vi till max och åt. Helt ärligt tyckert jag det är godare än donken.

Today

Haha liiiite för mkt skärpa på första bilden, förlåt för det!

8 augusti

Hellu. Blv väckt kl 7 imorse för att jag skulle ta Milton. Försökte somna om men det gick inte. Så sen dess har jag varit vaken och nu har jag precis ätit och duchat. Om ett tag ska jag sminka mig osv sen dra till stan med Ronja, ciao!

Who's gonna bring you back to life?

Hellu. Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Varit hos mamma det är allt, fick lite grejer också. Navelsmycke, plattång, smink ( som jag inte använder dock )  och andra smycken. Imorgon drar jag och Ronja till stan och köper lite saker in för skolstarten. Skönt att gå i samma klass osv som henne. IT - Gymnasiet nästa!
Min lilla bebis ♥

bajs

KÄRLEK:
Är du kär just nu? ja, unhappy
Har du dumpat någon? ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? nej, eller längesen i så fall
Vem kramade du senast? min lilla kissemisse
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? eh nej

SKOLA:
Är du duktig i skolan? nej, men som sagt så ska jag skärpa mig nu
Har du bra betyg? slutbetygen blev helt okej
Har du fått ett bra resultat på ett prov? länge sen
Sköter du dig i skolan? jag skaaaaaaa
Har du tuggat tuggummi under skoltid? haha nähä?
Haft mobilen på lektionstid? den är på hela tiden
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? ja

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? inte båda
Trivs hemma? ja, typ
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? inte rymt, dragit åt helvete heter det
Har skrikit och slagit din mamma? länge sen nu
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? nej det tror jag inte
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? dagligen
Vem betyder mest för dej i din familj? kan inte peka ut en
Du älskar din familj oavsett vad som händer? absolut

VÄNNER:
Du har vänner? ja
Du brukar vara med? ja 
Vem/vilka var du med sist? elin
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? ja 
Är det okej att ha kill-kompisar? absolut
Har du pussat någon av dina kompisar? yes
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? haha nej?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? har gjort av mig med en, mer åt det hållet

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? inte varje
Putar med läpparna på kort? haha nej! 
Använder foundation på läpparna? - usch nej
Super dej packad varje helg? - nej jag kan faktiskt ha kul utan sprit
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? jag plattar, det är allt
Ditt hår e knallblont? - nej

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? - nej
Vill du bli kriminell? - nej inte målet jag strävar mot
Varför gör du sånt här? - 
Vad är inte okej med att vara kriminell? - allt?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - skulle tagit bussen
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - nej 

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - hahah skoja inte
När grät du senast? - nån dag sen
Du har gråtit över en kille? - ja
Vem bråkade du senast med? - haha har faktiskt lust att nämna namn men det skulle vara omoget. Men en tjej som härmade min vän Evelina med bloggnamnet :) 

ÖVRIGT:
Motto? - 
Film? - film?
Lyssnade senast på? - save the wold

kärlek
är du singel? - yesbox
haft något seriöst förhållande förut? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - aldrig
kärlek eller sex? - KÄRLEK
har du varit riktigt kär i någon? - ja
finns det någon för dig just nu? venne

10 frågor om dig själv

fullständiga namn? - jenny ahlström
när fyller du år? - 15 februari
några utsmyckningar på din kropp, isf vad? eh va?
vad har du på dig just nu? - leggings, linne, tröja, strumpor, underkläder
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - ingen morgon är ferfekt
vad tycker du mest om hos dig själv? - inget
vad är du bra på? - inget
vem älskar du mest på denna jorden? - jag älskar ingen mest dom jag älskar älskar jag lika mycke och de är inte många
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans

10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän? - har flera
vem vet allt om dig? - haha tror elin vet allt, till och med " k bry " saker
vem är den roligaste av dina vänner? - alla
vem är snyggast av dina vänner? - har bara snygga vänner
vem är mest partyprisse? - josefine wiklander lätt!
vem är den du helst har filmkväll med? - elin, henne kan jag kolla på a & p med
vem av dina vänner är mest "evil" ? - vet inte
vem röker av dina vänner? - NÄMNER INGA NAMN, men dom flesta har faktiskt slutat.
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - haha man lär ju inte ta med någon som är snyggare. Så jag tar aldrig med mig mina vänner ;)


