31 oktober

Blev as trött från ingenstans. Skulle kunna somna. Aja, är helt inställd på kg - ekonomi nu. Måste bara bli pro i matte ;) Äsch det fixar sig ska lägga ner mycket tid på det nu. SKA BLI AS SKÖNT. Skiter i allt nu. Och jag längtar till Mallorca, få slippa alla. INTE mina vänner, love u ♥ Men resten. Fyfaaaaan va skönt.
image description

Nu är det helt slut

Sov hos Elinråå, bäst. Vi kollade på film, gjorde mat osv. Vet inte när vi somnade, vi låg och snackade rätt länge. Idag givk vi upp runt 10 kanske, jag åkte hem och duschade sen in till stan igen och mötte upp Josefine, har inte träffat henne sen skolavslutningen I guess :o kaos. Vi åt 2 ggr, snackade om allt osv. Skönt. Imorgon ska jag vara hemma och på onsdag blir det stockholm med Evelina, niz!

@Elin

Hellu. Sitter hemma hos Elin nu, har kollat på film, sjukt äcklig. Vi har gjort mat.. Fett gott! KNAZ aja pallar inte HIHIHIHI


30 oktober

Vi sitter här färdigfixade och ska snart dra till stan, dom ska hem och jag drar vidare till Elin och sover där! Niz! Saknar min bebis.


29 oktober - 2 år.

Okeeej. Sov som sagt hos Ewelina igår, vi låg och snackade skit om folk ( som vanligt ) skönt att Saga hatar samma människor som oss. SEN såg vi paranormal activity 3, långtråkig som fan så vi somnade eter en halvtimme. Blev väl säkert läskigare sen.. men det första sög iallafall! Har bara varit hemma idag, ska snart dra till stan och sen sover Emmelie och Linnéa här :*
mongobild från igår

:D

Ewelina och Saga blev min räddning, jag och Saga slaggar hos Ewe inatt. Ska tagga nu. Nås på luren.

Höstlov!

Efter skolan drog jag och Ronja till stan. Vi hade annat för oss så vi följde inte med resten till Östhammar. Åt på max, fetto. Sen orkade vi inte längre så vi drog hem. Jag stör mig på folk som glor när man äter, eller ja folk som inte har ngt liv och glor på en överhuvudtaget, går sakta, cyklar i stan, är i vägen, bussjäven inte kör fast det är grönt ( tog en timme att komma hem idag ), alla ska på och av överallt. Allt det här har jag kommit på idag. Fuck u </3

sug

25 minuter kvar, sen är det höstlov. Fifän va nice. Nu ska jag fortsätta med min jävla design, riktig b kvalité. SUG AV MIG.

Good stuff

Ska nog försöka gå till skolan imorgon, lika bra. Börjar ändå halv 11 och har bara photoshop hela dagen. Efter skolan drar jag och Ronja till stan ett tag, sen hem. NAJS. Och nu har pappa bokat resa till Mallorca i April, och vi åker antagligen birka paradise 18 november, tar med mig Elin då. På lördag sover Emmelie och Linnéa här. Imorgon kommer Evelina hem och vi ska till stockholm nån gång under lovet. Jag och Louise kommer antagligen gå i samma klass nästa år ( om jag dissar 1an nu ) eftersom båda ska söka ekonomi och samma skola. Jag är glad.
Osminkad och ful, det har ni aldrig hört förut va?

27 oktober

Jag har varit hemma hela dagen, skönt som faaaan orkar inte skolan imorgon heller men vi får se. Funderar på att hoppa av 1an nu och jobba, och börja om nästa år. Skulle vara skönt som fan men vi får se hur det blir med det helt enkelt. I så fall blir det kunskap, ekonomi!
Vi har gift oss! ♥

26 oktober

Hemma, finally. Slutade tidigare, typ kart i 3. Fixade och så sen fick jag bara lära folk photoshop hela kvällen. SHIT har suttit med det här ett år nu, hade glömt bort det totalt. Ska äta nu iallafall!


IT-Gymnasiet

Kom på öppethus, 96:or!
5 - 8

skulän

Har idrott, självklart är jag inte med. Hihi. Lunch om en halvtimme feeeet hungrig.

