Boring

Hur gammal är du? 15
Är du singel? till 100%
Är du lång? ja
Vad har du för färg på ögonen?
blå/grå
Hur lång är du? typ 168?
Har du msn? jaklart

Har du mer än 20st kontakter i kontaktlistan på din mobil?
yes
Vad vill du ha nu ? sommarlov
Har du några djur? yes

Vad längtar du till nu?
sommaren
Går du på någon sport?
nej
Fick du senast sms ifrån? Evelina

Är du trött nu? Inte så..

31 januari

Aa fett jobbig dag. Först hade vi bg, sen direkt efter so.. skit jobbigt fast jag satt och spelade under hela föreläsningen. Sen hade min lärare tänkt att jag skulle äta på 10 minuter, för sen skulle jag till gamla kunskap och ha tyska, och halv 12 började syv grejen och liksom DÅ slutar tyskan. Sen ska man hinna tillbaka också. Så jag smörade lite och slapp skiten, sen var det svenska, nån grejs inför nationella proven i svenska. Hann nästan klart. Ska stanna efter skolan imorgon och fixa skiten. Sen blir idrotten flyttad till klockan 1 istället. Så vi hade med 9G också. Inte så farligt. Bara teori. HATAR när man har fasta lektioner som alla ska gå på. HATAR. Är inte van vid det:(
Men aa efter skolan stannade jag och Evelina kvar till kl 5. Omogna som vanligt, snackade med lärarna i cafeterian. Sen upp till datorerna och kollade facebook lite snabbt, sen hem. Bussen va jävligt sen också. Aja, ska duscha och grejer nu, känner mig skit skabbig och har gjort hela dagen pga mina fula kläder och mitt jävla hår.

Outfit


Summer feelings..

Låtar som spelades en aning för mkt i sommras.

Bad day

Ja nu är väll det roliga slut antar jag. Dags att börja deppa lite till inför imorgon. Och som vanligt finns det inget fint i garderoben, inget. Men imorgon ska jag iaf få något gjort i skolan. Jag skulle ju skärpa mig. Aja men vi hörs!
bild från dagen, dålig.

Jag är egentligen glad över att det tog slut

Sha! Jag och Ewelina drog till pizzerian ett tag. Satt där och tjockade oss, så nu har jag väll gått upp några kilon. Men det är bra, då har jag iaf gjort något av dagen. Nu ska jag bara städa rummet, sen är jag rätt nöjd.
oseriösa som vanligt.

Du får mig alltid på bättre humör

Skola imorgon igen då, känns inte bra alls. Helgen gick för fort. Imorgon börjar vi halv 10, det ska jag försöka komma ihåg. Först har vi tyska, sen no tror jag, nån ws och sen idrott. Ska inte va med som vanligt men ska gå dit iaf. Så får jag ju betyg. Sen ska jag hem direkt. Aja, ska försöka få tag på Ewe nu, hörs!

8 dagar kvar

Fett skönt och åka till falun, komma bort från det här ett tag. Ska inte sitta vid datorn på hela veckan. För det man inte vet mår man inte dåligt av. Och det är ju på datorn man får reda på grejer. Så aa fett skönt och komma dit, sista gången då tyvärr, jag längtar.

30 januari

Sha! Jag vaknade rätt tidigt idag faktiskt. Halv 10! Gick direkt upp och gjorde frukost så nu kommer jag inte va hungrig på hela dagen. Haha, men iaf gick upp på rummet igen och kollade på tv. Sen har jag suttit här, har precis fixat klart mig. Idag ska jag plugga, eller ska börja med det nu på en gång, sen ska jag stöda rummet. Hörs!

Dag 21 - Min favoritplats

Har egentligen ingen. :o

Nu kan du få mig så lätt

låteeeeeeeeeeeeeeeeen

29 januari

Okej dålig uppdatering och jag har glömt bort att plugga helt. Så ska göra det snart. Sen ska jag tagga ut med nån, fett varmt inne. Aja hörs!
when the drugs don't work no more you get high on life,
that's what they say when you feeling down.

Dag 20 - Mina rädslor

Spindlar, ormar och grodor. Hatar dom mer än något annat, livrädd. Jag kan seriöst börja gråta om jag ser en spindel, spelar ingen roll vart jag är. Skämmer ut mig som fan iaf haha. Samma sak gäller ormar och grodor.

I gotta leave it all behind now

Jag hade glömt att du en gång betydde världen för mig.
Jag hade glömt hur lycklig jag var med dig.
Jag hade glömt känslorna jag hade,
och tiden när det bara var du och jag.
Jag hade lärt mig att inte tänka tillbaka.
Men minnen är minnen, och tänker man på dom så kommer allt tillbaka.
Jag som hade kämpat så hårt, och kommit så långt.
Det är därför man aldrig ska tänka på minnen.
Men jag vet att du innerst inne saknar mig, och vill ha mig tillbaka.
Och det är det som gör mig lycklig just nu.

Dag 19 - Min favoritartist när jag var liten

Britney Spears lätt, haha va typ besatt. Nu för tiden lyssnar jag inte alls på henne, men kollade på henne när hon va i stockholm sommaren 2009. Mest för att jag lyssnade på henne så mkt innan. Det finns en bild på mig, Tess, Natta och Neah på hennes facebook från den dagen !

28 januari

Dagen var rätt okej. Började med en övning/förberedelse in för nationella proven i svenska, vilken del vet jag inte hehe. Det gick ganska bra. Sen hade jag ingenting på hela dagen, så jag har mest chillat, sen bg på slutet. Efter skolan drog jag och Evelina nar på stan, träffade Elin och Emmelie lite snabbt, sen satt vi utanför donken och åt cheeseburgare, fullt där inne. Aja då kom iaf Dommi och gjorde oss sällskap ett tag tills vi skulle tagga. Vi kollade på kläder sen hittade jag en skit fin tröja på ginatricot men hade såklart inte pengar med mig. Så sen när jag och Evelina skulle tagga så sa jag åt pappa att åka till gränby och möta mig där. Då fick jag tröjan och en ny foundation. Aa sen köpte vi godis och sånt skit och nu kom jag precis hem. Ser inte fram emot det här alls, ska plugga hela helgen. :(

I hear you now

Fredag imorgon, så jävla skönt med helg sen. Ska fixa klart lite grejer, åka till stan nån dag och köpa massa skit och bara ha tråkigt haha. Sen är det en till skolvecka och veckan efter åker vi till falun. Och nästa helg är bokad med Evelina, hon sover här så fixar vi grejer till falun. Vi måste ju överleva veckan. Men iaf. Nu har jag precis duschat och resten av kvällen spenderas vid datorn och tv'n. Hörs!

27 januari

En av dom sämsta dagarna hittills. Först hade vi bg, sen gick jag och Jossan ner i cafeterian i en timme tills musiken började, hade det i 2 timmar. Jag kände mig ganska stolt, skakade ett sånt där egg hela lektionen nästan. Men eftersom min klass är lite som den är så spelade ingen i takt. Alla höll på för sig själva. Jag och Sofia pallade inte va kvar där inne så vi gick ut och satt oss i ett grupprum och snackade massa. Iaf sen ringde Lovisa tror jag de va, till Sofia och sa att vi skulle komme tillbaka till lektionen för att vi skulle skriva låtar? Så vi blev indelade i grupper, och min grupp va klart bäst haha. Kommer seriöst börja garva när vi ska sjunga den där in för hela klassen. Ingen seriös nu då. Aja, sen var det lunch, åt inget. Jag och Jossan satt oss på 2an ett tag tills min klass skulle till ungdomsmottagningen kl 1, sen efter det slutade vi så jag drog hem direkt.

