bästisch

Valborg firas bäst i Uppsala, så äre! :D Okej jag och Evelina va på fett dåligt humör men skitsamma! Jag och Elin gick upp fett tidigt idag, fixade oss och tog bussen till stan. Hon drog hem och jag mötte upp Evelina, vi drog och åt direkt som vanligt haha. Men SÅKLART är det fullt överallt så vi drog till hemköp och köpte kycklingsallad och närmsta ställe att få sitta i lugn och ro va fan i luthagen. Och vi GICK dit. De va ju folk i varenda jävla gränd vafan. Efter det drog vi till stadshuset och träffa Albin, sen vidare till bk för han skulle äta, sen tivolit i gränby. Haha så jävla kul! Men dagen va fan bäst med Evelina, har saknat henne. Sen tagga hon och Albin så jag drog till stan igen och träffade Emmelie, Linnéa och David, vi drog till stadsparken och där träffade vi Martin och hans kompisar typ som jag inte vet vilka det var, men kul var det. Sen tagga alla hem liksooooooooooooom. Aa nyss ringde mamma och kollade så jag va hemma, en jävel på att vara överbeskyddande. Och nu tjatar pappa på att det är mat. Ciao.



ronja och jag

30 april - VALBORG

Bloggade inte alls igår, dåligt gjort av mig asså. Drog inte till skolan iaf, behöver ju inte säga varför här. Sen drog jag till stan och mötte Elin, solade ett tag sen drog vi hem till mig och åt. Sen vidare ut... det blev inte mkt... MEN SKIT SAMMA! Sen till hall 2000, satt och åt massa där hahahaha, pratade osv. Sen vidare hem! Vi gick och la oss rätt tidigt igår för att vi skulle orka upp idag, and here we are! Nu ska vi tagga till bussen och kommer inte vara hemma på hela dagen så ni vet, baaaaaaaaaaaaaaaj.


störda :D

28 april

Nej jag drog inte till skolan idag. Men gick upp typ halv 8 och duschade och sånt för jag skulle till gamla kunskap och snacka lite och så om en grej. SKITSAMMA. Träffade Frida, Ronja, Maxi och John, vi drog till kiosken och chilla utanför ett tag tills nårra andra kom. Då taggade jag till bussen och mötte upp min fina vän Evelina på stan. Jag typ rabblade upp allt för henne, skönt att nån fattar. Efter det drog vi till donken och åt, sen vidare till ica och sen LÅNGBRYGGAN. Gud! Och satt där hela dagen. Riktigt skönt! Fast tillslut blev vi tvungna att dra till skolan och hämta Evelinas väska, sen tagga hon hem och jag drog till Sofia, berättade massa för henne om massa skit tills hon skulle ha möte hahah, stackarn :( ÖÖH... jag drog till gamla kunskap igen och snackade med Frida, sen till stan och träffade Felicia, saknad! Vi drog mest runt.. träffade även Dommi och Emilia och Dommis kompis, snabbt bara sen taggade jag och Felicia vidare och köpte godis och satt oss vid ån, sen vidare till centralen så drog båda hem. Och nu måste jag städa för Elin pelin slaggar här imorgon, ciao!


snyggt..

Du skulle aldrig börjat smsa mig

Nej jag tänker inte gå och lägga mig. Tänker inte tagga till skolan imorgon. Eller ska till gammla kunskap ett tag för jag ska snacka med nårra. Kanske drar till min kunskap efter det. Måste iaf träffa Evelina.. hon är verkligen en sån som får en på bättre humör efter sånt här. Därför jag inet har bloggat ngt alls idag typ. Men aa nu vet ni.

27 april

Hor dag. Allt är fel, precis allt. Men skolan gick bra, vi hade skit kul hela dagen, tack tjejer! Aja efter skolan drog jag, Ronja och Frioda till stan, köpte en tröja, kanske visar sen om jag pallar. Sen träffa vi From och Maxi lite snabbt typ, sen drog vi hem.


jag, tess, evelina och felicia ♥

26 april

Hatar den här dagen seriöst. Jag hann nästan inte med bussen, men aa jag hade tur. Fett tråkigt på bg'n, gick inte på teater skiten, Evelina drog hem tidigarem, allt va skit tråkigt. Hade ph också. ÅÅÅÅH. Sen drog jag iaf till stan med Ronja, fett skönt att snacka med henne. Glad för att hon och jag blev så bra vänner som vi blev. Aja nu ska jag fortsätta deppa till musik ciao!


k bry

1. Är du singel? Ja.
2. Är du lycklig? Ja det är ju snart sommar förfan.
3. Är du uttråkad? Väldigt.
4. Är du ledsen? Kan jag inte påstå.
5. Är du italienare? Nej.
6. Är du gravid? Nej.
7. Är du full? Men nej.
8. Är du en cooling? Kan du ge dig fan på.
9. Är du från Irland? No.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej.

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Haha nej.
2. Har du nånsin blivit sårad? För många gånger kanske?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Yes.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Vem vet?
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ehm, hur ska jag veta det om den är hemlig?
7. Är du kär? Nix.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Nej.

