Broken Angel - Arash ft. Helena


30 september

Hellu. Nu är jag med Elin, mötte upp henne på stan, köpte lite things. Sen åkte vi hem, och här har vi suttit hela kvällen som vi brukar hihi! Imorgon äter vi på cupido, efter det åker jag hem och fixar mig så drar jag och pappa till Alunda och äter, Alunda av alla ställen. Usch. Aja, efter det kommer Linnéa och Emmelie :))))))))

Fix

Behöver färga håret nu känner jag, har ingen lust alls att vänta till höstlovet. Nu börjar det bli blont = inte nice. Har fixat klart mig osv nu, får se hur det blir med kvällens planer. Imorgon ska jag och pappa på resturang, han erbjöd sig så varför inte. Sen måste jag kolla på en ny säng nu i helgen och på söndag åker jag till mamma.

Inside out

Hellu. Har precis städat och känner mig as skabbig. Nästan så jag har lust att dra ner till gymmet nu, fast ne. Ska typ duscha och fixa mig nu.

30 september

Godmorgon. Sov som sagt hos Ewelina inatt. Spelade sims och kollade på tur och retur nån gång på natten HAHA. Bara halva typ, sen pallade vi inte mer. Jag låg i sängen och skrek " jevla hura " halva natten också, nej ni fattar inte och kommer inte göra, bara vi som fattar hur kul det är. Aja här har ni bilder!

Come undone

Hej på er. Dagen var allmänt cp, fast filmen var helt okej. Bättre än jag trodde faktiskt! Efter det blev vi indelade i grupper, 1or 2or och 3or blandade, som tur var kom jag med Ronja och 3 2or. Dom var snälla hihi. Sen åt vi med dom, äcklig tomatsoppa. Fyfan höll på att spy. Efter det skulle vi göra massa saker inom forntiden vilket sög. Sen slutade vi, jag och Ronja gick på stan lite snabbt i väntan på våran buss. Köpte en ny bh bara, sen massa godis. Nej nu ska jag städa upp lite fort och fixa mig sen drar jag över till Ewelina, det blir lan ikväll ju! ;)

29 september

Godmorgon. Sitter i sängeen färdigfixad och äter kakor. Ska nog gå ner snart och äta något mer passande. Hoppas verkligen den här dagen går snabbt.

New York, ni är lyckliga


trött

Har precis pluggat historia. Egentligen skulle jag behöva den här helgen till att plugga på provet, bli klar med webben och svenskan tills på måndag. Fan va jobbigt, ändå är helgen fullbokad haha. Men får försöka fixa så mycket som möjligt ändå, gud vad jag ligger efter känner jag. Ändå har jag varit i skolan. Lakk. Imorgon ska vi iallafall på bio med skolan, sam media eleverna bara så att vi ska lära känna varandra? KUUUUL. Men mktmktmkt bättre än lektioner och jag uppskattar det ännu mer när dom la in det på en torsdag! Slipper engelska, historia, samhäll, matte och språk! Mina absoluta hat ämnen! Fan valde jag sam för.. men det är betydligt mkt bättre än att ha matte varje dag och kemi, vilket naturarna får stå ut med.

I need you now

Skoldagen är avklarad. Vi slutade efter webbdesignen, våran historialärare var sjuk så. Kunde inte vara mer otaggad inför en timme och en kvarts historia lektion ändå ;) Så jag, Ronja och Emil drog till bussen, haha skönare finns inte! Nu har jag iallafall varit hemma i några timmar. Funderar på att plugga ett tag, eller nej.. efter maten. Ska bada först. Fryser så jävligt.

Skolan

Sitter i skolan, jag och Ronja kom nyss hit från ikea, vi åt frukost där och dissa idrotten. Nu är det lunch, sen 2 lektioner kvar, jag dör. Vill hem.

fastnar inte på bild idag, så tog bara outfiten

Godmorgon. Sitter i sängen färdigfixad, precis när jag skulle gå till bussen så bad Ronja mig att ta halv 9 bussen istället, skönt?! Fast jag kunde ju sovit en timme till. Ingen av oss ska vara med på idrotten.. de nice. Sista riktiga skoldagen nu också, skönt!

Keri Hilson - Knock You Down ft. Kanye West, Ne-Yo

När jag och Felicia var inne på holmlunds idag så spelade dom den här låten, som jag och Felicia drogade för ganska exakt två år sen. Tog upp massa minnen då, saknart'

At the bottom of the ocean

Hellu. Ligger i sängen och är fett otaggad inför imorgon. Idrott första, webbdesign och historia. Bajs. Fast funderar på att dissa idrotten, är inte helt frisk än och jag vill gärna börja träna så fort som möjligt. Har inte gymmat på en vecka imorgon så är fett otränad. Men på lördag ska jag nog komma igång igen förhoppningsvis. Aja vi får se.
ny duschad

27 september

Hellu. Kom hem för inte alls länge sen. Dom gör ju om vägen så där får man ju stå i 20 år innan man får komma hem. Skoldagen var allmänt cp. Började med prov, det sket siog fast ska byta till tyska så det gör inget. Sen engelska, helt okej. Efter det var det lunch, skit äckligt. Sen webbdesign resten av dagen. Ja jag fick en del gjort eheheh. Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte upp Felicia, vi gick till cupido och åt. Eftrer det kollade vi i lite affärer, sen på slutet kom Mimmi också. Va på stan ett tag till sen drog vi hem.
Det här fick jag med mig hem idag:
(köpte en ny för att min andra gick sönder)
Bilder från helgen också!

