Grattis!

Grattis Emmelie, nu är du 15 och får göra mycket mer än igår!
Hoppas du får världens bästa dag.
I love you ♥


30 juni

Hellu. Evelina ville att jag skulle blogga, så nu är jag snäll nog och gör det! Igår var jag och Elin i sthlm, vi hittade inte så mycket som vi trodde att vi skulle göra. Men ni får bilder på lördag eller söndag, det beror på när jag kommer hem. Imorgon drar vi ju som sagt till dalarna. Hihi, Elin duschar nu iallafall och efter det ska jag tvinga med henne till stan eller ngt, fett godis sugen.

The last night

Nu är det såhär att jag och Elin drar till stockholm imorgon, efter det sover jag hos henne och på torsdag åker vi förmodligen till dalarna, annars på fredag men aa som sagt troligtvis torsdag. Så jag sover hos henne tills dess, alltså blir det ingen bloggning på några dagar nu, om inte hos Elin imorgon, vi får se helt enklelt! Men nu måste jag duscha sen gå och lägga mig, det blir en ovanligt tidig uppgång imorgon, hörs!

Klänningen


I never wanted nobody else

Nu är jag hemma, dagen har varit bäst med Evelina, Felicia och Thesese i typ en timme eller ngt :) Vi gick mest runt i affärer sen kom vi på att vi skulle äta kina mat också, sjukt gott! Efter det kollade vi lite mer och jag hade verkligen bestämt mig för att hålla i plånboken den här gången men nej då, det funkade tills jag såg en klänning jag blev dö kär i, kärlek vid försra ögonkastet. Bild får ni sen!

28 juni

Hellu bitches. Jag har precis fixat klart mig och ska snart gå till bussen för att sen möta upp min saknade vän Evelina som jag inte har träffat på hela sommaren. Otroligt. Senare kanske Therese och Felicia kommer,  I don't know. Men vi hörs när jag kommer hem, ciaaao!

Det är mer som att jag höjer dig

Oj shit glömde blogga haha. Först mötte jag upp Linnéa på stan, vi gick runt och lite sånt shit och tillslut hamna' vi i luthagen, satt där ett tag sen tog vi bussen hem till henne och Emmelie såklart! Vi var inne ett tag tills vi gick ut med Emilia, sjukt länge sen så det var kul. Efter det följde vi med henne en bit till sunnersta och vi tog bussen hem igen, sen var vi inne tills vi skulle sova och jag däckade väll först som vanligt hihi (A) Men vi hade verkligen skit kul så det får vi göra om snart, och inte om 7 år! Jag drog hem runt 3 idag, hann va hemma ett tag tills jag tog bussen in till stan igen och träffade Jossan, länge sen asså! Nu är jag hemma och har allmänt ont i skallen, börjar väll må illa snart också antar jag. Haha men det är chill jag vet varför. Imorgon träffar jag Evelina och kanske några till! :)

26 juni

Godmorgon. Jag vaknade runt 11 av att pappa väckte mig och sa att han skulle ut och träna, så jag gick upp och åt frukost och nu har jag faktiskt tränat jag också. Duktigt. Men nu måste jag ta och duscha, slaggar hos Linnéa och Emmelie inatt!

damp inget som behöver läsas men måste skriva av mig!

Din äckliga lilla fitta dra åt helvete tur som fan att det inte gick längre. Du borde bli skådis, det är något du är jävligt bra på. Du som har ägnat din tid åt att komma med dåliga ursäkter till mig hela tiden. Skrivit långa jävla sms till mig mitt i natten och verkligen bett om att få tillbaka mig och att jag inte ska känna mig som alla andra i dina jävla ögon. Och varenda gång du har gjort såhär har jag varit så jävla dum och gått på det. Säger du förlåt nu så klappar jag till dig. Sen vet jag inte vad jag gör. Får cp ryck om du ens tänker tanken på att höra av dig till mig igen. Jag tänker inte vara med i ditt spel längre, det räcker nu förfan. Och jag kan inte bara skylla på dig, jag är så jävla fucking lättlurad också. Så det finns inte. Men nu är det över, jag gjorde allt för dig. Trodde du var bättre än alla andra men som jag alltis dkrev förut att jag alltid valde players, ja, jag säger samma sak nu. Den jag tyckte var värsta innan är en jävla dröm prins i mina ögon just nu. HEJDÅÅÅ MANSHORAAAAAAAAAAAAA.

Juste, jag har en egen blogg!

Inte riktigt så va. Just nu spö regnar det ute och det gillas inte inte inte. Jag som ville ut och fota för att fördriva tiden, kanske kan göra det sen. Imorgon sover jag antagligen hos Linnéa och Emmelie, det var länge sen så ni kan väll räkna med en bild bomb då också, sånt är vi bäst på! ;)
Bild från Sunnersta, där jag jobbade.

25 juni

Godmorgon! Jag har lite sådär bråttom just nu. Jag vaknade för en timme sen? Nej inte ens det tror jag, aja. Har iallafall hunnit duscha lite snabbt, pappa håller på att göra MAT åt mig nu lite snabbt, sen måste jag fixa mig och efter det drar vi till vattholma. Så jag hör av mig när jag kommer hel, jalla bye.

