31 januari

Falun för ganska exakt ett år sen
Idag gick jag upp skit tidigt, har städat mitt rum som blir stökigt på 2 sekunder. Senare drog jag till stan med Evelina, vi satt på donken i nårra timmar.. pratade om allt mellan himmel och jord. Nu är jag skit trött vet ni. Ska äta ngt sen kolla på film, kanske. Jallabye.

30 januari

~ snygg arm ~
Jag gick upp kl 12 idag pga kattjäven. Pallar inteee. Satt mig vid tvn för o fördriva tiden en aning. Senare drog jag och Felicia till stan och nu är det så att jag inte tänker lägga ut bild på det jag köpte. Poor u. Aa nu har jag skit tråkigt... hatar mitt liv. SKOJA. Ja ni ser ju själva.

29 januari

Vaknade med feber idag men sket i de. Duschade skit snabbt sen drog jag ut med Linnéa och Daniel ett tag tills han skulle åka till sin tjej. En timme efter drog Linnéa också :( Så jag har suttit här helt forever alone hela dagen. Liv, jallabye.

Du är det bästa som har hänt mig

Jag drog till Pontus runt 4 igår. Vi kollade på film o så. Har saknat honom sjukt asså. Efter det mötte jag upp Elin på stan så åkte vi till henne och gjorde mat, ovanligt? Sov där sen. NAAAAAJS.
Nu väntar jag på Linnéa och hon lär va här snart. Typ.

27 januari

Fick ingen fokus med kameran så här kommer en dålig cam bild istället på byxorna pappa köpte idag åt mig. TAACK.
Pappa kom hem runt 11 tror jag o hämtade mig så fick vi åka till sjukhuset pga min jävla fitt arm. Så nu blire inge mer solarium på några veckor. Riktigt fml moment. Ska dit om en vecka igen om det inte blir bättre.
AAAJAAAAAA resten av dagen blir väll bra så nu slutar vi klaga.

F - I - T - T - A

Ont i huvet, ont i armen och hur jag ens kan ha de vet jag inte men FUCK skiten har suttit i flera dar, träningsvärk, hungrig osvosv.
fml.

26 januari

Har fetaste träningsvärken i magen/ryggen sen igår. Pallar inte.. funderar på o skaffa årskort :) Eheheh.
OKEJ SNÄLLA BRY ER! :)))))))))))))))))

Hor rubrik

Jag åkte till stan med pappa lite snabbt och fixade busskort, finally. Efter det åkte vi hem och jag hann väll va hemma i en timme sen skulle pappa gymma så jag följde med honom. Fast jag solade innan, kör en gång till på fredag sen räcker det. Kanske. Nu är jag jävligt hungrig så jag ska göra mat nu. ÅÅÅH.

25 januari

~ har inga bilder ~
Jag somnade typ halv 4 igår tror jag, kollade på titanic o grejer. Egentligen borde jag gått upp tidigare. Men jag palla inte. Idag ska jag bara fixa busskort, träna och sola. Sen är jag nöjd.

Ska ha, skiter i


True


24 januari

HEEEEEEEEEEEJ jag har tråkigt. Pappa håller på o göra mat åt mig sen jävlar ska jag bada. SÅ ÄREEE.
Jag saknar min bebis också, liiite för mkt.
Haha okej ett riktigt k bry inlägg för er men jag kände mig lite seg....

31 januari

Jag och pappa åkte till stan ett tag, va helt desperat efter mat haha. Köpte en tröja också. Vet inte hur jävla tråkig den här veckan blir, inget busskort eller mobil så kan ju fan inte åka nånstans. Kanske fixar sig, kanske inte. Måste träffa Elin nån dag i helgen iallafall.

-

John De Sohn – Long Time - feat. Andreas Moe - Radio Edit

Ge mig sommar

Okej. För er som fortfarande inte har fattat så är min mobil spärrad. Jag kan inte svara på sms eller ringa alls. Kan inte gå in på internet eller ngt som har med pengar och göra.

:((((((((((((((((((((((((((((((

Seriöst vi kommer aldrig bli som förut fattaaaaaaa kommer aldrig kunna lita på dig igen åååh får flipp sluta va jobbiiiiiiiiiiiiiiig okej vi är kompisar men sluta överdriv nån jävla gång.