Skoldagen i bilder


16 år

Grattis Lina!
Har så otroligt mycket minnen med dig, som små också.
Inte lika tajta nu men som du sa, hoppas vi hittar tillbaks till varandra igen!
Grattis igen fina fina du!♥

People come into our lives for a reason

Halloj. Har duschat och grejer nu. Fick lite plugg gjort idag iallafall. Imorgon träffar jag Felicia, vet fan inte när det var sist. Saknar henne. På onsdag är sista skoldagen den här veckan. På torsdag blir det tydligen bio med klassen/skolan. Vet inte vilka som ska dit. Sen skulle vi göra något annat efter det. Så vi slutar tidigare än vanligt iallafall. Och på fredag är vi lediga. Nui kör vi igenom veckan snabbt. Nej nu ska jag nog spela sims i min ensamhet eftersom jag inte har något liv. Hejdå!
imorse

Seriösa

Nu blir det sims för hela slanten. I helögen blir det lan också, najs! Hörs senare ajo.

Rubrik fitta

Orkar seriöst inte plugga mer, ska städa upp lite på rummet och tvinga hit ewelina så spelar vi sims som vanligt. CIAO :*

Home

Hola. Skoldagen var as seg. Svenska, as tråkigt. Lunch, äckligt. Matte, höll på att dö. " Göra klart saker timme " Sög, läste halva lektionen  tills läraren lämnade oss och alla drog något tidigare. Fick iallafall med mig lite saker hem!
Ny vinterjacka, blev kär.
En kofta som jag var lite halvt otrogen med.

En lektion kvar..

Slitna tjejer efter en lång matte lektion, som bestog av smurfarna!

26 september

Godmorgon. Gud vad jobbigt att det är skola igen. Fyfan. Ikväll blir det bara plugg. Får jag tid över så drar jag till Ewelina. AJA. Nu ska jag fixa mig!
nyvaken

Godnatt

Måste verkligen gå och lägga mig nu, annars pallar jag inte imorgon. Den här veckan lär gå fort förhoppningsvis. Nu kör vi. Godnatt så hörs vi imorgon.
mogen..

Det kallas minnen

* Hösten 2009 * Ewelina, kommer du ihåg?

Grekland i Maj

Smsade mamma för nån timme sen och frågade om vi kunde åka till Grekland i vår, fick ett ja på första försöket. Kanske för att jag aldrig träffar henne längre. Längtar så otroligt. Eftersom det inte blir ngt jävla gran canaria i år nu, men nästa vinter drar vi.

Whatever you like

Jag och Ewelina drog som sagt ner till pizzerian, gick hem och hämtade kortet till hall 2000 och gick in och köpte powerking, efter det choklad. Sen gick jag hem och hämtade min dator och gick till Ewelina och spelade sims. SÅ SPARADES INGET. Och jag hade byggt fett mkt. Aja, är inte taggad alls inför skolan imorgon. Typ sommarlov nu tack?

Rikti slampisch

Nu har jag precis ätit, inte mycket alls eftersom jag och Ewelina ska dra ner till pizzerian snart. Riktigt länge sne nu. JÄÄVLA TJOCKIS. Sen ska jag bara se till att bli frisk fort som fan så jag äntligen kan börja träna igen. Förkylningen sitter värre än någonsin just nu, kanske för att jag tränade när jag var sjuk? Aja nu har ska ja fortsätta snacka skit om en tjej med Saga på fejjan, en som inte har lagt en tanke åt mig på heeeeela sommarlover för jag är så sjukt patetisk ;) Undrar varför hon lägger ut statusar om mig då, hon lär ju bry sig jävligt mkt

Och säg inte att jag är omogen för jag vet att hon stalkar min blogg ;)
nödvändig bild, men jag orkar itne va seriös. Som alltid?

Fuck söndagar

Just nu sitter jag här med en redbull och väntar på bättre tider typ? Vadå söndag redan? Den här helgen ägde fram tills nu. Hoppas verkligen dom där jävlarna lyckas stänga ner facebook i november. ( eller inte ). Men ibland skulle det vara skönt. Facebook har blivit en liten skvallersida, dom bilddagboken. Pälla. Ska nog dra ut sen, försöker få med mig Ewelina.

25 september

Godmorgon. Ligger i sängen med datorn i knät, vaknade nyss. Och jag hatar när man vaknar upp från en dröm som gärna kunde få vara verklig. Man blir ju deprimerad. Nu är jag hungrig som utav bara helvetet så jag ska upp och äta frukost, sen vänta på att pappa kommer hem och efter det åka till stan.
Linnéa och milton får stå för bilden!

Sätt dig i gammelsmurfens knä!

Gick över till Ewelina en stund nu under kvällen och spelade sims. Längesen känns det som. Ska nog tvinga ut henne imorgon också, efter att jag har varit i stan med pappa. As mycket jag behöver nu kom jag på men jag glömmer alltid bort vad jag ska ha när jag kommer till stan, så det är bäst att jag skrivet upp det nu jallabyye!
Jag och snyggingen igår!

How to save a life

Hellu. Har precis kommit hem från bion, sjukt bra haha! Måste ju säga att jag och Linnéa är så sjukt snygga i våra 3D glasögon också, kan lägga upp bild imorgon eller något. Men nu ska jag ringa Ewelina lite snabbt.

24 september

Hello bad update. Åkte och mötte upp Linnéa igår, gick runt på stan ett tag tills Emmelie kom, då drog vi till subway direkt.. gott som fan. Efter det kolla vi runt på stan lite till tills jag och Linnéa åkte hem till mig. var inne och lyssnade på musik, gick ut, skulle träffat Daniel om inte jag hade loggat ut från fejjan så snabbt -.- Men vi träffar honom förmodligen idag istället. Sen skulle Martin, Raffa och nån Kevin komma hit men det blev försent. Lakk. Aja men vi hade iallafall kul själva! Idag vaknade vi halv 8, fråga mig inte varför. Har spelat sims fram tills nu. Ligger fortfarande i sängen. Om några timmar ska vi till bion!
kommer mer bilder senare!