Dag 18 - Det här får mig att gråta

Kärleken faktiskt, eller mest. Det finns så sjukt mkt mer egentligen. Eller inte som får mig att gråta.. det är bara om det är ngt stort. Men jag skulle säga kärleken just nu.

Just look at me - I’m limited

Ganska sådär jobbig kväll också. Nu ska jag göra klart stegtestet i matte så jag kan redovisa skiten nån jävla gång, sen ska jag göra svenskan i helgen så jag har det klart tills på måndag. Samma med Engelskan. Palla, aja hörs!
ja det är mörkt i mitt rum.

Dag 17 - Det här får mig att må bättre

Vännerna.♥

26 januari

Dagen sög. Jag kom till skolan typ 9, mötte Evelina på 2an och gick direkt ner till caféterian. Där satt vi till halv 10 typ, jag gick upp och lämnade mina grejer och då sa Carro att jag hade svenska men det sket jag i och chillade istället. Evelina sket i sin engelska också. Sen dissa jag bilden också, men gick på Evelinas bild lektion på eftermiddan istället. Och min lärare har inte sett mig idag. Eller jo, blev haff av 2 lärare samtidigt. Har inte varit på idrotten heller eheheh. Fick ganska mkt skit på samma gång precis när jag skulle tagga hem men som tur var så räddade Evelina mig med att säga att vi hade bråttom ;) Så vi drog. Och nu är jag hemma ohyeah.

outfit


dynamite

SHAA. Värdelös kväll, vet inte vad jag ska göra. Pallar inte göra ngt egentligen. I helgen måste jag köpa massa kläder. Kommer liksom inte kunna köpa ett skit i falun utom massa jävla godis och sånt. Och helgen efter sover Evelina här, vi måste fixa massa skit inför falun. Så vi överlever liksom. :( ♥

Dag 16 - Det här får mig arg

Det finns inte så mkt som gör mig arg egentligen. Men det jag kommer på just nu är väll falska människor. Såna tål jag helt enkelt inte. Men tyvärr finns det många av dom. Dom som snackar skit om sina egna kompisar också. Haha gud, skrattretande. Aja, sen finns det säkert så sjukt mkt mer bara att jag inte kommer på något just nu.

25 januari

Det där tidsinställda inlägget gick ju bra haha. Kanske kan köra några såna emellanåt. Men iaf, dagen var helt okej och jag har skött mig rätt bra också. Gick på bg'n på morgonen OCH slutet, so föreläsningen och tyskan, till och med ws innan. Fett bra jag är. Aja, efter skolan stannade jag kvar ett tag också och skrev ut matten. Evelina skulle ladda sin mobil också så vi satt i 8G's bg rum. Snackade med Philip och Yacin  ett tag, haha Philip med sin sjuka humor HAHAHAHAHAH. Snackade även med Linnéa i tele ett tag, så skönt att nån förstår en! Aja efter skolan drog jag och Evelina ner på stan, jag köpte puder och sen tagga vi till donken och sen hem. Och Wille fyller år idag också, så aa grattis :)

TIDSINSTÄLLTINLÄGG

Bara för att kolla hur det fingerar haha. Då tar vi dagens outfit på en gång..

Dag 15 - Mina stora tre mål i livet

Just nu har jag inga mål faktiskt haha. Tar allt som det kommer, men jag vill ju inte sova på gatorna och grejer i framtiden. Jag ska iaf bo i ett hus. Jag vet inte vad jag vill längre. Förut ville jag bli frisör men nu vet jag inte. Man får ju inte så jätte bra betalt satt.. Aja, vi får allt se. :)

sorgligt det där..

Haha men gud, lägg bara ner nån gång. Mitt namn kommer också med i allt du säger så varför ens hålla på och jag skiter i. Det är mina vänner du snackar om också. Då bryr jag mig.


24 januari

Sha! Dagen var helt okej men sög rätt hårt ändå. Det kunde blivit bättre. Aja vi började tydligen halv 10 idag men typ ingen visste det så mer än halva skolan kom 10, jag ingick där dårå. Eheheh. Jag träffade Evelina direkt, dissade henne efter en halvtimme när min tyska började. Och tyskan var helt okej den med, tills vi skulle gå då fick jag lite utbrott på en viss person, nämner inga namn men jag tänkte inte riktigt på vad jag sa just då hehe. TYCKER JAG HADE ALL RÄTT I VÄRLDEN ATT SÄGA SÅDÄR :) Men iaf, sen gick jag till Evelina igen och vi fick ryck när vi sån några som borde hålla sig borta från oss så vi gick till ica. Köpte lite goda saker där vavava. Ingen anorexia här inte eheheh. Men iaf, vi gick tillbaka till skolan med största paniken efter ett grupprum men såklart hittade vi inget så vi satt oss på 5an och åt och såklart kommer 7orna och tjallar ner oss men fick vi nån skit? Nej! :D Aja sen hörde vi några komma i trappen så vi fick största paniken och sprang in i ett grupprum där vi trodde det satt folk men som tur var så var det tomt, där inne satt vi och snackade skit i en timme tills vi slutade. Eller jag hade idrott men jag drog till gottsunda istället och hämtade min efterlängtade laddare till mobilen, sen drog jag hem direkt och nu sitter jag här.. Jobbig dag :( ♥
Snygga bilder jag vet, not. Men kunde inte se bättre ut maha.

jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut

Jag hatar måndagar även fast det är den skönaste dagen egentligen. Okej då är det en hel vecka kvar i skolan. Men vi har iaf sovmorgon till 10, sen världens längsta bg på morgonen verkligen skit jobbigt.Sen har vi jävla tyska vilket jag hatar och suger på. SEN äre lugnt fram till 2 tror jag.. och sen har vi idrott till 3 för läraren är ju tillbaka -.- men det är ganska kul ändå när vi har honom. Han förstår liksom om man inte vill vara med på vissa grejer, han är ingen sån som tvingar än, vill man inet vara med kanb man få gå eller göra ngt annat. Bara man kommer till lektionen liksom. Så fucking skönt! Så jag ska börja gå på lektionerna igen :)

Dag 14 - Den här månaden

Öhh den här månaden är snart slut haha? Nej men jag vet inte. Det har gått fort iaf, det var ju inte länge sen det var nyår liksom? Ochj snart är det februari och då fyller jag år och då blir jag gammal. Ja jag har ångest. :(

23 januari

Jag hatar söndagar. Men iaf, igår åkte jag och mötte Elin på stan, vi gick runt i alla möjliga affärer i några timmar haha. Sen träffade vi Andreas och Erik vid åhlens och vi gick vidare till bion och väntade på att deras film skulle börja och då drog jag och Elin till bussen, vi hann precis köpa powerking också. Och det var så skämmigt.. Vi hann inet skicka våra biljetter så vi gjorde det när vi va på bussen och precis när våra biljetter kom så började bussen åka så vi typ ramlade och såklart ska vi sätta oss längst bak också. Haha vi tänker inte ibland asså. Aja sen kom vi hem till Elin och efter ett tag kom Emmelie också! :D Vi åt och sådär sen gick vi till sunnersta skolan med Andreas och Erik och va ute i några timmar tills vi gick in igen. Ja sen va vi väll inne hela kvällen och snackade om allt mellan himmel och jord, tog massa bilder och aa :) Sen ut med Izzie halv 1 tror jag? Och som vanligt somnar jag och Elin först haha! Men det var sjukt kul igår. Och idag vaknade vi runt 12 kanske? Och jag drog hem vid 2. Och när jag kom hem duschade jag direkt och nu har jag precis städat.

