Bilder från middagen

bilder tagna från marias facebook.
Men nu ser ni iaf vad jag hade på mig.





31 maj

Shenare.. Dagen var rätt nice, försov mig en aning. Jossan kom iaf och mötte mig vid bussen, sen drog vi till ica med killarna, satt ute ett tag. Men det blev för varmt så jag och Jossan drog in, jag blev intvingad på matten så jag fixade den skiten. Efter skolan drog jag och jossan och solade, sen direkt hem till henne, mys! Efter ett tag kom Amanda också så det var nice. Vi beställde kina mat och så, sen drog jag hem. Och nu är jag ledig i några dagar, så sjukt nice!

En bild från igår, aa jag var tvungen och täcka annars får jag väll " fjortis " kommentaren.
Även fast bilden inte ens va så jätte seriös.

30 maj

Middag idag wohooo! Nej vi tar dagen från början. Jag försov mig, träffade Evelina på centralen, vi drog vidare till donken och åt, så jävla gott!Sen drog vi till skolan, haha det var en fett ful gubbe som satt och åt chips medans han väntade på bussen, tror ni inte jag och Evelina DÖR av garv eller? Snacka om dålig humor! Aja vi drog ner i matan sen såg jag henne inte mer resten av dagen :( Jag och Sofia drog hem till henne lite tidigare eftersom det inte blev nån idrott. Faktiskt kul! Vi fixade oss i en timme typ haha! Sen drog vi till stan, köpte jordgubbar och satt oss på emo bryggan, öööh ja vi drog vidare till middan, en gubbe tog kort på oss, jag fick damp och gav han fingret sen gick vi vidare. Men kvällen var awesome! Trodde det skulle va fett ovärt men det blev tvärt om mina vänner! Grymt kul. Bilder kommer sen, jag hade ingen kamera men aa dom andra hade så dom kommer upp på facebook, sen på min blogg ;) Aja, lärarna var fett roliga, typ härmade oss hur vi redovisade, alltså våran atityd och så som vi snackar osv haha så jävla klockrena! Sen skrev Ola och Carro ( 9ornas lärare ) en låt till oss. Skit sorglig egentligen :( Åååh kommer sakna allt skit mkt!

Emmelie är snygg... för snygg


Push it away

Nu är det såhär att hela morgondagen är planerad. Först är det skola som vanligt och jag ska komma i tid, max en halvtimme försent pga att jag måste packa med plattång och kläder och grejer. Sen efter skolan drar jag med Sofia hem till henne så fixar vi oss inför middan, sjukt nice! Och nej jag hittade typ inget så jag tog ett vanligt vitt linne, vi får se bilder imorgon! Hörs peoples!


29 maj

Baaajs söndag. Idag har jag inte orkar göra iordning mig alls. Duschade direkt när jag vaknade, åkte och köpte godis. Sen har jag bara suttit här. Ska försöka leta reda på något linne som jag kan ha imorgon på middagen, har redan rotat igenom hema garderobem men inte fan hittar jag nått. Allt går fel. Och jag pallar inte dra till stan heller :( Aja, men vi hörs senare!


det här är värt att dö för

I lost it somehow

Amen sha! Wannabe nattblogg. Åkte till stan med pappa en sväng idag, behövde nya hörlurar osv för jag har tappat bort mina. Duktig. Efter det drog jag till Ewelina, kollade på massa bilder från när hon var i turkiet, sen drog vi till skolan och sen lekte vi spelnördar. Haha men kul var det. Ja nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig, vad finns det och göra nu liksom, plus att jag är på fett dåligt humör. Så nej jag tror jag går och lägger mig nu och väntar på bättre tider, hörs imorgon!


för ett tag sen, vi bjuder. ( jag och Ewelina )

2009 posen <333333333333333333333333333333333333333

28 maj

Shoo folket vad händer? Vi hade iallafall jävligt kul igår. Först va vi på stan ett tag, sen drog vi hem, gick ut.. och ja myggjävlarna va ju på oss så vi gick in i några timmar tills det blev för varmt på rummet så vi drog ut igen lite snabbt. Niiz! Ööh ja vi skulle dygnat men som vanligt somnar jag och Linnéa först haha! Vi vaknade väll runt halv 10 idag, åt frukost och chillade lite. Sen följde jag med dom till bussen så dom tagga hem :( Nu ska jag få iväg pappa till stan för jag saknar liv. Nej men aa. Hare bra så hörs vi senare! JUSTE idag ska jag träffa min saknade vän Ewelina också :)


Just nu!

Emmelie:



Linnéa:



Jag:


27 maj

Sha! Det här har varit en väldigt bra dag. Jag har lämnat in allt, gjort klart matten. Nu är det bara no provet som väntar på måndag. Vi går ju bara måndag - tisdag nästa vecka, slipper onsdagen för min kusin tar studenten. Så nice. Fast alla är ju lediga så det är inget att skryta om tyvärr. Driver. Efter skolan drog jag och Ronja ner på stan för jag skulle ha min jävla kjol till middagen. Så nu är nästan allt fixat. Snart ska jag dra till stan igen och möta upp Emmelie och Linnéa som ska slagga här inatt!

Inget liiiiiv!



Now you just become like everything i'll never find again

Nu på kvällen har jag bara pluggat och städat. Och min efterlängtade Ewelina kom hem igår/natt. Vaknade av ett sms från henne. Fatta hur glad jag blev? Nu är allt som vanligt igen. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen måla naglarna och sånt där shit ni vet. Och bloggningen blir nog bättre nu när det är deadline på skriftliga arbeten, kanske fortsätter såhär tills det är deadline på allt, jag vet inte. Men vi hörs peoples!



älskade vän, hur fan ska jag klara mig utan dig sen?

Du har försvunnit, precis som allt annat


Och där har vi tröjan jag köpte. Skulle egentligen ha en annan men den fanns inte kvar.
Men den duger, behövs verkligen.
Imorgon ska jag nog köpa något nytt till middagen med resten av 9orna, niiz!