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek.
2. Hår eller ögon? Men vafan, det kan man inte välja mellan?
3. Katt eller hund? Hund ♥
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet.
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola fan.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på humöret.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Båda.
10. MSN eller mobil? Mobil.

10 "Har du nånsin…"
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nja.
2. Brutit ett ben? Inte vad jag kommer ihåg, har gjort mkt sånt där.
3. Gjort nåt du ångrar? För mkt.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja.
6. Ätit en hel tårta? Nej, eller inte på en gång.
7. Gjort bort dig offentligt? HAHA, oh ja.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Jajo.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja.
10. Velat försvinna? Yes.

Skit
Vad såg du på tv sist? Ngt skit på mtv.
Vems blogg läste du sist? Emmelies tror jag.
Vad åt du sist? Chips.

Fett tråkiga frågor.
Vem pratade du med sist? Elin.
Vad sa du? HEMLIGT.
Vem ringde du sist? Shit kommer inte ihåg.
Vem messade du sist? Evelina.
Vad läste du sist? Den här frågan.
Vem pussade du sist? Bry dig inte snälla? :(
Vem kramde du sist? Elin tror jag :o
Vem bjöd du sist på något? Javenne.
Vad köpte du sist? Kläder.

Because you live

Jag tycker att den här tjejen ska bli frisk nununu. Så vi kan träffas snart.
I miss u so much girl :( ♥


25 april

Nej jag har inte haft tid att blogga idag, jag gick upp och fixade mig, drog ut och solade ett tag, sen till bussen för jag skulle till mamma. Aa fick ju gå från gränby och värsta långa omvägen för jag är så jävla rädd för ormar och jag har fått för mig att dom är på mina små vägar runt årsta/sb. Eheheh. Men jag kom fram tillslut, vi drog till mormor ett tag, gjorde inget speciellt, sen till mirsan och hahahahahahaha. Aa, jag tagga hem inte så lång stund efter. Kom precis hem typ, ska städa lite, eller bädda sängen är nog det som behövs. Sen ska jag fan träna ikväll. Ciao!
saknar..

Nästa gång tar du kontakt med mig om du vill ngt, hejdå så länge!

Asså jag borde ju gå och lägga mig. För det är verkligen dags att vända tillbaka dygnet. Och jag har en sån grov ångest över att skolan börjar snart. Det känns som att jag inte har gjort ett skit, fast ändå har jag inte varit hemma en hel dag på hela lovet typ. Utom dom 2 första dagarna. Aja lovet  blev iaf ganska lyckat. Kunde väll varit bättre. Aja, så deprimerad som jag är över den här saken så ska jag gå och lägga mig nu och inse att allt inte är så illa som jag tror. Hörs imorgon.


såhär går det när jag har tråkigt



summer feelings

Najs dag fifän, mötte upp Emmelie och David vid new india. Linnéa kunde tyvärr inte följa med :( Men vi drog vidare till stadshuset, satt där och chillade ett tag tills Jonas kom, dryga runt lite på stan fast inget va öppet haha, jag och Emmelie köpte iaf glass, fett gott ♥ Efter det drog vi till stadsparken och då kom även Jacob så vi chillade där ett tag tills alla skulle dra, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!
mihi Emmelie så söt

24 april

Godmorgon typ, nej driver jag har faktiskt varit vaken länge. Gick upp runt halv 11 kanske. Idag drar jag ner på stan med Linnéa och Emmelie, najs! Det kallar jag räddning på hög nivå. Jag har precis fixat klart mig och ikväll ska jag försöka plugga om jag pallar. Ciao!

baaaam

Fett duktig chey. Jag har städat rummet, bestämmt vad jag ska göra nu på lovet ( skol skit asså ) plus att jag har tränat! Jag tänkte dra ut och springa men klockan va 9.. och jag HATAR och springa själv i spåret, liksom tänk om det kommer ett vildsvin? Eller en orm... euuw :( Aja, nu ska jag fortsätta dryga med folk på msn ciaaaao

Ta mig tillbaka

På den tiden va inget fel, man levde aldrig i lönger. Man gled aldrig isär med dom närmsta, skitsnack va inget man brydde sig om och det fanns inte ett skit att va ledsen över.
Nu för tiden är det tydligen så jävla svårt att säga sanningen..
Och nej, jag menar inte Ewelina

23 april

Kvällen igår va bäst, vi solade lite snabbt sen drog vi hem till Elin och chillade där, drog ut med Izzie och Dunder, hahaha så söta. Sen åt vi och så och låg och snackade halva natten, hahahah elin: Är det fika? ' slickar sig runt munnen ' HAHAHAHHAHA dör. Och vi ska ju inte ta upp ALLT vi gjorde, lite pinsamt, stog och härmade en person och ja.... vi överdrev ju lite väl mkt. Men nu ska vi va snälla här. Vi gick upp runt 12 kanske? Trötta som fan, höll på med mobilerna typ, fixade oss och så sen hämtade pappa mig, skulle egentligen tagit buss men han blev typ klar haha. Vi stannade vid konsum och köpte massa godis, chips och dipp och sånt där skit. Sen åt vi och nu är vi hemma. Nu äre väll bara att börja städarå. Ciaaao!
nån gammal bild jag hittade nyss.. ?