Welcome back black life

Jag är lite såhär brunett igen, mihi :D Har saknat det. Sitter med färg i håret just nu och mitt ansikte och nacken blev ju också färgat en del.. Eheheh. Aja, sen ska jagh packa och sen åker jag till stan och träffar Elin, sen vidare till henne och så sover vi där, mihi :) Och Emmelie kommer också! ♥

Dag 13 - Detta ångrar jag

( kör dag 13 nu eftersom jag antagligen inte hinner imorgon.. )

Det jag ångrar mest är nog att jag har gått mkt efter vad andra tycker, och inte gjort som jag själv vill. Har alltid låtit andra ta beslut men det börjar bli bättre nu faktiskt. Jag har varit väldigt dålig på att säga nej också och typ verkligen " nej kan jag verkligen ha på mig det här, folk kommer ju kolla lalala " Men som sagt det var mer förut. Men jag ångrar verkligen att jag var så en gång i tiden. För man ska ju antagligen göra det man själv känner för.
mitt svarta hår :(

face down in the dirt she says, this doesn't hurt

Kul att det inte blir som man vill.. typ bara jämnare, men jag pallar inte bleka det mer nu :(

lips of an angel

Sha. Nu sitter jag med färg i håret igen och det kommer inte bli lyckat. Så jag tror jag får färga några gånger till efter det här, blir det inte bra då så ger jag upp och skaffar svart igen haha. Det typ.. bränns. Aja, idag fyller Hanna år så ja Grattis till dig om du läser :) Ska dra till henne om en timme typ! Men ni får ha det så bra nu så ska jag äta och sen tvätta ur skiten om en halvtimme typ. Höörs!

hejdå fuckface! ;)

Nolife rubrik eller vad. Jag gick inte till skolan idag pga mitt jävla hår. Ska till stan alldeles strax och fixa till det. Sen ska jag kanske till mamma idag, och då sover jag hos Elin imorgon! :D Aja jag var iaf på min gammla skola att tag idag. Haha fan va sköna dom är där asså. Saknar det. Men det var iaf kul och träffa dom igen. Och ska tillbaka snart igen och hämta Ewelina HAHA. Sen följer hon med mig till stan ;)

Dag 12 - Min favoritfödelsedag

Jag vet inte, det blir väll den här när jag fyller 16, hoppas jag!

I love you..

..but you can't save me

ängel

Här får du en fet länk Ewelina! www.ewelinasplace.blogg.se
Hon ska me mig och köpa hårfärg imorgon maha :)

missfärgat

bilden säger väll allt.. eller? Haha men ska köpa mer färg imorgon så hoppas det blir lyckat..

20 januari

Shena. Just nu sitter jag här med färg i håret. Har en konstig känsla av att det här inte kommer se bra ut. Isf skiter jag i skolan imorgon, fett skämmigt. Aja vi får se. Annars tror jag att jag kan gå och då kan jag sova hos Elin också! men nu ska jag typ tvätta ur färgen.. vågar man.. resultatet får ni se sen.
Byebye black life.. :(

Dag 11 - Mitt favoritminne

Mitt favorit minne måste vara hela sommaren 2009 faktiskt. Okej jag va fjortis men det kändes som det hände mer då. Hade faktiskt skit kul den sommaren.

.. hjälp

Okej jag köpte hårfärg idag men fega ur  när jag precis hade tvättat håret och torkat osv just för att jag skulle färga. Men liksom jag vill inte att det blir fel eller typ gult. Hjälp nån? :(

bara för att du är den bästa

Nu har jag typ fixat klart mig. Nästan. Och jag har verkligen ångest, har bestämt mig för att inte färga mitt hår direkt. Men sla köpa färg idag och testa på mitt gamla löshår, satt det inte blir skit konstigt eller ngt. Aja, då får jag ju iaf träffa Felicia också. I miss her. Och min blogg suger hårt nu.
Världens finaste. ♥

Dag 10 - Mina drömmar

Jag har inte direkt några drömmar sådär. Vill iaf lyckas i livet, skaffa ett bra jobb och ett hus nånstans. Okej det kanske inte är så kallade drömmar men nej jag vet faktiskt inte.

Jag ropar på hjälp, även om jag skrattar

Dagen har varit helt okej faktiskt, bortsett från att jag har hostat sönder. Så nu när jag hostar gör det skit ont. Jag vet inte varför haha. Aja, jag har iaf damp på en.. ska inte nämna några namn men va tvungen att få ut det. Och imorgon ska jag som sagt till stan med Felicia L ett tag, jag längtar. Det var riktigt länge sen jag va med nån nu efter att jag har varit sjuk, inte frisk än men aa det är bättre. Senast i fredags på kvällen i 5 minuter med Ewelina för hon va så snäll och följde med mig ut när jag mådde som allra dåligast och inte kunde ligga inne på rummet för det var så varmt.. haha :(

So much of me is what I have learned from you

Ljusa slingor till helgen, tror jag. Ljusbruna slingor. Trött på mörkt hår nu. Sen måste jag köpa nya kläder också, och skor. Ja missnöjd chey, det händer ofta, eller alltid. Nej men seriöst. Vi har ju hemstudiedag imorgon och eftersom jag inte har ngt att jobba med så.. ledig chey! Nej driver, jag ska läsa klart den där boken, sen ska jag till stan med Felicia, till ungdomsmottagningen.

Dag 09 – Den här veckan

Den här veckan kommer gå åt helvete haha. Har ju inte varit i skolan för att jag är sjuk. Har ångest som fan för det. Inte direkt det man har drömt om.
Har inte jobbar hemma heller, för jag har hela skiten i skolan. Men imorgon har vi ju ändå hemstudiedag satteh, samma sak på torsdag. Sen får vi se hur det blir på fredag. Aja. Det är väll allt jag kan säga om den här veckan. Gör allt för att bli frisk också.

hårfärger genom tiderna..

Starkt sugen på att fixa blont i sommar, mörkblont asså. Min naturliga hårfärg. Fast är det värt det? Vet att jag kommer färga brunt sen igen.. :s

Jay Smith - Dreaming People

Älskar hans rööööst :o ♥

I just want you back

Jag mådde inte alls bra imorse när jag vaknade så jag bestämde mig för att vara hemma idag. Hade fortfarande feber då men vet inte om jag har det nu, det känns inte så. Men iaf jag var inne i stan för ett tag sen och hämtade medicin så det blir nog skola imorgon. Sorgligt nog. Nej då. Sen har vi 2 hemstudiedagar till den här veckan. Onsdag - Torsdag. SÅ FUCKING SKÖNT. Aja ska duscha nu, känner mig rätt skabbig.