Sadface

Räcker det egentligen inte med att gå i skolan flera timmar om dagen? Måste man göra saker hemma också? Fu. Imorgon är det iallafall öppethus, har för mig att vi skulle få sluta något tidigare och hjälpa till och fixa. Sen äre väll bara att vara där hela kvällen. Hoppas vi slipper skolan på torsdag då.

25 oktober

Hellu. Kom hem för ett tag sen, fryser som fan. Skolan var helt okej. Nu ska jag duscha och skiter i att träna.

fitt skolan

Jäääävla mac fitta sug av en manshora faaaaan! Mitt " pluggande " igår gick as bra, slutade med webcam och photoshop..

k bry

Nu jävlar blir det plugg för min del, sen nån film om jag pallar. Efter det måste jag gå och lägga mig, kommer aldrig orka dagen imorgon. Åh FUCK tisdagar. Har webbutveckling också, det kan ta sig just nu jag suger.
nej jag har inga bilder

Snodde av Elin

Hur bor du: hus
Brukar du komma i tid: till skolan? bättre nu för tiden 
Hur lång är du: 1.68 kanske? 
Kan du laga mat: jadå
Vad jobbar du med/pluggar du: gymnasiet
Vad har du på dig just nu: kläder! 
Har du någon fobi: ja
Hade du en bra kväll igår: helt okej
Vilket är ditt senaste inköp: bullar
Din favoritdryck på morgonen: ingenting
Var fick du dina senaste pengar ifrån: pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Vad hade du sönder senast: min förra mobil?  
Vem snackade du med senast: ewelina
Varm favoritdricka: te 
Favoritdricka när du är riktigt törstig: pk
När gjorde du senast något riktigt dumt: ingenaning 
Saknar du någon just nu: ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: prata med mig när jag lyssnar på musik i hörlurar
Någon jag stör mig på: snorkråkan
Intressen: mat... ♥
senaste person du kramade: Ronja eller nån antagligen

Senaste person du ringde: pappa
Senaste person som ringde dig: pappa
Vad drack du senast: cola
Vill du ha barn: inte nu
Längtar du till din nästa födelsedag: vill inte bli äldre...
Har rakat dina ben någon gång: ja vem fan gör inte? :s
Är du sugen på något nu: nej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0 
Använder du hudkräm: ja 
Attraheras du av män med skägg: spela roll? inte fööör mkt bara 
Micro-pop eller poppa själv: vettefan
Brukar du baka: nej
Röstade du i det senaste valet: nej 
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: är man nånsin helt nöjd?
Vilken låt lyssnade du senast på: Lets do it again
Har någon annan sovit i din säng inatt: Milton maybe
Vad tycker du är äckligt: ormar.
Har du pengar på mobilen: ja

24 oktober

Varför har alla jävla bussar flaggor idag? Exakt 2 månader kvar till jul? OKEEEEJ :D Skolan sög som vanligt.
Samhällskunskap - Skulle skriva nått jävla skit om Irak, hur det styrs nu och så.
Matte - Jobbade ingenting den lektionen, ekvationer asså vafan?
Svenska - LAAAME svarade på massa frågor om en text.
Sen slutade vi, finally.

@ skolan

Fyfan va svårt det var att gå upp imorse, helvete. Aja hade samhällskunskap innan, nu kom K1 ( tänk på engelska ) och ska ha matte. Fml. </3
gammaaaal

Last year

Palla att det är måndag imorgon, orkar inte en vecka till. Suuug. Nästa vecka är det iallafall höstlov, då blir det röj. MEEEN nu ska jag fortsätta plugga eller nått..
Guuuud saknar kunskapsskolan

23 oktober

Hej jag har tråkigt, tänkte åka till stan idag men vet inte om jag pallar. Om nån rolig följer med. Nu ska jag städa så har jag det gjort, sen plugga och skicka in sånt som skulle varit klart i fredags.

22 oktober

Elin bad mig blogga så jag gör det hihi. Hade inte gjort det idag hehe oops. Blev väckt kvart över 9, ett helvete.. åkte till stockholm med fari. Köpte kläder, pallar inte visa sorry :( Aja det blev några timmar där iallafall. Blir stan imorgon I guess, orkar inte att det ska bli söndag, helgen går på 2 sekunder vafan </3
Mördarblick!