22 april

Slaggar som sagt hos Elin idag, ska ficka mig och så sen städa lite. Imorgon blir det plugg som fan, har glömmt bort det helt och ska va klar med en jävla massa till skolan börjar. Men vi hörs.
gammal, gammal fjortis bild ;o

She's still waiting, for you

Imorgon sover jag hos Elin, najsnajs. Vi ska sola och grejer, lite brun måste man ju fan få bli.. och jag har största dampet, fast det ska inte gå ut här. Nej nu ser vi ljust på framtiden. Ska iaf städa imorgon innan jag drar, mitt rum ska vi inte ens snacka om och jag fattar inte ens hur jag pallar vara här inne när det ser ut såhär. :(

Det bästa jag vet, är du

Dagen var bäst med Evelina, som vanligt när vi inte har träffat varandra på sjukt länge så har vi så mkt att snacka om. Massa vi har fått reda på och grejer. Har saknat hennes humor och alla garv attacker, HAHA. Fick med mig lite grejer hem också, inte mkt alls. Men fuck det finns ju inga fina kläder. Aja nu ska vi inte va sånna. Kändes iaf som tiden gick fort som fan, vi taggade hem halv 6, jag lämnade allt på rummet och bytte om, sen drog jag iväg och tränade med pappa. Nu jävlar har jag brännt fett. Nu ska jag duscha, ciao!

21 april

Ohyes jag är vaken. Va väll uppe till halv 4 igår, kollade på film eheheh. Idag ska jag träffa Evelina, försöker få tag på henne nu men mina fucking sms levereras inte :( Aja ska iaf börja fixa mig nu så får vi se vad som händer. Och jag lär ju städa lite grann innan också men det hinner jag, byyye!
Mobil bild

nattblogg

Egentligen borde jag gå och lägga mig nu.. men jag orkar inte. Är på fett dåligt humör ockå hahaha. Aja det här blev ett tråkigt inlägg. Hörs imorgon.

skulle inte banga..


20 april

Sha! Gick upp ganska tidigt idag, fixade mig och så, sen drog jag till stan och träffade Emmelie, fin tjej det där! Vi drog till emo bryggan och snacka om allt mellan himmel och jord. Hon försökte få upp en ölburk ur vattnet och försökte stoppa ett bråk mellan ankor HAHAHAHAHAHAHHAA jag döör! Efter ett tag kom David, så vi va med han ett teg sen tagga vi hem, jag hann väll bara hem och äta sen drog jag ut med Josefin och Hanna, vi tog upp massa gammla minnen och gud haha! Sen tagga vi in till Hanna och kollade massa klipp på youtube. Och ja.. jag kom nyss hem. Och imorgon ska jag äntligen få träffa Evelina igen! 1000000000000 år sen vafan :( Så det blir nice, vi hörs!

Hold me in your arms tonight

Nice kväll. Det blev stan ändå med Ronja, From, Maxi och en jävla massa mer. Jag och Ronja skulle fotta och grejer. Men aa det var kul. Sen tog vi 9 bussen hem och nu sitter jag här. Ska försöka få tag på min kära vän Evelina så kanske jag kan träffa henne imorgon, sjukt länge sen! Aja vi hörs.

(a'

Bajs dag, klockan är halv 3 och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Och jag har fulaste kläderna på mig så jag ska väll byta om snart om jag ens hittar nått fint.
URSÄKTA RUMMET

19 april

Det blev skit mkt träning igår, snacka om att jag inte har nån kondis alls.. måste fixa det. Aja, efter det kollade jag på film, sen satt jag uppe och snackade med peoples halva natten. Och idag gick jag upp ovanligt tidigt. Halv 10. Gjorde te och pappa kom typ precis hem då, med mat åt mig. Sen drog han igen och jag satt mig på roddmaskinen ett tag. Så nu är jag skit trött och ska snart duscha och börja fixa mig. Vet inte exakt vad som händer idag men jag skriver mer om det sen, ciaaaaao :)
maj 2009, hur kan tiden gå så fort.. ?

Hur pallar du ens va dig själv?

Får damp på så många, orkar inte ens räkna upp alla för mig själv. Och det känns verkligen som jag tjatar på samma saker hela tiden. Folk som tror dom är bättre än andra, folk som snackar skit, folk som gör om massa grejer för att dom själva ska hamna i centrum, folk som snackar skit om såna som inte har gjort dom ett skit, ser allt som avundsjuka. Visst jag snackar också så jävla mkt skit men bara om såna som verkligen förtjänar det. Eller det är inte skitsnack om man säger sanningen. Visst fittigt det också och ska hålla skiten för mig själv, MEN vissa förtjänar det verkligen.

Inte för att man ser så mkt..

