skabb tråkigt.

Avsluta meningen!

Jag har insett att du har förändrats, och inte till ngt bättre.
Jag lyssnar på jävligt mkt, men inte bullshit. 
Jag pratar hela tiden.
Jag tycker om dig kanske.

Jag avskyr när folk drygar sig.
Min bästa vän är underbar.
Min ex bästa vän heter inte Greger. 
Kärlek är jävligt jobbigt.
När jag borstar tänderna så använder jag tandkräm.
När jag lagar mat skämmer jag ut mig.
Jag tänder på såna som är sig själv. 
Det
sexigaste yrket är .. fan vet jag.
Det är charmigt när killar visar känslor.
Jag är rädd för att bli sviken.

Den värsta känslan är att förlora den man verkligen älskar och inte kan leva utan.
Den bästa känslan är
äkta kärlek.

Jag är bäst på att förlora.
Jag är sämst på att vinna.
Om jag va ett djur skulle
jag vara avundsjuk på människan.

Om jag va en insekt skulle jag vara skabbig.

Om jag vore ett redskap skulle jag
vara ett redskap.
Jag kommer alltid att vara mig själv.
Det finaste som finns är
du.
I sommar då jävlar.
Sist jag grät var igår typ.
Jag kan mkt.
Jag kan inte få mvg.
När jag tänker så tänker jag.
När jag bakar så failar jag, totalt. 
Min mobiltelefon är cp, dum i huvet, rosa, skabbig, dampig, ful, äcklig, lite över ett år gammal och JAG SKA FÖRFAN HA EN NY.
När jag vaknar på morgonen kollar jag alltid på mobilen först.
Innan jag går och lägger mig gör jag vafan jag vill.
Just nu tänker jag på att det är skola imorgon.

Bebisar är
jobbiga.
Idag har jag
förstått att jag inte klarar av skolan.
Ikväll ska jag sova förfan det är kväll.

Jag vill verkligen ..

30 november

vet inte om jag ska bry mig eller bara skita i det..

29 november

Hor dag på riktigt, gick upp halv 9. Hann med bussen ändå så det var ju bra, först hade vi bg, det sög som vanligt. Sen tyska och det sög ännu mer. Palla. Sen hade vi ws resten av dagen, jag och Evelina satt oss och snackade med Jossan ett tag och sen gick vi till Therese och Felicia i ett grupprum och gjorde inte ett skit. Sen slutade vi och jag älskar min skola när dom bjuder på massa godsaker i kafeterian :)
Nej fan idag måste jag träna, känner mig lite sådär.... TJOCK

nej nu jävlar..

..ska jag bada

All I need is you

Kom precis hem från stan. Fyrverkerierna va bäst, dom va formade som hjärtan och grejer, sen i slutet smällde det så jävla högt så det kändes fan! Aja, jag gick vidare och mötte upp Emmelie och Linnéa, vi väntade på Jonas och Rasmus som kom efter ett tag, vi gick och snacka de och lite sånt, sen vidare till stationen och satt där i en timme kanske, jag och Linnéa satt och lyssnade på musik i hörlurar. Lyckad kväll, det räddade min söndag :) Imorgon är det ju fucking skola igen. Och en hel vecka lixom.. kämpa.. :(
piercing ohyeah :)

eheheh...

ehm.. ja.. :)

28 november

Amen godmorgon. Jag vaknade för inte så länge sen. Det blev inget plugg alls igår så jag får ta det idag istället innan jag drar till stan. Ska träffa lite folk sen då :) Och imorgon är det skola igen, vad är grejen med att helgerna går på 2 sekunder? :s Shit asså. Aja men snart är det jullov. Längtar!
översminkad blondin :)

Sara Löfgren - Starkare

" jag är starkare än du "

bilder från kvällen.

Nu på kvällen har jag inte gjort ngt mer än att nörda mig i snön med Ewelina, men seriöst det är skit kul.
Ewelina;
Jag;
Båda;

home

Så nu kom jag precis hem. Jag fick mina jävla cheeseburgare, haha! Så ikväll måste jag träna. Och sen måste jag plugga också eller aa " plugga " seriöst på en lördag? Aldrig.
Bild från i våras

27 november

Godorgon. Fyfan va seg morgon, har precis duschat och ska snart fixa mig och sen dra till stan, sugen på cheese burgare fan, nej jag är inte tjock? :) Sen vet jag inte vad som händer ikväll. Juste jag drog ut med Ewelina ett tag igår på kvällen, vi drog till hallen och chilla lite, sen fick jag värsta damp ryck och slängde mig i snön och grejer, skit kul! :D Ewelina filmade också. Men nu ska jag fortsätta droga highwon och fixa mig hörs senare.. :)

Dagen:

Jag gick upp runt 8, jag tänkte gå till skolan men bestämde mig för att stanna hemma. Så jag fixade mig, satt vid datorn, åt och lite sånt och sen drog jag till gottsunda, först träffade jag Linnéa i centrum, vi gick vidare runt skolan och snackade och lite sånt. Sen gick vi in och lyssnade på musik och väntade på att Emmelie och Elin skulle sluta. Och när vi typ skulle dra så var det nån som hade släppt en stinkbomb och fyfan va illa det luktade seriöst :s Aja, jag följde med Linnéa och Emmelie hem men precis då ser jag pappa så jag var tvungen att dra, för jag inte hade vart i skolan. Annars kunde vi haft skit kul och javenne vad. Men aa har saknat dom alla, kanske träffar dom på söndag igen, längtar var ordet! ♥ Men nu ska jag dra till hallen med Ewelina, eller snart. Jag vill ha energidricka eller ngt, ciao! :)
Bildbrist..

you make me smile

Nu är det fan svårt att hitta ngt fel i livet ♥

♥ !