FUCK YOU

Mötte upp Elin vid bion halv 6, vi skulle egentligen se paranormal acticity men det var fullt, så vi tog nalle puh istället HAHAHAHAHAHA. Garva inte. Vi är som vi är acceptera det är ni snälla. Är på damp humör också egentligen. Men pallar inte. Funderar på att gå och lägga mig tidigt också, typ snart. Kolla nån film jag redan har sett 54687546 gånger.

Nya gangstah gänget asså


21 oktober

Shuu. Pappa väckte mig halv 7 och frågade om jag skulle till skolan eller inte, såklart nej. Somnade om och vaknade runt 10, haha fett konstig dröm :s Aja, satt på en film och kul att det är massa kaksmulor i sängen nu, fett jobbigt... nu väntar jag på att klockan ska bli mer så jag och Elin kan dra på bio, ciäääo.
så fula :DD

iPhone val hihihihi


It has nothing to do with luck

Imorgon blir det bio med Elin iallafall, äntligen år vi våra popcorn ♥ Drar dock inte till skolan. men btw så är det öppethus på Onsdag, får mat om jag hjälper till och vem fan tackar nej till det. Blir väll rätt chill ändå förhoppningsvis. Jaja, ska kolla film nu.. hörs antingen senare eller imorgon.

ree

Skoldagen var seg som fan. Först hade vi engelska, tränade till historia provet istället.. facebook och massa annat haha. Fick inte mkt gjort. Efter det hade vi prov OCH JAG SOMNADE. På riktigt, där gick gränsen. Efter det var det lunch.. äckligt. Sen samhällskunskap, fick sluta tidigare för att våran lärare skulle till den där mässan. Sen matte, fick tillbaka våra prov. Fail, bra jobbat. Den lektionen spenderades på facebook och allmänt torr humor med Ronja, Erika, Ferja och Philip. Övertrötta skulle man väll kunna säga. Språk sen, IN MY ASS ATT VI FICK SLUTA TIDIGARE. </3 Efter skolan träffade jag Elin snabbt och nu är jag hemma. Trött som fan.

Slutar om 3 timmar döda mig


Your Call


20 oktober

FUCK TORSDAGAR. Har prov idag och kan ingenting. Därför sitter jag i skolan såhär tidigt. Ser ut som helvetet idag också, lev med det.

-

~ du vinner i takt med att du lär dig gå vidare och inser att framtiden erbjuder nått finare

19 oktober

Grannarna har väll fått ett helvete antar jag. Förlåt. Eller inte. Måste egentligen plugga till ett jävla fitt prov nu som vi har imorgon, orkar egentligen inte bry mig. Går det åt helvete så får det fan göra det. Är iallafall trött som fan och mår jääääävligt illa. Pappa kommer väll hem om någrsa timmar.

fitt rubbe

Skolan SÖÖÖG. Började halv 1, när 3 av 15 hade varit på fyrishov hahaha poor u. Webbdesign första, SUG AV MIG. Efter det hade vi historia. NU ÄR SKOLDAGEN ÖVER IALLAFALL FIFÄN VA NICE. Nu ska jag och Ewelina göra kaos. JALLABYE.

Lost in you

Helt otaggad på skola imorgon, skulle pluggat idag men så blev det inte.. ge mig sommarlov, NU.
julavslutningen i 9an..

18 oktober

Utvecklingssamtalet gick bra, fick inte höra något dåligt iallafall (första gången på länge). Kanske för att vi inte har gått där så länge än. Och en fet jävla diss till sveriges äckliga väder. Fyfan. Nu ska jag dra ner till gymmet, behövs.. efter det ska jag plugga, kanske.

We were sitting on the top of the world

Cp trött, ska kolla film och gå och lägga mig snart. Har utvecklingssamtal imorgon och DÖDA mig säger jag bara. Måste göra ett prov då också som jag inte vet ett skit om. Smart? Tränar imorgon så blir det bra. Nej nu ska jag fan gå och lägga mig, mår jääävligt illa..