Facelooktyp


Birka Paradise

Har glömt att säga att pappa och några till ska åka birka paradise. Han frågade om jag ville följa med och vem fan tackar nej? Så jag tar med mig Elin också annars får jag fett trkigt, tror det blir i november!

För en lång lång tid

Du säger att du är stark 
Att du har vart igenom det här förut 
Du kommer fortsätta 
Det finns inte mycket mer att säga nu 

Vi två hör hemma 
I ett rum med inga andra 
Om jag var tio år yngre 
Skulle jag inte behöva dig längre 

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav 
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför 
Varför måste vi döda varandra 
Nåt säger mig att du blir borta 
En lång lång tid 

Jag kommer inte älska dig 
För resten av livet 
Vill inte leva med tungan hängades utanför 
Och tycka synd om mig själv 

Jag kommer inte höra av mig igen 
Och jag kommer inte ta skuld 
Så säg det och få det gjort 
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp



Finish

Har duschat klart nu, klätt på mig och sådär. Ska alldeles strax platta håret sen ska jag göra mat ( tidsfördriv ). Min dator verkar inte funka nu heller.. rest in peace :( Nej ska be pappa kolla på den OCH DET VAR ABSOLUT IN TE MITT FEL.
Nej har inga bilder på den här datorn..

23 september

Godmorgon. Är hemma idag, känner inte för att gå till skolan. Kan lika gärna hoppa av. Nej där överdrev jag. Men har stor lust. Och min dator är sönder, INTE macen. Min andra. Och den är inte ens ett halvår gammal, duktigt.. duktigt. Så jag sitter vid min andra dator, seg som fan jag pallar inte.
färdigfixad? Men ska faktiskt duscha typ nu !

22 september

Nu på kvällen har jag pluggat, duschat, tagit ner mitt berg av kläder och lagt dom i tvättstugan. Fyllde 3 lådor kan man säga. Äckel! Aja, ska snart ner och äta något, sen ska jag nog gå och lägga mig så får vi se om jag orkar gå till skolan eller inte. Btw så sover Linnéa här imorgon, länge sen!
HAHA SÅ JÄVLA FULA. Fast måste erkänna att min hudfärg var något finare då än nu..

You know I do everything for ya'

Hemma. Lider med dom som stannade på japanskan, inte slutat än, BRA ATT NI FICK MIN MARABOU! Pappa hämtade mig i slavsta, åkte till max och köpte med mat. Nu är jag hemma. Det är fortfarande is kallt här hemma, eller inte lika som innan. Så kommer jag på en skit bra idé, kan ju ta värmefläkten och nu är det varmt på mitt rum ♥

fml

Slutar om en kvart, eller jag drar då. Pallar inte språk. Värt med max efter skolan tyyyyyp?
igår kväll

@ skolan

Sitter i skolan, mår as dåligt. Vill hem, orkar inte. Nu vet ni.

All around the world

Fan va tiden går fort, imorgon är det torsdag igen. Jag hatar torsdagar. Dubbelhatar, avskyr. Har ni fattat nu? Slutar halv 5 liksom, överdriv inte :s OKEJ det finns dom som slutar senare så jag ska sluta va en bortskämd jävla barnunge nu. Men det är jobbigt. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig så jag ens orkar imorgon. Vi hörs!

BBC video about WTC7 is a hoax

World Trade Center Seven föll inte själv, det sprängdes. För er som inte förstår vad dom säger i videon så säger dom att det också har rasat, men man ser ju tornet i bakgrunden i direkt? Det sprängdes 20 minuter senare. Och hur kunde hon då veta att det skulle rasa? Antagligen var det ju så att han som ägde wtc ville att det också skulle sprängas, hus faller inte sådär av eld och värme, det skulle lutat i så fall, vilket det inte gjorde. Nu vill 2000 pers i U.S.A ha en ny utredning på allt.

21 september

Hellu. Slutade tidigare idag, runt 2, när jag kom hem drog jag till gymmet direkt. Inte bra att träna just nu eftersom att jag inte är helt frisk. Aja, dagen började med idrott ( var inte med hela, bara uppvärmningen och i slutet ) Jag och Jennifer drog ner i omklädningsrummet och snackade, efter det frågade killarna om vi ville följa med till ikea och äta, självklart gjorde vi det! Fast dom blev as sura på oss för att vi inte väntade på dom, dom sa inte ens hej när vi kom tillbaka haha :( Aja! Efter det hade vi samhällskunskap, det var ganska kul faktiskt, efter det fick vi sluta för att vi inte hade nån historia! WOHO. Aja nu ska jag duscha sen blir det plugg!

Åren har slitit hårdare på mig

Chill kväll kan man säga. Har duschat och ätit, sen nu dom senaste timmarna har jag tagit bort massa onödiga program på min gamla dator ( gör fortfarande ). Ska bara ha spel på den. Så ps och hela skiten är borta på den nu, skönt! Aja nu ska jag fortsätta.

20 september

Hellu. Kom hem från stan för ett tag sen, jag och Louise satt på donken ett tag, gick och träffade Linnéa och Emmelie lite snabbt, gick vidare osv tlls vi skulle dra hem, måste träffas snart igen! Nu sitter jag i sängen med och äter en wasa grej som vi fick på stan idag, sjukt äcklig egentligen.... borde faktiskt plugga nu, dock låg jag inte så mkt långt efter många andra ( inte som jag trodde iallafall ). Men först ska jag duscha och sen leta upp ngt jag kan ha på mig imorgon.