-

Dagens humör: glad, besviken,sur, och suuuper
Dagens borde: inget fan, dagen e ju slut.
Dagens frisyr: utrläppt, som vanligt
Dagens klädsel: t-shirt, och byxor te knäna HAH
Dagens skor: ballerina
Dagens smink: marcaraaa, foundation
Dagens planer: sooova senare
Dagens mest gjorda sak: vart i skolan och stan
Dagens längtan: jakob andersson, som va råååå dissare
Dagens beroende: inget fan.
Dagens tråkigaste: lektionen.
Dagens person: maartin fan, som rädda min kväll och underhåller mej
Dagens humör: glad och jääävligt irriterad
Dagens borde: inget
Dagens frisyr: de vanliga hörrö!
Dagens klädsel: mjukisdress
Dagens skor: converse
Dagens smink: inget just nu
Dagens planer: har inga
Dagens mest gjorda sak: musik
Dagens längtan: Pontuuuuus
Dagens beroende: inget fan
Dagens tråkigaste: javenne
Dagens person: Pontus ♥

Medina – SANN ROMANS

22 januari

Shuu. Jag kom hem från Elin för ett tag sen, skit skönt o va med henne hela helgen. Allt kan jag inte skriva här men igår va vi hemma hos henne, åt tacos 2 dagar i rad, nördade smurf's village, sånt vi gör!
Idag hämtade pappa mig typ 1, och den här gången sa HAN att vi skulle kolla på kläder. Tröjan på bilden blir skit fin i sommar (har säkert lessnat då). Nu ska jag städa mitt rum sen bada.

Bääästa !


21 januari

Så alla vet är min mobil SÖNDER KNULLAD. Så jag kan inte svara på sms eller ringa alls.
Jag och Elin drar hem till henne sen så sover jag där.
haha duuuktigt ♥

Nytt


20 Januari

Idag är jag skit glad, vaknade skit tidigt och det första jag ser är en bild på världens finaste. Det gjorde min dag kan man säga. Ska snart dra till stan och träffa Elin, Linnéa och Emmelie. Sen sover Elin här hela helgen.  Det blir bra!

Bilder från dom senaste dagarna

PAPPAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Hor katt..



Ska ha


19 januari

Hade inte så svårt att komma upp imorse, det var jobbet som tog emot om man säger så. Runt 10 drog jag och fari och åt kina mat, sen tillbaka till hans jobb, sen iväg massa gånger igen och köpte godis åt mig. Här jobbas det bra! Jag har faktiskt varit duktig idag :( Okej ska lägga mig i badet nu innan vattnet rinner över ciaooo.

hjgjyuli

Hellu. Idag har jag varit i sävja med Elin, fixade en grej sen fick jag vänta på horbussen i 700 år. Okej är på fett dåligt humör nu och det går ut här om jag inte håller käften.

Älskar dig ♥


17 januari

Här vare dåligt som vanligt, nu får ni tacka Elin riktigt mkt för hon sa åt mig!
Egentligen äre inte värt o säga vad jag har gjort idag, för det är vekligen ingenting. Nu ska jag tvinga hit Ewelina. Saknar den fittan ♥

16 januari

Igår tagga jag till stan med Evelina, vi satt på donken för inget annat va öppet. Har saknat henne och det ska bli skönt som FAN att gå i samma skola som henne igen.
Idag blev jag väckt klockan 6, pappa tvingade med mig till hans jobb. Skit pain. FATTAR INTE HUR HAN PALLAR. Efter det åkte jag och mötte upp Elin på stan, vi va med Andreas ett tag också.
Nu är jag hemma, finally. Ska duscha och grejer nu, kanske tvingar ut Ewelina sen, det var ett tag seeeen.

15 januari

Jag har rivit ut hela garderoben typ. Måste köpa nya kläder, har inga inga inga. Snart ska jag och Linnéa gå ner till hallen och kolla på innebandy. Haha liiiiv typ. Efter det kanske jag ska göra en annan sak. Vi får seeeeee.

-

Snoop Dogg & Wiz Khalifa – Young, Wild & Free - feat. Bruno Mars

säääär


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Linnéa: Aa vi har ju typ 100 fönster öppna ( internet sidor då asså ) 
Jag: * kollar bak mot mitt riktiga fönster * VAAAAAAAAAAAAAAAAH?

Jag och Elin va inne på en skoaffär och jag såg usa converse:
* ........................................ PAPPA :O *

* Elin tar upp en sko och garvar *

- LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!
- Saru nått? ;) ^^
- JAG SA LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!