Jag ska aldrig visa mig svag för dig, igen

Nu har du förstört allt

24 juni

Godmorgon. Jag ligger här i sängen och funderar verkligen på att gå upp snart. Idag ska jag träna, som fan. Känner att det behövs. Och städa. Sen blir det god mat ikväll, det gillas!
en väldigt gammal blondin bild

Detta fält måste fyllas i

Ja då var det kväll. Ska snart somna till ett avsnitt av oc I guess, längtar faktiskt tills imorgon. Längtar efter att få träna, nu ska alla muffinsar bort. Allt jag har lagt på mig under dagen. Sen ska jag städa också! Och jag vet inte hur jag vill göra med mitt rum. Funderar på att ta bort skrivbodet helt eftersom jag har flyttat min dator hit till sängen, så illa att jag kopplade in högtalarna här för ett tag sen. Och köpa ett tv bord eller ngt plus en ny tv och ha där skrivbordet står nu. Nått sånt. Sen ska jag ta bort min fula lampa jag har stående på golvet också. Gud, renovering.



gammal bild, men sådär såg mitt rum ut i september 2010
stor förändring

photoshop



Allt vi hade är borta, långt långt borta.

Ja nu är jag hemma. Dagen var bäst bortsätt från regnet. Jag mötte upp Felicia på centralen runt 12, vi gick runt lite i forumgallerian tills hon skulle till tandläkaren, det tog typ 10 minuter så jag väntade medans. Efter det gick vi till donken och åt, länge sen. Tog 2 cheeseburgare så dom ska jag träna bort ikväll! Efter det kollade vi runt lite till. Hittade ett skit gulligt linne på veromoda som jag ångrar att jag inte köpte. Pappa kom och hämtade mig vid musikenshus, vi drog vidare och handlade. Jag fick massa saker också, sånt man bara behöver i vardagen liksom. ( det på bilden i slutet av inlägget ). Letade efter det där linnet på gränby också men det hade dom inte där * sad face *.


Baby I am yours and you're mine

Vidare ut i regnet nu då, vi ses när jag kommer hem bitches :)


23 juni

Godmorgon! Jag vaknade runt 9 av att jag låg på glvet. Varför är jag inte förvånad? Så jag gick upp och åt frukost (muffins). Nu sitter jag här påklädd iallafall, måste fixa mig ganska fort nu, sen drar jag till stan och möter upp felicia!


Det var så länge sen

Hellu! Min dag har bara bestått av Ewelina. Vi har hunnit med rätt mycket. Först gick vi ut och fotade. Gick runt i spåret. Det märkte ni nog i inlägget. Sen drog vi in och gjorde en blogg tillsammans, fixade design och hela skiten. Nu på kvällen har vi bakat muffins. Dom blev lite sådär fail men förjävligt goda. Imorgon ska jag träffa Felicia I think om jag inte måste jobba. Vi hörs!




WOHO

Nu är det såhär att jag och Ewelina har en blogg tillsammans, men kommer ändå fortsätta på den här iallafall!
Men tryck HÄR för att komma till bloggen.

Here we go again






utgång

Svårt att välja kläder när alla är så fula.
Men det blev det här idag!


Bajs

Träna - Dusch - Mat - Fixa mig - Tvinga ut nån


22 juni

Godmorrgon. Jag behövde inte jobba idag, så det blev sovmorgon för min del! Idag ska jag inte göra ngt speciellt I think. Kanske drar ut med Ewelina eller nån, hörs!



HAHAHAHAHAHAHAHA en bild jag hittade på datorn, en vanlig dag i skolan.

Lycka

Shu folket. Ja nu är det ju kväll kan man säga, och jag har hur ont i magen som helst. Önskar klockan var mer så jag kunde gå och lägga mig men nej då. Jag tror jag ska gå ner och göra nudlar eller något nu så får vi se om det blir bättre! Har redan planer in för nästa vecka. Ska till sthlm med Elin, träffa Jossan nån dag, Evelina och jag pratade om att gå på kina resturang ( när vet jag inte ) men ska försöka fixaa det nästa vecka. Sen ska jag kolla om Emmelie och Linnéa har lust att hitta på ngt, det var för länge sen nu!


Nu har jag ingenting kvar



21 juni

Hellu! Första dagen på jobbet, rätt kul faktikst.. i sunnersta! Har stått och målat och sett ut som en jävla idiot hela dagen haha :(Slutade rätt tifigt idag, kvart i 2. Pappa frågade om jag ville åka hem, klart man tar chansen?! :D  Nej men jag var ändå typ klar. Nu har jag ju varit hemma ett tag, tog en lååång dusch med hårinpackning, behövdes och nu sitter jag här med en fet powerking.


osminkad och blött hår

For you the world just opens up

Hej. Här sitter jag helt deprimerad över vädret, det blir ju inte direkt bättre av att jag måste gå upp 6 imorgon. * cut cut * Har jag tur så blir jag klar på 2 dagar så jag äntligen kan få sommarlov igen. Då hoppas jag att det blir bra väder igen så man kan träffa folk igen. HÖRS IMORGON.



