fan va tiden går fort?

Ja egentligen.. det känns som om det var en månad sen eller ngt det var nyår sist. Och just 2010 har ju inte varit det bästa året enligt mig. Ändå kommer jag inte ihåg så mkt av det jag har gjort. Jag kommer typ bara ihåg allt dåligt. Utom att jag har fått nya vänner då, det är ett plus. Men asså, det är typ det ända bra. Sommaren gick hur fort som helst och det känns som om vi hade sommarlov igår. Och det var liksom ett halvår sen vi fick sommarlov. Och nu är det jullov. Och om några minuter är det 2011. Gansa skönt faktiskt, eller väldigt skönt. Allt dåligt som har hänt kan jag tänka " det hände förra året " och att det är glömt. Eller nästan. Men som sagt, 2011 ska jag inte ha några falska jävlar i mitt liv. Och försöka att inte snacka med såna som får mig att må dåligt, även om dom betyder massor. Aja ska dra mig ifrån datorn nu, hörs!

dålig uppdatering

Ja, det beror på att mitt internet har varit helt fuckedup men har nytt nu och det verkar funka. Hittills har jag typ bara legat på rummet och kollat på tv, ska tagga ut med nån sen tror jag. Haha har typ inte ens fixat mig än eller jo, men inte helt. Känns inte som att jag har ngt mer att berätta nu, men då vet ni iaf.

2010


31 december

Sista dagen på 2010, fett skönt enligt mig. Idag ska jag som sagt vara hemma. Ändå rätt nice. Men iaf jag sittet här typ helt död. Satt på tv'n halv 1 typ så jag skulle vakna. Hatar att jag sover bort hela dagarna. Och där tog min energidricka slut också :( Aja, ska typ börja fixa mig nu så vi hörs senare..

i miss you

Shaa. Jag kom hem för nån timme sen kanske. Och då hade pappa köpt en ny tv, så jag fick den som stog i vardagsrummet innan så slipper jag min gamla som jag ändå aldrig kollade på. Aja jag och Elin gick typ i 3 affärer haha, eller aa typ flera gånger bara för det va så mkt folk på gina och cubus, och vi typ rotade igenom allt så hälften hamnade väll på golvet. Men jag fick iaf med mig ett linne hem. Imorgon drar jag inte till stan alls. Nyår firas hemma med vänner här. :)

mot staden

Ska alldeles strax gå mot bussen och åka till stan och träffa Elin, saknar henne :( Visst vi träffades för inte så länge sedan men vi snackade typ inte så mkt då. Det var länge sedan vi verkligen va med varandra så. Så ja, men nu måste jag börja fixa mig lite grann, vi hörs! ♥
bild på mig och Elin från i sommras, saknar.. :(

ta ny piercing?

Tvekar, visst jag tycker det är fint... men hur lång tid kommer det ta innan jag ångrar mig och tar ut den.. ?

30 december

Men godmorgon? Jag och Ewelina gjorde inte så mkt igår, typ satt vid datorn och gick och la oss typ 3 - 4 nån gång? Vaknade 6 imorse av att det va skit varmt i rummet så jag gick och öppnade fönstret och sen siv vi till halv 12. Eller aa vi tvingade upp oss själva då. As allt i rummet måste jag säga. Ewelina taggade för ett tag sen och jag är skit trött haha :(

jag just nu, vadå trött?

-

1. Jag vet att alla sa det förra året men jag har tänkt igenom det men har ändå inga förhoppningar. Men det är väll värt ett försök?
Jag ska inte släppa in falska människor i mitt liv.
Jag ska va noga med vilka som verkligen är mina vänner och vilka jag litar på.
Resten är väll inte ens värt att lägga ner tid på?
2. Jag har ätit alldeles för mkt godis, hamburgare och grejer på sista tiden så det ska jag sluta med. Eller inte äta lika ofta iaf. Nu jävlar ska man bli smal och bränna fett, ska börja träna också.
3. Ja nu måste jag börja bry mig om skolan och inse att det är viktigt. Vet inte ens vilket gymnasium jag ska ta men aa, svårt att komma in så måste höja betygen något. Hejdå chill life :(

Lips of an angel

Nu sitter jag här med Ewelina, hon slaggar här ikväll. Så hon har precis kommit, ja vi kommer väll sitta vid datorn hela natten om man säger så, hon tog med sin dator också ;) Fett nice. Aja vi hörs senare eller imorgon :)
Kärlek på låten!

29 december

Har inte bloggat ett skit idag och vet inte om det blir så mkt mer eftersom mitt internet fuckar sönder och typ inte funkar. Men aa, jag drog hem till Felicia halv 2, vi gick till stan och köpte lite grejer. Och nu har jag typ bara 500 kvar haha.. ska tigga lite mer för jag ska på stan imorgon också. Aja, efter det drog jag hem till Evelina, vi behövde snaca om lite saker så vi drog till nån lekpark haha, efter det mötte vi upp Adam, vi drog hem till Evelina och Adam typ våldtog hennes säng på en gång och sa att han skulle sova och jag fick typ damp för att han hade sina fötter i vägen.. Aja, efter ett tag drog vi till ica för Adam skulle ha godis, och efter det tagga jag, DÄRFÖR har inte inte bloggat idag men aa som sagt måste sluta innan internet lägger av, hörs!

hatar dig

Haha kul liv man har, pappa är och tränar och jag är själv hemma och har skit tråkigt. Det finns inget gott hemma utom cola då men vafan sitta och dricka det hela kvällen? Palla. Aja imorgon ska jag försöka få med mig ngn till stan så jag får köpa nya kläder. Lycklig för stunden dårå hehe, nej jag driver. Eller nej det var fan sant.
jag vill också va fin.. jag får dra åt helvete damp snart. för i helvete.

28 december

Sha. Ja, jag sov som sagt hon Linnéa och Emmelie igår, sjukt kul som vanligt. När jag kom höll Linnéa på att färga håret svart och det passade henne skit bra! Sen gick hon, emmelie och jag till centrum och köpte hårfärg till emmelie och batterier. Haha! Sen gick vi vidare till tennishallen och mötte upp Emilia och Elin, sen gick vi in i centrum för det va så jävla kallt. Och där va vi väll i några timmar, snacka om allt mellan himmel och jord. Sen efter ett tag kom Karin också, och då skulle typ Elin och Emilia tagga så vi taggade också. När vi kom hem kollade vi på tv och lite sånt sen sms roulette på kvällen. Och sen sov vi till 1, för deras mamma väckte oss haha :) Och jag kom hem för ett tag sen och idag måste jag städa. Men vi hörs senare!
dålig bild..