10 frågor om din familj
vem står dig närmast? - no-one
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - nej
vem är farligast i din familj? - milton, han biter mig..
vem ser roligast ut i din familj? - milton, hans öron är förstora för sin skalle
vem är coolast? - jag 
har ni några djur? - en katt och 2 kaniner
vem har du mest gemensamt med? - ingen
vem står för underhållningen? - jag 
vem sover du oftast med? - ingen 
roligaste kvällen med familjemedlem? - ingen, måste varit väldigt liten

10 frågor om idag
vad har du gjort?- mamma
har du varit glad idag? - bland annat
har du varit ledsen idag? - ja
har du gjort något bra idag? - nä
vad ska du göra nu? - fortsätta med det här
har du gjort något dåligt idag? - nej
vad har du ätit idag? - inget
har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - ja
vad händer imorgon ? - träffa Ronja, äntligen

Värsta gänget ju, Milton och jag!

Och jag vet att man inte är ett gäng på 2 pers, det är det som är själva grejen.
Jag vet att det är såna kommentarer jag kommer få nu så, men nu vet ni! =)

Because


:D

Fick ett navelsmycke av mamma, och gud va mkt man ser på bilden men det är ett ljusblått hjärta. Skulle varit skit fint på sommaren men vad kallar man årstiden just nu? Typ höst snart.

7 augusti

Godmorgon. Nu har jag precis fixat mig och ska snart gå till bussen och åka in mot staden till mamma. Trevligt trevligt. Vi hörs när jag kommer hem igen ciaoooo.

Nattblogg

Shu folket. Sitter här och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt. Imorgon ska jag åka till mamma, det var rätt länge sen jag var där. Flera månader sen. Mår psykiskt dåligt av den tanken. Aja skit samma. Nu ska jag kolla film eller något och sen sova, puss.

6 augusti

Hej! Har inte haft tid alls för bloggen idag. Elin sov som sagt här, vi lekte med Milton, drog till ica och snackade. Sen åkte hon hem på eftermiddagen nån gång. Jag städade upp lite på rummet och sen gick jag och mötte Sofia vid bussen. Vi har varit ute den mesta tiden och snackat massa skit hihi! Och hon tog bussen nyss typ så jag kom precis in.

Lazee feat Apollo Drive - Calling Out


-


5 augusti

Hellu! Tvingades upp runt 8 idag för att ta hand om Milton. Pappa kom hem för ett tag sen men nu är han ute och tränar. Pain. Har iallafall precis kollat på film och nu väntar jag bara på Elin!

Without you, I'm nothing

Hellu. Egentligen borde jag verkligen sova nu, är skit trött. Eller jag känner inte av det längre men jag vet att jag är det. Imorgon sover Elin här, vi ska bada också! Okej så säger vi varje gång men det har liksom aldrig varit väder för det tidigare. Så vi hoppas på imorgon då. Aja vi hörs!
Bättre outfit bild

The Red Jumpsuit Apparatus


Am I supposed to be happy when all I ever wanted, it comes with a prise

Shu. Jag och Ewelina tog ett kvällsdopp i min pool. Som vanligt flir vi allmänt cp då. Den här gången skulle vi ta ner 2 äpplen från trädet och vi råkate ha av en hel gren. Lyckat! Aja nu har jag precis duschat typ, idag blir det att gå och lägga sig tidigt. Är förjävligt trött.

bebis

normal katt jag har..

fitthordamphelveteskuksugareslampa

Laaaakk vem tror du att du är egentligen?! Din lilla f**** sitt inte och lek bakom en jävla dataskärm kom fram till mig irl så snackar vi. Innan gjorde du mkt men nu gick det över gränsen din fula jävel seriöst. Och du går och säger att du ska slå mig och grejer vafan gör det då? Vad är ditt problem säg inte saker du inte menar, och våga göra något själv också din fkn ******* *********.

Today


FU

Fan vilken seg dag, jag går typ upp vid den här tiden. Dagarna är ganska långa egentligen, bara för jag alltid sover bort dom. Nu ska jag börja tänka på att gå upp i bra tid, det är ju bara 2 veckor kvar nu och jag vill inte ha ett helvete sen.

4 augusti

Godmorgon. Jag har inte sovit nånting inatt om jag ska vara ärlig. Milton lät mig inte haha. Så jag har inte direkt gått och lagt mig än. Nu ska pappa åka och jobba typ, sen när han kommer hem på lunch ska jag sova. Bajs seg dag.