älskar den bilden på oss hihi, älskar dig ♥

20 juni

Sov ju som sagt hos Ewelina inatt, i hennes husvagn. Vi snackade mest skit som vanligt haha, sen sltar det med att vi ligger och garvar sönder. Imorse fick vi tvinga upp oss själva typ kl 10 för jag skulle ta 11 bussen in till stan och möta upp pappa för att sen åka till tandläkaren :( Jag hade ett hål, SÅKLART hade dom tid så dom lagade det direkt, höll på att spy när dom sa det. Mitt första hål förfan :( Hemskt. Sen när dom var klara så var jag bedövad i halva käften och jag mådde dåligt för att jag inte hade ätit ngt, och det gick ju så bra att äta sen ( inte ). Men nu har bedövningen nästan gått ur och här ligger jag i sängen med en hel godispåse.. lyckat. Aja vi hörs senare!

I'm happy

Jag slipper jobba imorgon pga vädret, så nice! Så Ewelina kom över ett tag, jag stängde av oc och vi drog ut. Ja ingen av oss ville vara själva så vi bestämde oss för att sova i hennes husvagn, niiiz. Och det är väll bäst att jag avrundar det här innan internet lägger av igen, hittade lite blondie bilder btw hihi.
det här inlägget skulle upp för flera timmar sen.. egentligen
kolla hårfärgen förfan :o

Låt oss minnas dessa dagar

En positiv sak med regnet är att jag slipper göra så mkt imorgon, ska ju som sagt jobba med pappa. Runt 12 ska jag till tandläkaren, jag vill inte! Åh bajs måste gå upp tidigt imorgon :(


19 juni

Tjenare. Gick upp runt halv 10 idag, visste inte hur mkt klockan var eftersom jag inte hade nån mobil, trodde den va 12 ngt. Så jag lekte nolifer tills kl var halv 12, då åkte jag och pappa till stan och köpte en ny mobil åt mig. Htc Gratia, verkar funka bra iallafall :) FETT SKÖNT ATT HA MOBIL IGEN. en dag kändes soom 1000000 år. Kollade klart på oc igår btw, sorgligt. :(


fghtehjtkmj

- Hur mycket är klockan? 20.26

- Vad är det för väder ute? grått

- Vad har du för färg på dina strumpor? har inga strumpor på mig

- Är det morgon, dag, kväll eller natt? kväll

- Hur många personer befinner sig i ditt rum? bara jag

- Lyssnar du på musik just nu och i såfall vad lyssnar du på? nej

- Hur långt är det till närmsta soptunna? vem har sagt att jag kan matte

- Finns det något i den soptunnan? ja, skräp

- Vad har du för kläder på dig idag? leggings och en tröja

- Vad har du för frisyr idag? blir aldrig nöjd

- Vilken kroppsdel stör du dig på mest just nu? alla

- Vilken person tänker du mest på? ingen alls, just nu

- Är du orolig över något? ja

- Är du trött?
kan jag inte påstå

- Är du avslappnad? nja

- Vad har du för färg på naglarna? guld

- Hör du något konstigt ljud? " tick tack "

- Har du din mobil mer än en meter ifrån dig? skulle va kul om den ens funkade, jävla cp fitta

- Vad gör du förutom att svara på dessa onödiga frågor? ingenting

Rump-Charlie

Helluu. Jag och Elin har inte gjort så mkt idag, kollat film och så, tog en sväng till hallen som såklart inte var öppen. LIKE ALWAYS. Hennes mamma kommer typ snart sen vet jag inte vad jag ska göra.  Duscha.... och kolla mer film. Typ. CIAAAAAAAAAAAAAO.

HAHAHAHA

i 5an eller ngt!
Hanna, Carin, Signe, Frida, Felicia, Jag, Josefin, Malin, Mirabelle och resten ser jag inte :o


Ny vakna

Jag och Elin just nu


Eheheheh

SHUUULULULU. Är med Elnpelin nu jao. Vi har gjort mkt mkt mkt. Mötte upp henne vid centralen typ kl 11? - Gick och köpte pk och sen drog vi hem direkt, gick och köpte mer pk, spelade bubble trouble - HELT INNE. Sen kollade vi Anki och Pytte, Hahaha så sköna. Sen Linas kvällsbok. OCH NU SNACKAR VI OCH SÅ :D Aa nu vet ni...



Allmänt fula hihi

17 juni

Godmorgon, fktiskt. Jag vaknade för inte alls länge sen. Men har iallafall hunnit fixa mig och så, kändes fett ovärt egentligen för det regnar ju ute, HIHI. Nej men jag ska möta upp Elin på stan om ett tag sen sover hon här :D BAJS VÄDER vi som skulle bada.. :(
sen ska jag tjata till mig en iphone, nästa vecka..

Inget kan skilja oss åt, inte ens döden

Saknar dagen, saknar dig ♥

DIIIISS DISS DISS

Bara för att varna er, köp aldrig Sony Ericsson Xperia X8, ni kommer ångra er grovt.
Jag har haft min i några månader och måste kriga för att få den och ladda (glapp typ), det går inte att skicka sms för att teckninghen försvinner hela tiden så man måste starta om, ska man snacka i tele så får man ringa 345757554 ggr innan man ens hör ngt, dom fuckar upp sig hela tiden, ljudet suger sen kommer alla sms 40 år försent, aa man blir ju lite irriterad asså.