26 maj

Skit dag för det mesta, iaf i skolan.. eller nej, allt var bra utom att jag hade matte i två timmar. Först drog jag, Jossan, Ragge och Jacob in i ett cp rum, satt och spelade tills Fredrik och Oliver kom, sen kom Emil och Julius in ett tag = suddkrig. Typ. Sen tagga vi ner och åt, maten va ju sådär.. tacos. Sen kom Oliver och frågade om jag och Jossan ville följa med till ica, så vi gjorde det för Jossan skulle ändå möta upp Amanda, söt tjej! Sen tillbaka till skolan, jag drog och träffade Evelina lite snabbt, saknade henne :( Men nej då då ska jag bli intvingad på matten. Fyfan va sur jag blev.. aa så så länge fick man se henne idag :( Men det blir mer imorgon hoppas jag! Efter skolan drog jag till stan och träffade Felicia, köpte även en tröja. Vi gick runt överallt, har saknat henne mkt! Nej nu måste jag fan städa rummet för mina fina vänner Linnéa och Emmelie slaggar här imorgon, ciao!


första bilden jag hittade på oss 3, haha vi bjuuuder !

25 maj

Tjulululu. Fjortis style, kanske. Nu är det såhär att skoldagen var helt okej. Jag kom kl 9 som vanligt, satt mig med Jossan, Sofia, Ragge, Jakob och Viktor. Vi gjorde inget annat än att snacka om aids, haha vilket liv. Sen drog vi ner i matan och åt.. jag blev skit sur på Ragge HAHA, så jag taggade där ifrån, hade lektion också.. pch jag måste tyvörr göra om skiten för jag inte var förberädd och inte sa ngt bara för det. Hur fan skulle jag veta vad vi ens snackade om. Efter det drog jag till centralen med Sofia för hon inte mådde bra, stackarn.. Sen när hon drog mötte jag upp Evelina på centralen, vi drog till donken och sen till skolan igen och satt i cafeterian resten av dagen.. vi tog 3 koppar te också, och jag älskar Evelinas kommentarer! Haha skönare får man leta efter ♥ Efter skolan drog jag och Jossan till stan, drog till med en solning, ganska kort dårå bara för att vi kände oss lite bleka. Sen drog vi och träffade Rami lite snabbt och hans kompis. Sen skulle vi äta men vi träffade Elin, Emmelie och Linnéa lite snabbt utanför donken :D Sen åt vi sallad så duktiga som vi är. Öh ja, sen drog vi runt och kollade på kläder, träffa på Louise och Andreas också! Sen drog vi till varma gubben, då kom det fram en grek och började snacka med oss så vi bah öööh okej? Men vi hade sån jävla tur för det kom 2 andra killar till varmagubben så den där greken började snacka med dom också, dock var killarna sköna haha. Efter ett tag kom Hakim så vi drog till donken med han sen taggade alla hem. Nu har jag städat och varit skit duktig så jag tjänade lite pengar, så det blir stan med Felicia imorgon!

Sånt här gör jag istället för frågestund.

110 "Viktiga" Tonårsfrågor

Fem Frågor om förhållanden
Är du singel? - Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej, verkligen inte.
Hur många har du varit kär i? - Kär och kär, tror inte jag har varit det på riktigt.
Är du kär just nu? - Nej.
Kommer ni hålla länge? -


Tio Frågor om dig själv
Vad heter du? - Jenny.
När fyller du år? - 15 februari
Några piercingar? - Ja det har jag!
Vad har du på dig just nu? - Jeans, linne, tröja, underkläder och strumpor.
Vilken årstid är bäst? - Sommar, självklart.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vaknar upp och är lycklig.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Tvekar på det mesta faktiskt.
Vad är du bra på? -
Vem älskar du mest på denna jorden? - Mina närmsta.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon.


6 Frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Ska jag vara ärlig så vet ingen precis allt.
Vem är den roligaste av dina vänner? - Evelina, exakt samma humor som mig!
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla mina vänner är snygga..
Partyprisse? - Alla har väll en sån sida.
Vem är den du helst har filmkväll med? - Det beror ju på.
Vem av dina vänner är du mest med ? - Evelina skulle jag tro.


9 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Ingen. 
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja, nu för tiden så är det rätt okej.
Vem är farligast i din familj? - Jag.
Vem ser roligast ut i din familj? - Ehm?
Vem är coolast? - Jag, såklart.
Har ni något husdjur? - Ja.
Vem har du mest gemensamt med? - Jocke.
Vem står för underhållningen? - Vilken jävla underhållning?
Vem sover du oftast med?  - Själv.

12 frågor om idag
Vad har du gjort?- Skolan, sen stan med Louise, Andreas och Simon.
Har du varit glad idag? - Ja.
Har du varit ledsen idag? - Lite emo humör.
Har du gjort något bra idag? - Jadå.
Vad ska du göra nu? - Fortsätta?
Har du gjort något dåligt idag? - Ja.
Vad har du ätit idag? - Fråga inte.
Har du duschat idag? - Nej, ska göra efter det här.
Är du trött nu? - Ja.
Vad händer imorn? - Skola, sen sola med Jossan I think.
Går du i skolan? - Ja.
Har du varit i skolan idag? - Ja.


SKOLAN
Går du i skolan? - Svarade jag inte på det alldeles nyss?
Har du varit i skolan idag? - Ja, blir ju inte direkt ett annat svar för att frågan kommer mer än en gång.


ANNAT
Hur mår du just nu? - Irriterad och besviken.
Har du piercat dig? - Ja.


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Pappa.
Vem ringde du senast? - Frida.
Vem sms:a till dig senast? - Rami.
Vem sms:a du till senast? - Louise.


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -  En vecka sen kanske.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Nån timme sen.

SPORT
Går du på någon sport? - Nej, inte direkt.
I så fall, vilken/vilka? -
Trivs du med den sporten? -
Tyckte du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du hållde på med den? -

ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - Nej, absolut inte!
Vad är klockan nu just nu? - 21.55
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se och youtube
Gillar du punk? - Nja.
Vad har du på dig för underkläder just nu? - Ja ni, det skulle ni bra gärna vilja veta.
Hur ser de ut? - Tagga.
Är du nöjd med livet? - Kunde varit bättre men egentligen, varför ska man klaga?
Vill du ha barn? - Nej!
Vill du gifta dig? - Venne, tror inte det.
Vad ska du bli när du blir stor? - Fråga inte.


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nej.
I så fall, vilken låt för tillfället?-
Vad gillar du för musik? - Det mesta.