På väg ner från taket..
Hanna, Melina, Therese, Ewelina & jag

He could be the one

Bajs det har inte hänt ngt hittills. Och det finns absolut inget gott hemma. Man blir ju deprimerad. Öh aa nu har jag suttit här i 7 år och kommer inte på ngt att skriva.. Jo juste, ska antagligen träffa Linnéa och Emmelie imorgon :o najssisch!

18 april

Skit varmt idag igen och det gillas STORT. Har faktiskt hunnit vara ute ett tag. Ska typ börja fixa mig nu, eller snart. Och sen försöka fixa ut nån! Så blir det träning ikväll, behövs. Aja vi hörs!


And everything around her is so damn fake


17 april

Fett bra väder ute och mitt humör kan inte bli bättre. Ska försöka få tag på Jossan snart, och försöka vara ute hela dagen eller ngt. Ååååh vår! ♥

GRATTIS ELIN!

Nu är du fan inte liten längre... :(
Grattis vännen! ♥

nattblogg

Ja jag är på god väg att vända på dygnet.. as jobbigt. Aja har jag tur så kommer Fon hit imorgon och är med mig och Jossan under dagen, hoppas! Och egentligen borde jag tagga och lägga mig snart men fuck jag orkar inte. :( Aja vi hörs imorgon ciaoooo.

häftigt...

Åh det är så mkt jag måste hinna göra på lovet, måste träffa sjukt många. Nån gång ska jag sova hos Linnéa och Emmelie, eller så får dom sova här, ett måste :o Sen måste jag träffa Evelina, Elin, och massa mer. Det gäller ju att få ut något av lovet och inte bara plugg. Men nej nu måste jag duscha, jag och Jossan körde hårdträning. Ciao!

baaaajjj

Nu drar jag och Jossan ut och springer, niiiiizzz

16 april

Sha! Drog till stockholm idag med pappa. Åkte dit för en ny hårförlängning, visst det finns här i uppsala också men det finns mer på taj mahal så aa varför inte? Sen gick vi vidare och kollade på massa annat skit. Sen hitta jag ett nytt navelsmycke också. Det så finare ut i affären haha.. men det var helt okej. Nej nu ska jag tagga ner och hjälpa till med maten, ciao.
Nej den är inte sne, staven är lite för lång så ska byta ut den snart.

såhär kul har jag och jossan, mitt ute i ingenstans


15 april

Skit dag, det börjar med att gymnasiet ska ha nån grej med oss. Skit tråkigt. Vi satt mest och diskuterade osv. Sen gick vi ner i bildsalen för vi skulle fixa en grej till spexfotot, plus att vi skulle fixa oss och grejer. Efter det drog vi vidare till gammla kunskap och tog det där jävla spexfotot. Hela klassen var hippies/uteliggare. Kul faktiskt. Sen drog vi tillbaks och åt, sen taggade jag och Lovisa hem. Vi pallade inte det sista. Sen träffade jag Jossan på bussen också och vi halvsov hela vägen hem. Nej men nu är det fan vår så nu ska jag tagga ut tror jag. Ciaoooo
hahaha så jävla fult

När jag går runt och är så otroligt orolig för dig.

Jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte.
Gör vad du vill.
Men lägg fuck inte ut ngt mer på mig sen.
Jag har inte tid.
Jag skiter i.

jag kanske...

... förstör eran matlust för restev av livet. Men ibland har man inge liv och leker med maten. Så äre :)

14 april

Matte dag idag, hela dagen. Inte bra asså. Skit jobbigt och jag var hemt ofokuserad så jag ska plugga nu istället. Hann typ inte träffa Evelina ngt idag heller och hon och jag måste fan ta vara på tiden som är kvar :( Det är liksom maj om 2 veckor? Skolan förstör allt just nu. Aja ciao!
Juste ni ska få se så sjukt trevliga bilder från dagen sen!

you were that I wanted

Nu är jag på fett bra humör. Allt går så bra nu. Skolarbetet osv. Har jobbat precis hela dagen idag. Inte suttit och chillat eller sprungit långt åt helvete när det har varit en föreläsning. Fan va skönt att inte komma hem med ångest, det här var länge sen.

xdkagjshgklankl

Ååh kul att man inte får ha ett skit ifred. Såna som verkligen inte ska läsa min blogg eller inte har ett skit med den att göra läser den för att se vad jag håller på med. Nu kan jag inte skriva vad jag vill heller. Kanske fixar ny blogg, men har så mkt i den här... får se hur jag gör.

ni kör slut på mig

Gladisch. Har skrivit klart bokanalysen nu som jag skulle skriva om eheheh. 2 sidor, och jag skulle skriva en. Hoppas jag får mvg nu mihiihihiihihihihiihihih. Snart kommer Ewelina hit och vad vi gör vet jag fan inte. Ciao!
gammal bild, osminkad tjej..