Rubrik

Seg dag.. och en fet diss till vädret som fan. Nu känns det verkligen inte som sommarlov :( och jag vet inte vilken färg jag ska ha på hår helvetet heller :( Daaaaamp. Jag är på dåligt humör.


16 juni

Kan man inte lämna datorn så kan man inte, inte ens när man gör mat.
Just nu! :D

Summer rain

Shuu! Kom hem för ett tag sen, har som sagt varit med min fina vän Louise, vi gick runt i dom flesta affärerna, satt på donken osv, gick även in på darkwell en snabbis, shit måste skaffa nya navelsmycken. Men der var grymt kul bortsätt från regnet :( Hihi. Nu ska jag duscha och städa lite.

15 juni

Godmorgon! Jag har legat vaken i sängen en timme nu, och ska äntligen börja fixa mig sen drar jag in mot staden för att möta upp Louise! Trevligt trevligt :) Så vi hörs väll när jag kommer hem eller ngt puss....

14 juni

Hellu folket. Nu har jag precis kommit hem från gimo. Pappa kollade på något till sitt jobb och jag skulle såklart följa med. Jobbar 2 dagar med pappa nästa vecka, bra att jag är höjdrädd också. Men det kanske är värt det! Måndag - Tisdag då. Nej nu måste jag dra och hämta min jävla cykel vid skolan sen börja fixa mig vilket jag fortfarande inte har gjort.

Du förföljer mig, vart jag än går

Ja jag är vaken wihoo. Gick upp runt halv 11 ngt, duschade och sen la jag mig i sängen igen och har kollat på oc i några timmar. Nu ska jag börja fia mig I guess. Senare ska jag vara med Ewelina förhoppningsvis.
Och grattis pappa.

dag 11 – det lyckligaste tillfället i mitt liv

It was all that I wanted, now I'm living without

Va säger man till nån som vill börja om igen?

Jag och pappa åkta till stan ett tag, fixade en ny tv sladd till mig och sen massa annat små skit också. Annars har jag bara kollat oc, pallade inte längre så nu ska jag sätta på nån film istället I guess och försöka dra ut på tiden så klockan ska bli mer. Nu regnar det också, det kanske är lika bra. Vi hörs senare eller imorgon.
Söt Emmelie och jag i fredags! ♥
baxade bilden från http://emmeliejonsson.devote.se/

dag 10 – fem kändisar jag finner attraktiva

Kommer faktiskt inte på någon.

Det är inte över, det är bara så det känns

Bajs vad jag har tråkigt, och nu känns det bättre eftersom alla fick veta det och alla bryr sig. Klockan är redan halv 2 typ och jag har skit tråkigt och kommer nog inte hitta på något roligare att göra. Laaaaack nu blev tvätten klar..

13 juni

Godmorgon, typ! Jag och Ewelina vaknade runt 10 nån gång. Gick ner och gjorde frukost ( nudlar ). Skit gott. Sen skulle hon tagga så jag har städat lite eftersom pappa fyller år imorgon. Snäll jag är! Men nu ska jag väll fortsätta, hörs senare!

Westlife - My love

Långsamt Farväl

Denna låt var en av dom som spelades under " bild spelet " på skolavslutningen. Sorgligt :(
Och jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom 
En storm vi måste orka rida ut 
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans 
Att allting kommer ordna sig till slut 
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut 
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut

Jag kan inte ljuga för dig, 
du känner mig alltför väl 
Men om du ser mig i ögonen 
Så säger dom, ett långsamt farväl 
Så långsamt... ett långsamt farväl

Här är din kung nu utan krona 
Likgiltig och trött 
En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött 
Och när jag ser mig över axeln 
på åren som bara gick 
Ser jag allt som gick förlorat 
men också allt som vi fick 
Och vad säger man till nån 
som vill börja om igen 
Då det redan är försent, 
då man redan är på väg

Jag kan inte ljuga för dig, 
du känner mig alltför väl 
Men om du ser mig i ögonen 
Så säger dom, ett långsamt farväl

Jag tog mina händer i kärlekens namn 
Du kan vinna allt du förlorar ibland 
Du faller omkull, men du reser dig igen 
Det är inte över, det är bara så det känns 
Och hjärtat vill, och hjärtat kan 
Göra en underlig väg ibland 
Men vägen som vi färdas på den leder ingenstans

Och jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl 
Så vad vi än kallar det 
Så är det bara ett långsamt farväl
ett långsamt farväl

Så när du ser dig över axeln på åren som bara gick 
Ser du allt som gick förlorat åh över allting allting som vi fick.