14 januari

Shufifän. Jag drog in till stan typ halv 1, gick och solade med Elin. Efter det gick vi runt på stan, köpte ointressanta saker som jag inte ens tänker visa, synd om er fan. SKOJA. Sen åt vi på cupido. Efter det gick vi och kolla på skor, hittade ett par skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit fina converse som jag ska ha. Sen kom Linnéa och då gick vi och fikade på wayne's coffee. Vi satt där ett tag dårå, sen vidare till hemköp och donken. Nu är vi iallafall hemma. Vi har varit ute med Daniel ett tag, fyfan va kallt assååååå hatar det här landet. MM PRECIS, AA JUSTE, MM BRA.

HOR MOBIL

Det här händer snart om inte teckningen kommer tbx.
HELT JÄVLA DAMP ARG.

FREDAG DEN 13DE

Jag och Sofia hade ju värsta planerna idag. Men SÅKLART skiter allt sig, just idag. FITTA :( Så idag har vi tröstätit, kebab powerking, chirre osv. Vi har kul ändå. Nu ska vi fortsätta med det vi håller på med. Dvs snacka skit om små luffare.

12 januari

Okej har suttit med det här sen jag kom hem. Jag gick upp runt 2, skit trött fan. Gjorde inget speciellt, sen drog jag till Ponuts iallafall.. vi kolla på film osvvv. Sen jag kom hem har jag inte gjort mkt annat. 

Fick återställa luren

Så skicka sms med era nummer tack....

100 dagar kvar


-


Jag ger dig allt jag har kvar

Kent – Utan dina andetag
Sho bror. Först träffade jag Louise i luthagen, hon skulle hämta pengar. Sen gick vi till stan och mötte upp Elin, tog en snabb fika sen skulle Louise gå :( Men jag och Elin va kvar ett tag till efter det. På bussen märkte jag att mitt premium hade gått ut så pappa fick fixa det också. Nu är jag iallafall hemma, tror jag dra nånstans med Ewelina.

11 januari

Jag vaknade jävligt tidigt idag.. halv 10. Jag var väll uppe till 4, Pontus hjälpte mig med ps och grejer. Haha jag är så jävla ree :( Aja måste skynda mig nu iallafall för jag ska träffa Louise och Elin snart ♥

10 januari

Idag var det meningen att jag och Ronja skulle ta 12 bussen till stan men det blev halv 2. Vi försov oss en aning. Köpte bah småskit på stan, åt på cupido osvvvv. Kom nyss hem. Spyr på att alla börjar imorgon seriöst kommer sitta här helt forever alone.

-

David Guetta – Titanium (feat. Sia)

dasfhjl

Shooooooooooo. Har varit hos Ewelina hela kvällen.. vi möblerade om hennes rum och grejer, mad skills fan.
OJ JÄVLAR har suttit med det här en timme fan.

9 januari

Lördag: Va med Elin och Ewelina, haha aa ska inte säga så mkt mer eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg. Men vi hade jävligt kul, Ewelina drog hem runt 12 tror jag. Jag och Elin råkade dygna.
Söndag: Vi gick upp tidigt, vet inte när. Vi mötte upp Andreas så hämtade vi katten, sov hos Elin.
Måndag: Vi vaknade halv 1 men låg kvar tills jag skulle hem tyyyyyp. Jag tvingade pappa till stan så han fick köpa en vit mjukisdress åt mig eftersom ingen har längre typ. Hade jävligt tur den här gången för det fanns EN kvar. Okej lite oversize för mig men skiitsamma skulle ha den. LIKA BRA.
Nu vet ni varför jag har varit off här.

Dygnat utan att ens försöka


ewelina här :D

Hej jenny :D ♥ Äölskdar dig :D ♥ RÖJJJJJJJJJ

7 januari

Sho brä. Vi gjorde väll det vanliga igår, gick ut och tog massa bilder, tror vi va ute till halv 2. Sen gick vi in och chilla' till halv 7. Vet inte när vi vaknade idag, dom drog för en timme sen snart och nu ska jag försöka få tag på Elin så jag kan möta upp henne på stan och fixa comviq på en gång, om inte allt hinner stänga... CIAO.

6 januari

SHOOO. Vaknade typ 1, duschade osv. Nån gång under kvällen kommer Emmelie och Linnéa så jag går och möter dom sen!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Ingenaning :o

HAHAHAHAHA


Baby i am yours and you're mine

Du under 2011..

Har du gråtit? - ja
Har du skrattat? - ja
Har du sovit i tält? - haha tror inte 
Har du sovit under bar himmel? vet inte..

Har du varit på Gröna Lund? - ja

Har du varit på Liseberg? - nej

Har du varit på Kneipbyn? - what?

Har du varit utomlands? - räknas kryssning haha? 
Har du varit i en annan stad? - ja 
Har du bott hemma? - ja 

Dina vänner under 2011..