Dag 08 - Mina syskon

Jag har 2 äldre bröder som heter Joakim och Niklas, båda är runt 20 år och har flyttat hemifrån. Lite tråkigt faktiskt. Btw så har vi inte samma pappa så vi är ju bara halvsyskon. Förut bråkade vi rätt mkt men det är bättre nu, nu gör vi typ aldrig det längre. Niklas bor typ i Malmabacke/Valsätra och Jocke bor i Salabacke, om man fortfarande bor kvar där. Det vet jag inte. Aja finns inget mer att säga typ..

I never wanted nobody else

Hej alla friska människor som har ett sååå mkt bättre liv än mig! :) Aa vad har jag gjort idag, dejtat sängen skulle jag säga. Vaknade typ mitt i natten och mådde skit dåligt, låg vaken tills pappa vaknade runt 9 kanske. Han har fått en jobbig dag pga mig. Så övrigt har väll dagen gått väldigt långsamt. Jag vill gå till skolan imorgon. Jag vill verkligen. Men tror inte det blir av om jag ska vara ärlig. Blir nog inte frisk över en natt men jag hoppas verkligen. Vi börjar ju 10 imorgon. Men aa mår jag fortfarande lika dåligt så blir det sjukhuset och ja jag är van så jag skiter i. Men nu har jag skit ont i ryggen av någon anledning och allt typ... snurrar? Så vi hörs väll..
kärlek.

Dag 07 - Det här hade jag på mig i dag

Mjukisdress.

I want my life back

Det kommer inte bli bra uppdatering alls idag, är sjuk och det är allvarligt. Vet inte hur länge men aa då vet ni det iaf, sjukhuset imorgon ohyeah. Ah nu ska jag lägga mig i sängen och dö lite till. :(

just try to let me down

Tjejen som sitter här vid datorn mår bra igen. Har bara tagit en alvedon ( bruker ta mer ) Har inte ett dugg ont i huvet, är inte trött, fryser inte och är på crazy humör igen.
fjorrebarn

I slutet förlorar vi alla, försök vinna mot döden.

Jag fattar inte varför folk tror dom är så mkt bättre än alla andra. Det är ju som att alla har olika värde. Visst man kan va bättre än andra på något. Men alla andra är också jävligt bra på ngt dom du suger på. Och varför ens jämföra sig? Finns det ens ngt att skryta om. Jo visst, jag vill se dig skryta sen. När vi alla ligger i graven, för då kanske man inser att man inte var så mkt bättre än någon annan och då spelar det ju egentligen ingen roll vad man har gjort. För då är vi alla förlorare. Så sjukt pinsamt.
Och ja jag har fucking fitt damp.


What's wrong now?

Nej jag träffade aldrig Evelina idag för hon har fortfarande inte svarat på sms och det ä ju lite sent nu plus att jag inte mår bra alls haha. Så vi träffas i skolan på måndag istället om man ens går dit men det tror jag. Ska göra allt som krävs för att bli frisk. Sen ska jag träffa Felicia L på måndag också och hon ska följa med mig till ungdomsmottagningen och fixa ppiller och NEJ det gäller INTE snuskiga anledningar så ni vet. Och juste, mamma smsade för ett tag sen och sa att vi ska åka till Grekland i Maj och jag hoppas verkligen att det blir av den här gången, mycket nationella prov då och grejer. Men aa jag skiter i. Jag SKA dit.
missing..

dag 6 - Detta tror jag händer efter döden

Ja vad ska man säga, har tänkt på det många gånger men har inte kommit fram till ngt speciellt. Men jag tror inte att man bara ligger där i jorden och ruttnar, det också kanske. Men något måste ju hända? Jag vet faktiskt inte.

Men någonstans fanns ändå strålar av ljus.

Perfect. Nu känner jag att jag börjar bli sjuk också. Typ förkyld/ont i halsen och grejer. Alltid så. Men jag ska träffa Evelina idag ändå. Men iaf nu har jag precis duschat och väntar på att Evelina ska svara på sms.
nolife tjejer

15 januari

Om exakt en månad fyller jag 16. Inte nice.. jag blir äldre, vill va 15 livet ut. Men iaf vad ska jag göra idag? Jo jag får lite fritid från pluggandet så jag drar till stan och träffar Evelina och vi ska göra lite olagliga grejer. Nej jag driver. Sen kanske jag ska träffa Linnéa också ♥ Men vi får se. Nu ska jag iaf duscha, hörs.

you had a bad day

Skit kul helg btw, måste vara hemma och plugga. Jag ska fixa so'n så inte det ligger ogjort sen och sen måste jag bli klar med hemstudieuppgiften tills på måndag och sen försöka med ett steg i sv/ma/eng. Pallar inte hamna efter mer nu än vad jag redan gör...

tuffing.. fast ne.

Jag tog hål i örat.. själv.. nyss. Och så nojjig som jag är så måste jag ha allt det här. Jag är livrädd för nålar och ändå gör jag det? Det är lite grymt, fast det är mina åsikter, alla tar ju hål i läppen och grejer själv, så jag är inte så tuff ändå om man ser det så. Eheheh..

dag 5 - Skolan

Okej. Som dom flesta säkert vet så går jag på kunskapsskolan Uppsala Norra. Kan ju inte direkt säga att det är ngt fel på den. När jag började där trodde jag aldrig att jag skulle kunna klara av och ta eget ansvar och sådär men kolla.. det går ;) Förra året va ju sådär, jag kom försent till skolan hela tiden, gick inte på föreläsningar, kp-pass och sånt där. Jag pallade inte helt enkelt, jag chillade med vänner istället plus att jag drog till stan varje dag på skoltid men som sagt så har jag skärpt mig nu. Men mitt största hat-objekt måste nog ändå vara skolan. Men idag har vi hemstudie dag, det innebär att man jobbar hemma, vilket jag har gjort, vi ska läsa till sida 55 i en bok, har kommit till 14. Och den suger jag kommer inte ens ihåg vad jag har läst. Men annars vet jag inte vad jag ska säga om skolan. Den är tråkig.

14 januari

Dålig bild utan blixt, suddig också..  men iaf.
Vitt linne - ginatricot
nike tröja - stadium ( brukar vanligtvis inte användas.. )
leggings - hm

vad är grejen med att..

.. man säger aldrig igen. Sen gör man om precis samma misstag hur dåligt man än vet att man kommer må. När man liksom har kommit så långt. Det är ju inte ens värt det. :s
Kärlek är inte riktigt min grej längre, så istället ska jag va glad för alla andras skull.