Med Ewelina

Jag är som sagt med Ewelina, har varit ganska länge ( väldigt ). Vi har badat, varit på dagis taket, som vanligt på ett tak iallafall? Gått runt, tagit bilder, cpat oss och bestämt oss för att Ewelina ska sova här ( i sista sekund som alltid ). Så snäll som hon är så har hon fixat min jävla design så det blir kul att blogga igen. En fet jävla länk! http://ewelinasplace.blogg.se/. Ja.. nu funkar inte internet heller så jag får sitta här i 700 år till innan jag kan publicera skiten och ladda upp fler bilder. BAJS.KORV.FITT.NYLLE. HIHIHIHIHI ♥ Fast nu gick jag och Ewe ner och startade om modemet så nu ska det väll funka och cpar det igen så vet jag inte vad jag gör. Nu ska jag ladda upp alla 400 bilder igen :) ' ironi '
( problem med fokus.. )

Dagens inköp

Jeans:
ginatricot 499kr, tror jag det var
Shorts:
newyorker 79kr
Skor och busskort ( sommarlovskort ):
Skopunkten 249kr
Busskort 620kr i guess?

Jag kanske inte vill skriva nån jävla rubrik?

Bortkastad dag nästan :( Väntar på att my friend Ewelina ska komma hem så är jag med henne ett tag.
today

dag 09 – vilken religion jag tror på

är inte troende! ;)

12 juni

tjena!
Gud jag saknar Evelina för mycket, vi snackade säkert i tele en timme igår kväll/natt. Som vanligt slutar det med att båda ligger och garvar sönder, haha :( Idag gick jag upp runt 10 kanske? Fixade mig och åkte till stan en sväng med pappa. Köpre nya skor, shorts, jeans och sen massa hårinpackning och sånt skit. Men nu är jag hemma igen. Felicia kanske sover här ikväll. Ska försöka få tag på henne. Sen ska jag hoppa i poolen bara för jag inte har något bättre för mig. Vi hörs!
fastnar inte på bild idag tyvärr

Grattis!

Grattis älskade vän!
Jag saknar sönder dig! ♥

Kärlek på hög nivå

Åååh finns det något bättre än ben & jerrys?

dag 08 – min bästa vän

Har väll inte bara en sådär..
Evelina, Emmelie, Linnéa, Elin, Louise, Ewelina, Felicia & Josefine, det är dom närmsta,
som jag aldrig vill förlora.

Skolavslutningen:

Innan.

11 juni

Hellu. Mötte upp elin vid gottsunda skolan igår, vi drog hem till henne direkt typ. Stannade vid ica lite snabbt. Hihi. Sen va vi hemma hos henne tills Emmelie och Louise kom, fina tjejer det där! Aa vi hade väll ändå rätt kul igår mot slutet haha. Vi satt oss i stabby skogen men va tvungna att dra där ifrån, jääävla skit! Efter det mötte vi upp Andreas och drog till Tiunda och satt där tills alla skulle tagga, tack för kvällen peoples! ♥
Bilder kommer när min mobil har laddat klart, hade inte kameran med mig.. :(

10 juni

Hinner inte blogga alls idag, det här blir det första och sista för dagen! Ska strax dra och möta upp Elin så drar vi hem till henne sen, så träffar vi saknade Louise på kvällen! Maybe nån mer jag vet inte, men ha det bra nu så hörs vi imorgon! ♥
Snart ett år sen? Ofattbart. ♥

dag 07 – mina favorit filmer

Har ingen favorit film, men serien oc är en höjdare.
Något alla borde se!

Go to hell

Ja ni får en bild innan skolavslutningen. Det blev tyvärr inga bilder, jag och typ alla andra bröt ihop totalt, så sjukt jobbigt. Men nu är det värsta över. Det kommer bara kännas så otroligt tomt nu. Men vet ni?! Jag tjänade pengar på mina betyg! Woho, inte så mkt men nååågot var det ju! Och nu är grundskolan klar, I fucking did it.

It Must Have Been Love

Lay a whisper on my pillow
Leave the winter on the ground
I wake up lonely,there's air of silence
In the bedroom and all around
Touch me now, I close my eyes
And dream away...
It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow
It must have been love, but it's over now
From the moment we touched till the time had run out
Make believing we're together
That I'm sheltered by your heart
But in and outside I turn to water
Like a teardrop in your palm
And it's a hard winter's day
I dream away...
It must have been love, but it's over now
It was all that I wanted, now I'm living without
It must have been love, but it's over now
It's where the water flows, it's where the wind blows
It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow
It must have been love, but it's over now
From the moment we touched till the time had run out
It must have been love, but it's over now
It was all that I wanted, now I'm living without
It must have been love, but it's over now
It's where the water flows, it's where the wind blows
Lay a whisper on my pillow
Leave the winter on the ground
I wake up lonely,there's air of silence
In the bedroom and all around
Touch me now, I close my eyes
And dream away...
It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow
It must have been love, but it's over now
From the moment we touched till the time had run out
Make believing we're together
That I'm sheltered by your heart
But in and outside I turn to water
Like a teardrop in your palm
And it's a hard winter's day
I dream away...
It must have been love, but it's over now
It was all that I wanted, now I'm living without
It must have been love, but it's over now
It's where the water flows, it's where the wind blows
It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow
It must have been love, but it's over now
From the moment we touched till the time had run out
It must have been love, but it's over now
It was all that I wanted, now I'm living without
It must have been love, but it's over now
It's where the water flows, it's where the wind blows

9 juni

Skolavslutning om några timmar, inte speciellt taggad. Vi började halv 9 idag, med bg, sen skulle vi städa skåpen och efter det bjöd min lärare hela klassen på glass så vi gick till ica. Ehm ja så vi slutade halv 10 kan man säga, jag och min saknade bästa vän Evelina drog ner på stan, förjävligt länge sen! Ja vi gick väll mesdt runt, åt på donken osv tills vi skulle tagga hem. Haha typ hela mi9n förra klass var på bussen också, niiiz! Så Josefin va här ett tag tills hennes buss gick och hon drog för en halvtimme sen. Aja men nu hinner jag inte, måste duscha och grejer, bilder från avslutningen kommer väll antagligen ikväll!

Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The Floor

Bääääääst..

dag 06 – en sång som får mig att må bra

Har ingen speciell sådär? 
Jag blir glad av gamla låtar, som man typ lyssnade på för 2 år sen eller ngt som man hade glömmt bort.
Såna låtar gör mig glad :)

The last day

HEMMA! ( äntligen ). Vi fick ju sluta tidigare pga dåligt väder, det wb regnade, eller alla kände droppar så vi gick in och hade bg och så. Men nu verkar det bli sol igen? Aja. Äre varmt senare ikväll så ska jag fan bada, första doppet! Och inte nog med det, kom på att vi har ben & jerrys hemma :)

8 Juni

Hellu. Sitter i skolan just nu, vi slutade för ganska länge sen nu. Men varken jag Eller Mari pallar dra hem än. Eller hon väntar på Lovisa. Men ja vi drar väll om inte allt för länge. Så skönt nu på slutet, vi får sovmorgon och slutar tidigare! Me like. Hade egentligen tänkt att dra till lyssnarängen idag och va med finaste Louise istället men vi hade stadsvandring och sånt skit så det skulle jag ju vara med på, taskigt mot dom andra isf, men vi hade jävligt kul :) Alla andra gick till FEL staty utom VI :D Ohyeah. Sen var det lunch, fett god mat. Vi skulle egentligen ha ett ute pass till men det sket sig för lärarna tvekade på vädret. MEN nu blev det en lång onödig text ciaaaaaaaao.


dag 05 – mina syskon

Har två äldre bröder som är i 20 års åldern. Ingen av dom bor hemma längre. Lite tråkigt faktiskt. Dock är vi bara halv syskon, alltså vi har samma mamma. Hmm intressant inlägg visst, jalla byeeeeee!

Ingen på denna jord skulle någonsin hitta ett hopp för oss

Fan vad jag älskar vädret, så sjukt underbart! Vi har inga skoldagar kvar, vilket jag trodde. Idag var det kunskapsskolans dag, aa vi torskade stooort men ingen pallade vara med eller kämpa tillräckligt. NOG MED BORTFÖRKLARINGAR. Vi slutade allafall runt 11 nån gång. Eller jag, Jossan, Fredrik, Oliver och Ragge gjorde det. Vi åt inte i skolan och pallade inte sista bg'n. Så vi drog till donken och mötte upp Bell :) Sen drog jag och Jossan vidare, gick runt och sådär tills klockanb var 2 då taggade vi hem. Och jag tänkte bada men det var alldeles för kallt för det. Så det sket sig. Vet inte om jag pallar göra ngt mer idag. Vet itne om jag är på bra enner dåligt humör heller :o Baaaaaaajs!!! Juste.. imorgon har vi sovmorgon till 10, ska bara ha massa aktiviteter tydligen och jag ska INTE vara med. Sitter väll i nått hörn och leker emo eller ngt tills vi slutar. Sista dagen imorgon.


tiden går så förbannat fort

7 juni

Godmorgon. Jag fick lite tid över nu på morgonen så jag hade tänkt att blogga lite. Jag hade skit svårt att sova inatt, vet inte varför? Ändå klarade jag av att gå upp kl 6 redan vilket jag aldrig gör annars. Bra! Nej men jag vet egentligen inte vad vi som inte ska vara med gör för nytta i skolan ens men varför inte dra dit när jag ändå ska till stan sen. Kanske ska träffa Calle om inget kommer ivägen. Jossan är med mig på stan tills han slutar ( om jag nu ska träffa han dvs ). Annars bär det av hemmåt igen tidigt! :)




It must have been love

Ja imorgon är det ju nån cp dag med kunskap ( båda skolorna ). Känns ju sådär, eller jo bra faktiskt. För man behöver inte va med på aktiviteterna om man inte vill, jag ska såklart inte! ;) Men alla skulle tydligen ha svarta tröjor på sig så jag kommer gå i skit fula kläder imorgon :( Fett varmt med svart också. Men vet ni jag klagar inte! Jag måste köpa nya skor till skolavslutningen också. Jag köpte ju några för ett tag sen men jag ver inte om jag vill ha hög klackat. Kanske blir jobbigt. Vi får se! Annars ska jag ha nya skor ändå :) Men gud vad jag kommer med onödig information. Ha en bra kväll peoples så hörs vi imorgon!



bild från förra sommaren!

dag 04 - sex bilder som gör mig glad








When you cry I'll fight to put a smile on your face







flasha piercingarna :')