KÄRLEK
Har du kysst någon idag? - Nej.
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nej.
Har du ett förhållande? - Nej.
Är du romantisk? - Haha gud nej.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej, aldrig.
Är du svårflörtad? - Ahjo, faktiskt.
Gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja.
Har du lekt med någons känslor? - För att ge tillbaka.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Båda har sina för och nackdelar.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Player ör för nybörjare, kärlek är för proffs.
Hur många har du varit kär i iår? - Ingen.
Vem sov du senast bredvid ? - Elin.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Nämner inga namn.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Fråga dom, men inte fan höll det länge iaf.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej, håller inte på med sånna över 20.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Aldrig!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Beror på killen.

24 maj

Sha! Gick upp i tid idag men beslöt mig för att komma en halvtimme försent. Lika bra, träffade Maxi, Anneli och Adrian på bussen. Så jag satt och snackade med dom ett tag. Sen drog jag ner med Tess och Felicia i cafeterian. Sen mötte jag upp Evelina, drog till skolan igen sen va jag med henne hela dagen, va med på hennes idrott också mihi. Sen var det bg, ph och sånt shit. Efter det drog jag ner på stan och träffade Louise, sjuuuuuuuuukt saknad! Sen va Andreas och Simon med, lite naajs sådär. Vi drog väll runt lite överallt tills jag skulle tagga. Öh, jaa.. jag åt såklart när jag kom hem. Ska snart dra in i duschen sen vet jag inte vad som händer. BAAAAAAAAAAAAAAAAAJ.


23 maj

Pallade inte gå till skolan idag, eller jag skulle göra det ändå, men jag vaknade liksom halv 9 och då skulle jag tagit bussen, så jag mötte upp Evelina på stan istället runt 12. Vi snackade om det mesta haha! Köpte cheeseburgare och en latte och satt oss vid ån. Sen drog vi vidare i massa affärer, hittade även en lite halvful bikini som jag slösade pengar på. Dock ska jag få tillbaka dom av pappa. Ska gå ner och påminna honom snart. Annars var det så ovärt. Nej men lite gullig var den. Sen mötte vi upp Andreas vid pressbyron, så vi drog till bryggan med honom och satt där och snackade lite tills jag och Evelina skulle dra hem. Och ingen träning blir det nu heller, bajs. Men imorgon måste jag verkligen gå till skolan, det är ju typ bara en plugg vecka kvar nu. Ångest. Ciao!



på väg till falun

Ducka aldrig för problemen

Jag ska gå samma väg, sitta på samma ställe och ta samma buss hem, som vi gjorde då.
Så kanske jag äntligen kan va i närheten av det där stället igen.


Så länge du älskar mig är det du och jag

Lördag








Söndag








22 maj

Ingen bloggning alls nu under nårra dagar. Lika bra, nejdå. Jag har faktiskt inte haft tid alls, det är först nu. Sov iallafall hos Elin igår till idag, sjukt nice! Vi gick runt på stan och käpte lite saker, sen hem till henne, ut med hunarna och satt och snackade mest. Underbart! Sen idag kollade vi på världens äckligaste skräck film. Kommer inte ihåg vad den heter, kan ta reda på det. Jag brukar inte bli rädd för sånt, men den här gången blev jag verkligen det. Usch! Sen fixade jag mig lite fort och drog till stan och mötte upp Josefin, Malin och Hanna, vi köpte jordgubbar och satt oss vid ån, sen köpte vi glass direkt efter det. Sen tog vi en latte också. Fan vad jag mår illa nu. Nu är Josse hemma och hämtar massa annat gott, sen drar vi till näset och spenderar resten av dagen där. Ni får bilder från igår och idag sen, ses peoples!

Du är en självklarhet

Ja jag håller faktiskt på med en ny design. Bara grunden just nu då, vet inte hur jag ska ha det. Men jag ska nog gå och lägga mig i ganska bra tid idag. Senast 12, vi har orienteringsdag imorgon och jag ska fan sattsa så betyget kanske blir lite bättre, alltså måste jag komma i tid. Förövrigt har kvällen bestått av plugg och nice talk with peoples. Och det är bra för nu är hela helgen planerad, från fredag - söndag. Har alltid något att göra. Sånt gillar vi. Och Ewelina då som befinner sig i turkiet just nu, saknar dig redan kvänna fast du drog för ca 26 timmar sedan. Kom hem nu.



är faktiskt inte van vid att du är såhär långt borta
:(
Kolla hennes blogg sweeties! http://ewelinasplace.blogg.se/

19 maj

Jag tycker inte om min blogg. Den är ful, förstörd och skabbig. Ska fråga nån som verkligen KAN göra designer som kan få fixa en åt mig. Kan liksom inte låta den se ut såhär längre. Jag kom till skolan liiite försent idag då. Hade projektprov - matte direkt. Gick ganska bra. Tror jag. -efter det drog jag ner och åt med Jossan, Ragge, Jacob och Fredrik. Sen kom Oliver och Victor och satt med oss ett tag tills alla utom jag och Jossan drog till ica. Vi stack upp och satt oss i ett cp ru och var allmänt efterblivna tills vi beslöt oss att också dra till ica, lite fort bara. Sen tillbaks till skolan då jag blev tvingad att göra ett fysik prov som jag har missat och inte fan gick det bra. Hade inte tränat ett skit. Svarade bara på saker som var självklara som man liksom bara vet = inte godkänt. Sen fick vi sluta kl 1. Jag drog hem till mamma, fick massa mat. Vi satt oss på balkongen ett tag tills jag beslöt mig för att åka till pappa igen. Hann vara här ett tag tills vi drog ut och cyklade, asså inte såhär ' pling pling ' utan verkligen tränade. Vi körde upp för en lång och brant backe typ 3 ggr tror jag. Den låg långt bort åt helvete också men bra träning. Och nu är jag hemma igen, ska duscha och sånt snart. Men vi hörs.


Det var ett mirakel att jag lyckades hitta någon som du

Bajs klippte mig nyss, skit lite egentligen. Behövdes, kan inte gå runt med slitna toppar längre, liksom, då växer det ju inte? Då går det bara av och blir kortare :( Så det här var väll det bästa och hoppas det växer ut snart. Tips på bra hårprodukter skadar aldrig.