You're out of my life

Gud vilken träningsverk jag har, i ryggen. Imorgon måste jag nog vila men på onsdag kör jag igen.Skönt! Imorgon träffar jag Louise efter skolan, länge sen! När jag kommer hem måste jag fixa historian och nån svenska grej som jag inte kommer in på. Aja, nu börjar det okända tydligen, blir alltid as rädd och ändå ska jag titta. CIAO.

Mot gymmet

Hellu. Kom precis hem, jag och Elin gick runt på stan och letade efter ngt åt Andreas som fyller år snart. Efter det åt vi på cupido, så jävla gott! Nu ska jag dra ner tyll gymmet vilket jag inte alls har lust med just nu egentligen. Ciao!

trololololollololool

Sha, 5 minuter kvar i skolan nu. Jobbar med ett projekt om kollektivtrafiken i uppsala. Ska snart dra till bussen då och möta upp Elin Pelin, ska fixa en grej sen jävlar blir det mat :********** Hörs när jag kommer hem!

Miley Cyrus - Every Rose Has Its Thorn


19 September

Hellu, snabbt inlägg nu då. Börjar om några minuter. Sov till kvart över 8 imorse så jag fick ju skynda mig lite grann där. Men nu är jag iallafall i skolan och ska ha samällskunskap. Döda mig typ?

Ett förlåt är inte värt något nu

Skola imorgon, kill me. Seriöst jag orkar verkligen inte. Efter skolan träffar jag Elin en snabbis. Efter det ska jag till gymmet om jag inte har allt för ont i halsen. Sen blir det bara massa plugg resten av kvällen.
miss it

Jag lovar att ingen kommer kunna älska dig mer än vad jag gör

Det här var det jag köpte idag, + en svart lika dan t-shirt.

En vän är en vän hur taskigt livet än gått

Ligger i min säng nu och mår ganska sådär jätte dåligt. Och jag mår ännu dåligare när jag kollar på mitt rum som är utav bara helvetet just nu. Hade tänkt att sova lite nu, så huvudvärken ger sig nån gång. Sen ska jag gå upp och städa.

kuksugare
Hellu. Jag hatar Rasbo, den centrala delen. Det är så jävla kallt seriöst. Men nu ska jag inte klaga nu har vi iallafall nått wb element som blåser ut varmluft. Men det kommer ju fan ta år och dar innan hela huset är uppvärmt. Funderar nästan på att dra ner till gymmet en sväng igen. Nästan värt och ta ett bad efter det. Sitter med jacka just nu. Men iallafall, jag åkte in till stan med pappa en sväng, köpte nya träningskläder. Har bara tränat i adidas byxor osv nu, inget material att träna i. Så de e nice.

Ni är idioter, på riktigt

Godmorgon. Drog till gymmet ett tag, typ direkt efter att jag hade vaknat, åt inte ens frukost. Men det blev löpband och crosstrainer iallafall, sen situps med tyngd. Drog hem lite innan pappa, ska duscha nu.
gammal bild som fan, snacka om bildbrist.

It's too late to say I'm sorry

Jag gillar hösten, ibland. Förra och förrförra hösten kommer alltid att vara minnen för livet. Förrförra hösten var jag hos mamma rätt mycket för en killes skull. Det var liksom närmre, och då fick jag verkligen kontakt med mamma igen. Minns en kväll, och jag saknar det så mycket så det gör ont att ens tänka på det. Har ni kännt så nån gång? Att även om man skulle få tillbaka det nu, så skulle de ändå inte bli samma sak. Det var liksom då. Man var annorlunda på den tiden. Sånt här kan jag ligga och tänka på om kvällarna. Nej nu släpper vi det, innan det går för långt vilket det redan har gjort, egentligen. Nu ligger jag i sängen med datorn, för jag fryser så mycket. Ska nog kolla facebook lite efter det här och sen kolla på nån film medans det fortfarande är lördag och nu kollar jag på klockan och ser att den är över 12.... FAN. Aja, ska nog upp rätt tidigt imorgon så hinner jag gymma lite innan jag drar till stan.

Ingen kommer någonsin förstå saknaden



Jag undrar vad som händer i vår del av stan

Idag blir en tråkig kväll, Elin skulle sovit här men det blev inte så :( Jag saknar henne. Så jag skla installera the sims nu och slösa bort kvällen på det. Btw så hatar jag det här, vem fan stänger av värmen till alla hus, för att göra bergvärme och dom va helt säkra på att det skulle bli klart under sommaren men nejdå. Blir fan förkyld av att vara inne, varmare ute fan. Värmen kommer först nästa helg </3
nej jag orkade inte hämta kameran, men det här har jag på mig idag

Nu har det kommit!

Kolla vad jag hittade i köket när jag gjorde mat, kom antagligen igår.


Du kommer inte stanna här länge

Shu. Kom precis hem från gymmet, va inte en jävel där utom jag, mobbad. Men skönt! Nu ska jag äta och sen duscha.