Då var det dags att dra sig in mot stan och sen till gottsunda och träffa Emmelie, Linnéa och Elin! Saknade allihopa ♥ Men nu har jag typ ingen tid över till datorn, så vi hörs senare. Vet inte riktigt när jag kommer hem än men vi får se. Ciao! :)

26 november

Gud vad jag försov mig om man säger så. Nu har jag ingen lust att gå till skolan och det är väll ingen idé och göra det nu. Så jag drar direkt till gottsunda istället efter jag har fixat mig och sånt, hörs! :)
Linnéa, Emmelie & jag för et år sedan.. nej så seriösa var vi faktiskt inte :)

ångest.. men jag vägrar bry mig om dig, det finns så många andra.

Äntligen är klockan halv 11 iaf haha. Nu på kvällen har jag bara kollat på tv och sånt. Imorgon ska jag sten plugga i skolan och efter det drar jag till gottsunda, bäst! ♥

min cam suger jag vet och jag ser fett tjock ut!

tröjan - jc
halsduken - ginatricot

jag var rädd för att inte passa in i din närhet

Fyfan va segt.. jag vill att klockan ska bli mkt så jag kan gå och lägga mig. Sen gäller det bara att klara av dagen imorgon. Efter skolan kanske jag drar till gottsunda ett litet tag, det är ändå fredag och lixom varför ska jag åka hem direkt? Fett tråkigt. Aja, vi får se. Juste jag taggade till gränby ett tag idag också, köpte inte så mkt men jag kan väll göra ett nytt inlägg snart och visa.. :)

outfit - imorgon

bas linne - ginatricot
tröja - jc
leggings - kommer inte ihåg
halsduk - åhlens

25 november

Men sha. Idag var det som sagt teknik dag. Det var inte så farligt som jag trodde. Vi blev typ klara först, på kanske en halvtimme. Sen gick vi ner och åt, sen skrev vi en sån där rapport grej och lämnade in, sen fick vi egentligen gå hem? Men det visste varken jag eller Josefine så vi satt kvar i skolan till 2 i onödan. Aja men vi hade iaf kul i skolan. Imorgon är det ju fredag och sen heeeelg. Tror jag ska träffa Linnéa då också, om hon kan, hopppaass! Men aa nu ska jag fortsätta leta kläder tills imorgon, hörs :)
Jag kollade igenom gamla bilder för ett tag sen och hittade den här, på den tiden trodde alla att jag och Linnéa var samma person (:

skit dag :(

Skol dagen var kaos. Jag kom typ 9, pain. Ehm nej men ändå. Jag gick och snackade med Josefine om allt som hade hänt igår, hon fick mig på lite bättre humör, sen kom Evelina så hon och jag gick upp till 5an och snackade om samma sak, både jag och Evelina va typ sura på alla. Förlåt att du fick ta skiten igår, du är grym. Men iaf, sen gick hon och jag ner till 4an och satt oss med Therese och Felicia ett tag tills det var lunch. Sen åt vi och grejer oh efter det gick vi upp igen, snackade lite till och tog dit Jossan också för det var verkligen kaos, har varit hela dagen så ingen av oss har kunnat jobba. Sen tog jag bussen hem halv 3, då smsade jag med Jossan och då var allt tydligen lungt igen eller jag och Evelina var tydligen inte inblandade längre, skönt och höra faktiskt, men är fortfarande skit sur. Aja. Imorgon är det jävla kulturdag, orkar seriöst inte. Men jag ska ändå vara med så är betyget fixat, coooooooooooooolt...

hata

så fort någonting händer så händer all skit på en gång.
man litar på vissa som inte ska sprida saker men allt kommer ut ändå.
dom man tror är äkta sviker en innan man ens vet ordet av det.
man tar upp sånt som hände för skit länge sen och sen blir alla inblandade.
även dom som inte har ngt med skiten att göra.
såna dagar som den här slutar med tårar när man kommer hem från jävla fitt skolan.


remember last year..

När det här var typ allt jag lyssnade på;

right now

Sha, är på lite bättre humör nu. Även fast jag kom på att jag har sär möte imorgon typ halv 4. Aja, men eftersom vi slutar 2 så tror jag att jag drar till gottsunda och träffar lite folk. Om jag pallar. Hehe. Men nu ska jag kolla kylskåpet.. ciaaaaaaao :)

22 november

Sha. Jag kom hem för nårra timmar sen, kunde såklart inte träffa Louise idag bara för att jag blev med tvingad till ikea om jag skulle ha min jävla garderob. Så jag fick följa med dit istället. Så nu håller pappa på och fixar den och grejer. Men ja. Ska inte skriva så mkt är på fett dåligt humör om man säger så.. hörs ♥
Ett helt jävla år sen.
Känns som om det var igår, missing. ♥

fu..