Emmelie och jag för rätt så länge sen nu,
men bilderna väcker minnen, bra minnen

För världen är du någon, för någon är du världen

Nu ikväll har jag pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, pluggat och sen har jag pluggat lite också om jag glömde säga det. Nu är jag hungrig, typ. Cya peoples.



gammla bilder är awesome

18 maj

Chill dag förfan. Det började med so prov, okej beroende på vilken grupp man var i. Egentligen skulle jag va i 1 men jag bytte till 2. Provet gick ganska bra faktiskt. Efter det drog jag och Jossan till ett grupprum med massa människor. Sen drog jag iväg med Sofia tills det var lunch, vi satt oss med Jossan, Rasmus och Oliver. Sen taggade jag upp och väntade på Maria och Lovisa för Evelina hade inte kommit än :( Så jag drog ner sen och åt med dom för vi hade no skit halv 1. Jobbade med Sofia och Julius. Det var rätt kul faktiskt. Sen drog vi tillbaks till skolan. Jag drog ner i cafeterian med Jossan, Rasmus och Oliver, haha så sjuka och äter wb peppar eller vafan det var, citronsyra/bikarbonat typ. Sen kom Fredrik ett tag också, sen drog jag och Evelina till ica vid halv 2 nånting. Satt ute och drackenergidricka och åt chips, nej det. Sen var det en kärring som glodde ut oss, HAHA. Det är så skönt att jag har Evelina, samma humor plus att vi kans snacka om precis allt. Aja sen drog vi till skolan runt 3 och hämta väskorna sen drog vi hem. Men nu måste jag kolla mobilen eftersom halva kontaktlistan smsar. Ciaaaao.


Det finns inte tid





kul att blogg.se förstör kvalitén

17 maj

Flitig dag, hemma. Skoldagen var helt okej faktiskt. Kom försent till skolan, eller typ 9 så jag missade bara bg'n. Drog ner i cafeterian med Sofia, Jossan, Ragge och Victor. Efter ett tag drog jag och Sofia upp och " pluggade " tills det var lunch. Efter det drog vi till ett cp rum och satt oss. Sofia och jag, det slutade med att vi var typ 700 pers där inne. Jag, Sofia, Jossan, Ragge, Fredrik, Oliver, Victor, Jacob & Gustav var med ett tag. Sen satt det fler utanför. Efter ett tag drog jag, Sofia och Jossan iväg på nationella, muntligt i matte. Gick väll sådär känner jag. Sen tillbaka till cp rummet, där alla satt och nördade spel på mobilen så vi gjorde också det. Fast då var det typ bara 3 kvar när vi kom tillbaks. Sen drog alla utom jag och Jossan, då kom Markus och förhörde oss på so provet som vi har imorgon. Inte fan kunde jag ett skit. Sen hade vi som sagt ph efter skolan. Ola skyndade sig för en gångs skull. Tog halv 4 bussen med Ronja och Frida, när jag kom hem satt jag vid datorn ett tag. Resten av tiden gick åt till plugg. Behövdes verkligen. Först lite matte sen fixade jag svaren till so provet imorgon och jag hoppas det är på slutet av dagen. Verkar skit svårt. Aja, nu ska jag duscha sen ska jag ägna resten av dagen till plugg. Ciao.



ta mig tillbaka

And it's hard to hold a candle in the cold November rain


So never mind the darkness we still can find a way.
Just tryin' to kill the pain.

@ skolan

Hello peoples. Sitter i skolan just nu och har typ precis haft ph. Vi fick sluta tidigare idag än vanligt, det ska egentligen hålla på till 3. Men jag stannar i skolan pga att Ronja inte har slutat :( Så jag drar till gamla kunskap snart och tar bussen där ifrån med henne. Riktigt länge sen. Men nu är det nog dags att stänga ner innan nån lärare kommer så jag blir avstängd i en vecka. Hörs senare!

16 maj

Oj då här uppdaterar man bra * hoooost *. Det här har för det mesta varit en skit dag, totalt. Det börjar med att jag kom försent till skolan. Och ja vi hade skola idag pga att vi fick längre påsklov. Men jag hade gärna varit hemma idag. Missade so'n. Mötte Evelina på 2an och drog ner och åt direkt. Sen satt vi vid datorn ett tag tills jag hade idrott. Det var rätt chill ändå, orientering. Man sprang 2 och 2, eller aa kontrollerna skulle man sätta ut själva sen skulle man byta med varandra. Efter det drog jag tillbaks till skolan. Satt på 5an och va helt emo över en sak. Satt där i 20 minuter kanske tills pappa kom och hämtade mig så drog vi till donken, sjukt gott. Sen hann jag vara hemma i 2 timmar och då drog jag ut och sprang med Frida. Skulle blivit 5 kilometer men vi sprang vilse, det blev kortare, men hårdare träning. Bra där. Men måste nog träna på riktigt imorgon för att det ska bli ngt resultat till sommaren. Och jag hoppas verkligen det blir varmare nu igen eftersom solen tog sig fram idag. Niiiz. Ciao!


haha Blondie så söt :')

No more

Som om det aldrig räckte med alla dessa bortslösade dagar och nätter av kärlek.
Du ger mig falska förhoppningar, föstår du det?
Låt mig va nu, jag kommer inte kunna kolla på dig igen.
Hejdå.

Om en droppe vatten var kärlek skulle jag ge dig havet

Bajs söndag. Bajs skola. Bajs väder. Allt kan ta sig. :( Ska iallafall duscha och så nu. Sen får vi se om jag har något värt att komma med annars hörs vi imorgon.



Min fina vän Emmelie får stå för bilden!


Jag har fina vänner

Bilderna berättar allt om kvällen ♥
och neeeeeeej vi är inte seriösa... vi bjuder bara väldigt mkt! :)
























jag älskar er.

15 maj

Sha! Sov hos Linnéa och Emmelie inatt, drf jag inte har bloggat ngt. Vi hade iaf skit kul, va ute rätt mkt. Drack energidricka och åt ostbågar, skit gott :o Och äntligen har vi massa nya bilder, ni blir bombade sen lovar :) Alltid lika kul att vara med dom och det var riktigt länge sen nu, får träffas snart igen asså! Idag gick vi upp 11 för jag skulle tvunget tagga halv 12 för att kolla på cykel tävlingen vid slottet. Jag pallade bara titta på dom första sen drog jag hem med buss. Jag va på så förjävligt dåligt humör tills jag såg mitt rum, det var städat haha!