17 september

Hellu. För det första får jag pma på min jävla hora till dator, fyfan va jobbig den har ihjäl mig. Ska fan använda macen på heltid. MEN jag och Evelina hade as kul igår! Vi gick runt på stan, köpte ett örhänge, ni vet med sån här kedja? Bild kommer i slutet av inlägget. Åt på Cupido, as gott och sen drog vi hem till henne, vi var typ ute hela kvällen, gick till ica och köpte godis osv. Efter ett tag sa vi åt Adam att komma till gränby så han gjorde det. Haha skönare finns inte! Efter det gick jag och Evelina in och kollade på en film vi hade hyrt, saw 3D som S-Ö-G! Se inte den. Den är bara äcklig, inget annat. Efter det var vi as trötta och somnade direkt. Idag gick vi upp halv 10 konstigt nog haha, fixade oss sen efter det åkte jag hem. Nu har jag typ precis bytt om till träningskläderna så jag drar ner mot gymmet nu ( hoppas det är öppet ).
Jag: Aa jag såg ******** på kulturnatten.
Adam: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA VAD SA NI?! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH.
Jag: Haha ingenting typ, hej bara? HAHAHAHAHHAHAAHHAAHHA
Adam: ' viker sig på mitten ' HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHA

Har nog aldrig sett nån garna så mkt...
Adam: ******* är ju som ett jävla rangel av ben, usch!
Så jävla sant :)

Bestis

Snart drar jag in till stan då, mår rätt illa efter all kladdkaka haha. Jag och Evelina pratade om att äta på cupido, as nice! Hörs imorgon när jag kommer hem :*
snyggare får ni leta efter

Ti - whatever you like

kass kvalité, men hittade ingen bättre på youtube

Dagens

Kör på det här idag:

Smått (väldigt) irriterad

Hellu. Gick upp typ halv 8, fixade mig osv. Sen när jag går ut och ska låsa dörren så tänker jag " oh fuck, vart fan är mina nycklar " så jag går in leter som fan, smsar Ronja och frågade om bussen hade kommit till henne vilket den itne  hade, så jag letade as fort och ringde pappa och frågade om han hade sett dom men det hade han inte. När jag lägger på har Ronja smsat och sagt att bussen hade kommit och jag hade fortfarande nite hittat dom. Så jag är fortfarande hemma och hur jävla svårt ska de va att hitta ett par nyckar?! Har städat hela jävla huset men har inte hittat dom och jag VET att dom är hemma, jag cyklade ju hem och hur kunde jag annars låsa upp cykeln. Så dom måste va hemma. ÅÅÅÅH BLIR FETT IRRITERAD. Ska iallafall dra in till stan om några timmar och möta upp Evelina när pappa har kommit hem.

Oss får ni aldrig nog av


Breathe

As chill dag imorgon jag älskar fredagar, vi har webbutveckling hela dagen, kodar hemsidor och grejer. Dock är jag lite seg men imorgon ska jag bli klar med grejer.Efter det drar jag till stan och möter upp Evelina på stan, älskade vän. Sen sover jag där! Har inet sovit där på as länge fan, hennes födelsedag sist ;o På lördag ska jag gymma, duscha och grejer och sen kommer Elin (kanske), vi får se hur det blir med det!

En dag kvar

Hemma från gymmet, otroligt skönt. Nu är gymkortet fixat också, ska nog be om solarium på det också nästa gång. Även fast jag aldrig solar nu för tiden, men det kan va bra och ha! Nu ska jag ta ett bad och sen ska jag hjälpa Emmelie med en grej! Nyfikna? ;);););) Jallabyyye.
efter gymmet

Pain

Hej, mår bättre nu. Fast nu har jag ont i huvet istället, beror nog på datorn. Nu ska jag iallafall dra ner till gymmet.

15 september

Ligger med datorn i sängen och har ont i magen som F-A-N. Seriöst överdrivet. Skoldagen började med engelska, historia sen lunch halv 12 när vi slutar halv 5? FÖR TIDIGT. Sen hade vi sammhällskunskap, matte och språk. Sög hela skiten. Fast samhällskunskapen var helt okej. Vi snackade bara om partier osv. Kom hem för en timme sen, försökte äta men hade för ont så jag ligger här. Har tagit alvedon så det borde lätta snart, sen ska jag nog ta ett bad.
ser ut som en riktig jävla fjortis hora på bilden... lev med det

100 dagar kvar till jul!

NAAAAAAAAAJS.

12.10

Torsdagar är världens jobbigaste dag. Har 3 lektioner kvar och jag är redan död haha. Hörs när jag kommer hem.
trött tjej igår

The sims 3

Sha! På bussen på väg till skolan idag fick vi upp the sims i samtalsämnet av någon anledning, alla blev fett taggade på att börja spela det igen. Så jag beställde kvällsnöjen nyss :D Tråkigt med bah standard..
för ganska exakt ett år sen, det där måste vi göra om!

Skoltrött, som fan

Hemma! Skönt som fan. Vi va på nån mässa men skolan, vi skulle snacka med olika partier osv. Tråkigt, efter det drog vi till donken och vet ni hur äckligt trött jag är på den maten nu? Fyfan. Efter det åkte vi till skolan och hade webbutveckling och historia vilket var helt okej! Efter skolan hämtade som sagt pappa mig. Vi åkte och köpte massa hårprodukter, typ allt. Sen nya mjukisbyxor också. Skit skönt när man kommer hem från skolan och fryser ihjäl. Nu ska jag nog ta ett bad, och efter det städa.

14 september

Hellu. Slutaed nyss typ, har lyckats tvinga pappa att hämta mig så han är här om en kvart typ. Orkade verkligen inte ta buss idag. Måste köpa massa saker också. Bloggar mer när jag kommer hem!
lagom snygg tjej, inte

Nu väntar skolan

Godmorgon. Nu på förmiddan ska vi på nån jävla skit, vet inte ens vad. Något som har med samhållskunskap och göra. Bajs pallar inte. Men iallafall.
Det här har jag på mig idag:

Så länge jag andas kommer jag älska dig

Fan va skönt det var att träna, en vecka sen. Efter det tog jag ett långt bad, f1 skönt. Det är väll det jag har gjort nu på kvällen. Ska alldeles strax gå och lägga mig, känner att jag inte orkar vara vaken länge till och jag måste komma upp imorgon i tid också. Blir helt psykad på att man inte kan mobilblogga från htc?! Är det någon som vet hur man gör sp skadar det inte att förklara!