Seriöst det är skola imorgon och jag är deprimerad på riktigt. Jag vill inte, jag pallar inte, jag vägrar. Då kommer vi till det värsta att jag faktiskt måste :(

daaaaaamp

Jag har försökt blogga idag, men det gick inte pga blogg.se. Det har dampat hela dagen och man har inte kunnat kolla bloggar osv vilket ni säkert har märkt.. Aja, har vart hos mamma idag, sen kom pappa och hämtade mig för vi skulle till ikea. Kollade på en ny garderob för jag får inte plats med mina kläder i min. Så det kanske blir en ny imorgon. Men bara kanske. Sen ska jag träffa Louise imorgon också, en räddare i nöden eftersom jag verkligen hatar måndagar för vi har tyska. :( Aja hörs senare om jag pallar ♥

happy

Nu borde jag egentligen sova eftersom jag ska till mamma imorgon, måste upp tidigt så jag hinner dit till 12, annars får jag sitta i fucking trapphuset i nårra timmar vilket jag inte har lust med. Sen ska jag till ikea också, ska köpa lite saker till mitt rum och aa. Jag saknar min gamla hårförlängning, på tal om ingenting. :)

20 november

Nej jag har inte haft tid att blogga idag. Har ju vart i stockholm och grejer. Köpte ny hårförlängning och ett par jeans, hitta inget annat som vanligt haha. Kanske för jag alltid går in på samma affärer som vi har här i uppsala? Det är mest sånt. Aja, skriver mer sen, måste ta ner alla kläder som ligger på golvet.. som vanligt.

allmänt retarded

ja jag har fuckat både mitt eget hår och min hårförlängning, tvätta håret nästa eller vad? Ja jag brukar göra sånt här när jag har tråkigt. (A)

juste, jag har en blogg!

sha! Dagen har vart helt okej faktiskt. Jag kom till skolan runt 9. Inte så mkt försenad, missade bara bg'n. Sen " tränade " jag lite på provet och jag känner att det gick åt helvete. Helt ärligt. Aja efter det var det lunch, det var nån konstig sak, aja det gick och äta iaf. Jag och Josefine satt oss med Alex och Noa. Och som vanligt gör vi ngt med varandras mat, haha! Alex hällde salt i Josefines mjölk, men han blev busted innan hon ens drack det.. duktigt där! Aja, sen drog jag och Josefine upp till Evelina, Therese och Felicia. Vi typ satt och snackade, sen gick vi ner i matan igen för dom skulle äta och efter det gick vi upp och satt oss i ett grupprum och snackade massa skit haha :) Sen kom Yacin och Vickan också, då blev det ännu mer skit snack, sen kom Markus in ett tag också och han va helt inne i Josefines mobil om man säger så hehe.. Aja efter att vi hade suttit där i nårra timmar så kom Ola och haffade mig och Josefine för vi hade tydligen svenska vilket vi inte visste om. Och då börja vi klaga på att Kärran har en sån jävla entonig röst och att hon snackar i slowmotion och han höll fan med haha! Han bah; Ja men jag brukar tänka såhär, ingen är perfekt. HAHA ibland är min lärare fan klockren. Aja men vi var iaf tvungna att gå in på den där jävla skenska skiten. Och eftersom jag inte hade vart med igår så fick jag börja med skiten idag men jag fuskade mig fram på mina egna sätt hehe ;) Sen hade vi bg och sen slutade vi. Och seriöst jag stör mig. Precis när jag kom fram till bussen såg jag den åka. Och 7an går på ett annat ställe nu för att det är för halt i slottsbacken. Och den kom förtidigt dessutom. Så jag fick stå där i lite mer än 10 minuter och frysa. Stackars mig :( Skoja, nej men bussen kom tillslut iaf. Så nu är jag hemma och har skit tråkigt. Imorgon blir det iaf förmodligen stockholm. Ciao hörs senare!

photoshop


We both lie silently still
in the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right
Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Yeah it does

I listen to our favorite song 
playing on the radio
Hear the DJ say loves a game of easy come and easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this
And I know that you'd be here right now 
If I could let you know somehow
I guess

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
but the scar, that scar will remain


I know I could saved a love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

and now I hear you found somebody new
and that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
I guess


Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

that's where she lies

Nu har jag precis pluggat klart, äntligen! Funderar på att dra ut ett tag snart också om jag lyckas tvinga ut någon. Nej juste fan jag har ju so prov imorgon måste plugga till det också! HELVETE. Aja men efter det kan jag tagga ut :) Aja nu har jag ingen tid att förlora ciao!

18 november

Shena. Jag kom typ precis hem. Jag drog till skolan kl 11 typ och var med på no'n och redovisade lite. Sket i musiken dock. Min kompis trodde inte vi skulle få ngt betyg i det ändå, så aa. Nu ska jag iaf duscha.. hörs senare! :)

det dödar mig

Nu på kvällen skulle jag egentligen bara plugga men det blev inte så. Emelie räddade mig haha, först var vi här ett tag. Sen gick vi ut och vidare hem till henne, vi gjorde inte så mkt, satt mest och snackade haha. Sen drog vi ut med hennes hund igen och sen drog jag hem och då blev det plugg. Nästan klar med engelska steg 21. Skönt! Aja, sen har vi fucking so prov på fredag.. PALLA.