Har en vän dött? -
nej

Har en vän sökt tröst hos dig? - ja 
Har du sökt tröst hos en vän? - ja
Har du sovit över hos en vän? ja

Har du varit kär i en vän? - nej
2011 har du: gjort maaaassa

När...

Grät du senast? -
venne, några dagar sen
Skrattade du senast? - idag
Duschade du senast? - idag 
Lyssnade du på musik senast? - nu
Hade du kul senast? - idag

Vem..

Kramade du senast? -
Felicia
Pratade du i telefon med senast? - pappa tror jag
Fick du sms av senast? - Elin
Hade du tråkigt senast? - idag
Kommer du ifrån? Sverige, en liten del får stå för usa också
Heter? - Jenny Ahlström
Hur gammal är du? - 16
När fyller du år? - 15 februari
Tycker du om någon just nu? - klaaaaaart
Jag samlar på? - inget
Gröna eller röda äpplen? - röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - ingen
Vilken tid gick du upp idag? - 10
Har du sovit i din egna säng inatt? - ja
Har du sovit ensam inatt? -
Har du strumpor på dig nu? - jaman
Hur svarar du i telefon? - olika
Vad ska du göra ikväll? - film antagligen
Vad ska du göra imorgon? - Porre I guess
Var vill du bo när du blir stor? - newport
Vad vill du bli när du blir stor? - Egenföretagare iallafall
Är det okej att gråta? - ja
Vilken årstid tycker du bäst om? - sommar
Skulle du göra om du vann en miljon? - allt skulle gå till mat och kläder, kan inte hålla i pengar eheheh
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - noooo
Vill du gifta dig? - maybe
Vill du ha barn? - inte nu
Solar du ofta? - nej
Är du bra på att laga mat? - HAHAHAHAHAHA
Gillar du att dansa? - jaman
Hur vig är du? - HAHAHA
Vilken är din favoritglass? - b&j
Tror du på ett liv efter döden? - säkert
Är du morgon eller kvällsmänniska? - kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? - blå/grå/grön?
Vilka hårfärger har du haft? - säg nån jag inte har haft
Är du beroende av något ? - cola
Brukar du bädda sängen? - det händer
Vad var det senaste du sa? - ha:):):) eller nått
Saknar du någon nu? jaaaaaa

Har inte gjort på några dagar eheheh..

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Pontus ♥
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Hade antagligen slösat allt på mat och kläder..

5 januari

Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine
Falun för snart ett år sen
Sho brooo. Jag och Ewelina satt uppe till halv 3 - 3 ngt och gick upp 10 idag. Åt frulle osvvv. Sen fixade jag mig snabbt och drog till stan med Felicia, inte så länge. Efter det bad jag pappa hämta mig så åkte vi till gränby, hittade ingenting. Nu ska jag städa, ser förjävligt ut överallt.

GOLARE HAR INGA POLARE

Nu jävlar ska vi spela sims. Eller snart.
Pappa är så jävla snäll så han ska fixa en walk in closet till mig också. Skiiiiiiit bra.

4 januari


såhäääär nära skärmen ska man sitta när man spelar!
Jag och Elin spelade sims typ hela dagen igår. Vi skulle gå och beställa thai mat men såklart var det stängt så vi tog en jävla kebab istället HAHA :(Sen gick vi hem, spelade lite till sen kollade vi riksmäklaren igen och planerade som fan hihi så söta. Ajaaaaaaaa, jag och Ewelina följde med Elin till stan och lämnade henne, sen åkte vi vidare och fixade en grej. Så äre. Ikväll/natt blir det lan.

HAHAHAH EWELINA SITTER LÄNGST FRAM <33333


Nej jag har inget liv

Vad heter du? - Jenny
I mellannamn då? - Sofia
Vart bor du? - Rasbo och sb, ibland
Trivs du där? - Ja
Brukar du läsa horoskop? - Nej
Har du körkort? - Nej
Äger du några converseskor? - Ja
Favoritdjur? - Hund
Vad spenderar du dina pengar på? - Allt möjligt
Senaste konserten? - Britney Spears tror jag
Sprit, cider, vin eller öl? - Allt går väll ner, men cider
Antal kuddar i sängen? - 4
Kan du baka bullar? - nej hehe..
Har du varit med i scouternblyertsa? - Nej
Bläck eller blyerts? - Blyerts
Mc donald's eller burger king? - Donken
Äger du ett busskort? - Ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Vit?
Vad åt du till frukost? - Ingenting
Hur ser du ut idag? - Herregud
Nästa mål i ditt liv? - Venne
Vad såg du senast på tv? - Venne
Hur svarar du i mobilen? - Beror på vem det är
Vem ringde du senast? - Ewelina
Antal timmar sömn inatt? - 9,5
Sov du ensam? Yes
Brukar du snusa? - Nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? - Inget