13 april

Bra dag, fett jävla skönt. Gjorde engelska nationella idag, nu är det bara muntliga delen kvar på engelskan. Skrev uppsattsen på 40 minuter, vi hade liksom 80 minuter på oss. Duktig tjej. Sen drog jag ner och gjorde so uppgiften så nu är den klar. Har sittit med den hela dagen, bara att datorn stängdes av när jag hade skrivit skit mkt så jag fick psykbryt, men gick till en annan dator och skrev klart skiten. Sen hade jag tänkt att skriva ut hemma nu. Men nejdå, kommer inte in på skolans word skit. Där allt är sparat. Sp jag ska skriva klart svenskan och lämna in imorgon. Åh hinner inte med ett skit nu för tiden. Verkligen ingenting. Aja nu hänger allt på son, engelskan och matten. Kanske musiken också. Jag vet inte. Imorgon har vi iaf matte dag, inför nationella i matte. Och spexfotto på fredag.

Det här kallar jag räddning

Det bästa av allt. Har precis badat och fixat mig.
Pallar inte nationella imorgon, på riktigt.


.. <3

Jag mår dåligt, när jag är orolig för dig.
Du tar aldrig något seriöst, när det gäller dig själv.
Det är bara jag som ser allvaret i det hela, för saker som kan hända.
Ikväll somnar jag med magvärk, för din skull.

Africa

It's gonna take alot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had

It's gonna take alot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had

And as I'm walking through the subway
All I feel is everybody's piercing eyes [piercing eyes]
I'm following the footsteps all I can imagine is that I'm a guy
You never know maybe she's afraid
And everything around her is so damn fake
I feel like that we've met before
Hurry boy she's waiting

It's gonna take alot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I blessed the rains down in Africa
We're take some time to do the thing we never had
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/karl_wolf/africa.html ]
The sun is rising on east side and every former life is waking us
The feeling of sacloga makes you wanna dream away of fall in love
She drags you in not afraid
Everything is heels like bait
What wrong with you don't let her go
Hurry boy it's waiting

It's gonna take alot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I blessed the rains down in Africa
We're take some time to do the thing we never had

Doobara, doobara, doobra, doobara, doobara,
Doobara, doobara, doobaba, boorr, boobaba,
Dodo, dood, adooro, orooda, dooroo, dobara
Doobara doobara doobara baabaabaa

Hurry boy it's waiting there for you

It's gonna take alot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I blessed the rains down in Africa
I blessed the rains down in Africa
I blessed the rains down in Africa
I blessed the rains down in Africa
We're take some time to do the thing we never had

So sing with me
Now sing with me
This is Africa
This is Africa

12 april

Nice dag, eller inte. Jag kom i tid idag, direkt efter bgn redovisade jag engelska. Sen har jag jobbat matte hela dagen och hade nationella i kemi igen, den här gången skulle vi labba själva. Asså inte med nån annan, fatta va pain. Men det gick ändå rätt bra tror jag. Eller.. g - kanske. Skönt att det är över. Imorgon har vi nationella i engelska, en skrivuppgift tror jag att det var. Paiiiiiiin :( Gäller att det går bra på det annars är det väll kört för min del. Men nu ska jag typ duscha, sen ska jag faktiskt plugga så jag inte sitter uppe halva natten igen. 

Du förstår mig till 100%
Sommaren blir bäst, right?

What have I done ?

Steg 20 i matte är klart. Redovisar väll imorgon nån gång under dagen. Svenska och Engelska också. Nu äre väll bråttom som fan och min lärare kommer lacka på ph't. Nu ska jag lyssna på emo musik resten av kvällen, ciao..

11 april

Började dagen med en halvtimmes försovning fast jag hade sovmorgon? Haha duktigt. Mötte upp Evelina på centralen, så drog vi till skolan tillsammans. Bredvid oss satt det en javenne vad kärring som har så jävla svårt att ställa sig upp när vi ska av ( vi satt längst bak asså ) Fyfaaaaan va sur jag blev, Evelina också och det märktes haha. Älskar hennes kommentarer när hon är arg. Sen drog vi till cafeterian direkt, satt där och PLUGGADE fram till lunch, sen drog vi upp tills hon gick på so, sen gick jag till Lovisa och Jossan och väntade på Sofia med dom, sen hade vi idrott, vi gick. Sen tillbaka till skolan, träffade Evelina lite snabbt igen sen tagga jag hem. Nu äre pluggtime, ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao!

era fucking *****

Jaha nu är det meningen att man ska plugga dag och natt. Annars går det väll åt helvete med hela skiten. Det betyder väll att jag inte kommer blogga lika mkt, men nått hinner jag väll med. Men så ni vet.

fuckad statistik?

Har sett att det är flera som säger samma sak så jag passar också på. Statistiken har fuckat sig. Men just nu orkar jag inte bry mig. Jag och pappa drog ut och satt upp studsmattan, kul. Drog in direkt igen för jag är på såhär dåligt humör. Söndag och skit. Hatar söndagar. Nu har vi en hel skolvecka framför oss, jippie!
Och jävligt bra att man ser ut som ett jävla fucktard också, BRA!