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort


HAAAAALLÅÅÅÅÅ?! - ewelina


Satan i gatan

Kvällen/natten var bäst. Vi drog till skolan nån gång mitt i natten, skrämde upp oss själva och sprang hem. Annars var vi bara allmänt retarded och lyssnade på gammal fjortis musik som ni säkert märkte. Resten ska vi nog inte ta upp. Dom som har varit med oss tillsammans vet hur jävla omogna vi är.
Den här låten är nog favoriten just nu

Nej jag mår inte bra..

Deh är sitter Ewelina och sjunger på..

.. just nu

Facebook status


@ husvagnen

Yes nu sitter vi här då, internet och grejer och det regnar ute. Precis som sist vi sov här haha. Su har jag suttit och lekt med min webcam, så kul man kan ha. Sen får ni massa bilder.

charmig ..

2009

Ska snart dra iväg till Ewelina, haha gå några meter? Så sover vi i husvagnen. Najs. Och ja vi behöver ta nya bilder, vi vet :)


Om du bara visste

Färdig fixad! Gud mitt hår börjar bli slitet, i topparna. Får väll klipa mig snart nån gång. Nu ska jag dra mig in mot staden som sagt, blir inte där så länge. Sen måste jag få tag på min kära vän Ewelina.


13 maj

Hola!
Vi har idrottsdag på studenternas idag, ingen idé att ens komma dit, man ser ju att det kommer börja regna vilken sekund som helst. Men iaf, vaknade runt halv 9 av att nån smsade, när jag kollade så hade typ halva kontaktlistan smsat, så söta så. Senare idag ska jag nog dra mig mot staden. Om det inte regnar. Sen ikväll sover jag hos Ewelina, i husvagnen. Eller ja antagligen vi får se hur det blir med det. Men vi hörs senare.


memories

Vi lär oss aldrig

Städning och plugg, ja det går väll mn dag ut på. Har precis städat klart rummet vilket behövdes. Nu håller jag på med so uppgiftenm tellus 2061. Den ska vara inlämnad om en vecka typ tror jag. Sjukt svårt. Sen har jag tränat till musik provet. Så det kanske jag kan göra imorgon. Bajs fett mkt som måste göras..


12 maj

Ibland är det bara för jobbigt att gå upp, och idag tog det verkligen emot. Så nu sitter jag hemma och pluggar, sen drar jag till min gamla skola ett tag tror jag. Nej nu börjar jag bli så förbannat hungrig så jag ska nog gå ner och göra mat ( jag som vet hur man gör? ) Haha försöka iaf. Hörs senare under dagen.


haha men omogen tjej.. skyller på nytvättat hår, då ligger det aldrig som det ska.

Du är bra nu, men du var bättre då

Gud va skönt det skulle vara att va hemma imorgon. Men nej då, kom på ett jag har tyska och musik vilket jag skulle behöva gå på. Så den idén kan jag ju slänga i väggen i nuläget. Men nu ska jag väll fortsätta snacka med massa folk, sen gå och lägga mig. Ha det så bra så hörs vi imorgon peoples!



bild från stadsparken idag

Egentligen så orkar jag inte bry mig, jag orkar inte bry mig om fjortis stilen eller beteendet.

Nu under kvällen har jag varit med Ewelina, vi drog till hallen och köpte powerking. Sjukt nice. Dock blev det bara lite kort, båda behövde plugga. Men lite energi skadar ju inte. Men nej nu har jag inte tid med datorn, eller iallafall inte det här. Vi hörs senare!



osminkad.



Vad skulle jag göra utan er vid min sida?

Frida kunde tyvärr inte springa idag, vilket vi hade tänkt att göra. Men jag behövde verkligen träna något iaf. Pappa är såhär elit cyklist, och han skulle ut och träna så jag hänkade. Aa jag blev ju trött ganska snabbt, så det blev bara en mil, förstöde väll för pappa dock, han drog vidare och körde längre mendans jag drog hem. Så här sitter jagm skit skabbig. Ska nog ta ett bad snart, sen blir det plugg. Men vi hörs peoples!


11 maj

Bajs dag ohyeah. Det började med nationella, 100 minuter max. Satt hela tiden. Aa mer än halva tiden gick åt till sista talet. Och jag fick aldrig ut svaret. Men det blev jävligt mkt uträkningar så det ger väll lite poäng iaf. Aa ska jag va helt ärlig gick det här provet bättre än det förra. Efter det drog jag ner och åt med söta människor, sen upp och mötte Evelina, Therese och Felicia, va med dom tills jag hade no... skit tråkigt, sen skulle Evelina tagga hem för hon inte mådde bra, stackarn! :( Aja, Jag, Sofia, Jossan och Emil är lite sär barn så vi fick sitta me Kärran ett tag och snacka om tidningar. KUL! Not. Sen vare bg på 4 pers typ, efter det drog jag ner i cafeterian med Sofia och Jossan och laddade mobilen, sen kom Ronja till min skola så hon, jag och Jossan drog till stadsparken ett tag, sen skulle Jossan träffa sin lilla bebis Hahaha så söt! Så jag och Ronja va kvar ett tag, taggade hem nån timme efter och nu sitter jag här med godis och Energidricka, 2 ST TILL PK I KYLEN FETT LYCKLIG VAD?! Nej nu ska jag fan träna.. eller snart, vi hörs bitches!


ta mig tillbaka.

Under denna tid har jag lärt mig så mycket om livet

Nu under kvällen ( eller ja, nu mer mot natten kanske ) har jag pluggat. Gjorde vg uppgifterna i no'n. Vilket jag bara satsar g i. Det var väll bra gjort av mig? Nej nu ska jag inte låta som värsta egot. Nu ska jag fortsätta snacka med fina människor. Och nej, det är egentligen ingen idé att jag går och lägger mig nu, jag somnar ändå inte på några timmar. Fast man kanske kan försöka?


Lite nice things från ginatricot

Ja det skulle ju sitta fint nu till sommaren. Men jag har ett stort problem.
Vart hittar man SNYGGA klännignar? Till avslutningen tänkte jag..





Jag kommer aldrig någonsin förlåta dig, för allt du har gjort.

Så har vi nationella imorgon i matte, igen. Åh vad jag inet orkar jag hatar matte, verkligen hatar det. Suger på det och allt så det kommer verkligen gå åt helvete. Efter skolan drar jag ner på stan med Felicia L ett tag. Riktigt nice. Aja hare bra nu.

Tror det blir det här imorgon..