Nämn inte hans namn i min närhet igen, jag blir bara ledsen.

Ja hittills har jag inte gjort ett skit, men ska förmodligen tagga till gottsunda lite senare och sova där, sjukt nice! Har inte träffat Linnéa på år och dar känns det som, samma med Emmelie :o Sen skulle Emilia komma också tror jag. Så det blir väll något av dagen ändå. Men det beror på om det går eller inte så ni vet om jag är väldigt osocial.

27 december

Nu har jag precis duschat och väntar på att mitt jävla hår ska torka. Sen ska jag börja fixa mig. Och vad som händer idag vet jag inte. Inget speciellt I think. Men vi hörs senare..
gammal bild eller vad man ska säga, ett år sedan kanske?

Jag vet hur det är så du är inte ensam. När allt känns meningslöst och att man sakta dör inombords. Försök se ljust på framtiden även om det är svårt. Men bara så du vet, jag kommer finnas vid din sida hela vägen ut, tills vi båda slutar andas och även längre. För inte ens döden kan skilja oss åt. För när du vill ge upp så fortsätter jag och krigar för dig, jag älskar dig. ♥





Är det dags att gå vidare och glömma nu?

Seriöst hur trött får man va? Jag vill ha godis men jag förbjuder mig själv till att äta det. Nu ska jag fan bli smal, och jag tror fan att jag är beroende av socker. Inte bra. Aja nu ska jag gå ner och äta ngt och somna i soffan, tro mig det är inte omöjligt. Hörs!
nej det känns inte rätt utan dig

hiss & diss

~ Lov
En självklarhet. Man sover hur länge man vill och gör vad fan man vill om dagarna.
Just nu känner jag mig inte stressad alls. Så otroligt skönt och efterlängtat.
~ Plattångar
Inte alls konstigt att jag hissar dom. Jag plattar håret hela tiden.
Seriöst att sluta platta håret går inte.
~ Vintern
Visst det var kul ett litet tag men seriöst nu börjar det bli överdrivet.
Det är kallt som fan och man måste ta på sig hur jävla mkt kläder som helst plus att man är blek.... :(
~ Falska människor
Tror jag har dissat det en gång förut också. Men det visar bara hur jävla trött jag är på skit snack. 
Och folk som låtsas vara trevliga mot såna dom egentligen hatar. Säg som det är istället förfan istället för att snacka skit bakom ryggen sen.. :s

♥ !

Amen är jag lycklig eller är jag lycklig? :')
Funderar på att byta smycke snart.. i sommar ska jag ha en ljusrosa eller vit.. ja jag planerar alltid sånt 2432675 år i förväg. ♥

26 december

Nu har jag äntligen tid att blogga. Jag gick upp halv 11 idag, tvingade mig upp eftersom jag aldrig gick och la mig igår.. haha. Aa men iaf, jag hann precis fixa klart mig sen drog jag till stan och mötte upp Felicia L vid kvarnen. Och ja det är ju mellandags rea och det var folk överallt så jag köpte inget mer än mjukisdressen jag visade i ett inlägg igår. Riktigt nöjd men jag kunde väll fått med mig något mer hem. Aja det blir väll stan nån dag snart igen. Vid 2 drog jag hem på lunch och sen direkt tillbaka till stan och mötte upp Evelina, vi kollade lite till i affärer men hittade inget så vi tagga till donken och åt. Och ja, nu ska jag sluta äta onyttiga saker. Ska fan bli smal nu. Men aa vi hörs senare eller imorgon, ciao.... :)
jag har aldrig sagt att jag är normal..

Att klättra är svårt, men att växa upp är svårare.

Vi alla gör misstag, men nu för tiden är det så jävla svårt att förlåta. Kanske för att det har blivit svårare att lita på personer. Varför? Många har blivit så jävla falska. Om man hatar en person, liksom vad är grejen? Säg det till den, istället för att va skit snäll och trevlig mot den personen när man träffar den, sen snacka skit bakom ryggen andra sekunden. Sen gå och klaga på alla andra? Gud vad jag inte orkar. Vadå " nej men jag pallar inte få skit " ja visst, men kalla inte alla andra falska och dumma i huvet då för tänk på vad du själv gör. Och snälla.. tro inte massa saker utan att veta. För det är två olika saker, annars hade det inte varit två olika ord, eller hur? Då hade det haft samma betydelse vilket det inte har. Om du tex hör ngt från någon annan, hur ska du veta om det är sant? Bara för dom hatar varandra? Klart man överdriver. Säg det du själv tycker och stå för det. Annars kommer inte du heller bli så omtyckt. Och om ni har lovat att inte säga saker, gör inte det då. Okej, om du är bästa vän med någon och säger till den. Den står en annan person väldigt nära och berättar för den och så fortsätter det och tillslut vet alla. Det skulle ju vara kul om man någon gång kunde lita på någon men seriöst, gör inte det. Om du verkligen inte vill att något kommer ut så ska du inte ens berätta det för den närmsta. Spela roll om du litar på den? Den litar på så jävla många andra också. När man var liten ville man så gärna bli stor men vafan tänkte man med?


Och ja det blev ett till inlägg idag, var bara tvungen.

Nu ikväll..

.. ska jag gå och lägga mig tidigt. Ska fan upp tidigt imorgon och inte sova bort halva dagen som vanligt. Så nu sa jag ner och äta ngt och typ kolla på tv så det här blir det sista inlägget för idag. Ses imorgon bitches...
så jävla retarded...

To hear that tears me up inside

Okej det kanske inte blir så mkt imorgon, jo visst jag ska till stan men som vanligt när man har pengar så hittar man inget man vill ha? Och när man är pank så vill man ha allt. Vad är grejen? Men aja, behöver iaf det här till falun, vi åker ju dit snart igen med skolan och eftersom det är vinter nu så är det ju fett kallt och ännu kallare där ska ni veta. Alltså tror jag inte att vi kommer dra till Maxi så mkt heller, det blir nog mest cafeterian i matsalen istället. Konstigt nog så längtar jag lite den här gången faktisk vilket jag inte gjorde innan. Men det är mysigt att vara där med skolan, visst det blir typ alltid bråk.. falun effekten. Men jag ska ta med mig datorn och högtalare dit så det blir ju as nice på kvällen? Man kan ju kolla på film också. Sen blir det mörkt fort vilket är en nackdel eftersom typ hela placet är hemsökt och jag skojar inte. Men ändå? Sista gången vi åker dit.. :( Så imorgon köper jag nog det här, mest för att ha i falun.

ditt och mitt kapitel tog slut för länge sedan

Amen sha värdelös dag egentligen, jag har fett ont i knät, varför vet jag inte. Eller det gör inte ont.. det känns konstigt, aja nig om det. Nu har pappa beställt en ny dator också så jag slipper den här skiten :D Eller ett tag iaf, kommer ändå ha kvar den här. Såhär jävla glad just nu. Men aa ska försöa få tag på Ewelina nu ciao!
Vart tog sommaren vägen.. ?

röj på stan imorgon förfan..