Snyggare får ni leta efter..


Whatever you like

Så jävla seg idag, har bara legat i sängen och goffat i mig munkar, kladdkaka och energidricka osv. Smal tjej. Har kollat på 2 filmer i rad nu utan nån jävla avstängning, TACK PAPPA. Tänker nog göra samma ak imorgon, har utvecklingssamtal då också btw. SUG AV MIG. Nu ska jag gå ner och hämta Milton om han är inne och tvinga han va med mig, så mobbad som jag är.
2 år sen, ofattbart

weheartit


17 oktober

Ledig FIFÄN va könt. Har kollat på film fram tills nu, synd att min dator lägger av när den blir för varm, så ringde pappa nyss och sa att han skulle köpa en kylplatta sen. Vet inte vad jag ska göra idag, Evelina är sjuk så drar inte till Kunskap iallafall. Kanske ska plugga istället. Ciaao..
Längtar..

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory

Lite efter med bilden, men den var så fin.
Weheartit

My love

Sämst dag, har haft as tråkigt.. varit i stan och köpt lite grejer. Imorgon och på tisdag är jag ledig. Har lite planer imorgon I guess. Eheheh. Nej har ingen aning om vad jag ska skriva..

Jag hatar söndagar.

Jag och Ewelina hade väldigt kul igår som ni säkert märkte. Först gick vi till hallen och köpte pk, dom sista gröna... HA! Efter det tog vi en liten omväg hem, gick och la oss runt halv 2 igår. Aja, har precis kommit hem från gymmet och har sån jävla lust att sätta på datorn, men får ångest om jag flyttar på katten när han lägger sig i mitt knä för en gångs skull..


Som sagt, Ewelina hjälper alltid mig när jag har fuckat ngt...

Slaggar hos Ewelina, NIZ.
AA JUSTE JIDDRA INTE.
Så jävla fula i videon men whatever, BARA ATT TACKA OCH TA EMOT.

Fml

Jaaaaaa kul lördag, sitter hemma och har allmänt tråkigt. Ska försöka få med mig Ewelina ut maybe...


15 oktober

Blogg.se horar sig på datorn, tur att mobilen finns. Skolan var helt okej igår, hade enskillda samtal med våran photoshop/webbteknik lärare. Där behövde jag inte vara orolig inför utvecklingssamtalet iallafall. Stannade kvar ett tag efter skolan, skulle lägga ut webbsidor på internet, skämmigt som fan. Efter det åkte jag till gränby och mötte upp pappa, köpte lite grejer, sen hem snabbt och duschade och efter det tog jag bussen till Elin. Vi gick till Konsum, och sen var vi bara allmänt efterblivna resten av kvällen, blev ingen bio idag, båda var fett otaggade och inga bra filmer gick så vi dissade det. Nu är jag iallafall hemma, har duschat och skit. Nu ska jag städa i guess.


Hos Elin

Jag och Elin sitter på hennes rum, har kollat det okända och nu sitter vi och spelar på våra mobiler, typ övertrötta? Imorgon blir det iallafall bio !


:DD

Ronja: Är du vän med Kim på fb?
Jag: Nej
Pontus: Men ingen är väll vän med Kim längre?
Ronja: Varför?
Pontus: Efter det hon gjorde...
Ronja: Det är en kille? :s
HAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH humor.....

HOOOOOORAAAAAAA

Tänker gå till skolan imorgon, fast det kommer ta emot. Ska sitta i ett jävla hörn och hålla käften hela dagen, förstöra stämningen totalt. Blir klar med skiten och sen dra. Nej ska inte vika ut mig här egentligen. Ville bara ha det sagt.
Jag har också varit blond en gång i tiden.

Klassfotot

Kör en slagg hos Elin imorgon, länge sen! Sen kom jag på att vi är lediga måndag - tisdag. Så jävla skönt! Och imorgon är det bara webb hela dagen, ska typ fixa sidorna lite och lägga ut dom på internet och skämma ut mig för så fult blev det. Lär inte ta hela dagen så hoppas jag får sluta tidigare eheheh.

ja jag har ju varit snyggare..