17 november

Shena. Skoldagen var helt okej. Kom typ klockan 9. Liite mitt fel idag faktiskt. Men palla. Har inte jobbat ett skit idag, så jag får fan ta igen det nu. Och imorgon ska jag fan vara med på musiken också oavsett om jag vill eller inte. Så är det. Yes bestämd jävel just nu. Känner bara att det går åt helvete i skolan :( Men aa.. Egentligen bestämde jag mig för att inte gå till skolan imorgon och på fredag för jag mådde seriöst skit dåligt så det kändes som att jag skulle spy men det har gått över nu kan jag säga. Så ja. Har precis vart ute med Emelie, riktigt länge sen. Vi gick ut med hennes hund för hon ville inte gå själv. Aja ska duscha sen plugga vi hörs! :)
Jag ska sluta bry mig om skit saker nu,
jag kör mitt eget race.
Det blir bäst så.

outfit

den där svarta wannabe tröjan oh strumpbyxorna köpte jag igår..
bild tagen i skolan

HAHAHAHA

Exakt såhär kan man roa sig i skolans trapphus.
En helt vanlig ws på kunskapsskolan. :)

16 november

Seg dag.se eller vad. Jag kom en aning försent till skolan om man säger så, typ halv 10.. Sa till Ola att jag bara skulle till skolan och hämta matten för jag jobbade ändå inget. Istället hade jag och Evelina skit kul. Kanske laddar upp filmerna på youtube sen så får ni se. Eller jag gör det snart. Ciao :)
I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And i can't make you mine
It's impossible

pappas dator = inga bilder!

Sha! Har vart och köpt lite kläder, ni får bilder imorgon. Blev inte så mkt men ja det är väll iaf något :) Imorgon blir det skola igen, I hate this feeling. Och imorgon har jag so tror jag. Åt helvete med det säger jag bara för jag pallar inte seriöst. Aja, eftersom mitt internet inte funkar på min dator så kanske det inte blir fler inlägg idag, ciaaaaaoo.

För världen är du någon, för någon är du världen.

Nu har Malin precis gått, vi gjorde väll inte så mkt. Satt och snacka och grejer. Om jag pallar ska jag nog dra och köpa lite grejer.. men bara om jag pallar, så får ni bilder sen, ciao :)

MÅSTE HA.

från ginatricot

lovekiller

shit va fort tiden går, gaaah. Har typ inte hunnit göra nånting. Nu först ska jag fixa mig. Haha duktigt där. Aja vi hörs snart :)

15 november - outfit

Godmorgon måste jag faktiskt säga haha. Jag gick upp 11 - halv 12 ngt? Duktigt där, åt " frukost " direkt ( där ingick cola & godis.. ) Sen hoppade jag direkt in i duschen, du har jag iaf fått på mig kläder och nu sitter jag här. Väntar bara på att mitt hår ska torka. Sen kommer Malin också. Eftersom jag bor en halv kilometer ifrån hennes skola. Och jag tog ju ledigt idag. En extra söndag alltså. Skönt! Men ja det är väll bara att sätta igång och plugga eller nått nu då, måste städa rummet också märkte jag nu.. aja ciao! :)
bas linne - ginatricot
tjocktröja - cubus
leggings - hm

Vanessa Hudgens - Say Ok

riktigt jävla länge sedan..

blondie


utgång

Nu ska jag tagga ut med Ewelina ett tag så fan vi hörs seeeeeeeen! ;)

14 november

Sha. Har inte gjort nått riktigt inlägg idag, riktigt dålig stil. Haha jag driver. Men som ni säkert har märkt så fyller Ewelina år idag så ja grattis till henne :) Sen har jag inte gjort så mkt mer idag. Jag stannar hemma från skolan imorgon också, vi ska till fyrishov och fan heller att jag följer med dit, orkar helt enkelt inte. Jag kan va hemma och jobba istället vilket jag tycker är viktigare :) räkna med uppdaterarN imorgon då. ;)

outfit

bas linne - ginatricot
tröja - jc
leggings - ginatricot

Grattis Ewelina!
http://ewelinasplace.blogg.se/

måste få skriva av mig ( bryr ni er inte så behöver ni inte läsa )