Morgondagen är planerad, först in till stan och träffa Felicia L typ runt 12, sen till mamma kl 2 och äta, sen tillbaka till stan och träffa Evelina och då spenderar man pengarna, och nej jag tar inte med allt, ska fan spara nu vilket jag har jävligt svårt för. Aja vi hörs!

25 demeber

Oj jag hade inte bloggat ngt idag, förlåt. Men aa jag har typ precis duschat, pappa kom hem med mat från donken för ett tag sen. Eheheh.. och jag är fortfarande fett trött.. nu ska jag fixa klart mig sen tror jag att jag taggar ut med någon ikväll. Hörs senare!
jag för nårra dagar sen'

lyckad dag

Jag är såhär jävla fett glad just nu. Jag fick mobilen jag ville ha, det bästa på hela dagen faktiskt, xperia x8 :D Så fick man med 2 skal också, ett blått och ett rosa. Ritigt nice, sen fic jag mer pengar, presentkort, kläder och massa sånt där. Sen på söndag ska jag till mamma också och fira jul, sen innan eller efter ska jag träffa Felicia L, riktigt länge sen. Aja, ni får hare bra nu för jag är fett trött, ciao :)
aa trött chey

gangsta luv

Ja såhär ser man ut idag och NEJ jag ska inte ha fredperry tröjan, har den bara nu. Och luggen håller jag i för den ramlade ner i fejset hela tiden och volymen blev helt misslyckad men jag pallar inte bry mig just nu, ciao :)

24 december

Julafton WOHOOOOOOOOOO! Driver, nej men det är väll trevligt. Nu på morgonen fick jag 1000 kr av pappa, får öppna resten ikväll...... gud vad jag inte orkar vänta. Vi ska vara hos farmor runt 4 och äta och grejer. Men aa, ska kolla facebook och grejer nu ciao :)

ewelina

Sha. Gissa vad jag gör. Jag snackar med Ewelina i telefon och hon försöker få mig att gå ner och äta eftersom jag som vanligt är fett hungrig. Men jag vågar fortfarande inte. Hon försöker övertala mig att det inte står en mördare där nere men hur fack kan hon veta det? Fett läskigt............

Jag saknar Evelina..


Ny header!

Äntligen, har tröttnat helt på min gamla. Men ja, nu blev det en ny igen.. :)
Evelina, Therese, Felicia och Jag på gamla kunskap i måndags.. ree :)

om en droppe vatten var kärlek så skulle jag ge dig havet

Nu har jag precis duschat och ätit.. inge mer knäck för mig idag fan, nu mår jag illa. ka alldeles strax börja fixa mig och städa rummet, eller aa bädda sängen är nig det som behövs egentligen. Och ta ner lite glas.
så otroligt ensamt och tomt utan dig

sliten chey

men nu måste jag fan duscha, hörs snart..

23 december

Julafton imorgon då. Härligt. Men iaf, jag åkte aldrig till mamma idag, eller jag hann inte, jag skulle vara där halv 11 men jag vaknade typ då och mamma skulle ju dra till jobbet. Så aa. Får dra dit ett tag på förmiddagen imorgon om inte annat. Men iaf nu ska jag kolla på en film tror jag... och sen duscha. Hörs!
Saknar dagen, flogsta/ekeby

.

I ♥ Uppsala

Jag diggar dig

bara för att låten är lite bra?

Nu har Ewe taggat :(

Och nu har jag tråkigt. Aja pappa kom hem nu så jag måste kolla om han har köpt ngt åt mig.. och jag vill ha julafton nununununununnunununuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3

nolifers..

Jag och Ewelina just nu..

22 december

Ja jag gick upp nyss. Det blev lite försent igår om man säger så.. Men nu är jag uppe iaf, ska typ börja fixa mig och sen ska jag vara med Ewe tror jag eftersom Malin inte kunde hänga med idag :( Men aa vi hörs senare!

allt förändras

Måste bara skriva av mig ibland, för ibland orkar man bara inte mer. Jag vet att allt förändras, hela tiden. För varje dag som går händer nya grejer utan att man ens tänker på det. Men det konstiga är att man kan gå från toppen till botten på en halv sekund. Men aldrig tvärt om. Och just nu går tiden så jävla fort, så jag hinner inte ens tänka. Och jag vill inte inse sanningen. Kärleken har jag lämnat nu för min del. Man får aldrig den man vill ha så det är inte ens värt att kämpa längre. Orkar bara inte och jag pallar inte alla falska människor. Man kämpar så hårt för en person man så gärna vill ha tillbaka och inte kan leva utan, men den märker ingenting. Och tror inte på orden man säger. Många kvällar har slutat med tårar sen lite över ett år tillbaka. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen för hur mkt jag än försöker så får jag inte ut allt i ord och det hjälper inte ett skit. Vad jag än gör så har jag ändå alltid den där deprimerande känslan inom mig. Och det är pga dig. Du har sänkt mitt självförtroende mer än någon annan gjort förut och du, allt du sa sitter fortfarande kvar i min skalle och spelas alltid upp på nytt så fort jag är ensam. Egentligen spelar det ingen roll vad jag gör nu och eftersom den här texten fortfarande inte hjälper så ska jag sluta skriva.
Did I had my good time of the life.. ?

you make me happy.

Fan vad glad jag är idag egentligen. Mkt har löst sig nu på slutet så det är skönt men verkligen inte allt. Aja, jag klagar inte. Träffade aldrig Ewelina så jag har inte gjort ngt idag utom att sitta vid datorn. Imorgon kanske jag drar till gränby men Malin men bara om hon kan, hon visste inte. Annars tror jag att jag är hemma.