How could you be so heartless?

Snart drar man vidare mot gymmet. Vädret suger och det är kallt som javenne vad. Köper en ny vinterjacka nästa vecka tror jag, har inte tid i helgen.
Nu har du gjort ditt kära fjällräven, 5 månaders användande totalt! Hahaha så jävla onödigt.

13 september

Hej skolan sög hejdå, typ? Det gick väldigt segt och maten var ju inte på topp. Inte mitt humör heller för den delen. Plus att det regnade och det gjorde inte saken bättre. Nu har jag precis ätit och bytt om till mjukisdress, ska fixa lite på rummet sen drar jag och pappa vidare till gymmet. Hörs efter det!

:((((((

Webbteknik nu, 45 minuter kvar, sen svenska i en timme och 15 minuter. PALLA. Hejdå.

Dagens


@ skolan

Sitter i skolan just nu, har haft en lektion och jag pmsar på att det ska regna hela tiden. Orkar verkligen inte. Nu ska jag sitta här och vänta in lunchen, så jävla hungrig. Orkar nog inte ta  bussen hem sen, tvingar pappa hämta mig.
just nu

The sky was crying for you

Redan kväll, jag orkar inte. Måste gå till skolan imorgon, och vi har dom cpigaste lektionerna någonsin. Jag orkar inte. Har fastnat på webbtekniken och det gör att jag bara sitter och väntar ut tiden. Hoppas det inte regnar, för jag pallar inte lockigt hår imorgon, fast idag gjorde det inget. Och inte har jag städat heller som jag skulle så jag ska nog byta om och göra det nu. Förlåt för deprimerande inlägg idag men ni förstår säkert hur chockad man blir och att man börjar tänka, förhoppningsvis.
bajs saknar sommaren..

R.I.P

Hela klassen tyckte om dig, alla såg dig som en positiv och trevlig person. Jag förstår bara inte hur det här kunde vara en utväg, det är inte det. Du var omtyckt av hela skolan och det är du fortfarande. Det är verkligen synd att det slutade som det gjorde. Vi tänker på dig och kommer aldrig glömma dig. Att en sån person med ett sånt leende kunde må så här dåligt, det trodde jag inte.
Vila i frid ♥

Evanescence - Bring Me To Life



12 september

Lite jobbigt att bara sitta i ett hörn och lyssna på musik hela dagen, jag orkar inte tänka mer. Så jag och pappa åkte och handlade lite, blev ett par nya skor och såna där jeans med dragkedja som jag redan har ett par, exakt lika dana. Men mina gamla satt as dåligt så jag köpte nya. Dom sitter bra iallafall. Nej nu ska jag städa upp lite på rummet sen måste jag få ordning på det här, livet måste liksom gå vidare.. hur ont det än gör. Men det är faktiskt okej att stanna upp ibland, när det behövs. Som just nu.

Skit skit skit och ännu mer skit

Hela dagen har varit emo. Kan inte säga så mycket eftersom det finns vissa som inte vet än som inte ska få reda på det genom den här vägen. Men på våran första lektion som läraren var ca 20 minuter sen till fick vi reda på en sak, som gjorde att hela klassen fick gå hem, säkert dom andra klasserna nnu också eftersom dom får reda på det nu typ. Snacka om dåligt samvete man har nu, även fast våran klass inte var anledningen. Så känns det ändå som om man kunde gjort något. Från och med nu dömmer jag aldrig någon på utsidan.
Even the sky is crying

I've tried so hard to tell myself that you're gone

Now that I know what I’m without.
You can't just leave me.
Breathe into me and make me real.
Bring me to life.



How can you see into my eyes like open doors?

SHA. Pappa och jag åkte och köpte godis för 2 timmar sen typ, könner mig allmänt tjock och jag har inte tränat på en vecka snart. Så det gör jag imorgon. Sen ska pappa fixa gym kort åt mig också, i hall 2000. skit skönt att ha något som ligger nära. Och för att komma ifrån ämnet är jag sur. Väldigt sur. På massa saker som allmämt dyker upp i mitt huvud ibland. Mardrömmar man drömmer om nätterna sen kan man inte släppa det på väldigt länge. Om jag bara fick radera en dag, massa minnen och en hel smskonverstation från 1½ år tillbaka. Gud om det gick.

Lost in a simple game

Det är skola hela tiden ju? Helgerna går alltid på 2 sekunder jag fattar inte. Gud va skönt det skulle vara att gå till kunskapsskolan, sitta på bg i en halvtimme och hälften av tiden går åt till att titta på nyheterna och då kan man sitta och spela på mobilen samtidigt, efter det en 40 minuters lång föreläsning i arenan där man kan ligga och sova, sen lunch och efter det bara ws. Typ. Fyfan vad skönt. Men iallafall, har precis badat, haft hårinpackning och ansiktsmask (igen). Hade rätt mycket tid över och har fortfarande. Så fort mitt hår har torkat så ska jag sätta upp det sen städa upp lite. Känns bra.

2 bilder från igår, jag har världens finaste vänner

Emmelie & Linnéa!
Elin & Karin!

world trade center

11 september 2001
10 år sen, idag.