Hero

Would you dance if I asked you to dance? 
Would you run and never look back 
Would you cry if you saw me crying 
Would you save my soul tonight? 

Would you tremble if I touched your lips? 
Would you laugh oh please tell me these 
Now would you die for the one you love? 
Hold me in your arms tonight? 

I can be you hero baby 
I can kiss away the pain 
I will stand by you forever 
You can take my breath away 

Would you swear that you'll always be mine? 
Would you lie would you run away 
Am I in to deep? 
Have I lost my mind? 
I don't care you're here tonight 

I can be you hero baby 
I can kiss away the pain 
I will stand by you forever 
You can take my breath away

I just want to hold you  
I just want to hold you
Am I in too deep? 
Have I lost my mind? 
Well I don't care you're here tonight 

I can be you hero baby 
I can kiss away the pain 
I will stand by you forever 
You can take my breath away
I can be you hero baby 
I can kiss away the pain 
I will stand by you forever 
You can take my breath away

You can take my breath my breath away 
I can be your hero

10 april

Dålig uppdatering men har inte haft tid.
Fredag: Drog till stan och träffade Elin efter skolan, vi givk runt på stan ett tag och satt på donken i några år eheheh. Sen drog vi vidare och solade ett tag, blev inte så jätte bruna men det syns iaf. Sen vidare hem till henne och sov där. Vi satt mest vid datorn och snackade om allt mellan himmel och jord, plus att vi lyckades hålla oss vakna längre än vanligt! Bra där ;)
Lördag: Vaknade hos Elin, va där ett litet tag, fixade mig och så sen kom pappa så vi drog hem direkt, jag packade massa nya grejer, duschade och sånt. Sen drog jag till Linnéa och Emmelie, jäävligt länge sen så det va kul, vi hann väll med det mesta igår, vi va med en liten tjej på 9 år tror jag de va, hahah men det var ändå rätt kul. På kvällen drog vi ut och sen träffade vi Rasmus, David och Jacob en stund tills vi skulle tagga in, åt och sådär sen gick vi och la oss, och idag gick vi upp ovanligt tidigt men sånt gillar vi! Vi satt ute och schtekte ett tag på morgonen, så sjukt varmt! Och lyssnade på musik, summer feelings! ♥
Nu har jag precis duschat, ska börja fixa mig typ nu, hörs senare!
schnygga

Ree

Vad gjorde du igår? : Skola, Elin
Har du ett eget rum?: Ja
Är du kåt just nu?: Nej
Tycker du om stjärnor?: Ja
Vad ser du om du tittar bakom dig?: En garderob
Gillar du att baka?: Nej, det är jobbigt :(
Föredrar du blondiner eller brunetter?: Spelaroll
Hur många kontakter har du på bdb?: Det är en del
Har du varit inne på snyggast.se?: Haha ja
Har du skurit dig?: Who knows?
Vad åt du senast?: Tuggummi
Brukar du skriva fel på tangentbordet?: Händer
Vad ska du göra i helgen? Det är helg
Vill du dö? Nej förfan
Har du någongång ägt en plastros?: Ja
Tycker du om att teckna?: Nja
Har du ljugit?: Ja
Vad vill du bli när du blir stor?: Vet faktiskt inte
Har du tittat på melodifestivalen?: Ja
I så fall, vem hejade du på?: Inte en jävel :)
Gillar du mat?: Skoja inte
Hur lång är du?: över 1.68
Har du hål i öronen? : Ja
Hur mycket är klockan?: 15:12
Har du haft en tjej/kille?: Ja
Har du något slags nitarmband?: No
Är din säng bäddad?: HAHA NEJ
Vad är ditt smeknamn?: Blondie.
Hur många bilddagböcker har du haft?: Två
Vad är din dröm just nu?: Sover inte direkt
Är du emot homo-bisexuella?: Nej
Varför gör du den här saken: Inget bättre för mig
Har du en teve i huset?: Flera
Vilken är bästa låten just nu?: Vettefan
Har du blivit sviken?: Ja
Har du varit olyckligt kär?: Ja
Tänker du göra klart det här testet?: Men ja
Största glädje just nu?: Venne
Vem skulle du dö för?: Jag vet inte
vilket program är ditt favorit program?: Inget speciellt
den starkaste du vet?: ?
vad är det snyggaste på dig?: Snygga kläder
Hur mycket är klockan nu då?: 15:14
brukar du göra smileys?: Beror på vem
Har någon kallat dig hora/bög?: Ja
Hur många palestina-sjalar äger du?: Vettefan
Vem hatar du mest?: Finns många jag inte tycker om, men typ 3 jag verkligen HATAR.
Har du på dig för kläder nu?: Leggnings, linne, tjocktröja, strumpor, underkläder
Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar: Ja
Vill du gråta?: Känner inte fört' sörru
Fryser du ofta?: Jafan
tycker du att du är söt?: Inte det minsta
Är du en papperskorg ?: Nej är du? 
Har du ett landställe?: No
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan?: Dra till Linnéa jaooo
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: N-E-J
Har du en morgonrock?: Nej
Vem litar du mest på?: Berättar allt för Evelina iaf