I väntan på sega ewe

Just nu väntar jag på att Ewelina ska komma så srg som hon är -.- Men aja, vet som vanligt inte vad vi hittar på men något blir det alltid. Och jag är skit glad idag. Första dagen på lovet, nu jävlar! Och det är bara 3 dagar kvar till jul, gud vad jag längtar! Och btw den 23 december drar jag till morsan, hello salabacke så om ni är där får ni gärna messa :) Aja vi hörs!
gangstah..

nattbloggar

Nu är jag skit hungrig så jag kan verkligen inte sova. Men grejen är att jag inte vågar gå ner själv så jag väntar på att pappa ska vakna :) Duktigt av mig. Aja, men för att hålla mig vaken så sitter jag och snackar med lite folk på facebook.. seriöst vilket liv jag har. Nej nu funderar jag verkligen på att gå ner och ta ngt fort och springa upp igen. Fast nej... jag vågar inte.. varför blir det såhär varje natt när jag sitter uppe vid datorn? :(

såhär såg man ut idag

UTOM leopard tightsen, dom kom in i bilden nu. Erkänn att ni diggar min tröja..

20 december - JUL LOV!

Sha. Har inte haft tid till bloggen idag eftersom jag har haft avslutning. Vi började med bgkl 10, lunch, städa, fika och sen fick vi dra hem kl 1. Najs dag bara 3 timmar? :D Aja men jag och Jossan drog till gammla kunskap och väntade på Evelina och Alex för dom repade in för kvällen och då får man som vanligt bråka sönder med lärarna. Eller ja en, Kärran. Hon fick damp på oss för att vi satt utanför och vi störde ju inte direkt och då var jag tydligen uppkäftig som fan, hennes eget fel. Att hon ens orkar. Så jävla arg. Aja så vi fick ju tagga och då blev Evelina fett sur på lärarna för vi hade blivit utslängda så hon drog från repet och då drog jag hem till henne och Jossan drog hem till sig för hon skulle vänta på Alex tills han kom. Aja jag och Evelina fixade oss lite snabbt, sen drog vi till stan igen och mötte upp Therese och Felicia, sen drog vi till jalla och åt och sen drog vi tillbaka till gammla kunskap till jul avslutningen. Rätt nice ändå, på slutet fick alla 9or gå upp och hämta sina betyg och jag blev ganska nöjd ändå, trodde det skulle vara sämre. G i allt utom tyska, där vare ig. Men aja, sen drog jag tillbaka till nya kunskap och där hämtade pappa mig och nu sitter jag här. Chill dag fan, men aja pallar inte skriva mer nu hörs :)

iq och grejer.. eheheh

Man måste ju prova på saker i livet och om man sen ser det som ett misstag så har man lärt sig något nytt. Så allt negativt är egentligen positivt. Då lär man sig mer av vad som är rätt och fel. That's it! :) Man lär sig av sina misstag..
skit snygg bild, verkligen men har typ inga andra som jag inte har lagt upp typ 11 gånger tidigare..

home

Okej för det första jag har tappat min ipod. Så nu vet ni det men aja. Jag har ju som sagt varit på stan med Evelina idag, vi hittade typ inget så vi köpte en t-shirt som vi ska ha imorgon, och 2 par leggings. Det blev väll rätt bra ändå för det är ingen idé och köpa ngt som vi inte kommer använda sen liksom. Aja här får ni bild iaf;
haha fett gullig.. från cubus

tagga långt seriöst

Just nu är jag inte på humör, känns som allt bara kan dra åt helvete. Jag bryr mig inte. Men aa ska ju som sagt tagga till stan snart med Evelina så hon kanske kan få mig på bättre humör. Imorgon är det den sista skoldagen och jag hoppas fan att det är en helt vanlig normal dag och att vi inte ska titta på film eller ngt för då pallar jag inte. Måndagar är ändå rätt sköna, vi börjar 10 och slutar 2. Och vi har ingen tyska imorgon för det var typ sista gången förra veckan så därför har vi inga fasta lektioner imorgon som alla tvunget ska gå på. Därför kan jag skita i precis allt och göra ngt roligt istället eftersom inget av det jag gör imorgon kommer påverka mina betyg. Aja ska smsa Evelina nu.. Vi hörs.
jag vill fucking ha blont hår igen

19 december

Godmorgon. Idag gick jag upp rätt tidigt ändå, om man tänker på att jag låg vaken till 3 igår. Men idag blir der som sagt stan med Evelina, trotts att jag fortfarande är förkyld och är fett röd under näsan.. hehe skämmigt. Aja vi blir inte borta så länge. Men nu ska jag fixa mig och grejer, hörs!

Nej jag är inte cola beroende?

Seg kväll också fan, nej nu jävlar ska jag kolla på nån film, och är jag inte trätt efter den så får ni väll ett sista inlägg, men annars drar jag och lägger mig ;) Ciao bitches!
bild från igår..  inte så seriös

skrattretande på hög nivå

Egentligen, visst om man är med någon jävligt mkt, typ hela tiden. Då är det klart att man förändras, eller asså man blir som den personen, eller inte så. Men man får samma humor och grejer på något sätt. Och man blir typ samma person så.. svårt och förklara men förstår ni hur jag menar.. ? Men inte fan går man och byter stil bara för man får nya vänner? Det är väll lite överdrivet? Varför inte bara vara sig själv.. och du sa att jag var osäker på mig själv. Jag ändrar mig iaf inte bara för jag skaffar nya vänner?
Jag går i det jag tycker är snyggt.. och sminkar mig hur mkt och lite jag vill.. that's it :)
c00l chey....................................................................................

HAHAHA jag har tråkigt..

ja så här går det till då.. :)

Du är det bästa i mitt liv

Amen sha. Tycker dagen slutade rätt okej ändå. Bortsätt från att jag har ont i magen men jag vet ju vad det beror på liksom så.. aja det blir bra snart. Ska till sjukhuset på måndag tror jag, eller om jag tar det på tisdag. Pallar inte nu under helgen. För imorgon ska jag och Evelina fixa kläder till julavslutningen! Woho snart lov alltså! ;) Och jag är på skit bra humör just trotts allt, för jag snackade med Anastacia nyss :) :) :) :)

dust it

Okej, alla som är ute efter volym i håret borde testa det här. Det är som pulver som man gnuggar in i hårbotten och tuperar håret lite, det håller sig hela dagen. Jag använder det själv och mitt kan lägga sig för jag har inte hårspray eller ngt men det är bara och ruffsa till igen. Finns att köpa hos frisörer, kommer inte ihåg exakt hur mkt det kostade men 170 ngt? Aja inte över 200 iaf.