11 september

Nej jag bloggade inte igår, kände inte för det. Men iallafallm jag mötte upp Elin på stan typ 1. Sen gick vi runt på stan ett tag, köpte ett linne. Efter det drog vi hem till henne ett tag och sen tog vi bussen tillbaka till stan och träffade Andreas och hans kompis ett tag. Sen träffade vi Linnéa, Emmelie och Karin och var med dom resten av kvällen, träffade även Martin och Raffa och deras kompis, efterdet gick vi till subway och där träffade vi ett gäng packade killar, skööna. Aja, sen drog alla hem , jag och Elin gick och la oss direkt typ. Idag gick vi upp runt halv 11 kanske och åt frukost sen gick vi ut med hennes hundar. Bilder kommer sen orkar inte ladda upp några nu.

Rikti jag och Elin, texten!


Men någonstans fanns ändå strålar av ljus

Halloj. Imorgon är det ju kulturnatten, sover hos Elin då, men på kvällen drar vi iallafall till stan och träffar folk! Nu vet ni! Nej nu jävlar har pappa hållt på med maten tillräckligt länge och jag är så hungrig så jag dör så jag ska gå ner och kolla vad det är som tar sån jävla lång tid, peace :*

Just nu, i skolan!

Nu väntar en två timmars lektion, den sista. Och internet funkar inte så jag har kopplat upp mitt mobil nät till datorn. Funkar rätt bra ändå. Efter skolan drar jag och Ronja ner på stan ett tag. Hörs när jag kommer hem, men nu måste jag fortsätta med webben.

Dagens

Nej jag slutar aldrig täcka för mitt ansikte! men jag såg helt mongo ut.

9 september

Godmorgon. Lite onödigt att vara uppe redan nu men jag vaknade av att katten gick på mig, på min axel där jag har som ondast. Men jag ska gå till skolan idag, tog precis en alvedon så jag ligger bara i sängen och väntar på att den ska värka något vilket alltid tar 4367654845745845 år. Åh vad jag inte pallar skolan idag egentligen.

Det var den tiden

Kommer du ihåg den där kvällen? Den läskigaste kvällen i mitt liv och jag är glad att du var med. Båda satt och skakade, pga 2 olika samtal till oss som handlade om exakt samma sak. Det som gör att livet kändes så lätt var att du förstog helt och gör idag också. Du var liksom med om samma sak. Nu har det gått över ett halvår och jag kommer fortfarande ihåg allt, som båda 2 sa. Har alla meningar kvar i huvet. Och hur vi två skämmde ut oss hahaha! Den absolut värsta och bästa kvällen i mitt liv, glömmer aldrig! Jag är glad att du är tillbaka på plats igen iallafall ♥


Något att satsa på till hösten, enligt mig


Jag gick för att aldrig mer komma tillbaka

Seg dag/kväll. Har legat här i sängen och kollat på film dom senaste timmarna. Har haft en sån här.. vad heter det, en sån som man ligger på om man har ont i ryggen, en varm sak. Whatever ni fattar nog. Har ganska ont i ryggen sen igår, och nu börjar huvudvärken irritera mig igen, fan va jobbigt. Tror att jag går till skolan imorgon men är inte säker.

MAAAAT :') <333333


Som i en film

Ja riktigt höst väder nu eller? Regnar ju gämt och ständigt. Nej nu ska jag nog gå ner och göra mat. Sämst inlägg.

8 september

Nu har jag kommit på hur jag ska göra med mitt hår! Och nej jag säger inget inget inget. Är hemma idag, orkade verkligen inet gå upp pga min jävla träningsverk som är 1000 ggr värre idag, jag vet det ända sättet att bli av med det är att röra sig men just nu gör det för ont. Nej nu ska jag ta ett bad tror jag, ciao!
piggare finns inte

Like a handprint in my heart

Hellu. Inte ett dugg taggad inför imorgon. Hatar torsdagar, på riktigt. Har lust att bara vara hemma, men vafan ska man göra då när alla andra är i skolan? Fail. Aja vi hörs.

7 september

Ja styrketräning på idrotten, ja jag var faktiskt med och ansträngde mig. Så jag har väldigt ont i hela kroppen just nu. Kommer inte klara av att gå upp ur sängen imorgon. Sen hade vi webbutveckling, failade lite men fixar det på fredag, efter det hade vi historia som suger. Bara för att jag inte blev klar på lektionen så har jag läxa till imorgon. Sug min kuk. Så ska ner och fixa till skiten nu ciao!

Why we up 3 A.M. on the phone?

I know of some things that you ain't told me. I did some things but that's the old me. And now you wanna get me back and you gonna show me. So you walk around like you don't know me. You got a new friend, I got homies.
But in the end it's still so lonely..

The Fray - Heartless


It's killing me

Har varit ute och sprungit som sagt, börjar ju bli bra på det här. Nej driver. Nu har jag iallafall tagit ett långt bad med hårinpackning och ansiktsmask, as skönt. Nu ska jag nog städa upp lite på rummet och sen göra te.

-


6 september

Helt slut. Vi hade språk första lektionen, garvade ihjäl mig skojar inte. Skönare lärare finns inte. Efter det hade vi engelska (facebook). Sen lunch, helt okej. Efter det satt vi oss i uppehållsrummet och slulle vara sociala med varandra för en gångs skull men alla tog fram datorerna ändå haha. Sen hade vi webbutveckling. Svårt som fan men kul. Sen svenska och etfer det slutade vi. Kom hem nyss typ, aja nu ska jag ut och springa I guess, eller snart. Ciao!

Det är okej att känna


5 september

Hellu. Gick upp klockan 7 idag och tog 8 bussen med Carro, mötte upp Sofia på centralen och hon och jag drog vidare till kunskapsskolan, riktigt länge sen. Saknar verkligen tryggheten där, och alla lärare, OCH EVELINA. Efter det gick jag till umo, fixade lite och sådär. Sen hade jag lite tid över tills jag skulle till skolan så jag gick tillbaka till kunskap en snabbis. Sen var jag tvungen att dra till min skola, hade en lektion (matte). Efter det fick Ronja och jag sluta för att våra böcker inte hade kommit och vad ska vi göra där då liksom när det var sista lektionen. Så pappa hämtade mig, vi åkte till subway, det allra första jag åt idag. Nu är jag hemma och dricker en fet jävla powerking.