dag 4 - min bästa vän

Svårt att välja ut en egentligen. Jag har flera bästa vänner och som står mig väldigt nära och ni vet vilka ni är. Men jag måste nog ta 2 iaf.
En av dom är Linnéa Jonsson, det är rätt coolt att vi blev så bra vänner som vi är idag faktiskt. Det började med att vi snackade ganska mkt på bdb och msn och så och redan dom första gångerna snackade vi som typ bästa vänner. Sen träffade jag henne i gottsunda centrum när hon skulle på sin dans, sen den vbeckan träffades vi typ nästan varje dag och sen sov jag där på lördagen? Kommer inte ihåg. Och ja för ett år sen va vi största fjortisarna om man säger så, riktigt skämmiga.. gick runt och sjöng ( skrek ) fjortis låtar på stan haha. Så jävla skönt att vi har insett hur skämmigt det va nu. Plus att vi va platina blonda då också. Har kännt henne i snart 2 år. Sen snackade vi inte med varandra på hela sommaren pga en sak som hände, vi blev vänner igen för 2 månader sen typ, riktigt skönt. Och nu är vi tillbaka så som vi var förut och vi är fortfarande lika omogna när vi är med varandra haha! :)
och en annan är Evelina Söderqvist. Jag känner henne genom Albin egentligen. Först tyckte jag inte alls om henne och hon fick inte direkt det bästa intrycket av mig heller men sen när vi börja va med varandra i skolan och på stan efter med gemensamma vänner så klickade vi direkt. Samma humor och allt! Och i falun i våras kändes det som att vi blev bättre kompisar och sen träffades vi under sommarlovet också och det var typ då vi blev riktigt bra vänner. Och i skolan är vi som vi är. Vi får ju ganska mkt skit för saker vi gör. Rätt åt oss egentligen. Vi kan också vara riktigt bitchiga men det beror på humöret. Vi stör oss ofta på samma personer och tror saker om allt och alla när dom egentligen inte ens har gjort ngt. Men det är vi det. Sen tillslut inser vi att dom faktiskt var snälla och inte " ville oss ngt " Sen kan det vara tvärt om också. Och ja säg ngt vi inte har gjort tillsammans, rumpat oss ner för trapporna, hade en tanke på att åla oss i korridoren, smällt smällare, och ja vafan som helst haha! Men jag är faktiskt glad över att vi blev vänner, för det hade man aldrig kunnat trott om oss två då ;) från att snacka skit om varandra till att bli bästa vänner, ja det går faktiskt! :)

skolan dödar mig

Det första jag gör när jag kommer hem är att sätta på datorn och bloggar direkt. Duktig chey. Aja, jag vaknade halv 8 imorse för ingen väckte mig men det var lika bra egentligen. Jag trodde vi hade ph idag men det hade vi tydligen inte? Så jag kom till skolan kvart i 9 och det är bra tid för att jag ska hinna ha ph och grejer och sen får jag höra att alla har sovmorgon till halv 10?! Ja jag blev ju lite sur och jag liksom flög ur sängen imorse.. Aja. Sen började vi iaf, bg'n på morgonen var inget speciellt. Sen direkt efter hade vi jävla svenska kp. Fick hemuppgifter och sånt, riktigt tråkigt. Sen var det lunch, äckligt som vanligt så jag åt inte idag heller. Sen skippa jag no'n för att jag skulle träna på so provet i en timme, och provet gick ju sådär.. kanske får ett g iaf. om jag har tur. Chansade på typ allt. Och när man var klar med provet så fick man gå hem. Men jag stannade med Evelina i skolan till klockan 2. Och juste hon haqde smällare med sig, typ 16 eller vad det var så vi smällde dom också. Kul att vi inte städade efter oss hahahahah.. Men iaf, hon hade inte heller nån bg på slutet OCH VI HADE INTE MUSIK IDAG VET NI HUR JÄVLA FUCKING GLAD JAG ÄR?!?!?!?!??!?!?!? Aja så vi drog hem och nu sitter jag här :)

13 januari

Godmorgon. Ganska coolt att jag hinner med ett inlägg på morgonen. Men iaf, jag har ph så jag måste vara i skolan senast 9, egentligen tidigare men jag har ju sista tiden så.. varför inte ta extra sovmorgon. Och jag längtar redan tills den här dagen är slut för vi är ju lediga imorgon. Aja, vi hörs!
Outfit
vitt linne - hm
tröja - jc
jeans - weekday

du får en chans till och snälla svik mig inte

Ja okej.. Jag har tränat till provet imorgon men jag känner på mig att det inte kommer gå så bra. Jag kommer dö bokstavligen och sen har vi musik också tror jag och om ni bara visste hur mkt jag hatar det. Just för att vi har det efter skolan, alltså slutar vi klockan 3 och jag har ph imorgon också. Asså vad är grejen. Fast på fredag är vi lediga. Så fucking skönt.

:(

Funderar på att bli ljusbrunt/mörkblond till sommaren men jag vet inte. För innan behövde jag aldrig färga håret men jag måste färga om redan nu liksom. För det har gått ur och har fetaste utväxten men asså åååååååh.. javet inte..

döda mig långsamt

Och såhär glad är jag då. Har typ suttit här i 11 år och letat igenom hela kunskapsporten efter en liten text om kalla kriget och NU hitta jag skiten. Så smart är jag. Och nu kom pappa och hans kompis hem och dom snackar ju inte direkt tyst även fast man sitter här och tränar till ett jävla prov som vi har imorgon. Och jag ska fan klara det. Fyfan va sur jag är.

Well, maybe I’m just too sure.. ?

Ja som ni säkert har märkt så stannade jag hemma idag, har inte sovit ett skit inatt heller så jag sov till 10 sen gick jag upp och ska snart börja plugga lite. Och jag kan ju börja med och säga att jag längtar till sportlovet..
eheheh ett år sen snart

dag 3 - mina föräldrar

Dom är skilda sen 10 - 11 år tillbaka, kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var. Nu bryr jag mig inte så mkt längre men iaf. Pappa bor i Rasbo och här kan jag trivas riktigt bra på sommrarna, annars kan det vara lite jobbigt och mamma bor i salabacke för tillfället, annars har vi bott i luthagen, årsta, gränby och javettefan. Aja. Vi bråkar ju en del också, varje dag. Men det löser sig, pappa har eget företag och mamma jobbar på sjukhuset. Vilket gör att hon kan vara borta rätt mkt. Och hon har även varit med i den serien. Finns nästan inget mer att säga..  eller?

va dig själv stå för dig själv

sha alla sunshines, tess här! Hur mår ni sunshines då, bra hoppas jag för det gör jag också förutom en greij, som ni får veta varför om ni går in på http://teessyy.blogg.se/.

En greij jag inte fattar är varför världen är så liten men ändå så stor, och det som gör att den är så stor gör deet svårare att växa upp som person, menar psykist nu, i hjärnan! Nästan ingen vågar stå upp för sig själv eller vad man säger och sånt, varför? seriöst.. om man vill bli en bättre människa t.ex så är det bara ge upp en del greijer för de man älskar. okej fine vet hur jävla svårt det är, har fått gett upp massor för en person som inte är värd mig idag. men de var värt. För utan det hade jag aldrig blivit den jag är idag. Bara du följer dina mål och drömmar. vem kan hindra dig? Ingen förutom dig själv. du är nyckeln till hela ditt liv. om du vill något kämpa för det, inget är gratis. Måste slita för allt, verkligen allt. Greijen är om man inte kämpar så tar man ju förgivet att de föralltid ska vara så, eller att de kommer bli så. Vägen dit är jobbig men det blir så jävla mycket lättare sen. Varför sitta och ångra sig i tusen år? Istället för 'ah fine, jag gjorde ett misstag som jag ångrar, men då ska jag inte göra om det' varför inte tänka så istället? Det blir ju inte bättre av att tänka 'fan jag ångrar mig, fan varför gjorde jag inte så för' osv. då plankar man ju sig själv som dålig. du drar ner dig själv riktigt jävla mycket. om du vill något lev upp till det, kämpa för det, bara du följer ditt hjärta och går efter din magkänsla, va inte heller rädd för att priotera dig först, som t.ex 'är det här bra/dålig för mig' 'mår jag bättre/sämre om jag gör siellerså'. Även fast man vill allas bästa måste man tänka på sig själv ibland också, lixom hoppa av tåget och verkligen hoppa av och på ett nytt tåg som är din framtid.

just my words, som sagt http://teessyy.blogg.se, där hittar du/ni även fler liknande texter om ni bläddrar lite i arkivet, aja hoppas ni llärde er något av texten och att vissa people verkligen tar åt sig och ändrar på sig.

puss på er ! ♥



Once upon a time, it was real.