6 juni

Baaajskorv. Hihi. Sitter här med Elin, vi vaknade runt halv 11, ööh vi fixade oss direkt sen gick vi ner till hallen som såklart inte var öppen, så vi tog bussen till ica och köpte redbull och choklad hihi. Och jag tittade fel på busstids skiten.. så vi fick gå hem, MOTION! Vi drog in, drack vatten.. sen gick vi ut och solade, sålart hade vi inte ätit ngt utom en rad på chokjladen och elin hade druckit sin redbull. Så jag mådde illa som fan och hon va skakig, så vi tog nudlar.. fett gott! Ni får smexiga bilder sen från idag, sen har jag damp på en också.. så jävla smart att snacka skit framför mina vänner ;) HHIHIHIIHIHIHIHI. Aja hon ska dra snart så vi ska göra ngt annat nu ciaaaaaao :*


HIHIHIHIHIHI

Nu är Elin här! Ja vi hade skit tråkigt och snackade på msn innan, sen bestämde vi oss för att hon skulle sova här hihi. Så vi ska typ kolla oc snart eller ngt, har varit ute och krigat som fan för en pk men inte fan är det öppet nånstans :( Sen kanske vi badar imorgon och köper pk då! Just so you know...



seriösa :')

dag 03 – min barndom

Finns inte mkt att säga om den, men den var bra iallafall!
Kommer ihåg massa låtar som mina brorsor lyssnade på när jag var typ 4 - 5 år nånting, det väcker minnen.


Let the music play

Seriöst kan inte vädret bestämma sig? Ska det vara varmt eller kallt? Asså det är varmt men det blåser kallt? :( Bajs. Jag ska försöka tvinga ut nån.. annars ska jag sitta ute själv helt mobbad och måla naglarna ! :D


5 juni

Sha! Pappa väckte mig runt halv 12 och sa att vi skulle åka till stan, så jag fixade mig skit fort, dissa sminket. Vi köpte en ny pool, mkt större än våran gammla. SKÖNT. Så jag ska hjälpa pappa med den snart.


Blonda slingor?

Nu när det är sommar och grejer tänker jag iallafall inte färga håret mörkare eftersom det solbleks, och pallar inte gå runt med en fet ful utväxt längre.. plus att färgen har blivit skit ful. Själv tycker jag att jag fassar bäst i mörkt hår och kommer säkert färga tillbaka i höst.. men man kan väll testa? Och blir det inte bra så kan man ju alltid färga tillbaka.. vad tycker ni?

såhär typ, fast något mörkare kanske..

Det finns inga tecken på liv






Ute med Ewelina

Ditt värde du har i mina ögon sjunker mer och mer för varje dag som går

Jag kan börja dissa mig själv, jag är så sjukt lättlurad. Allt börjar bra, sen skiter det sig och du skriver långa sms och verkligen ber om att få tillbaka mig. Såklart får jag skuldkänslor och tar tillbaka dig. Och jag trodde verkligen på allt du sa den här gången. Men nej nu har du förstört allt, igen.Du har ca 4 timmar på dig att höra av dig till mig, för imorgon är det försent. Det här är verkligen sista kvällen jag slösar bort på dig. Du vet vad jag gjorde för din skull, emot min vilja. Och du kan inte ens ta dig max 2 sekunder till att svara på ett sms. Inte ens det, du snackar inte som förut med mig, det känns som du inte ens vill ha kontakt längre. Imorgon är du bortglömd. En främling jag aldrig hört talas om. Den smällen får du ta nu, som du sa innan. Vilket du faktiskt inte menade.


In the end, it doesn't even matter

Åh älskar värmen! Verkligen! Har precis varit ute med min kära vän Ewelina, vi gick runt och snackade massa skit, hihi det gillas! (A) Nu är hon hemma och äter och jag sitter och goffar i mig ben & jerrys.. så jävla gott.
Ska ut med Ewe snart igen så vi hörs efter det! ♥


Mohombi - Match Made In Heaven

you became mine on the first night
we became lovers at first sight
funny how a blink of an eye can turn your life around
wanna spend every tomorrow
with you baby nothing is impossible
fly you to the moon at the front row
there’s no limit, let’s go
sometimes we simply fall out
but that don’t change the fact
i’m tied to your love like heaven’s chains
always..

if you go, i go
if you stay, i’ll stay
when you cry i’ll try to put a smile on your face
if you fall, we fall
i will hear you call
always know that baby i am yours and you’re
mine, mine, mine
we’re a match made in heaven
mine, mine, mine
we’re a match made in heaven

people turn around when we walk by
you is so fly from a bird’s eye
we got the whole universe on our side
from the very first night
every day we do is a love scene
we were born february the 14th

baby you’re the reason why i’m falling
never felt so right
sometimes we simply fall out
but that don’t change the fact

always..

if you go, i go
if you stay, i’ll stay
when you cry i’ll fight to put a smile on your face
if you fall, we fall
i will hear you call
always know that baby i am yours and you’re
mine, mine, mine
we’re a match made in heaven
mine, mine, mine
we’re a match made in heaven

when it’s written in the stars
there’s nothing that can take our love apart
you were sent from up above
that’s the reason you beat in my heart
oh baby

if you go, i go
if you stay, i’ll stay
when you cry i’ll fight to put a smile on your face
if you fall, we fall
i will hear you call
always know that baby i am yours and you’re
mine, mine, mine
we’re a match made in heaven
mine, mine, mine
we’re a match made in heaven