18 december

Fett dålig uppdatering idag. Och den här dagen kommer väll suga. Alla som skulle träffa mig dissade mig. Och Ewelina skulle till hennes kompis så det går ju inte. Fast hon är väll hemma ikväll. Kanske kan tagga ut då eller nått. Sen imorgon hoppas jag väll på att jag och Evelina drar till stan och letar kläder tills på måndag. Aja, ska följa med pappa och handla nu ser måste jag städa efter alla 3 dagarna som jag har legat helt död här på rummet, typ glas överallt, papper, kläder på hela golvet, handdukar, tecken, kuddar osv.... pallar inte rabbla upp allt. Aja hörs

jag saknar dig..

Bilden är tagen för ganska exakt ett år sedan. Trodde jag aldrig skulle behöva sakna dig såhär mkt. Du och jag hängde alltid ihop i skolan och du fick mig göra saker när jag var tvungen, fast jag inte vågade. Och om jag absolut inte ville så gjorde du det åt mig. Du och jag fanns alltid där för varandra. Du sa att jag var den ända som någonsin förstått dig helt. Du ska veta att under hela tiden har jag gått igenom så väldigt mkt. Och det jag inte hade gått igenom hade du redan kämpat mot. På det sättet kunde vi hjälpa varandra. I skolan var vi hatade av nästan allt och alla för vi var så bitchiga hela tiden. Men vi hade ju vårt gäng och lärarna fic alltid jaga oss runt skolan. Kommer du ihåg förra hösten? I september när vi precis hade blivit vänner när du och jag började i kunskap. När vi gick runt och skrev massa saker på andras skåp. Haha fyfan va kul vi hade och det var aldrig någon som fattade att det var vi. Jag kommer ihåg hur jävla glad jag var när vi blev vänner. För vi kom riktigt nära varandra på en så kort tid. Kommer du ihåg alla alla dagar när vi har träffats i skolan när vi började, och sen drog till stan direkt och kom tillbaka till bg'n på slutet pch sa att vi hade suttit uppe på 5an och stenpluggat hela dagen. Och lärarna gick på det varje gång. Sen när du sa att du skulle flytta, jasvär.. jag tror jag aldrig har varit så ledsen i hela mitt liv. För du har hjälpt mig ur svåra situationer och hjälpt mig ut ur svåra stunder i livet. Jag försökte tänka positivt, för du skulle flytta första april, sen var det bara 2 månader kvar till sommarlovet och det skulle jag väll kunna klara, sen kunde jag byta skola nästa år. Men när du flyttade så började dom andra va på mig direkt, även om jag ville sitta själv för jag saknade dig så jävla fucking mkt. Men jag hängde med dom ändå. Och då blev jag bättre kompis med Evelina också för hon var tsm med Albin och då hängde jag rätt mkt med honom i skolan och såfort jag satt själv kom det alltid någon och frågade; Varför sitter du här själv för? Kom! Och jag tror det ändå var bra ändå. Annars hade det nog aldrig gått och jag hade bytt skola för länge sen. Men under hela tiden har jag saknat sönder dig och du ska veta att jag glömmer dig aldrig. Hur många mil det än är mellan oss, så är vi ändå så nära varandra. Kan aldrig någonsin tacka dig nog för allt du har gjort, jag vet inte vad jag ska säga...... jag älskar dig.. snälla flytta tillbaka..

skabb..

Sha. Nu går läsarna uppåt igen, men det är bra, fortsätt så! Idag hare också gått ganska segt men jag lagar faktiskt inte. Imorgon ska jag först träffa Felicia och sen Evelina. Jag verkligen HATAR att man inte får betala kontant på bussarna längre! Förjävligt. Fattar dom inte hur mkt dom kommer förlora på det här eller? Vet ju inte hur det är med er men jag kommer inte åka buss lika ofta nu. Förut gjorde jag det typ varje dag. Aja. Slut med damp nu. Jag känner mig fortfarande sjuk.. fast mest förkyld nu, hoppas det går över snart dårå. Aa jag sa ju att jag hade idomin i typ hela fejset, ja kolla bara.. röd under näsan :(

17 december

Sha. Hemma idag igen då. Lite duktigt sådär. Men jag är faktiskt sjuk och nej det blir inget sjukhus idag :) Nu sitter jag med idomin i hela fejset.. typ. Läpparna är torra men det är ju ändå ingen som ser nu så ;) Men aa tror jag ska tagga ner och kolla på film eller ngt nu så vi hörs senare :)
Right now:

bläää

Ja jag har mått lite bättre idag faktiskt och jag har inte ont i magen längre så tror inte jag behöver åka till sjukhuset imorgon, YES! Men kommer ändå inte gå till skolan eftersom jag inte är helt frisk. Och jag väll färga håret ljusare.. men kan inte eftersom det redan är så slitet.. och I don't like black hair. Vad skulle ni göra i situationen? :(

ge mig..


om jag såg ut som henne så skulle han gilla mig


fuck off

Nu har jag en sån fet jävla lust att nämna namn men jag gör inte det och det ska du vara så jävla glad för. Seriöst vafan håller du på med? Sluta snacka skit och blanda in andra. Fattar du inte? Du blir ju fan ägd i ditt eget spel. Så jävla feg. Skaffa vänner där du bor istället och du det går rykten om allt och alla så skyll inte på det, man har väll vänner ändå? Men jag an förstå nu att du inte har det och jag kan verkligen förstå att du förlorar fler och fler. Du och jag har aldrig känt varandra, typ träffats några gånger när vi har varit med gemensamma vänner men ändå värkar du känna mig så jävla bra? För du kan gå runt och snacka så jävla mkt skit. Seriöst vad är ditt problem? Du känner inte mig bättre än vad jag känner dig. Du kan inte mer om mig än vad jag kan om dig. Så vart vill du komma? Det jag menar med den här texten är att du borde ta reda på fakta. Du är så jävla osäker på allt du gör. Det är flera som säger samma sak, för du snackar skit om allt och alla. Okej om du sa sanningen liksom det hade varit en annan sak. Men det är sanningen du har så jävla svårt att hålla dig till och jag vet att det svider ibland. Men innan du ger dig på andra så tycker jag att du ska ta dig en titt i spegeln och inse att du inte heller är perfekt. Det var du som startade allt från första början och bara för du får alla emot dig så måste du blanda in dina vänner. Haha sitter fan och garvar ihjäl mig. Seriöst klara av nånting på egen hand nån jävla gång. Vad hade du förväntat dig? Att du skulle stå och kaxa och att ingen skulle säga något tillbaka? Tänk igenom allt nästa gång. Och va helt säker på att du klarar dig själv. För snart kanske du inte har några vänner kvar, när dom inser hur jävla falsk du är. Och ja egentligen var den här texten onödig som fan. Ville bara få ut det jag vill ha sagt. Och egentligen är jag inte mest sur för att du snackar skit om mig för det tycker jag du ska sluta med. Du vet att jag får reda på varenda bokstav som kommer ur din käft. Nu kommer jag göra tillbaka. Jag tycker du ska skaffa lite mod och våga klara dig själv i dina egna spel. För det här är bara skrattretande. För jag har försökt vara snäll mot dig. Jag har vetat hela tiden att du snackar skit, ändå har jag varit så jävla snäll mot dig. Hur fan kunde jag? Vad fan tänkte jag med. Snälla jag ber dig ta reda på jävla fakta innan du ens tänker tanken att öppna käften.