Jag har alltid sagt att jag hatar dig, jag vet.
Men sanningen är att.. jag gör inte det, verkligen inte.
Men grejen är att jag inte vågar erkänna att jag älskar dig för mig själv eller någon annan.
Och speciellt inte för dig, för du skulle bli så jävla stolt.
Jag klarar mig verkligen inte utan dig och det här går inte länge till.
Men eftersom du inte bryr dig så har jag inget val.
Jag kommer aldrig glömma dig.

We were sitting on top of the world

Malin var ju här ett tag innan, inte sådär jätte länge men aa det var kul. Aja, jag ska iaf bli mörk blond till sommaren.. och mitt hår ska va rätt långt då också så jag ska inte färga det mörkare nu. Kommer säkert ångra mig sen men så känns det just nu iaf. Aja nu fick ni lite onödig information. Hööööööööööörs..

dag 2 - vad är kärlek för mig?

Själv har jag bara varit kär på riktigt en gång och jag minns det som underbart. Slutar inte alltid lyckligt men det är väll så det ska vara. Kärlek behöver ju inte bara vara på det sättet. Nått som alltid är kärlek för mig är familjen och vännerna. Själv har jag väldigt svårt för att bli kär, faktiskt. För mig måste det alltid kännas helt rätt annars går det inte. Och ja jag är jobbig när det gäller sånt där men.. det bara är så.

11 januari

Okej, dagen sög väll rätt hårt om man säger så. Först va jag ju skit trött eftersom jag somnade halv 6 imorse och skulle upp SENAST 7. Men jag gick upp en kvart tidigare, inte nice. Sen kom jag väll i ganska bra tid till skolan men hur mkt jobbade jag. Juste inte ett skit, hade ont i huvet och va trött som fann såklart. Åt ingen lunch heller, levde på munkar från cafeterian. Och ja vad ska man säga, jag och Evelina har väll levt på skit snack idag haha. Nej men gud nu får jag ge mig på riktigt. Malin lär komma hit snart också, men vi hörs senare.

dag 1 - om mig

( tog bort det gammla för det blev konstigt och jag skrev typ bara om 2 saker )
Nu kör vi då. Jag heter Jenny Sofia Ahlström för er som inte visste. Jag är 15 år, alltså född 1995. Jag går på kunskapsskolan i uppsala, norra dårå. Ganska skönt faktiskt men jag verkligen hatar skolan ändå, eller det är lektionerna som håller mig borta, har inte direkt något emot alla som går där. Och många får inte direkt bästa intrycket av mig första gången.. haha. Men jag kan inte direkt säga att jag är bitchig eller kaxig på det sättet. Men om nån är det mot mig så är det klart att jag går emot direkt. Resten är jag faktiskt snäll mot. Efter skolan och på helger och sånt brukar jag vara med vänner, sportar inte eller något men det ska jag börja med i vår, iaf börja springa eller något för det behövs. Man kan inte direkt säga att jag har någon speciell stil heller. Tycker jag ngt är snyggt så köper jag det. Och jag är aldrig nöjd heller, bra och veta, jag hittar alltid ngt fel med allt. Aja, fick med det viktigaste tror jag..
jag och linnéa för 1½ år sedan.. Blonda tider.

dag skit..

Bara för att jag aldrig har ngt att skriva om så kan jag väll börja med sån där dag grejs. Kopierade från Louise men tog bort typ 4357677373757 dagar som jag inte pallar skriva om. Förvänta er inte att jag kommer palla med hela listan hehe..
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Vad är kärlek för mig ?
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min bästa vän
Dag 05 – Skolan
Dag 06 – Detta tror jag händer efter döden
Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – Den här veckan
Dag 10 – Mina drömmar
Dag 11 – Mitt favoritminne
Dag 12 – Min favoritfödelsedag
Dag 13 – Detta ångrar jag
Dag 14 – Den här månaden
Dag 15 – Mina stora tre mål i livet
Dag 16 – Det här får mig arg
Dag 17 – Det här får mig att må bättre
Dag 18 – Det här får mig att gråta
Dag 19 – Min favoritartist när jag var liten
Dag 20 – Mina rädslor
Dag 21 – Min favoritplats
Dag 22 – Det här saknar jag
Dag 23 – Mina bästa minnen
Dag 24 – Mina tre största upplevelser i livet
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Vad är kärlek för mig ?
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min bästa vän
Dag 05 – Skolan
Dag 06 – Detta tror jag händer efter döden
Dag 07 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – Den här veckan
Dag 10 – Mina drömmar
Dag 11 – Mitt favoritminne
Dag 12 – Min favoritfödelsedag
Dag 13 – Detta ångrar jag
Dag 14 – Den här månaden
Dag 15 – Mina stora tre mål i livet
Dag 16 – Det här får mig arg
Dag 17 – Det här får mig att må bättre
Dag 18 – Det här får mig att gråta
Dag 19 – Min favoritartist när jag var liten
Dag 20 – Mina rädslor
Dag 21 – Min favoritplats
Dag 22 – Det här saknar jag
Dag 23 – Mina bästa minnen
Dag 24 – Mina tre största upplevelser i livet

10 januari

SHA. Har sovit hos Linnéa och ja vi är ju som vi är haha. Vi typ låg och snackade halva natten, vi tycker precis samma saker om allt och alla, så fucking skönt! Någon som förstår. Aja, vi satt väll och tjocka oss med allt möjligt och kollade navelpiercingar och grejer, alltid lika kul med dig bästavän :) Meeeeeeeen imorgon börjar helvetet igen. Och gud vad jag inte orkar, ska duscha nu så vi hörs väll senare, kanske.

like a handprint in my heart

Okej, jag va i stan i typ 2 sekunder haha. Gjorde typ inget annat än att dra till donken, tjockis. Sen tränar jag inte heller. Ska fan börja göra det nu. Eller sen. När snön har smält.
Duktig chey.
Aja imorgon äre sista dagen på lovet sen börjar helvetet. Har inte längtat ett dugg.
Och jag måste fortfarande färga om håret.
Jag och Ewelina har ju inte bara lite kul..

Hidden behind the window and the door

Det töar! Det droppar från taket och snön sjunker ihop, ren lycka :')

9 januari

Godmorgon, typ. Haha, jag vaknade runt 9 idag men låg kvar tills nu. Jag har precis ätit frukost vilket jag aldrig brukar göra så idag kommer jag må illa. Jag ska börja skärpa mig med sånt där. Ska strax upp och fixa lite på rummet och sen dra till stan, vi hörs!

searching for signs of life but there's nobody home

Nu på kvällen har jag bara varit ute med Ewe, gjorde inget speciellt. Taggade till skolan och försökre få ner is tappar, haha lyckat. Fast nä. Aja, sen tagga vi hem till mig och åt, fan vad vi alltid ska överdriva när vi skämtar också. Haha. Sen efter ett tag drog hon hem och jag har väll inte gjort ngt speciellt nu. Och när jag ändå håller på kan jag ju säga att min hårfärg börjar gå ur en aning, så jag ska nog färga det snart igen plus att jag har fetaste utväxten, inte fint alls. Så det får jag väll försöka fixa någon gång snart.