Snodde från Emmelies blogg, http://emmeliejonsson.devote.se/

"Tjejen: Varför är du efter mig?
Pojken: För jag är kär i dig.
Tjejen: Då har du inte sett min vän. Hon är snyggare och hon står bakom dig.
Pojken: * Vänder *, det finns ingen där.
Tjejen: Om du verkligen älskade mig skulle du inte ha vänt dej ..''

Wannabe


You are everything between heaven and earth

Jahaja då var helgen över. Såklart har det gått alldeles för fort. Men imorgon ska jag göra en sak, ett giltigt själ till att komma nån timme försent till skolan. Innan det drar jag till kunskapsskolan. Saknar det alldeles för mycket. Jaja, jag har hunnit slipa lite på ögonbrynen idag också. Trött på den formen jag hade innan, inte helt nöjd än men det kommer väll.

Waiting for your call


bajsss

Bli frisk nån jävla gång då, vet du hur tråkigt jag har utan dig? :( Tänk på alla plommon.. dom lär ju vara klara nu..


Falling like rain


4 september

Sha! Dagen har varit väldigt seg hittills. Blev väckt halv 11 och fick fixa mig skit fort för vi skulle till storvreta och kolla på nån jävla cykeltävling. Eller när dom gick i mål iallafall, as tråkigt. Efter det åkte vi hem och jag har varit ute och sprungit precis, utan att ens ha ätit ngt idag så jag mår inte bra alls nu kan jag säga. Aja, nu ska jag äta sen väntar duschen!

They just don't trust what they can't explain

I will protect you, from all around you. I will be here, don't you cry. For one so small, you seem so strong. My arms will hold you, keep you safe and warm. This bond between us can't be broken.

tidsfördriv

Kärlek
är du kär? – Nja.
vem isf? – 
har du dumpat någon? – ja
har du blivit dumpad? – ja
du har verkligen varit kär? – mm
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - säkert
är du rädd för kärleken? – gud ja den bits.

Badgirl / badboy

har du rökt? – ja
har du varit full vid fel tidpunkt – tror jag inte
har du varit otrogen? – aldrig.

har du haft camsex? – nej

har du spelat klädpoker? – inte direkt
tycker du att det är coolt att supa? – driveru

Utseende
hur lång är du? – 1.68 ngt
ögonfärg? – blå/grå/grön
hårfärg? - brunt
stil? – köper det jag tkr är snyggt
är du nöjd med ditt utseende? – finns alltid ngt som är fel
är du mogen? – det beror väl på


Fritid
du har varit på läger? – ja
du skriver låtar/dikter? – nej
du spelar handboll/basket?- nej
är med vänner? – ja

På den tiden var det för bra för att vara sant

Åkte in till stan en snabbis och köpte nya skor, behövdes.

Today

Skabbigt värre, men det får duga så länge

3 september

SHUUUU! Kvällen igår var dunder, vi satt mest och snackade och lyssnade på musik. Somnade runt 1 kanske, nej halv 2, äsch jag vet inte. Och gick upp halv 11 idag. Har precis lämnar henne vid bussen :( Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, så ska jag tvinga med honom till max eller subway.. kan verkligen inte bestämma mig.

HAHAHAHA!

Min vän och hennes familj är skönare än någon annan på denna jord ;)

:@

Fyfan va fittigt, FYFAN va fittigt.. fick bara såna där typ, ååååh jämna ut skiten förfan.......

Tokio Hotel - Monsoon

Jag och Elin är emos just nu. HIHI. Vi ska snart ner och göra en latte var ;))))))))))

Fetton

Shu, jag och Elin kom hem nyss, först va vi på stan med Andreas ett tag, efter det drog jag och Elin till donken vid dom 4 mackarna, gott som fan. Efter det gick vi till willys poch köpte lite godis, efter det gick vi till brantingstorg och köpte en kaffe latte var. Sen bussen hem, där satt Pontus och Joel också, haha! Aja vi ska fortsätta dunka musik och äta nu, ciaooo :*

I had the time of my life

Time to go, cya!

2 september

Godmorgon! Jag vaknade för nån timme sen kanske, gick upp och åt frukost *host* chips *host*. Ska snart bada tror jag, och fixa mig. Efter det väntar jag på att Elin ska sluta så drar hon och jag och solar, etfer det sover hon här, bäst.

För en lång lång tid

Vi är ju som sagt lediga imorgon, otroligt skönt! Då sover även Elin här. Tror vi drar och solar då också, är skit blek. Just nu dunkar jag håkan hellström, det var ett tag sen faktiskt.
test bild genom fönstret

Duktig tjej

Redo för att ge mig ut på en jogging tur, försöker verkligen komma igång med det där, så smart som jag är så gör jag det nu när jag har ont i halsen och är på väg att bli förkyld (igen). Men får fan passa på medans jag har lust.
Smart att jag använder cam när jag har kamera, MEN DEN LADDAR :(

Ny kamera!

Äntligen! Trött på alla jävla mobilbilder.

1 september

Hellu. Skolfoto idag, blev inte världens snyggaste känner jag. Efter det tog vi modell bilder också, rätt kul. Efter det drog jag och några till hem. Vi mådde inte bra och alla hade samma anledning. Mycket att vi smittar varandra. Väntar bara på att pappa ska komma hem, sen kanske jag kan tjata till mig en ny kamera, KANSKE.

RSS 2.0