13 oktober

Skoldagen var okej för att vara en torsdag, först engelska, sen historia. Äcklig lunch som fan. Sen prov i samhällskunskap, sket sig. Fick typ en timmes rast, efter det var det matte prov hahahahhahahahahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahah jag suger. Slutade efter det, träffade Felicia och Mimmi as snabbt typ, sen träffade jag elin, solade och sen drog vi hem. FREDAG IMORGON. ♥
en vanlig dag i skolan..

fu
DÄR FICK DU FÖR ATT DU INTE GER MIG SISTA FRÅGORNA </3
Men bilden är gullig, RONJA.

Skolan dödar mig

Såhär kul har jag just nu. Har försökt plugga matte i en timme men jag fattar ju ändå inget, så ovärt. Förstår inte vad man ska ha allting till, + och - räcker inte det? Det är ju inte så att man går in i en affär så står det " den här kostar X kr ". ÅÅÅÅH -.- Aja tillbaka till samhällsfrågorna som jag ska kunna imorgon vilket jag inte vet ett skit om.

12 oktober

Sämst dag. Behöver inte ens berätta ngt om den. Nu är jag iallafall hemma, blir irriterad på det här jävla landet, typ spöregnade när jag väntade på bussen, nu är jag hemma och är fortfarande blöt. Ser ut som ett helvete. Nu ska jag iallafall plugga till 2 prov vi har imorgon, sen gå och lägga mig.
BAD MOOD

He won all alone, smoking his last cigarette

Har blivit jävligt dålig på det här, jag vet. Har inte haft tid osvosv, bortförklaringar? Men det blir bättre. Nu tänker jag iallafall kolla på nån film och sen sova, imorgon har halva veckan gått. Skönt!

Överdrivet kallt


11 oktober

Jag hatar tisdagar. Först hade vi engelska, rätt chill. Sen skulle vi redigera filmerna från i fredags plus några andra. Sen hade vi svenska som var helt okej. Slutade en timme tidigare, gick och bytte språk och drog hem. Ska fixa klart lite saker i webbutvecklingen nu sen träna I guess.
Nolife bild från skolan

tung jag är.

http://www.unt.se/24unt/#category=1089620&date=2011-10&clip=1488578&startTime=0m0s
0.45

kattjävel ♥


10 oktober

Samhällskunskap = pluggade inför provet, tror jag.
Matte = samma sak där.
Svenska = Satt och snackade om massa texter, slutade tidigare.
Efter skolan chillade jag lite med Ronja, skulle bytt språk men nejnej, får göra det imorgon. Efter en halvtimme kom pappa, vi åkte och köpte kläder. SÅKLART FINNS INTE DET MAN SKA HA. Får pms. Nu är måndagen över iallafall, skönt.
SNYGG.SE not

TA DET INTE SERIÖST


Your call

Är på as dåligt humör och har varit hela dagen. Ingen aning om varför. Nu ska jag dra ut med Ewelina iallafall och ta ut min ilska på något annat.
aa ser väll något värre ut irl

klar med skiten, klar med allt

Har varit hos mamma tills nu typ. Hon satt i min hårförlängning, jag har varit snyggare känner jag. Sen åkte jag ner på stan lite snabbt för Linnéa skulle låna min gamla sony ericsson experia. Efter det åkte jag tillbaka till salabacke, precis när jag gick av bussen hörde jag 3 skott och 5 minuter senare var polisen och ambulansen där, vad hände? Haha kändes som jag var själv ute där ett tag så jag skyndade mig hem. Efter ett tag kom pappa och hämtade mig och vi åkte till gränby och köpte lite kläder.

9 oktober

Fan att helgen alltid går på 2 sekunder. Skola imorgon jag orkar inte ag orkar inte jag fucking orkar inte. Ska fixa mig fort nu och sen dra till mamma.

Rubrik fitta

Jag mötte upp Elin och Andreas på stan, vi väntade på bussen med honom sen köpte vi mat och solade, åt där inne också haha. Efter det träffade vi Emilia ett tag tills hon skulle tagga, efter några timmars väntande kom Emmelie och Linnéa, längesen! Nu har jag blekt håret, kaos.