a city of memories

Nu har pappa åkt iväg på nått skit, inte fan vet jag. Så nu är jag själv hemma igen. Jag måste städa upp lite på rummet efter igår och idag haha.. det blir troligen mer som kommer städas sen. Igår lämnade jag typ inte rummet, det är drf det ser ut som det gör, massa glas och grejer kvar.Jag tror febern börjar sjunka för jag känner mig inte lika trött, men fortfarande förkyld. Aja ska inte säga så mkt nu. Vi hörs :)

16 december

Godmorgon, typ hehe. Nej lite sent för det kanske. Jag vaknade för inte så länge sen, när jag reste mig upp så märkte jag att jag hade fett ont i magen och huvet, så jag gich och tog en alvedon så nu har jag inte ont längre, iaf för stunden. Sen ände jag mig fett skabbig också för jag har inte duschat sen i förrgår bara för att jag HATAR att göra det när jag är sjuk, eller iaf när jag har feber för det blir så jobbigt att gå ut ur duschen då. Men nu kände jag mig tvungen. Schampo typ 2 ggr och hårinpackning. Men ja nu ska ag isf försöka äta ngt som inte är ipren eller ngt liknande.. hörs

okej..

.. nu kan det bli sommar igen, miss it so it hurts. Man behöver inte tänka på skolan, har inga prov eller ett skit. Och då känner man sig inte stressad heller. När det väl var sommarlov ville jag att skolan skulle börja på slutet för att ha nått och göra om dagarna. Men vafan tänkte jag på? Då var det iaf varmt och man behöver inte ta på sig 11 tjocktröjor bara för att man ska dra ut. Nästa sommar ska jag fan inse hur bra jag har det -.-'
bild från i sommras

Parken - Uppsalas gränder

egentligen tycker jag inte om låten alls, fast ändå gör jag det.

September - Mikrofonkåt


c00l chey eller vad?

Och nu är klockan halv 5, dagen gick ändå rätt fort? Vad har jag gjort egentligen? Legat i sängen med datorn.. kollat på tv och sovit. Men aa nu ör iaf pappa hemma och han håller på med mat, egentligen är jag inte hungrig alls men vad jag äter för att jag inte har ngt bättre för mig :) Men iaf om jag är frisk imorgon vilket jag inte tror dårå men aa, då ska jag iaf tagga till stan med Felicia. Men tror inte det kommer bli av. Min feber har sjunkit pga alvedon så den drar väll igång vilken sekund som helst eftersom det var ett tag sen jag tog den. Men vi hörs senare!

låt mig bli frisk nån gång då förfan :(

Aa jag anske ska börja med att ställa tillbaka datorn på skrivbordet och fixa sängen eftersom halva madrassen ligger på golvet.. gud pallar inte :(

right now

snygg chey.. fast ne.
Tårar är fan den bästa sminkborttagningen, har inte en fläck kvar i fejjan sen igår :D

15 december

Ingen skola idag. Jag kanske somnade runt 2 - halv 3 igår pga en sak som jag helst inte skriver här. Kärlek gör så jävla fucking helvetes ont. Aa men iaf. Sen vaknade jag runt 4 kanske? och skakade som fan, frös  så inihelvete, hade ont i huvet och nacken, va typ inte medveten om nånting kändes det som, och för varje rörelse kändes det som att jag skulle spy. Men jag somnade om efter ett tag och jag drömde en skit konstig dröm :s så nu ligger jag här med feber och kan typ inte prata.

Mår illa..

jag vill äta ngt, typ godis, så jävla länge sen' assu. Och jag tror att jag har feber.. och jag mår illa..
det var nog allt :)

14 december

Det här har inte varit den bästa dagen om man säger så. Jag vaknar och har skit ont i halsen men lyckas ta mig till skolan ändå. Sen var det lucia i skolan, helt okej. 'och jag redovisade engelskan och biologin. G på båda. Efter skolan tog jag bussen hem och nu mår jag illa som javenne vad. Vet inte om det blir nån skola imorgon.. Men kanske ändå, vi skulle ha nån cp grej.. jag lyssnade inte på bg'n :(
halv död..

klar med skiten, klar med allt.

Gud va skönt att jag är färdig med den där jävla biologi uppgiften. Och engelskan också. Nu behöver jag egentligen inte göra ngt mer i skolan den här terminen tror jag. Eller jag ska kolla om jag har några mer ig jag måste fixa.. tyska dårå men det kan jag inte göra ngt åt. Och det har min lärare förståelse för så ;) Men iaf, nu har jag precis duschat och tagit bort sminket så nu ska jag kolla på film tror jag. Cya!
bild från i sommras.. :(

13 december

Sha. Efter skolan drog jag till gottsunda och träffade Linnéa, vi var i hennes skola ett tag och sen drog vi hem till henne, då träffade jag Emmelie också, najsnajs. Men jag har inte tid med bloggen just nu, måste plugga till biologin och har jag inte gjort klart uppgiften tills imorgon så blir det ig. Inte bra, så vi hörs senare!
Bild från i sommras, missing..

baby

mitt hjärta du får aldrig gå ifrån mig
blev förlorad sen den första gång jag såg dig



i nästa dans

Det här är ju sista skolveckan sen har vi lov igen :o fett fort tiden går och ja nästa termin ska jag skärpa mig, ska sköta skolan. Den här veckan också. Ska fan komma i tid hela veckan och gå på alla jävla kp pass och sofäreläsningar och javenna vad. Hehe ja vi får se på fredag hur det gick då. Nej men ärligt. Imorgon kanske jag drar till gottsunda efter skolan också. Miss my friends buhu.. :( Aja hörs senare! :)

sommaren 2010


........... fan!