Men seriöst vafan håller ni på med? Går och snackar en jävla massa skit om folk ni inte känner eller helt enkelt inte har ngt med och göra. Haha vilket liv? Om man säger såhär jag tänker aldrig på er ni är döda i mina ögon, har alltid vart' och kommer alltid att vara. Jag bryr mig inte ett jävla dugg om er kan jag säga. Vi bråkade för 5 år sen, so what? Kommer ni ihåg det fortfarande så börjar jag fan garva på riktigt seriöst. Det vi bråkar om är glömt. Men ni går fortfarande och tänker på mig och ***** efter 5 år? Men det bevisar egentligen bara att ni bryr er så jävla mkt och vi är typ era förebilder så ja tack så mkt det var jätte snällt! Verkligen nu blev jag skit glad! :D Synd bara att jag inte kan komma på ngt positivt att säga om er. Det roliga är att en av er har vart grovt mobbad. Och nu sitter du bah där och ser ful ut och tror att du är ngt? Seriöst en som som DU borde fan fatta att man inte gör såhär eller hur? En stund i din förra skola kanske friskar upp ditt minne? Skyll dig själv förfan vet du hur många som har snackat skit om dig eller, HAHAHAHAHAHA allt dom har sagt är fan sant till 100% ! ;) Sen det där att ni alltid kan växa när ni är tillsammans? Förfan våga öppna käften när ni är själva. Tro mig nästa gång ska vi se hur jävla kaxiga ni är, ni vet inte vad ni har gett er in på. Vet ni hur jävla mkt skit jag kan sätta er i? Visst jag är inte heller fel fri men ni har gjort mer saker. Det vi bråkade om jag jag glömmt för länge sen, som sagt jag tänker fan aldrig på er. Men jag och dom andra verkar ju fan vara det ända ni har och snacka om. Avundsjuka jävlar :) Men det är helt okej, inget ni kan göra ngt åt. Vissa är bara bättre än andra så är det :) Nej den här texten var egentligen inget jag behövde skriva. Men jag måste få ur mig min ilska, och jag hoppas verkligen ni fattar vad ni har gjort. Kanske inte så mkt mot mig. Men går ni på mina vänner så blir jag faktiskt sur, och då bryr jag mig verkligen. För egentligen var det mig ni bråkade med, lite ***** också men dom andra har fan inte rört er, inte vi heller för den delen utan det var ni som valde det här och det är ni som började bråka med oss. En jävla gång till asså.... ;)
och bilden har INGET med texten att göra, bara det vi gör med händerna, FU!!!!

utan dig är jag ensam

Fan va seg dag, Elin och Emmelie åkte hem typ halv 12, följde med dom till bussen och grejer. Sen när jag kom hem städade jag lite grann och duschade. Sen har jag väll suttit vid datorn hela dagen.. juste jag åkte in till stan en snabbis också. Gjorde inget speciellt. Imorgon blir det nog stan en sväng.. tror jag. Om jag pallar helt enkelt. Känner att jag suger på att blogga nu för tiden, men det blir bättre.

allt blir jobbigt bara jag tänker på det

Emmelie jag älskar din jacka :'') ♥

13 november

Shena. Nu har vi iaf gått upp haha, eller för typ en timme sen kanske men iaf. Vi håller på att fixa oss fast jag pallar inte sminka mig, ska ändå duscha sen och jag ska ingenstans idag. Men jag uppdaterar senare..

haha liiite bilder från dagen


dilemma - nelly

Aa vi ska tagga ut snart, ur högtalarna just nu.. :)

Utan att jag ens tänker på det så gör det ont

Shena. Har precis städat klart nu, sen ska jag som sagt till stan igen, vet inte när men aa. Bloggtorka.se vet fan inte vad jag ska skriva..

I skolan

Sha! MobilbloggarN här dårå. Jag funderar på att dra hem tidigare idag, jag jobbar ändå inte och har ingen lust med det heller. Så jag drar hem vid ett, sen in till stan igen ikväll och möter elin och emmelie för dom slaggar hos mig ikväll! :D riktigt länge sen. Väntar bara på att evelina ska bli klar med sin jävla so föreläsning sen drar vi. Skönt att det är fredag fan, har längtat ihjäl mig.

.

allt kan bara ta sig, orkar inte längre.

men palla

12 HAR DU:

Ett förhållande: nej :)
En bästa vän: ja
Haft ett seriöst förhållande: yes.. 
Dejtat en av dina bästa kompisar: ehm, nej. 
Blivit kär vid första ögonkastet: nja..
Fått ditt hjärta krossat: jadå, för många gånger 
Haft ett one night stand: närrå
Piercing: yes, i naveln.. och öronen om det räknas? :s
Skrikit åt en lärare: dagligen, tro mig.
Kysst någon och sedan ångrat dig: ja..
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: men vem har inte?  
Några smycken som kostat över 1000 kr: ja
Några husdjur: Yes



11 DAGENS:
Klädsel: leggings, linne, tröja, strumpor & underkläder..
Hår: utsläppt
Låt: Every rose hase its thorn
Vill ha: han
Sjuka: javenne
Saknad: ganska mkt
Köp: har inte köpt ngt idag, tror jag? ;o
Godis: CHOKLAD 
Attityd: Olika, bitchig just nu..
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: herregud.. 


10 FÖRSTA:
Bästa kompis: moa
Kärlek: David
Husdjur: kaniiiiiner
Semester: fan vet jag?
Köpta skiva: venne? 
Riktiga kärlek: ' hoppa över lalalalala ' 
Konsert: vettefan
Fylla: eheheh.. skriver nog inget här, det blir bäst så.

9 SENASTE:
Personen som sms:ade dej: Therese L
Personen som du kramade: Evelina
Personen som ringde dig: Pappa
Personen som du ringde: Pappa
Personen du sa "jag älskar dig" till: Louise 
Alkoholdrycken: Öl
snus eller cigg: todaaaaaaaay
Bilfärd: Hem
Filmen du såg: hiphip hora 
Gången du grät: nån dag sen

8 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: ALDRIG
Våga hoppa bungyjump: NEJ FAN
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: bryr mig inte? men inte FÖR mkt 
Kalla dig själv lycklig: javenne, det kunde väll vart värre...
Hellre ta bilden än vara med på den: beror på om jag ser ut som ett as eller inte
Kunna gråta över en kille: självklart
Kunna gråta över en tjej: som kompis jaaa
ljuga för någon: helst inte

7 VAD:
Gör du just nu: gör det här
Ska du göra imorgon: skolan, tyvärr..
Säger du till dig själv när allt känns svårt: snackar inte med mig själv, men försöker väll intala mig själv att det blir bättre med tiden.. eller nått.. 
Har du med dig in på bion: mkt
Är det för färg på dina byxor: mörkblå/svart
Är det för väder hos dig just nu: snö, slask..
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: kroppen och utseende.. 