Kvällsinlägg

Tror det här blir det sista för dagen. Är jätte trött, verkligen. Efter allt åkande hit och dit idag haha! Men jag får vänta med och sova, Milton ligger så fint på min säng och jag vill inte väcka honom. Och fyfan vad jag blev sugen på mat nu. Helvete. Aja vi hörs imorgon!
saknar den tiden

Nothing can take you away from me

the sky is the limit

hihi

13 veckor, så liten ♥

Nu kan du få mig så lätt

Hellu. Kom precis hem från stan. Fick med mig 2 saker hem, lägger upp en bild i slutet av inlägget. Efter att jag och Elin hade gått runt på stan så bestämmde vi oss för att köpa pastasallad och powerking så vi gjorde det och satt oss på bryggan och åt. Niz! Efter det drog vi hem, eller jag stannade kvar i stan med pappa och köpte katt saker. Vi drar snart iväg till östhammar och hämtar den I guess.
trosor och bodysplash

i mina ögon var du världen


3 augusti

Hellu. Mitt idiot internet funkade inte innan. Men nu gör det det, lovely! Idag ska jag först åka in till stan med Elin Pelin en sväng, sen till östhammar och hämta en liten kattunge. Det var vad pappa sa igår iallafall. Så vi får se hur det blir. Nu ska jag fixa mig osv, ciao!

Vissa har inte liv


Summer-times

HAHAHAHAHHAHAH ginger :(

Swedish House Mafia - Save The World


Ginger times

HELLO GINGEEEER! Ja det är ju mer orange irl än vad det är på bilden. Jag trodde inte det skulle bli nån skillnad alls men fan va chockad jag blev :o

Hidden behind the window and the door

Sitter med färg i håret, blont och jag kommer bli ginger. Eller så blir det ingen skillnad alls. Grejen är att mitt hår är för mörkt, jag passar inte ens i det liksom och jag ångrar att jag ens färgade det från första börjaaaan. Bajs. Aja hörs om en halvtimme eller ngt.

2 augusti

Hellu. Har inga planer för dagen, skönt! Väntar på att pappa ska komma hem bara. Åh är fett taggad på en kattunge.. så sjukt söta. Dock är dom inte små så länge :(

:((((((((((((( lägg märke till dubbelhakorna

Klippte mig nyss and I hate it, fast det behövdes. Så det är skönt att ha det gjort. Tror jag ska låta håret va nu resten av sommarlovet. Dvs inte platta och skit, värmeskydd hjälper ju inte helt heller. NU SKA JAG VA DUKTIG OCH KLARA DET HÄR. * cuttcutt *

Has he ever felt like this?

Jag och Ewelina drog ut igen, satt på taket ett tag tills vi helt random kom in på " dangerous water " och bestämmde oss för att titta på den. Så Ewelina gick hem nyss :( Ja vad ska man göra nu, ha tråkigt och va social mot folk på msn. Imorgon ska jag nog färga håret också. Ljusare, inte för att jag tror att det blir någon större skillnad men lite ljusare lär det väll bli. Eller så failar jag som vanligt när jag gör sånt själv. HEHE. Peace.
Bara för att jag inte har bilder..

Nothing/Everything

Har varit ute med Ewelina precis, eller för ett tag sen. Träffade henne sist för 3 veckor sen, länge för att vara oss. Imorgon ska jag bara vara hemma. Kör en liten Emmelie style här hihi! Nej men jag ska faktiskt jobba lite. Duktigt. På onsdag ska jag och Elin till stan och köpa nya kläder. Behövs verkligen.

.



H&M 149:-

1 Augusti

Hellu. Nu är jag hemma, eller jag har varit det ett tag. Jag och Elin hade iallafall as kul igår, tog bussen till centrum och köpte energidricka. Sen gick vi hem till henne och hämtade Izzie och drog vidare till sunnerstaskolan där vi träffade Nea lite snabbt också, länge sen! Efter det drog vi hem till Elin igen, gjorde mat typ kl 9, skit gott. Sen var vi uppe till 5 nån gång och vaknade halv 3 idag. HIHI. Efter det åkte jag och pappa till gränby. Köpte en wb tshirt. Visar sen. HÖÖRS.


RSS 2.0