10 maj

No school today. Evelina drog inte heller dit, egentligen ska jag till sjukhuset idag men vet inte om jag pallar, seriöst. Sitta där inne när det är 35 grader varmt ute. Nej det finns inte i min värld. Nu har jag iaf legat ute och solat och mina ben är fett bruna.. typ. Så äre väll nån som är brunare så ser jag ut som en snöboll bredvid den som vanligt :o Aja, ska nog ut igen, ciaaaaaao...

om en månad är det över.



















synd att man inte kan lägga upp vissa bilder..

haha typ.. aj


JA, JAG SKA GÅ OCH LÄGGA MIG NU BROR.

Nu är jag rädd för att falla tillbaka, det får inte hända

Sprang 7 km utan paus.  Trodde aldrig jag skulle palla but I did. Så nu sitter jag här fett skabbig men brände väll lite fett iaf, hoppas jag. Nu ska jag ner och duscha sen äta ngt. Vi hörs!


Det är så skönt att du inte finns i mitt liv

Har legat ute och solat i en halvtimme, pallade inte mer. Nu ska jag bara sitta här och ta det lungt, kl 6 drar jag ut och springer. Och juste kollade aldrig upp mitt cp finger idag, får göra det imorgon eftersom det fortfarande gör ont och det knäcks.. nått ligger fel tror jag. Fast det syns inget? Aja vi höörs!


Nej jag fastnar som sagt inte på bild idag, och jag ser fett tjock ut, som ALLTID på bild.
Aa vilka jävla komplex jag har.
Men det får ni leva med!

9 maj

Om exakt en månad får vi sommarlov. Kommer fan sakna kunskap som FAN. Men iaf. Dagen var rätt nice. Först bg, sen satt jag och snackade med Evelina, så jävla glad för att jag fick lära känna dig. Vi drog ner och åt, efter det drog vi till syv, gymnasie skiten för er som inte vet vad det är. Så nu är det klart. Sen skulle hon tagga och möta Albin så jag drog till gamla kunskap och träffade frida först, vi köpte glass och satt oss på gräset med Anneli, snäll tjej det där :) Öhh.. vi drog vidare och mötte upp Ronja så drog vi till stadsparken och satt där i nårra timmar tills vi slutade. OCH JAG PLUGGADE. Fixade no uppgiften. Aa sen drog vi hem, och nu sitter jag och äter pastasallad och energidricka. Sjukt nice! Sen ska jag springa ikväll. Ååh älskar värmen! Fast vi ska va på studenternas imorgon, bajshora. Fast jag ska inte va med, men jag ska komma. Måste fan träffa Evelina så ofta som möjligt nu medans jag kan. Åh kommer sakna sönder henne.. ♥


ursäkta fjortishanden... men jag fastnar verkligen inte på bild idag ;o

Kom ihåg mig då

F*tta vad allt suger på söndagar. Har inte gjort ett skit idag.. Så snart drar jag ock köper godis eller ngt och tröst äter. Nice va? Fast nä ;) Och vi har typ idrott imorgon jag jag ska va med, om det inte är ngt tråkigt. Men vi hörs!


så seriös bild, verkligen!

8 maj

Asså vadå söndag? Vart fan tog helgen vägen :( Bajs. Aja ska försöka sola idag, lite färg måste man ju få liksom. Sen ska jag plugga om jag hinner. Berättar mer om dagen sen. Ciao.


bebiiiis

Snart 3 veckor åt helvete

Svär på allt jag kommer inte klara mig utan dig.
Men jag släpper dig nu, innan det är försent.
Hejdå.


Tonight i'm fucking you

Baam kom in nyss. Jag och Evelina har väll gjort allt möjligt, cyklat till pizzerian, drog till skolan och klättrade upp på taket. Drog hem till henne, dunka musik i husvagnen, drog till skolan igen och va där ett tag och nu sitter jag här, skit ful och skabbig. Nej nu jävlar ska jag äta ngt, ciao!



såååååå seriösa....

7 maj

Dagen blev inte alls som planerat. Alla som skulle träffa mig och Ronja dissa oss. Så vi blev på fett dåligt humör och stannade hemma istället. Jag och pappa drog iaf till stan ett tag, jag skulle ha en ny perfym och ja jag hittade en. Efter det tagga vi hem typ, då fick jag ett sms av Ewelina, hon ville träffa mig så hon är dagens räddare. Vi har typ gått runt och snackat.. vill dra till hallen men lack det är stängt. Får flipp. Aja, hon kommer tillbaka snart och då drar vi ut igen. Ciao!


2009 pose, aa nått sånt.

Fucking test

Namn: Jenny Ahlström.
Smeknamn: Blondie.
Bor: Uppsala.
Syskon: 2.
Ålder: 16.
Ögonfärg: Blå/grå?
Längd: 1.68 typ.
Sko storlek: 38.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Hårfärg: Brunt.
Födelseort: Uppsala.

DAGENS:
Låt: Follow me.
Saknad: Sjukt många.
Kläder: Shorts, linne, tröja, underkläder.
Göra sen: Fixa mig, stan tror jag.
Godiis: Energidricka.

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om godis: Tröttnat.
Hur många gånger i veckan äter du godis: För många.
Äter du oftast nyttig mat: Haha nej.
Tycker du att du själv är söt/snygg: Nej då.
Brukar du skratta för dig själv: Ja.
Du ger mycket komplimanger till andra: Jadå.
Är du nöjd med ditt förnamn: Varför va missnöjd liksom?
Tycker du att du själv är smart: Hahahaha inte direkt va.
Vad är det sämsta hos dig: Humörsvängningar.
Vad är det bästa hos dig: Ööh javenne?
Har du bra självförtroende: Nja.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn: Fråga inte.
Du tycker om att vara med det andra könet: Ja.
Känner du dina grannar: Aa, dom till höger.
Gillar du skolan: Nej.
Har du någon gång skolkat: Men ja.
Spelar du något instrument: Nej.
Sporter/aktiviteter har du gått i: Dans, handboll, fotboll, innebandy, ridning, simmning, aa det mesta asså.
Har du några tatueringar: Nej.
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag: Så fort jag ser en spegel.
Tycker du om djur: Ja, så söta.
Vill du gifta dig: Nej.
Vill du ha barn: Nej.