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: beror på vem det är
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: ja
Luvtröjor: love
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: har min älskade navelpiercing 
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: båda

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: båda faktiskt
Vilken ålder har varit bäst: 14
Sova på sida, mage eller rygg: haha jag sover hur fan som helst.. 
Kyssar eller kramar: båååådaa.. :'')

varför sjunker ni läsare för.. :(

Seg som fan idag, som sagt då är inte det här världens bästa dag. Det har hänt lite grejer osv men jaja det är inte så farligt.
En bild från dagen.. * host * fina * HOOOOOOOST! *

10 november

Hellu. Kom hem för en timme sen typ. Dagen har vart ganska bra iaf, även fast jag hatar den här dagen. Usch. Aja, är inte på sådär jätte bra humör just nu så hade inte tänkt skriva så mkt.. hejs. :)

Mobilbloggar

Sha. Just nu sitter jag i skolan och väntar på evelina. Ska tagga ut och möta henne om ett tag. Idag var jag skit duktig, kom i tid till skolan och grejer. Hehe. Men jag bloggar mer hemma måste låtsas jobba nu ciao! :)

outfit - imorgon

Dålig cam bild men hoppas ni ser..

Nu ska jag plugga!

Japp pluggar hemma idag igen, fyfan va bra jag är. Jobbar hemma 2 dar i rad! Är jag bäst eller är jag bäst? Hehe tveksamt. Men ja nu har jag inte tid att blogga puss!
haha ree 3 st runt en mobil xD

ge mig.. ♥


humöret är inte det bästa

Förlåt för deppiga inlägg men alla har sina dagar. Nu har jag iaf duschat, ska typ ner och äta snart. Ikväll får jag fan gå och lägga mig i tid, måste sluta koma försent till skolan nu det här går inte längre. Men iaf, ska fixa mig lite nu hörs snart :)

fitt väder

Den här dagen har inte varit den bästa om man säger så. Har inte vart på världens bästa humör, har inte pluggat ett skit osv. Utom på tyskan. Får fan damp på vissa personer.. Aja, sen ska det börja snöa mitt i allt också. Har tvingats gå ut nårra gånger, först stack jag och evelina till stan, sen skulle man till tyskan på gammla kunskap och då var det verkligen storm. PALLA.

9 november

Hellu. Har försovit mig, skit duktigt. Börjar om en kvart haha.. aja så jag hinner egentligen inte blogga men jag hade lust, ska ner och äta och grejer hörs när jag kommer hem! :)

skolan dödar mig..

Nu har jag äntligen pluggat klart, röd pist och grejer. Satsarn' ! Nej men ändå. Imorgon ska jag fan ha ett vg på matten. Men iaf. Nu kommer jag såklart till mitt största problem, vad ska jag ha på mig? Typ halva garderoben ligger redan på golvet.. Okej, imorgon efter att jag har träffat Felicia så ska jag städa. Duktigt av mig tycker jag. Men iaf nu måste jag tagga ciao :)

Haha omg, det här var dagen efter jag hade kommit hem från falun, när jag och Evelina gick från flogsta till gottsunda. Fyfan va kul vi hade den dagen, miss it! ♥

inköp från dagen


Plugg, * suck *

Det är väll allt jag har att säga. Jobbigt värre. Ska göra klart matten så är jag klar med 2 saker imorgon sen ska jag försöka göra no provet också.. paaaaaaaaaaaaalla eller vad?

8 november

Äntligen hemma! Slutade 2 idag, direkt efter skolan drog jag och Evelina ner till stan. Vi tog bussen för vi pallade inte gå. Vi skämde ut oss som fan dårå kan man säga. Stackars Therese fick låtsas att hon inte kände oss, sen gör vi det värre för henne hehe ;) Men iaf, vi drog till darkwell och jag bytte piercing! Det ni! Nöjd som fan. Efter det drog vi till donken och åt som vanligt, sen drog båda hem.
:'')

outfit - imorgon dårå..

inte världens bästa bilder men är trött och sliten som fan och jag pallar inte men ändå!
grått bas linne - ginatricot
rosa linne - nån emo affär i stockholm
grå tjock tröja - cubus
leggings - ginatricot
örhängen - åhlens

Fan nu är jag deprimerad på riktigt, jag hatar verkligen att gå till skolan efter ett lov eller helg. Jag orkar helt enkelt inte. Sen nu måste jag börja plugga också, okej hur många gånger har jag inte sagt så förut? Men jag är seriös nu. Jag måste verkligen. Asså ååh. Jag vill ha sommarlov men vill inte börja i gymnasiet.. allt är så jobbigt just nu. Vet fan inte ens vad jag ska välja. Sen har jag inte vart med på en enda bild lektion heller. Jävla skit fyfan vad jag hatar det här..

Miley Cyrus - Every rose has its thorn

Efter ett år inser man att man inte längre kan stanna kvar på samma plats..