And there ain't no war in my head now

Värdelös lördag, verkligen. Fast jag har ju inte ngt att skylla på utom mig själv, jag har inte haft orken att göra ngt. Och jag har typ inte varit hos mamma på hela lovet heller. Pain. Funderar på att dra dit snart. Eller när skolan börjar, typ då det är skönt att vara där. Och jag ska lägga ner med såna här onödiga inlägg som bara är tidsfördriv. Har liksom inget att skriva om. Aja, måste iaf dra till stan nån dag snart och köpa kläder, FINA kläder. Är trött på dom jag har och ska rensa garderoben och ge allt till Emmelie! :) Aja, ska typ äta snart så, ciao!♥

" smyg " bilder på emmelie och louise

Okej blev busted båda gångerna men haha!

p-a-l-l-a

Okej snart börjar skolan igen då. Om 3 dagar, bara en termin kvar i kunskap :( Man blir ju deprimerad, nej skoja. Men jag kommer sakna Evelina en aning för mkt. ♥

.

Jobbigt läge jag har hamnat i, jag har en sån stor lust att fixa mig men klockan är liksom 9 snart. Plus att jag måste städa rummet. Asså jag orkar inte. Sen måste jag börja ställa tillbaka tiden på dygnet och inte gå och lägga mig 3 och gå upp 3 på eftermiddagen. Asså åh :( Aja, måste iaf städa nu vi hörs!
Min älskade piercing..

Jag har gått så långt, nästan blivit van.

Nu har jag kommit hem från stan, Emmelie tog 1an från stationen och jag gick till stadsbiblioteket och mötte upp Louise, vi gick väll mest runt i hela stan och köpte godis! Mihi. Sen gick vi till tågstationen och satt oss i ett litet wannabe rum och tittade på människor. Haha så typiskt oss :') Aja dagen har iaf varit bäst! Nu ska jag äta och sen duscha. Hörs!
snygga

videoblogg


7 januari

Shaa! Kvällen/Natten va dunder! Jag och Emmelie satt i vardagsrummet på golvet med datan eftersom mitt trådlösa internet inte fuknade -.- Aja, nu ska Emmelie bara sminka sig sen ska hon tagga hem och jag ska träffa Louise som jag inte har träffat på år och dar. Så det blir nice :D Aja, nu får ni bilder!
Jag älskar dig. ♥

Är med Emmelie

Just nu sitter jag och Emmelie på golvet och campar. Nej men haha. Vi kom hem hit för nårra timmar sen och vi har typ varit ute, tagit 5465475848834548 bilder och inte så mkt mer, najs haaaa? Nu ska vi fortsätta med det vi håller på med, hörs imorgon.

6 januari

Nu har jag äntligen lyckats dra mig ur sängen, skit trött men whatever. Ska typ börja fixa mig snart och sånt. Sen åka och möta Emmelie i stan, sen träffar vi väll nån mer tror jag, hörs senare!
Det dåliga med en ny dator är att man inte har nya bilder..

tonight will be the night that i am fall for you

Fan va fort tiden går, klockan va ju halv 12 nyss, nu är den över ett liksom. Så jag ska gå och lägga mig snart. Haha det var väll inget mer jag hade och säga, vi hörs imorgon!

?

Jag har tänkt på en sak, nästan alla handlar på samma affärer. Okej inte alla men många. Det var som när jag var på rean, alla våldtog gina och cubus. Resten av affärerna var det typ inte en jävel på. Vad hände med Holmlunds t.ex? Okej det var typ stället man köpte svea mössor på och sånt där. Men äre för att alla går efter allt som är inne, så kommer ju alla gå i samma kläder? Hehe.. fint. Så, köp det ni själva tycker är snyggt. Själv har jag aldrig ägt ett par uggs, och det är sant. Visst jag tycker inte dom är fula eller ngt, dom ser ju varma ut. Men om alla ska gå i dom? Det blir ju inte en sån stor grej om man själv köper dom. Man vill ju ha ngt som inte alla andra har. Ja, lite onödigt inlägg kanske, bara en åsikt :)

sorry..

Asså förlåt.. men måste bara få det ur mig och bryr ni er inte behöver ni inte läsa. Men seriöst.. jag sa innan att jag inte vill ha falska människor i mitt liv under hela 2011 och därför vill jag inte ha dig kvar, tyvärr. Först kan du va bästa vän med en, sen en sekund senare skaffar du nya vänner och skiter totalt i dina gamla. Som t.ex mig. Det finns flera men jag nämner inga namn. Och nu försöker du ta mina vänner. En av dom står mig väldigt nära så snälla.. förstör inte det här nu. För snart kan jag inte vara vän med henne heller om det ska fortsätta för du jag känner dig. Jag vet hur mkt skit du kan snacka om dina gamla bästa vänner, som du har förlorat och det kan jag förstå. För jag har verkligen försökt. Men du dissar bara så jag pallar inte längre. Och nej ber dig inte komma tillbaka, för det är redan försent.



Stan en snabbis?

Nu väntar jag bara på att min sega farsa ska bli klar sen ska vi åka till stan lite snabbt, ska köpa lite grejer till mitt rum, så allt blir svart/rosa. Haha aja. Torsdag & fredag är iaf planerat. Imorgon träffar jag Emmelie och på fredag Louise! Saknar båda 2 skit mkt. Aja ska typ åka nu så vi hörs!
Haha fail, jag och Ewelina.

ändrade planer

Ska inte träffa Emmelie idag :( Så det blir imorgon istället. Så idag vet jag inte vad jag ska göra. Försöka ta det lungt antagligen. Men ja vi får se. Men nu ska jag städa rummet lite, så vi hörs ciaooooo!

5 Januari

Sha. Jag vaknade runt halv 11 men låg kvar som vanligt. Gick upp 12 kanske, duschade och grejerj och nu väntar jag på att mitt hår ska torka så ska jag börja fixa mig. Ska träffa Emmelie idag mihi! Så jag drar mig in mot stan om nårra timmar. Måste fixa nytt busskort idag också. Men aa, nu vet ni att jag lever iaf, hörs senare.

My lonliness ain’t killing me no more.

Det jag menar med alla texter jag har skrivit om dig är att jag inte vill ha ngt med dig och göra längre.
För du vet att jag blir ledsen när du håller på som du gör.
Du vet att ju mer du håller på, desto mer saknar jag dig, visst det funkade under ett års tid, grattis!
Men sorry nu får du hitta på nått annat för vet du? Jag pallar inte bry mig längre.
Hade det varit för ett år sen hade jag släppt allt, men man blir starkare med tiden vet du.
En gång var du världen i mina ögon, nu är du ingenting.
Att du skulle sjunka såhär lågt hade jag aldrig trott då.
Konstigt nog så saknar jag dig inte ens? Kanske för att jag har insett hur jävla dum du har varit.
Bara så du vet så hade jag aldrig gjort sådär mot dig. Fast nu är jag bara glad.
Det visade en annan sida av dig som jag inte såg innan.
Men bara så du vet så ångrar jag ingenting av det vi har gjort.
Minnen är minnen och dom försvinner aldrig. Du och jag hade verkligen roligt.
Men det är ingenting jag kommer tänka på och längta tillbaks till.
För du har förändrats så mkt och det har jag också.
Men som sagt, jag vill inte ha ngt med dig och göra för jag är inte ute efter såna dom du.
Och jag vet att du fortfarande bryr dig, det både syns och känns när jag ser dig.
Och sist jag såg dig var det så för mig också, men jag har iaf vågat erkänna att jag saknade dig.
Men det är annat nu. Mina känslor för dig är helt borta och nu känner jag mig fri på något sätt.
Har inte den där deprimerande känslan inom mig. Och det är för att du är ute ur mitt liv.
Men tack för tiden, utan din hjälp hade jag nog inte stått här idag för du har en gång tagit mig upp på fötter igen.
Jag är verkligen tacksam för det. Men att gå vidare var nog det bästa. Så gör samma sak du.
Du kommer vinna på det, hejdå.