SENASTE PERSON SOM...
Såg dig gråta: Vet inte
Du delade en drink med: Ewelina, Saga eller Tess
Du gick på bio med: Ewelina
Du gick på stan med: Felicia
Skällde på dig: Pappa säkert
Skickade ett e-mail till dig: Ingen jääävla aning

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "jag älskar dig" och menat det? : Ja
Bråkat med ditt husdjur?: Hihi nej, han älskar mig
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Ja

EXTRA STUFF...
Tar du droger? Nej
Har du någon bästa vän? Klart
Vad är du mest rädd för? Det ni..
Vart vill du gifta dig? - Vet inte
Vem hatar du verkligen? - Om jag fick skriva namn asså...
Har du varit kär? - Är*
Kör du bil? - Nej
Har du ett jobb? - Nej

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Typ
Är du ensam nu? - Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Dåliga
Vill du gifta dig? - Ja
Vill du ha barn? - Inte nu iallafall

FAVORIT...
Rum i huset? - Mitt
Typ av musik? Allt
Månad? Juni



DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit? Ja
Köpt någonting? - Ja
Varit sjuk? - Nej
Sjungit? - Skrikit*
Sagt "jag älskar dig"? - Ja
Velat säga till några att du älskar dem? - haha?
Träffat nån ny person? - Nej
Saknat någon?- Tyvärr
Kramat någon? - Ja

SENASTE...
Låt du hörde: Utan dina andetag
Film du såg: Kyss mig
Dryck du köpte: Cola
Sak du stal: Minns inte
Mat du åt: Glass
Gången du åt en 7-Eleven korv: Aldrig
Människa du slog: Minns inte
Stora bussresesan: Falun
Långa telefonsamtal: Venne
Dusch: Idag
Irritation: Idag

FÖRSTA....
Bästa kompis: Moa eller Antonia
Inhandlade skiva: Ingen aning
Begravning: Vet inte
Fiende: HAHHA fråga Ewelina

Jag är för feg för att dra mig ur

Far East Movement – Like A G6 - RedOne Remix
skäms nästan över att lägga ut den bilden...
Men iallafall, har varit med Ewelina ett tag på kvällen, och alltid när vi ska ha pk så äre slut vafan är grejen, lämna lite till oss tjockisar. Aa så vi satt där med en jävla cola tillslut, planerade helgen lite grann då. Det blir nice, Elin är säkert på också!

BallT


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

ingenting, helt jävla damp arg.
___________________________
Ska ringa hit Ewelina nu typ.
Va skit glad innan jag loggade in på facebook. Funderar nästan på att ta bort skiten. Lika bra PALLAR INTE.
Aja imorgon ska jag iallafall träffa Elin, hon sover här också. Behövs.

2 januari

Sho. Vaknade kl 1 men låg kvar till 2 ngt. Gick upp och duschade, sen kom pappa hem med nya högtalare till mig så nu jävlar är basen på högsta asså. Okej ska städa nu, blir stökigt på 2 sekunder fan.

HAAAHAHAHAHA

Fullt normala, jag och Elin sitter och letar hus på riksmäklaren.. vi ska bli grannar asså. slut!

Maraca

OJ HÄR VARE DÅLIGT.
Iallafall, jag och Felicia satt på donken i 3 timmar om inte mer. Helt döda, väntar bara på att klockan ska bli mer just nu så man kan gå och lägga sig nån jävla gång förfan. Pallar inte hålla ögonen öppna länge till asså.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Tjäna cash och köpa ett hus nånstans, nizniznizniz.

If I could have just one wish, I'd have you by my side

~ bild från igår ~
Godmorgon typ. Vaknade halv 9, skiiit jobbigt. Helt trött, aja ska fixa mig snart sen dra till stan och träffa Felicia.

1 januari

SHU! Helt dunder, bästa nyår på länge. Alla hade ju förkrökat lite hemma haha duktigt. Allt tog ju slut snabbt också AJA VI HADE KUL IALLAFALL EFTER DET. Behöver ju inte ta upp allt. Vid 12 gick vi ut och kollade på raketerna, fick EN bra bild vafan. Prata med älskling också som jag tyvärr inte kunde träffa idag :( Nej nu ska jag gå och lägga mig, min skalle dunkar som fan. Hörs imorgon (senare idag?)

RSS 2.0