BRUKAR DU...
Sova: Yes.
Ta mediciner du inte borde ta: Nä.
Snusa: Nej.
Klä dig i svart: Hell yeah.
Lita på folk: Har svårt för det nu.
Drömma mardrömmar: Haha det händer.
Gå i skolan: Ja.
Gå i kyrkan: Nej.
Ljuga: Neeeje.
Vilja dö: Haha ibland, men inga seriösa tankar.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja.
Skolkat: Ja.
Sovit utomhus: Det med.
Sett en död människa: Nej!
Rökt: Ja.
Snusat: Ja.
Använt droger: Big no.
Druckit alkohol: Ja.
Druckit så mycket att du har spytt: Eheheh nu tar vi det lite lungt här va.
Retats: Ja.
Gjort bort dig rejält: Haha jaa...
Varit medvetslös: Tror jag inte?
Strulat med nån riktigt ful: Ja.
Strulat med fler än 50 pers: Nej.
Strulat med fler än 10 pers på en kväll: Nej.
Gjort något riktigt dumt: Yeas.
Gjort något du verkligen ångrar: Ja som fan.
Varit nykter på nyårsafton: Ja.
Åkt ambulans: Don't think so?
Åkt polisbil: Ja.
Gjort nåt olagligt: Ja.
Blivit polisanmäld: Inte vad jag kommer ihåg?
Slagit ner någon: Hahaha ja, men inte allvarligt.
Skämts över dina föräldrar: Men ja.
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja.
Dricker du: Inte ofta asså.
Vilka kläder sover du i: trosor och en stor tröja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Ja.

HAR DU UNDER DEN SENAST MÅNADEN
Druckit alkohol: Ja.
Rökt: Maybe..
Snusat: Usch.
Tagit droger: Nej.
Kysst någon: Nej.
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Nä.
Sovit bredvid någon av samma kön: Öh det tror jag.
Badat utomhus: Nej, måste fan göra det snart.
Bakat: Nej.
Velat dö: No.

ÄR DU...
Snäll: Som fan.
Snygg: Nej.
Söt: Nä.
Kort: Nej.
Klantig: Men ja, sometimes.
Vig: Inte det minsta.

THIS OR THAT
Cider/öl: Cider.
Pepsi/cola: Cola.
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar.
Tv/film: Film.
Gitarr/trummor: Gitarr.
Adidas/nike: Adidas.

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel: Jadu, jag vet inte.
Vad tycker du om kärlek: Fint.
När kramade du någon sist: Igår.
Har du svårt för att bli kär: Lättare nu för tiden, eller asså att gilla ngt iaf. Kär vet jag inte.
När fick du senastaste komplimang: Igår.
Har du hånglat med någon av samma kön: Nej.

Badade nyss..

.. Ibland är jag så sjukt glad att du finns älskade älskade badkar :'') ♥
kolsvart i rummet och tända lampor i badkaret, med bubblor också.. jag förtjänar fan det efter att ha pluggat ett tal i matten.



Jag älskade dig

Jag hatar spotifyyyyyy på riktigt. Dom fixade det för att stoppa nerladdning. Fattar dom inte att folk kommer börja nu igen? Hahahahahahahaha cp.
Imorgon blir det iaf stan, ska träffa massa folk men vad som händer vet jag inte. Vi får se helt enkelt.
Ciao!


6 maj

Bäst idag med Evelina. Det började med att vi skulle tvätta händerna på toan, aa det slutade med att vi skulle ha mittbena och att vi stog ochj skrek där inne med våran förjävligt sjuka humor. LOOOVE IT. Vi träffade även Adam, han kom och åt i våran skola som vanligt, haha skön kille. Sen gjorde vi inet så mkt mer, satt i en wb trappa och garvade åt ingenting. Sen skulle hon tagga hem :( Så jag mötte upp Ronja så gick vi till stan, jag köpte en keps mihi! Sen jordgubbar så satt vi oss på EMOBRYGGAN. Snackade om allt mellan himel och jord. Efter ett tag tröttnade vi så vi drog till bussen, träffade även Elias lite snabbt som jag inte har träffat på sjukt länge. Aja nu får ni en skit * host * snygg * host * bild på mig och min kära vän Evelina! ♥


bikbok



5 maj

Skabb dag. På riktigt. Nationella gick åt H-E-L-V-E-T-E. Kommer få ig - OM JAG HAR TUR. Så illa äre. Kunde typ inte ett skit. Aja, träffade Evelina, Therese och Felicia efter det, dom satt i cafeterian, så vi satt där till lunchen. Sen tagga jag och Evelina ut och mötte Adam, vi drog till ica och köpte massa skit mihihihiihih. Haha jag och Evelina betalar alltid åt varandra? Så söta vi ääääär. Sen skulle Adam tagga så jag och Evelina drog vidare upp till 5an så jag laddade min cp mobil och aa, sen slutade vi :)



varför ska ni alltid göra allt till drama för?
Och blanda in mig i skiten, orkar inte.

Släng dig i väggen, du är inte bättre än någon annan ;)

Bajs nationella prov imorgon i matte. Skiter i hur det går för mig, faktiskt. Haha bra inställning? Nej men kan jag inte så kan jag inte och är det mitt fel? Nej lärarnas! :)Mihi. Aa just därför måste jag gå och lägga mig nu så jag pallar imorgon. Puss hej.

Vafan är grejen?

Kan alla bara sluta spamma hela jävla facebook eller? Seriöst jag kommer inte svara på nån jävla antecknings skit, kommer inte svara på dom där jävla frågorna, som om det inte räckte med att man loggar in så är hela profilen bombad med massa skit, nu jävlar börjas det i chatten också. Acceptera bara att man blir lite irriterad. GO AND GET A LIFE.


4 maj

Aa nu är jag hemma, pappa hade köpt pastasallad och energidricka åt mig. GÖTT. Nej nu blev jag fan på dåligt humör från ingenstans :s hörs senare!



hahah lång arm? :o

In school

Ah vi slutar typ nu tror jag. Vi har bg men den är jag fan inte på hahaha. Skön jag är. Nej, men jag gjorde inte provet heller. Skit svårt, ska göra det en annan dag. Vi hade hemkunskap idag, ganska nice. Och nu sitter jag i Evelinas klassrum bredvid henne, ända rummet där ingen har bg nu fan. Vi taggar hem snart så vi hörs då ciao!