8 april

Åh gud jag är på så jävla dåligt humör så det finns inte. Tog bussen i tid imorse, när jag gick av och hade gått en bit såg jag en ful person som jag inte tycker om. Men aa jag fortsatte gå oxh tillslut va jag i skolan. Hade nationella i engelska direkt som gick åt helvete för att jag va trött, hosta sönder och hade ingen ork helt enkelt så jag satt till max tiden. Sen ner i cafeterian med Sofia och goffade i mig som fan för jag va hungrig. Sen upp igen för att göra ett annat nationellt prov. Gick åt helvete det med. Sen vare lunch, drog ner till Evelina och Felicia, dom fick mig på lite bättre humör, sen upp igen och gjorde inget mer resten av dagen. Har varit med Evelina lite överallt haha ♥ Sen drog vi till centralen och drog hem. Och nu ska det regna också, kul. Ska snart dra till bussen igen och tagga hem till Elin så sover jag där, ciao!
du borde fatta själv att vi inte kan rätta oss efter dig hela tiden,
jag får fucking pms damp

Du gör mitt liv värt att leva

Ööh helt okej dag. Det var fan kul på musiken idag. Även fast det har blivit mitt hat ämne. Vi spelade nån låt, och jag har typ inte varit med på musiken alls när dom gick igenom acord och grejer. Sen frågade läraren om jag ville spela bas eller trummor och jag bah oh no! Shit! Så jag bah eheheh... bas? Men jag vet inte hur man gör (A) Så hon fick sitta och hjälpa mig i början men det funkade tillslut ;) Plus att vi bara va 4 pers. Resten av dagen blev det inte mkt av. Va med Evelina typ hela dagen och guud hahaha. ÄLSKAR hennes humor, precis samma som mig. Sträcker ut tungan och grejer till folk, HAHAHA jag dör.

2 månader kvar.. typ

lite cool är jag ju..

Hahahaha så sjukt sant!

Niklas: Jag undrar bara, är det något fel på min hjärna?

DAGENS CITAT

7 april

Shasha. Sitter i skolan med Felicia, ska träffa en annan felicia snart :D Och jag fick skol tröjan idag, va ju inte här när dom andra fick, som hade beställt. Fett cool jag är. Och jag spelade bas på musiken! Visst fan är jag duktig.. det lät falskt men aja ;) Och läraren fick sitta och peka åt mig * host * pinsamt * host * Och nu kom Mange också och då äre bäst att jag stänger ner det här nu innan han kommer igen och jag blir avstängd, ciao!

Ta mig tillbaka

Najsisch kvällisch. Har pluggat lite idag också. Det var ju meningen att jag skulle bli klar med matten men nej då. Fick lite pms tillslut och blev skit sur. Imorgon ska jag tvinga mig själv till skolan, skiter i om jag ligger halvdöd.

Rädda mig

Vad är grejen med att solen kommer fram först den här tiden på dagen? Jag stör mig fan :( Aja, jag är glad för att den finns nån gång på dagen iaf. Ser inte fram emot skolan imorgon. Musiken kan dra åt helvete men jag ska väll klara mig, kanske. Och på fredag är det nationella prov :(

6 april

Hemma idag igen. Mår lite bättre idag, så jag kanske kan ta en ipren imorgon och sen dra till skolan. Men nu ska jag ner och göra te eller ngt och försöka hålla mig vaken. Ciao.
faluuun

5 april

Har varit hemma hela dagen. Mådde inte alls bra när jag vaknade, det gjorde ont och svälja och jag kunde inte prata heller, så jag somnade om sen vaknar jag med världens huvudvärk och jag var typ helt död och jag vettefan, kämpade mig ner och tog en ipren och la mig på soffan. Där har jag väll legat hela dagen och kollat på massa skit på tv. Blir nog hemma imorgon också, lika bra.

sliten chey..

Jobbig dag. Kom väldigt mkt försent till skolam, drog ner i matan med Evelina och Felicia direkt. Skit äcklig mat så jag och Evelina drog ner på stan och åt en jävla plusmeny på donken haha. Sen gick vi runt och kollade på kläder, och sorgligt nog drog vi tillbaka till skolan efter det. Vi hann väll va där i 40 minuter - 1 timme kanske sen slutade vi. Jag var med på Evelinas bg mihi. Sen drog vi hem. Och jag har pluggat lite nu men det är ingen idé att fortsätta eftersom jag ändå inte fattar ett skit. Ska redovisa massa imorgon, så har jag det gjort.

Det värsta jag har varit med om förfan!

Sitter i skolan nu då. Jag och Evelina har lite damp på en rödtott och en snorkråka. Riktiga fulingar båda 2, det var det värsta! HAHAHAHAHAH. Nu vet alla det ciao! :D


4 april

Godmorgon. Jag började för en halvtimme sen. Ska dra till skolan snart. Riktigt jobbigt att gå upp imorse, sov ingenting inatt pga att jag mådde illa och jag vet inte vad, kände mig yr. Men jag gick upp halv 9 typ, gjorde te och åt glass efter det. Kommer få knarka halstabletter i skolan antagligen. Efter skolan drar jag ner på stan och träffar Louise, riktigt länge sen nu! Men nu måste jag börja fixa mig och dra till bussen, ciao!

världens bästa film ..