In the end everyone ends up alone

Where were you hen everything was falling apart?
All my days were spent by the telephone that never rang.
And all I needed was a call that never came.

7 oktober

Har precis kommit hem från stan typ, sitter med färg i håret, har en känsla av att jag kommer bli ginger nu. Aja, va med Felicia på stan, vi köpte godis som vanligt och satt på varmagubben tills det blev kallt så vi gick till stadsbiblioteket ett tag tills vi skulle tagga. Lakk fett tråkig fredagskväll har inte ett skit att göra. Imorgon träffar jag Elin, Linnéa och förhoppningsvis Emmelie på stan, niz!

sadfghjku

Vi slutade runt 11 idag, efter att ha filmat i regnet. Så jävla jobbigt. Nu är jag iallafall hemma och har grov ångest övet mitt hår </3

Jobbigt läge

Ja mitt hår är ju lite för mörkt. Blir en färgning till imorgon.
Det ser ganska mkt mörkare ut på bilden, det är liite mörkare än mörkbrunt haha..

New

Idag har jag sovit, gymmat och varit i stan. Nu ska jag färga håret!

:DDDD

Nu smsar ni endast till min iPhone, skriv erat nummer i kommentar eller fb! ;)

6 oktober

Ska tvinga med pappa till gränby snart I guess. Behöver iPhone skal och skit. Och ja, jag dissade skolan idag, har ingen ork alls just nu. En dålig vecka bara, går imorgon iallafall. Jallabye!

r.i.p


Our love will light the way

vet inte om jag går till skolan imorgon eller inte, mår fortfarande illa och har ätit as mkt, kanske är därför nu? Gud jag orkar inte. Plus att jag är as trött. har varit hela dagen så jag tror att jag går och lägger mig idag, juste.. har bytt till abonnemang nu också, nytt nummer och hela skiten! Aktiverade det nyss så det kan ta upp till 24 timmar innan det funkar så fråga om det imorgon.

5 oktober

Skoldagen sög, mådde illa hela dagen typ. Eller eftermiddagen iallafall. Men kämpade hela dagen.
Efter 3 månaders användande av en htc har jag redan lessnat, nu kör jag på iphone istället! :D

5 oktober

Hej. Gick upp kvart över 7 imorse och stressade som fan. Men var rätt taggad ändå, det här är en cp dag, men massa annat än lektioner haha. Öh.. fast det är över nu. Nästa lektion börjar om 2 timmar ganska exakt, värt att dra hem? Fast jag ska göra en grej efter skolan. Hehe. Hörs antingen senare i skolan eller när jag kommer hem.

Det sista

Kom hem från gymmet för ett tag sen och det märks på långa vägar att jag inte har tränat på 2 veckor, nu jävlar får jag komma igång igen. Mår fortfarande illa liksom, så jag tar en dusch nu sen blir det film och efter det går jag och lägger mig känner jag. Hörs imorgon!

Herregud

Dock tror jag att vattnet här är lite för kallt för hajarna, men det är ju inte omöjligt haha...

Bring me to life

Sha! Kom hem från skolan för ett tag sen, har ätit och grejer. Idag ska jag inte plugga alls, dom flyttade provet till nästa vecka istället. Nu ska jag ligga här i sängen en timme typ och smälta maten sen drar jag till gymmet.
pigg tjej!

The Fray - You found me


@ skolan

Film ingick tydligen i media, nu jävlar blir det justin bieber reklam för hela slanten! HIHI. Svenska efterååå, hoppas vi fortsätter med bok grejen för jag är klar ;) LÄRARE PÅ INGÅNG CIAO.

4 oktober

Vaknade nyss. Ska fixa mig och grejer nu och sen dra till skolan, döööööööööööööö.

Bitar faller på plats

Ny duschad, myskläder och försöker hitta nån bra film. Perfect. Har rensat garderoben idag så nu får det äntligen plats med nytt, måste verkligen köpa nya kläder, nu! Det var riktigt länge sen men hinner inte den här veckan tror jag, i helgen möjligtvis, aja! Imorgon ska jag klara av skoldagen och efter det ska jag gymma, fixa lite på mitt rum och plugga.