Gud va dålig jag har blivit på att uppdatera. Fyfan. Men iaf, Ewelina kommer vilken sekund som helst tror jag. Vet fan inte vad vi ska göra men som vanligt kommer vi på ngt. Och imorgon är det skola igen. Gud vad jag inte orkar. Önskar att lovet var längre.
vägen går framåt, stegen är tagna.
Det är bara att glömma och gå vidare.
Bitar börjar falla på plats igen.
Hur ska jag någonsin våga ge mig in på kärlek igen efter allt?

7 november

Godmorgon eller nått, hehe. Har precis duschat och sånt nu, att sitta uppe hela natten kanske inte var världens smartaste idé. Idag ska jag nog vara med Ewelina. Jag får väll skynda mig och grejer nu haha.. men ja vi hörs senare puss!

fyfaaaaaaaaaaaan va kallt det ska vara då

Nu är jag hemma, såklart va inte darkwell öppet så kunde inte byta, så får göra det på måndag om jag pallar. Sen satt jag och Felicia på donken i 11 år och snackade haha. Sen skulle hon tagga och jag tog bussen till Evelina, vi gick till ett dagis och en stund senare kom Adam. Haha fyfan va kul vi hade. Sen taggade vi till ica och köpte chips, sen till Evelina och då skulle jag tagga. Lyckad dag på hög nivå. Nu sitter jag och lyssnar på musik och grejer, ciao :)

6 november

Hellu. Nu har jag precis fixat klart mig, ska snart ta bussen till stan och möta upp Felicia. Får väll se vad vi hittar på. Sen vidare till Evelina! Hinner egentligen inte blogga nu men ett kort inlägg blev det iaf, hörs senare.
såhär kan det gå när jag har trååååååååååååkigt..

men sega.se?

Nu håller jag och Ewelina på att fixa oss och grejer, vi klagar på vårat jävla hår som alltid ska locka sig och grejer. Jobbigt som fan. Aja, sen blir det kanske en sväng till ikea eller ngt, om vi hinner. Hörs!

Fail barn eller vad?

Jag och Ewelina en helt vanlig dag..
höj volymen btw!

I väntan på ewelina

Nu har jag precis fixat klart mig, det har tagit mig hela dagen fram tills nu typ haha. Imorgon ska jag och Elin byta piercing, om hon får pengar hihihi :D Vi ska ha nån mörkblå sak :) Men iaf nu kom ungen, ciao! ♥

5 november

Godmorgon. Idag ska jag va med Ewelina, ska bara fixa mig och sånt, sen tror jag vi taggar ut eller ngt. Har egentligen inte så mkt mer att säga, jo tack Therese för att du finns, du är en räddare i nöden, saknar förra året med dig.. önskar jag bara kunde spola tillbaka tiden. ♥

..

självförtroendet och självkänslan, tappar så jävla många.
sorgligt nog så är jag en av dom.

värdelös torsdag

Sheeeeena. Den här dagen har vart skit tråkig. På riktigt. Ewelina kanske kommer över ett tag sen, eller så taggar vi ut eller ngt. Najsigt. Då blir det säkert värsta bild bomben eller ngt, fast jag är skit ful idag så jag bara kan dra åt helvete eller ngt, ciiiao.

4 november

Godmorgon. Idag är jag skit deprimerad av någon anledning. Men såna dagar har vi alla. Har inga planer på vad jag ska göra idag. Kanke städa lite eller nått, det behövs verkligen. Ikväll kanske jag taggar ut med nån. Men ja, känner mig tråkig nu så jag skriver mer sen när jag har ngt att komma med ;)
fan vad jag saknar sommaren 2009, utom att jag var fjortis men whatever..

Bara tårar kvar efter allt

Nu har jag försökt städa mitt rum i några timmar men det går inte framåt kan jag säga. Det blir bara värre ;) typiskt mig eller vad? Men jag ska försöka städa lite nu sen kolla film eller ngt, är så sjukt trött. Ciao :) ♥

Lyckad dag

Shena! Nu är jag hemma igen. Vi drog till stockholm med 11 tåget tror jag, satt och snackade om allt mellan himmel och jord haha! Sen gick vi direkt till drottninggatan och de dära, gick runt i cirklar och ja, jag och Evelina mådde typ piss dåligt när vi kom dit, fick stå upp och äta på donken men sen blev det bättre. Vi träffade även Dessie också :D Skit fin i verkligheten måste jag säga, sen som vanligt ringer jag runt till hela min kontaktlista.. hehe förlåt för att ni fick stå ut med mig.. Men ja, sen drog vi hem typ runt 4, vi pallade inte va kvar längre, så jobbigt. Så vi åkte hem till vårat kära Uppsala igen och gick på stan här ett tag. Sen åkte alla hem, sjukt lyckad dag! Köpte inte så mkt btw, såklart ångrar jag mig nu men ja :)
jag, Evelina, Dessie och Therese
Det jag köpte;
Leopard tights
Örhängen
Linne

3 november

Godmorgon bitches. Ska som sagt till stockholm idag, vi åker lite senare än tänkt, vet inte riktigt när men ja. Jag bloggar mer sen när jag kommer hem om jag inte hinner ett till inlägg innan jag åker, ciao!