I feel you

Kvällen har varit ganska bra, suttit på roddmaskinen ett tag. Sen gick jag upp och tog ett bad med hårinpackning och hela skiten asså, länge sen. Imorgon är det cp skola igen, som vanligt sitter jag och tänker på vart fan helgen tog vägen. Jag ska iaf sköta mig imorgon och plugga. Och mår jag bättre då ska jag försöka dra ut och springa.

Du är så ååååååååååååååh

Dagen var bäst, bortsätt från att både jag och Evelina va sjuka, men vi är starka.. vi hade så jävla kul med huvudvärk och jag vet inte vad! ♥ Men iaf, efter att vi hade suttit i bubbelpoolen i 3 år så blev båda skit yra  och mådde dåligt så vi åt, sen började vi fixa oss och taggade tillbaka till stan och väntade på att min pappa skulle komma, vi träffade även Albin också. Och även fast jag mår skit dåligt nu så är jag på bra humör, typ. Sen har jag damp också på en ful jävel, nu jävlar hörru moahahahahhahahahahahhahah

3 april

Godmorgon. Det var inte alls jobbigt att gå upp idag, även fast jag satt uppe ett tag längre än planerat. Snart drar jag till stan och möter Evelina sen drar vi till fyrishov jaoooo :D Och träningen igår gav lite resultat, ska fan börja träna nu fram till sommaren, hårdträning :)

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

Dör lite..

Jag kommer aldrig tillbaka hit igen

Kvällen spenderades med Ewelina, igen, en vecka på måndag! Det ni. Men imorgon ska jag iaf träffa bästavän, fyrishov blir det fifän ;* Fett kul, utan skolan också. Och vi ska äta där, åååh längtar. Ska fan gå och lägga mig tidigt bara för det! Men nu ska jag kolla på nån cp film eller ngt ciao!

:*

Det blev en ny bikini, en svart. Helt okej faktiskt, inte så jätte fin men den va finare än alla andra haha. Aja, snart kommer Ewelina och ni kan ju aldrig gissa vad vi ska göra. The sims förfan, behövde egentligen inte skriva det. Aja nu har jag ett stort jävla problem.. Min hårfärg har typ gått ur.. färga mörkare eller ljusare? Själv tycker jag att jag passar bättre i mörkt hår men jag vet inte :(

2 april

Godmorgon. Jag gick upp för en timme sen kanske. Åt frukost direkt och började fixa mig. Nu sitter jag här klar, ska snart dra till stan. Piss väder idag igen men hoppas fan inte att det är kallt, mihi. Ikväll ska jag plugga så jag har det gjort sen blir det fyrishov imorgon!

dsfjkgjggdjgwfs

Egentligen borde jag hålla käften och inte lägga upp det här, men jag stör mig på så jävla mkt just nu. En sak är väll att folk tror dom är så jävla mkt bättre än alla andra. Och fan va jag tjatar om det men det är sant. Låt folk göra som dom själva vill. Och se inte ner på andra för att dom är sig själva? Jag ska egentligen inte säga så mkt för jag är inte heller så jävla perfekt när det gäller sånt här, ingen är perfekt. Så varför sköter man bara inte sitt eget och skiter i vad restev av världen gör. Jag menar, finns det nån som är 100% nöjd med sig själv? Jag tror inte det, ändå så går man och kommenterar andra det första man gör. Gud vad jag inte orkar och jag borde inte ens lägga ner energi på det här men jag blir så fucking arg. Och jag har en sån fet jävla lust att skriva namn och länka och grejer men fuck nooooo, nu ska jag sluta innan jag får mer pms än vad jag redan har ciao :*

Vad jag bryr mig om nu är att se dig sårad

Bajsbajsbajs dag :( Fast jag har varit skit duktig, städat en jävla massa. Så pappa blev gladisch när han kom hem. Plus att han hade köpt massa energidricka, cola, godias, MUNKAR, pastasallad och javette fan va det var.. kommer rulla till skolan på måndag, lika bra :) men vi hörs.

Ny städat

Nu har jag varit skit duktig och städat. Blir bara efter bilder, det skulle blivit pinsamt om jag la upp hur det såg ut innan..
Haha sista bilden utan blixt

1 April

Ingen har lyckats lura mig än, fett bra jag är. Aja, fett skönt att vi är lediga, piss väder ute fan. Och bara för det är jag på fett dåligt humör, skickade ett damp sms till pappa nyss och sa att han måste fixa lamporna i badkaret. Och imorgon ska jag träffa Felicia, måste köpa en ny bikini. Sen träffar vi 2 andra som jag inte vet vilka det är men det blir säkert bra. Men nu måste jag fan fixa mig, ciaaaao :)

RSS 2.0