Tillbaks

Ja lång paus eller hur. Men ska fixa designen och grejer, då kanske det blir roligare. Just nu hade jag bara inget att göra. Och juste, headern är tillfällig. Men vi hörs, ska fixa lite mer nu :)

.

Har ingen blogg lust alls just nu faktiskt. Känner att jag inte har något att skriva om. Så jag tror jag tar en paus nu ett tag. Vi hörs. ♥

Johan Badh - Inget med dig är underbart

Låten beskriver mina känslor för dig, lyssna och njut. :)

4 Januari

Godmorgon, eller det kanske är lite sent för det. Whatever. Jag vaknade halv 11 idag, satt på tv'n som vanligt. Sen runt 11 kom pappa in på mitt rum och baxade min dator, och nu fick jag tillbaka den. Eheheh. Aja, pappa ska typ in till stan nu så jag kanske hänger med. Sen ska jag vara jätte snäll och städa. Vafan har hänt med mig? Aja, vi hörs!
Skiter i om man aldrig ska hata någon man än gång har älskat.
Jag hatar dig om jag vill. :)

face down in the dirt she says, this doesn't hurt

Ja jag ska snart gå och lägga mig för jag pallar inte sova till 3 imorgon. Vet inte vad som händer, tror jag ska va med Ewelina. Och juste. Jag har faktiskt inte tänkt på skolan mkt alls nu på lovet. Det var typ nu det kom, när alla började snacka om att skolan börjar om en vecka. Och gud vad jag inte orkar, inte utvilad ett dugg. Men aja, sista veckan spenderas med så många som möjligt, måste träffa elin, linnéa, emmelie, louise & så jävla många fler, men aa orka rinte skriva mer nu, hörs imorgon! ♥

Your Guardian Angel - The Red Jumpsuit Apparatus

Jag älskar när man hittar låtar man spelade sönder förut, som fortfarande är bra.

what happened in 2010, stays in 2010

Rubrik

Jag har en sån jävla stor lust att göra om bloggen helt men vet inte hur. Blir liksom aldrig nöjd haha. Kanske ska låta nån annan göra det. Nu måste jag installera photoshop på den här datorn också men det får bli imorgon eller senare. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva, ciao. :)
sliten chey

Dagens inköp

Tröjan på bilden, syns inte så bra men den är iaf ljusblå haha..
råkade pricka fel när jag skulle sätta i smycket, tröck ju inte löst heller så det gjorde.. vad ska man säga.. jävligt ont..

3 Januari

Amen shaa! Har inte hunnit blogga ngt idag för att jag har varit i stan hela dagen. Lägger in bilder på det jag köpte sen. OCH VET NI?! Min dator har kommit idag :D Älskar den. Undrar hur länge hehe. Men aa vi ska typ göra ngt annat, hörs!
Malin och jag

Något som skulle användas, ja.

Ginatricot:





Din sko:

Okej nu kör vi

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha jag vet inte vilka nyårslöften jag hade.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, det tror jag inte.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Sverige.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej aldrig.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Jag kommer inte på ngt just nu iaf.

8. Vad var din största framgång 2010?
Har lärt mig säga nej. Hade sjukt svårt för det innan.

9. Största misstaget?
Oj, det finns sjukt många.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk och sjuk, eller ja, det kan man säga.

11. Bästa köpet?
Navelpiercingen, självklart.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder I think.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Nej, inte på riktigt.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Det finns många, men Every rose has its thorn och Stereolove.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Gått i skolan.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Litat på folk och tänkt på allt som var förlorat.

18. Hur tillbringade du julen?
Farmor och farfar.

19. Blev du kär i år?
Asså kär och kär, nej inte på riktigt.

20. Hur många one night stands?
Faktiskt 0.

21. Favoritprogram på TV?
Mtv lätt.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja, och då menar jag verkligen hatar.

23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst nån bok i år. Inte ens i skolan.

24. Största musikaliska upptäckten?
Ja vettefan.

25. Något du önskade dig och fick?
Ny mobil några gånger haha, sen finns det säkert mer.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Han.

27. Årets bästa film?
Kommer inte på någon just nu.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag kommer inte ihåg, skolkade antagligen.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, en sak och 2010 skulle blivit perfekt, nästan.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Inte direkt det bästa året.

31. Vad fick dig att må bra?
Vännerna, bara dom.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha ingen.

33. Vem saknade du?
Han.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Ni vet vilka ni är.

" I'm so thankful for the moments, so glad I got to know ya.. "


navelsmycken

Staven ser fett lång ut på alla bilder men den ska vara kortare. Funderar verkligen på den längst ner..

Den dagen du gick tog du allt med dig

Hittade inte ett skit idag faktiskt. Inte direkt förvånad haha, jag letade efter ett nytt navelsmycke och det borde ju finnas på guldfynd eller något men nej då. Så pappa ska få beställa åt mig, annars blir det väll darkwell eller ngt.
mongo bild men vafan....

2 Januari

Godmorgon. Jag vaknade typ halv 10 och satt på tv'n direkt. Mest för att jag inte skulle somna om haha. Och det funkade, sen gick jag upp kvart över 10 kanske och fixade mig direkt. Idag ska jag nog dra till gränby med pappa. Jag vill ha nya kläder och om han följer med slipper jag ju betala själv.. Smart chey ;) Aja, vi hörs!
me right now

palllaaaaa

Vet inte om jag pallar tagga ut med nån ikväll. Är skit trött, fattar inte varför jag sov ju fan till 2 eller när fan vare? Aja. Drack cider igår också, pappa fick typ damp på mig för han hade köpt 4 st och nu är det en kvar. Haha duktig chey. Nej men seriöst jag pallar inte med datan idag. Ska kolla på tv och grejer. Imorgon ska jag fan inte sova bort halva dagen. Hörs!

.

Dom sa föralltid, dom lovade varandra allt.
Men dom tappade allt och gick skilda vägar.
Precis så som du och jag.
I en tid för länge sedan.
Du har väll inte glömt allt?
gammal bild..

1 Januari

Godmorgon eller nått haha. Jag vaknade typ 2. Satt på tv'n direkt, gick ner och hämtade mat från igår och la mig i sängen igen och åt och kollade på tv. Känns ganska meningslöst att fixa sig nu när dagen redan är över... nästan. Haha nej men aa. Kanske drar ut med Ewelina sen om hon kan.
jag just nu

haha.. oj ;o

Hittade en fett gammal bild som är från 2009.. blondiie

2011

Första inlägget 2011, rätt coolt..........

RSS 2.0