Bajskorv

Amen tja. Chill dag vafan. Drog till stan med Felicia efter skolan som sagt. Satt på donken ett tag tills Maxi och John kom, så drog vi med dom till max sen vidare till örat HAHA. Aa najs, sen till nån annan musik affär och sen vidare till stationen för Maxi och John skulle tagga :( Jag och Felicia stannade iaf en halvtimme till inne på centralen och snackade om allt. Glad att hon finns vafan. Sen blev det datorn direkt när jag kom hem då. Imorgon kanske jag träffar Louise, vet inte än mihi. Har typ no prov imorgon och jag kan inte ett skit. Sen har vi hemkunskap också, vilket vi alltid ska ha i falun men dom la in en extra gång? Vilket betyder att jag inte kommer kunna va med min kära vän Evelina på typ 2 timmar?! Jag dör :( Aja nu ska jag kolla runt lite på datan innan jag tvunget går och lägger mig för att orka upp imorgon. Vi hörs.



Genom kärlek och hat,
tårar och leenden.
Nu är jag tillbaka,
bättre än någonsin.

Skolan då förfan

Sitter här med Therese.. och Felicia en bit bort. Evelina drog för ett tag sen :( Och jag hade ph typ nyss. Vi snackade i hel grupp om nått skit. Fett social jag är, seriöst. Aja, jag och Evelina drog till stan på lunchen, träffade Adam. Han drog hit och åt hahahaha. Sen drog vi till ica och han taggade tillbaka till sin prao. Sen fick jag pms för en grej. Jag svär rör du mig så får du allt skylla dig själv! :) Aja, ska träffa Felicia L på stan snart. Så vi hörs när jag kommer hem och jag måste ta bort nu innan nån lärare kommer Ciao!


Mobilbloggar

Sitter i skolan Jao. Mkt pluggande * host * sitter på golvet med evelina, fast hon ska typ tagga nu :( aja, stan efter skolan. Och jag har damp på en fitta.. Nu vet alla :D

Tidsfördriv

WHO?
Vem är i rummet med dig: Ingen.
Vem fick du sms av senast: From tror jag?
Vem tänker du på nu: Inte en jävel.
Vem pratade du senast i telefon med: Pappa.
Vems hus var du i senast: Mitt eget just nu.
Vad sa du senast: " Ja käften innan jag höjer igen "
Vem önskar du att du var med nu: Det ni.
Vem är din favorit släktning: K bry.
Vem i din skola går dig mest på nerverna: HAHAHAHA.

WHERE?
Vart är din telefon: Bredvid sängen.
Vart är din mamma: Fråga henne.
Vart är din pappa: Datorn typ.
Vart sover du: I min säng.
Vart handlar du mest: Olika.
Vart fick du tag på tröjan du har på dig: Sov tröja :(
Vart åkte du senast med bil: Långt åt helvete.
Vart i ditt rum är du: Vid datorn.
WHAT?
Vad åt du senast: Mat.
Vad drack du senast: Cola.
Vad är de för färg på dina byxor: Har inga byxor på mig.
Vad är den närmaste saken som är blå: En lapp på min skrivare.
Vad gillar du mest med skolan: Evelina.
Vad är din favorit färg: Rosa.
Vad är din favorit hemsida: Facebook förfan.
Vad är ditt favorit sko-märke: Fredperry.
Vilken film såg du senast: Vet inte.
Vad hör du just nu: Fläkten.
WHY?
Varför går du i skolan? Känner mig lite tvingad till det.
varför går du i någon sport: I don't.
WHEN?
När är din födelsedag: 15 februari.
När köpte du senast nya byxor: Inte så länge sen.
När var senaste gången du tände ett ljus: Minns inte.
När var du senast i skolan: Idag.
När träffade du din pappa: Nån timme sen.
När duschade du senast: Nyss.
HAVE YOU EVER
1. Hånglat i mer än 3 minuter: Ja.
2. Sovit i en annan säng: Yes.
3. Hånglat på en bio: Nej.
4. Hånglat i skogen: Don't think so?
5. Tyckt att din kusin är het: Haha nej.
6. Sovit naken: Säkert.
7. Kört över hastighets gränsen: Nähärru.
8. Målat om ditt rum: Ja.
9. Dansat framför en spegel: HAHA, har jag säkert.
10. Fått hicka: Ja tyvärr.
11. Dumpat någon: Ja.
12. Stulit pengar ifrån en kompis: MEN NEJ?!
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat: Oh no.
14. Varit i slagsmål: Slagsmål och slagsmål.
15. Smugit ur ditt hus: Ja.
16. Haft känslor för någon som inte haft det för dej: Ja.
18. Hånglat med en främling: Yes.
19. Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar: Säkert.
20. Varit förälskad i en granne: N-E-J.
21. Struntat i skolan för att göra något roligare: Många gånger.
22. Sovit i en säng med någon av samma kön: Ja.
23. Sett någon dö: Nej.
24. Varit i ett plan: Maybe Baby.
25. Kysst en bild: Näej.
26. Sovit till 3: Ja.
27. Älskar eller saknar någon just nu: Så otroligt.

2 maj

Cp dag. Fast det har alla säkert märkt. Har inte pluggat ett skit idag fast jag var med på idrotten, sprang spåert och jag kom inte sist den här gången! Stolt som fan. Efter skolan drog jag hem skit snabbt, sen iväg med pappa och köpte massa grejer.
Bilder..


Bara för att.


hårspray och värmeskydd


Sminkborttagning

+ godis

Mobilbloggar

Åh vad jag hatar den här dagen. Fyfan vad det blåser, jag kommer fucking dö jag pallar inte. Och kul att man ser ut som ett jävla fucktard också. Sen är det kallt som fan och jag kommer komma försent till fitt skolan för att bussen var 20 år sen. Och nu försvann teckningen också så jag får sitta här i 750 år till innan jag kan pubilicera skiten. HEJDÅ.

Alla dessa dagar har blivit till minnen

Damp hor söndag, skolan börjar imorgon och jag pallar inte. Har inte varit där på skit länge men måste verkligen gå imorgon. Ska Försöka plugga också eheheh för se hur det går. Aja, ska väll lägga mig i sängen och smsa eller nått nu. Ciao!



ren spegel

1 maj

Det var ovanligt lätt att gå upp imorse. Jag är faktiskt förvånad. Aja, nu har jag precis fixat mig, drar iväg med vänner snart, vi blir väll inte borta så länge. Hörs!



fett gammal bild.. :(

RSS 2.0