Petter - Längesen


♥ Uppsala ♥

Sha. Jag kom hem för några timmar sen. Till pappa igen. Ganska skönt om jag ska va ärlig.. Men ja imorgon blir det stockholm med Evelina och Therese, sjukt nice. Men iaf, Idag drog jag till gränby ett tag med Therese, sen vidare till staden med Evelina, gick runt lite sen drog vi till en kina resturang och åt, seriöst vi kan fan inte uppföra oss. Sitter och snackar skit om såna som sitter precis bredvid oss. Så dom hör också! :) Duktigt där.. men fyfan va vi garva. Sen gick vi vidare, mörkt ute vilket var skit mysigt. Har aldrig tänkt på hur fint det är i Uppsala på kvällarna. Vi typ tog massa kort, sen var det nån bio grej vid slottet, skit coolt.

Om en droppe vatten var kärlek så skulle jag ge dig havet

Gud va långsamt tiden går, just nu sitter jag och hjälper mamma att ladda över låter till sin mobil bara för hon inte vet hur man gör. Går väll sådär. Smsar med Evelina också, stackarn' sitter barnvakt just nu :( Så vi drar väll till stan runt 2 tiden :)


2 november

Godmorgon. Mamma väckte mig för en timme sen, klockan 8 lixom? Men jag låg kvar till halv 9, sen gick jag upp och åt frukost. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Juste jag mobilbloggar btw. Idag ska jag och Evelina äta på kina resturang :D längtar och är fett sugen... Men aa jag ska snart fixa mig och grejer ciao!:)

tidsfördriv.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Kan jag verkligen skriva det här.. 

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Datorn

 Det sista du sa högt: Mm, eller nått?

 Det senaste någon sa till dig: Är det dina hörlurar som ligger på pallen? 

 Vad har du druckit idag: Vatten

Vad var det senaste du åt: Wannabe chips 

Vad var det senaste du köpte: Venne

Vad är det för väder hos dig nu: kallt & mörkt

 Vad gör dig glad just nu: att jag och Evelina kanske ska äta på kina resturang imorgon :D

 Vad ska du göra härnäst: Vet inte

Höger eller vänsterhänt: Höger

 Humör just nu: javet inte, ledsen och trött..

 Favoritgodis: ööööööh jag vet inte?

Kläder just nu: leggings, linne och en tjocktröja

Sommarplaner: långt till sommaren

 Hur många kuddar sover du med: 4 om inte mer

Spelar du något instrument: haha nej

Morgon eller nattmänniska: Natt

Drömmer du mardrömmar: aah ganska ofta nu för tiden..

Sover du tungt? någon gång ibland

Vad är viktigast för dig: vänner

Är du kittlig:  överallt fan..

 Snarkar du: Haha nej

 Stjärntecken: vattuman

 Längtar du mest efter just nu: jag vet inte..


how to save a life

Jag har väntat så länge och tro mig jag väntar än. Kommer du någonsin komma tillbaka... ?
Det har gått en lång tid nu, ett helt år, gubben vart är du?

hemma

Jag kom hem för inte så länge sen, har som sagt vart på stan med Mimmi, Nea och Elin. Lyckad dag verkligen ♥ Vi typ gick runt lite på stan och grejer, och Mimmi la undan världens finaste jacka på cubus, verkligen skit fin! Men aa sen skulle jag hem och äta, så jag gick till bussen, fick vänta i typ 3 minuter haha.. och när jag ändå snackar om ussar, jag älskar 7an för den kommer alltid i tid! Så jävla skönt. Ganska ovärt ändå att jg tog buss, typ 4 - 5 stationer sen ska jag av, men jag orkade inte gå. Dålig kondis.se? Hehe. Snart ska iaf mamma och brorsan till moster men jag pallar inte följa med som vanligt. Så jag får väll va hemma istället, jag som hatar att va hemma själv haha :( Men iaf, imorgon ska jag och Evelina käka på kina resurang, om hon får pengar, ååh längtar, så jävla sugen!

Ker Hilson - Knock you down
världens bästa låt. ♥


♥ Mimmi, Elin & Nea ♥

Jag ska snart dra till stan och träffa Mimmi, Elin och Nea, sjukt nice! Sen åker jag hem till mamma och är där tills imorgon iaf tror jag, om inte längre men jag vet inte. Men ja, har egentligen inte tid att blogga nu men det blev ett kort inlägg, hörs senare!

1 november

Godmorgon. Jag vaknade för inte så länge sen, eller jag låg kvar i sängen i 7 år och försökte få av min piercing och vet ni? Jag lyckades. Sen fick jag inte på kulan igen, så jag satt där i 11 år till och lyckades tillslut. Okej jag rör aldrig mer den där själv haha. Men iaf. Idag ska jag ju som sagt till mamma. Jag ska bara fixa mig och städa lite, sen ska jag smsa elin också för hon kanske skulle till stan om hon fick med sig Mimmi, hoppas! Aja, bloggar mer sen ♥

-

Tiden tick-tick-tickar på, tänk hur fort dagarna går
Sommar höst vinter och vår, shit där gick ju ett till år
Allting går så jävla fort känns som om det var igår
Då jag spela mina kort, fan vad dumt jag tänkte då
Jag är mitt eget resultat utav egna keffa val
Nu tackar jag för varje dag uppskattar allt det som man har



HighWon - Från Hjärtat

Så jävla skön låt!

RSS 2.0