Finaly

Hej på er! Skoldagen var allmänt cp och tråkig som vanligt, plus att inte Ronja var i skolan så det sög lite till. Efter skolan hämtade pappa mig så åkte vi och köpte en ny säng till mig. Måste möblera om nu, annars får den inte plats. Typ i helgen när jag har mer tid. Nej nu måste jag plugga historia. 
Juste, några killar i min klass hade jävligt tråkigt idag så dom gillade ALLT och kommenterade massa skit så ta inte åt er om det var ngt taskigt, orkar inte ens kolla allt haha..

@ skolan

Shu. Slutade för ett tag sen, ringer pappa och frågar vart han är och tror ni inte han är hemma? -.- Får ryck. Men han är väll här snart. Nu ska jag fortsätta spamma facebook med Evelina, hörs när jag kommer hem.

September - Party In My Head

Sitter på en tråkig ree matte lektion med musik i öronen.

3 oktober

Godmorgon. Vaknade halv 9 idag, stressade som fan sen kom pappa hem och sa att han kunde skjutsa mig. Så nu sitter jag här i lugn och ro och äter frukost. Orkar inte med den här dagen. Jallabye!

F1 c00lt

Nu har jag haft bloggen i exakt ett år, grattis har aldrig haft en så länge ;) Tror jag fortsätter här ett tag till framöver. Har så mycket minnen och låtar här. Satt och läste igenom några utav dom första inläggen och allt som har förändrats är utseendet, annars är jag samma person. Printade några meningar som är självklara, diss på att min datr printar som helvetet.

Ett år sen

Har kollat klart på filmen nu och den var faktiskt helt okej. Haha vafan ska boken suga så jävligt då för? Fail. Aja Oktober gäller det nu, om 29 dagar är det höstlov. Jag längtar. Ska försöka få med mig Evelina till stockholm då, det var länge sen nu. Jag saknar henne :(
Exakt ett år sen idag. Kommer ihåg massa från den dagen, som vi sa också. Det var den tiden när vi träffades varje dag, och det här skulle aldrig finnas i våran värld. Den dagen känns som igår, men det känns ändå som att jag har varit utan dig i 1000 år.. det hänger inte ihop. Vi träffas snart igen♥

fml

Har funderat på att läsa en bok på 200 sidor ngt, eller mer som ska vara klar imorgon och jag är på 29. Vet ni vad man gör då? Man kollar på filmen ;) Orkar inte skolan imorgon men vad gör man.

2 Oktober

Hola babes. Jag och Emmelie vaknade halv 11 idag, tidigt för att va oss haha! La in bilderna på pappas dator och fixade oss lite snabbt och drog till bussen. Nu är jag hos mamma, har precis ätit osvOSV. Hon beställde nytt löshår till mig, mamma kan sätta in med vax ni vet? As skönt att inte ha clips och det sliter inte heller. Ska köra vax nu tror jag så får vi se om jag fortsätter eller inte. Plus att vi åker till kreta i maj! ;) Längtar.

Bilder från igår


Snabbt

Tjulululu. Är med Emmelie nu, vi har varit ute och tagit kort och bilderna kommer imorgon för jag kan fortfarande inte sätta in på min dator.. Lakk. JALLABYE :*

Mogen tjej

Nu drar jag!

Pain

Hellu. Jag och Elin åt som sagt på cupido, efter det gick vi runt på stan och jag hittade exakt ingenting. Jobbigt. Sen åkte jag iallafall hem, har inte gjort ett piss. Var as sur för en timme sen kanske.. trodde att min lur var sönder ett tag men där hade jag jävligt tur. Herregud jag lär mig aldrig. Aja nog om det. Ska snart möta upp Emmelie på stan snart, blev bara hon för Linnéa kunde inte :( Men det blir bra iallafall!

1 oktober

Godmorgon. Jag och Elin håller på att fixar oss och ska snart in till stan och äta frukost på cupido! Najs. Tror det blir en runda på stan också, sen hem och duscha och grejer och ikväll slaggar Emmelie och Linnéa här!
den här månaden av helvetet

RSS 2.0