Så jävla duktigt elleeeeer? :) Gissa vem som har städat rummet nu då, jaaag! Trodde aldrig jag skulle få det gjort men jo då. Imorgon äre skola igen, palla. Orkar inte med skiten.

I've hurt myself by hurting you

Nu är jag äntligen hemma, drog till ikea ett tag och köpte lite saker till mitt rum. Och om jag är snäll mot pappa i ett halvår så får jag svart golv också, kan nog smuggla till mig det om några månader om jag har tur hehe.. :) Aja, nu måste jag iaf upp och städa eftersom jag aldrig gjorde det igår..
Vad är grejen med att jag alltid ångrar mig när ag har färgat håret mörkare?
Ge mig fucking naturligt blont hår, inte så som på bilden.

12 december

Godmorgon. Jag gick upp typ nu, ska börja fixa mig snart och sen dra in till stan. Hatar att man inte kan betala kontant på bussarna längre, HATA HATA HATA. Så nu får man fixa nytt busskort och grejer, hörs!
I'm so happy

låt mig vara förfan

Jag är inte ute efter falska vänner, såna klarar jag mig faktiskt utan och jag pallar inte lägga ner energi på såna människor. Jag slösar bara bort min egen tid. Jag orkar inte med den här skiten längre. Folk som går runt och snackar skit utan att ens känna en. Vilket liv.. ? Det är en jävla skillnad på att snacka skit och säga sanningen. Så förfan jag ber er ta reda på fakta innan ni ens öppnar käften..



och såhär blev det

har färgat hårförlängningen också, pallade inte köpa nytt eftersom jag gjorde det för typ 2 veckor sedan. Lite onödigt. Aja, nu sitter jag iaf i köket med datorn, duktigt av mig. Måste fan städa rummet också.. sen. Okej hur många gpnger i veckan säger jag sådär? Ja, jag städar. Men så fort jag ska ha ngt så vänder jag fan upp och ner på rummet.. åååååååh fan va jobbigt :(

11 december

Förlåt som fan för min dåliga uppdatering. Men igår drog jag iaf till Felicia L först och hon färgade mitt hår mörkbrunt/svart.. det kommer säkert gå ut om 2 dagar som vanligt, sen derog jag direkt till gottsunda och sov hos Linnéa och Emmelie, sjukt nice som vanligt! Riktigt länge sen, och idag vaknade vi runt 12 kanske? och jag var tvungen att tagga hem ett, sen åkte jag tillbaka till gottsunda lite snabbt för att lämna en sak till Linnéa och sen drog jag och Evelina ner på stan en snabbis och ja sen drog båda hem och nu har jag tid att blogga :) Det hart faktiskt varit skönt att vara utan datorn ett tag. Aja, nu är jag back in town hehe. Hörs senare för nu ska jag duscha!
( pappas dator så har absolut inga bilder )

9 december

Läsarna sjunker just nu kan jag ju säga, kanske pga min dåliga uppdatering men det är så mkt med skolan just nu och jag hinner bara inte. Just nu sitter jag och pluggar sönder, deadline imorgon och efter det kan jag inte redovisa mer. För då betygsätts allt. Hej ig. Nästa åt får jag fan skärpa mig. Sen jag började i kunskap har det blivit så att jag skiter i och jobba i skolan och jobbar hemma istället. Inte alltid men ibland. Och jag hamnar efter som fan och jag vet inte vad. Men när den här veckan är över så behöver jag inte plugga mer enligt mig för lixom det jag gör då kommer inte med på betygen, då kanske det blir bättre uppdatering? Sen är det ju äntligen jul lov! Det behövs verkligen. Men aa. Jag känner mig ganska duktig. Jag kom en timme för tidigt till skolan idag för jag glömde att vi hade sovmorgon, fyfan va sur jag blev. Men iaf, sen hade jag ws hela dagen, sker i musiken dock. Jag gjorde ju fan provet förra veckan. Och det gick bra. Så ja. Tycker jag förtjänar ett g.. Så kl 2 drog jag från skolan och träffade Felicia vid åhlens, vi drog vidare till donken och sen gick vi och kollade på kläder, och imorgon drar jag hem till Felicia och så färgar hon mitt hår mörkbrunt/svart, har inte bestämt mig, men ja fan nu måste jag plugga! :(
osminkade.. :)

I'm happy

Ewelina räddade just mitt liv, eftersom min mobil är cp och flera knappar är intryckta osv så fick jag låna hennes touch mobil tills jag har fått en ny, så jävla snällt kvinna! :O ♥

Auburn - la la la

Man blir ju kär! :o

.

Fullstädigt namn: Jenny Ahlström
Födelsedag: 15 Februari
Ögonfärg: blå/grå/grön?
Hårfärg: brunettish
Högerhänt/vänsterhänt: höger

Favorit:
Sport: ingen
Helgdag: lördag
Årstid: sommar!

Har du någonsin
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Yes
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Nej det tror jag inte
Retats: ja

This or that
:
Pepsi/cola:
cola
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Tv/film: båda
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: adidas

Senast du:

Skrattade: idag
Grät: idag
Filmen du såg: oj, jag vet inte
Drog ett skämt
: igår
Sjöng en sång: javenne

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: ja, eller pussat
kramat någon: yes
Bakat: inte riktigt min grej va...
Viljat dö: ja, men hur seriös var jag då lixom..

8 december

Egentligen har jag varit hemma hela dagen. Jag orkade inte gå upp imorse så jag bestämde mig för att stanna hemma istället. Så nu har jag jobbat hemma och grejer. Det var tydligen deadline på fredag så jag kanske hinner klart med engelskan och grejer ;) Aja, hörs!
ja, jag har tråkigt..

SKABBIIIIIIIIIIIIG FÖRFAN

Usch fyfan jag känner mig mer än skabbig just nu, så ska duscha lite snabbt sen plugga vidare, hörs.. ♥

7 december

Fan vilken seg dag. Verkligen. Jag orkade fan inte gå upp imorse så jävla jobbigt och imorgon måste jag redovisa 2 steg, ett i svenska och ett i engelska och jag är inte ens klar med engelskan, inte ens halvvägs. Så jag ska alldeles strax sätta mig ner och jobba med det. Sen måste jag göra nått steg i matte också innan deadline. Fyfan vad jag hatar det här :( Aja har bara mig själv att skylla på.. hörs senare!
nolifers i skolan..

take me to heaven, baby

Sho vad händer sverige? Eheheh. Själv väntar jag på att pappa ska komma hem, jag måste hämta en sak i ett rum där nere men vågar inte gå in där när jag är själv hemma :( Men aa iaf, funderar verkligen på en ny header..

pang..

vanligtvis brukar jag verkligen hata mitt hår när jag precis har tvättat det, men nu gillar jag det.. :o mkt volym den här gången..