4 juni

Shu! Har som sagt sovit hos finaste Elin. Hon mötte upp mig på stan så gick vi runt och gjorde massa annat. Sen hem till henne och gick ut med hundarna och så på kvällen. Skit mycket myggor, verkligen! Fyfan. Meen nu är det varmt så jag ska väll dra ut och lägga mig i solen och jobba på färgen lite mer nu då. Men vi hade iallafall skit kul igår, sover där nästa fredag igen då! Men vi hörs senare!


dag 02 – tio saker som jag tycker om

1. Vännerna & familjen
2. Kärlek
3. Sommaren
4. Musik
5. Pk
6. Pengar
7. Evelinas humor
8. Mat

Och nu kommer jag inte på ngt mer..

dag 01 – berätta om mig själv

Jag heter Jenny Ahlström, född 15 februari 1995. Just nu går jag ju fortfarande i kunskapsskolan, nästa år står det mellan katedral, IT och kunskapsgymnasiet. Efter skolan och på helger och sånt brukar jag vara med vänner. Sportar inte så mycket, bara när det behövs.. med tanke på att jag HATAR sport. Jag stör mig på ganska mycket också, kommer inte på något nu men dom som känner mig vet säkert haha. Ingen bitch eller så som många tydligen tror vid första intrycket av mig, men nu vet ni att det inte är så :) Ja nu finns det väll inte så mkt mer och säga..

2009:


2010:


2011:



Lista

Jag härmar dig lite Elin, det var länge sen ♥
Börjar imorgon.

dag 01 – berätta om mig själv
dag 02 – tio saker som jag tycker om
dag 03 – min barndom
dag 04 - sex bilder som gör mig glad
dag 05 – mina syskon
dag 06 – en sång som får mig att må bra
dag 07 – mina favorit filmer
dag 08 – min bästa vän
dag 09 – vilken religion jag tror på
dag 10 – fem kändisar jag finner attraktiva
dag 11 – det lyckligaste tillfället i mitt liv
dag 12 – mina föräldrar
dag 13 – min skola
dag 14 – en plats du skulle vilja besöka
dag 15 – hur jag har förändrats de två senaste åren
dag 16 – två bilder från när jag var liten
dag 17 – de länder jag har besökt
dag 18 – någonting jag ångrar
dag 19 – min första kyss
dag 20 – mina bästa och sämsta sidor
dag 21– tre saker som gör mig upprörd
dag 22 – någonting som fascinerar mig och varför
dag 23 – en bild på mig själv från varje år av mitt liv
dag 24 – mina rädslor
dag 25 – min favorit plats
dag 26– någonting jag saknar
dag 27– här skulle jag vilja vara om 10år
dag 28 – tio saker ni inte vet om mig

daaamp

Shiiiit du är så fkn fuuuuuuuul... desperata jäveeeeeeel. :s
Usch hatar såna som dig, fan får du luft ifrån?

Kan du ha sett mig än?

Nu har jag iallafall lyckats dra mig ifrån oc, gick ner och gjorde mat. Otroligt. Nu ska jag städa, det behövs. Sen vädra ur rummet.. Annars har jag spenderat min dag såhär:


osminkad, fortfarande

California here we come

Snacka om bortslösad dag egentligen. Skulle städat och grejer men nej, här ligger jag helt död i nsängen. Har kollat på oc i några timmar, skabbig och ofixad. Imorgon drar jag iallafall till Elin och sover där!


California here we come

Snacka om bortslösad dag egentligen. Skulle städat och grejer men nej, här ligger jag helt död i nsängen. Har kollat på oc i några timmar, skabbig och ofixad. Imorgon drar jag iallafall till Elin och sover där!


Från dag 1 tills tiden rinner ut

Av all skit vi har gjort ångrar jag ingenting.


2 juni

Godmorgon! Så skönt att vara ledig, verkligen! Ja jag somnade väll till oc igår om man säger så. För dom som inte vet vad det är så är det en sjukt bra serie, och den är värd att titta på! Åh har fastnat för den pga min lilla Elin Eklund ♥ Nej nu ska jag kolla några fler avsnitt, sen städa och sen fixa mig, hörs!




This is how you remind me

Ja, jag har extremt tråkigt och ska tvinga ut nån nu.
Det gick ut över ett helt meningslöst inlägg..

ASSÅ SHIT

1 juni

Woho sommar! Typ. Skippade student skiten idag pga att mamma inte fick ledigt från jobbet. Så jag drog ner på stan med Felicia istället. Vi åt mest.. Först donken. Sen kollade vi kläder ett tag, efter det gick vi till waynes coffee och tog en varsin chai latte. Skit gott! Sen kollade vi på lite mer kläder och sen köpte vi jordgubbar och satt oss i stadsparken, niiiz! Juste hämtade ut en sak också, privaaaaaaaaaat. Behövde inte ens nämna det men det var så kul hihi. NU ÄR VI LEDIGA FÖRFAN!


RSS 2.0