6 december

Sha. Ööööh ja, skoldagen var väll helt okej. Kom försent för jag är så smart och stänger av min mobil så ja.. kul att man hörde larmet? :) hehe not. Men aa.. har inte pluggat ett skit i skolan så det blir min sysselsättning idag. Och juste 9orna på gamla kunskap är i falun, så tror inte vi har någon tyska den här veckan.. :o
aja hörs senare!

Jag och Evelina i skolan..

outfit

Det här imorgon?
bas linne - ginatricot
tröja - ginatricot
jeans - weekday i think?
halsduk - emmelies, men ginatricot :)
en fråga också.. ska jag färga håret mörkbrunt eller svart? Alla svarar kan verkligen inte bestämma mig :(

snö flingor ohyeah!

Segaste söndagen ever, verkligen. Det har inte hänt ngt hittils, Emmelie och Elin drog hem för några timmar sedan :( Men som sant vi hade grymt kul igår, kanske lägger upp nårra videos från igår när jag och Emmelie var överträtta.. Aja hörs :)

5 december

Hej seg uppdatering.se. Men jag har inte haft tid alls, igår åkte jag först till gottsunda och mötte upp Emmelie, vi gick typ direkt till bussen och där träffade vi Michelle och Philippa, länge sedan! Aa sen gick vi av vid bävernsgränd och drog direkt till doknen, sen vidare till stationen och mötte upp Elin och sen tog vi bussen hem till mig, sjukt nice kväll/natt! Det måste göras om! :)
den normalaste bilden jag hittade från igår..

haha lite sent

Men nu kom bilden upp på Dessies blogg, när jag, Evelina och Tess träffade henne i stockholm sist vi var där :)
http://www.desireenilsson.se/2010/12/04/6935/#comments

4 december

Shenaaa! Idag har jag inte gjort så mkt, drog till gränby med pappa och mich med mig en tröja hem, träffade även Elin där också mihi :) Aja sen åkte vi hem och jag har inte vart hemma så länge, har precis duschat och ska fixa mig och grejer nu sen ska jag in till stan igen och hämta Emmelie för hon ska sova här :D Först ska vi till gottsunda centrum och sen tar vi bussen ner på stan ett tag och sen hem till mig, naaaaaaaaaaaaajs :)

HAHAHA

Haha sjuk humor jag vet, dör!

DAMP

omg vad du har ställt till det för dig nu ska du veta.
snart har du inga vänner kvar, håll dig till ditt eget place och skaffa vänner där.

överdrivet kallt..

Sha. Jag kom nyss hem, nästan, eller okej nån timme sen kanske. Har vart i stan med Louise, Andreas var med ett tag också men sen skulle han iväg på nån grej, mihi. Då drog Louise och jag in på lite affärer och gud på intersport haha.. ska jag ens ta upp det? Vi börja testa tränings maskinerna och skit fula mössor.. haha älskar dig Louise! ♥
Bild på mig och Emelie typ här om dagen :)

jag har tråkigt som vanligt

Dagens humör: bra 
Dagens mående: bra
Dagens borde: plugga..
Dagens frisyr: flätor
Dagens klädsel: jeans, tröja, sjal, strumpor, underkläder..          
Dagens accesoarer: örhängen och navelpiercingen ofc...
Dagens smink: mascara, puder, foundation och eyeliner
Dagens bästa: ska träffa Louise om några timmar :'')
Dagens sämsta: att jag ser ut som ett as idag                                    
Dagens köp: ingenting 
Dagens sysselsättning: plugga och sen stan
Dagens låt: bad day
Dagens planer: träffa louise :D
Dagens materiella vill ha: javenne? 
Dagens längtan: jul..
Dagens fundering:
Dagens beroende: gå till skolan men jag pallar inte..
Dagens middag: det får vi allt se..

no school

Nej jag gick inte till skolan idag. Vaknade halv 9 och det är då vi börjar. Så jävla duktigt.. Aja. Så nu får jag plugga sen ska jag in till stan och träffa Louise, du är saknad! Har ingenting för mig i helgen tror jag.. ciaaaaaao :)

men palla

Okej det var ett tag sen jag kom hem.. hehe. Efter skolan drog jag och pappa och kollade på en mobil åt mig. Eftersom den jag har nu är helt fuckedup och javenne vad. Sen när vi kom hem duschade jag och sånt, sen har jag bara suttit här. Kom på att jag nog har en till nationella prov sak imorgon. Gud vad jag inte orkar! Aja hörs :)

Sitter i skolan

Sha, nu sitter jag i receptionen och väntar på pappa. Får skjuts hem idag för det är så jävla kallt ute, skönt! En jävligt jobbig dag är nu avklarad. Nu gäller det bara att klara av skol dagen imorgon, hur fan det går vet jag inte men jag överlever. Aja, hörs när jag kommer hem! :)

baby

Amen sha. Jag kom in för inte så länge sen. Har varit ute med Emmelie, vi gick ut med hennes hund.. ner till hallen sen till skolan och tillbaka. Nice. Och det är så jävla kallt så det finns inte. Nästan så att jag fryser i min fjällräven. Men måste seriöst gå till skolan imorgon. Vi har musik prov imorgon men jag ska snacka med läraren för jag har inte en chans till att få ett jävla rätt. skolkarN här asså och nej jag skojar inte. Men aa. Hörs senare eller imorgon!
Saknar dig Louise.. :( ♥

1 december

Bara 23 dagar kvar till jul och om en månad är det 2011. Skönt så slipper man det här skit året. Haha men det är lite kul, för alla bah åh 2010 kommer äga lalala, sen bah men för i helvete fan trodde det här året sulle bli det bästa någonsin! Okej jag ska inte säga så mkt för jag gjorde själv sådär. Ja det här året har sugit som fan och nu ska jag inte hoppas för mkt. Aja, skoldagen var helt okej. Först hade vi bg, sen ws på förmiddagen och jag jobbade inte ett skit ska ni veta. Sen efter lunch hade vi nån träning i engelska till nationella proven. Bajs. Känner på mig att det inte gick bra alls men som sagt det var bara en träning. Sen har jag pluggat engelska resten av dagen och jag kom hem för några timmar sedan. Nu sitter jag här och pluggar och ska fortsätta med det. Ciao! :)

RSS 2.0